7458
IZÉ
  • mijki
    +szánalmasak
  • mijki
    Én is sokat gépezek, de ezek hozzám képes fényévekre vannak. Éjfélkor felkelni, hogy megvedd a játékot,ezek normálisak??? bazzeeeee... meg egy napot nem megy suliba ez miatt??? BITANG NAGY KOCKÁK

Legjobban az emo boy tetszett: "Szeretem ha egy játékban van freeroam..." - pont a CoD az, ahol nincs...

Én ma fennmaradok éjfélig, de csak is a meteor miatt, ami közel fog elhúzni 0:08-kor :D
  • NovaTerra
    "Jó a játékélmény, mert olyan mintha filmet néznél" LOL

Lassan visual novel-t csinálnak az fps-ből is. :(
  • Fpocok
    ezt láttátok? Elég lol

Sajnos NEM lepődöm meg az értékeléseken.

Amúgy vicc, mert STEAMen van mindkettő, vagy mindegyik játék. Szóval STEAM simán fel tudná ismerni a cuccot.
  • Skynet
    Apropó 90% értékelések..Ha ez a játék 90% fölötti akkor a COD4 valahol 150%-on kéne hogy álljon, akárcsak a BF3 a COD 1-2nek pedig valahol 180%-on....
  • Skynet
    Néztem kb 20 percig havernál,pontosan akkora nagy büdös rombabutított szemét mint az előző két COD rész. Norecoil fegyverek, atomgyenge hitbox (továbbra is beadja félméterrel mellé fölé lőve a fejest is), autistáknak való perkhalmaz. Továbbra is szégyen a COD4 és az elötti időkre nézve.
  • Különc
    2 éves laptopon nagyon jól fut, egyelőre csak 3 pályányi kampány után azt kell mondjam, hogy minőségi a termék. Hétvégén asztalin jobban szemügyre tudom venni
  • Büdös Bohóc
    Most már tényleg bizonyos vagyok abban, hogy a norvégok trollok
  • csuripi
    Dedikált szerverek vannak már?
  • Baxo
    30 értékelés, átlag 90%
  • Nagylaci
    Utánanéztem a hivatalos oldalon. Szóval ez a lehetőség nincs meg a PC -seknek mert az előző játékokban nincs meg a technológia, hogy követni lehessen ezt az információt.
    Hogyrohaggyanakmeg... (Mondjuk lehet, hogy ezt már mondtam.)
    Tényleg akkora nagy dolog lett volna ebben az esetben NEM ELVENNI mindjárt a PC -s tábortól ezt a kis pluszt hanem azt mondani, hogy akkor kapják meg az extra tokeneket a megvásárolt és ugyanarra az acc. -ra regelt játékokért?! Ez annyira bunkó hozzáállás, hogy nem igaz... :( Ki nem [email protected] le a prestige -t, a lényeg, hogy megvettük nem? Amúgy sem tudom, hogy létezik e ember aki legalább egyszer nem prestigelt abban a CoD -ban amivel játszik.
  • Nagylaci
    Hogyrohaggyanakmeg... :( De mé'??!!
  • Drephis
    pc-n nem kapsz tokent
  • Nagylaci
    Azt nem tudja valaki, hogy mi van az előző CoD játékokért járó prestige tokenekkel? Nekem ugyanarra az acc. -ra van telepítve mint a MW2 és a BO mindkettőben prestige -eltem is és még sem kaptam egyetlen egy tokent sem a MW3 -ban. Kell még valamit csinálnom vagy mivan? :)
  • razzor two
    Köszönöm!
    Rohanok és befizetem a számlát,hátha már ma küldik a kulcsot!!
  • mester1987
    olvassatok vissza csak párat...amúgy fasza a hibák kivételével
  • Baxo
    Minden ok akkor megy orosz key és angol nyelvű fájl együtt. Külföldi cdkulcsos oldalakon van akiknek már müxik.
  • Fpocok
    Na milyen a játék pöcsök? Most jött meg az új VGAm... szóval jobban fog menni, mint az előző.
  • partyarc83
    Na hy.

Végre megjött.Huu.Sajna még mindig van 1,5 óra a munkaidőből,eddig is a plafonon volt az agyam mert a nap is elég sz@r,és még várni is kellett hogy mikor ér már ide a futi.De hále luja itt van.

Ha hazaértem meglessük hogy is állunk.
  • mester1987
    gondolok én 1024x768-as felettire, mert ott még jó
  • mester1987
    + ami érdekesség, hogyha nagyobb felbontást használsz akkor a feliratok keskenyebbek lesznek, ha a képarányon természetesen nem változtatsz
  • mester1987
    hát azért sajnos vannak bugok a játékban, amikre egyáltalán nem számítottam (perpill nálam):

- ALT + Tab használatakor a játék becsukódik egyszerűen semmi crash nélkül
    - 1 alkalommal nem mentette el a írányítási opciókat
    - továbbra is maradt az engine-ben az a hiba, hogyha Manual-on hagyjuk a textúrarészletességet, akkor előfordulhat, hogy a játék összeomlik DirectX unrecoverable...hibára hivatkozva, ezért Autoamtic-on kell hagyni, több, mint valószínű, hogy Extrára állítja be

Remélem tudtam hasznosat írni DarkSector, bár nem hinném, hogy a warezes és az eredeti között lenne eltérés
  • pett3rson
    srácok, ez a ping beállítás hogy is működik?

Ha megadom neki, hogy egy csík 25-ös értéket képviseljen és legyen belőle 6, akkor mondjuk van fent 4 csíkom, az mit jelent? 100-as pinget?
  • empie
    Igen lehet multizni. Én most is nyomom. Full angol! nem kell trükközni semmivel,hogy angol legyen.
  • Paranoiac #2688
    Én nem is bánom annyira, hogy nincs nagy gépigénye, bár athlon x2 6k+ ; hd4850 512 ; 4gb ramon remélem azért nem lesz gondom... :)
  • pett3rson
    Egyébként eddig tetszik, tetszik és tetszik :)

Single is, Spec Ops is, Multi is :)

szerintem a multiban jó pingek vannak, de majd később kiderül ha már többen vagyunk, bár most se kevesen nyomtuk. az mw2-ből ismert 4 csíkos dolog meg nem mérvadó, azt majd át kell állítani, talán úgy mint a másik részben, akkor lehet konkrét értéket mondani, de eddig tetszik.
  • pett3rson
    láttunk már tőlük sok mindent, Én már ezt is csodának tartom :)
  • nyuny01 #2685
    Még jó hogy megjelenés napján foglalkoznak vele! :)
  • Baxo
    FILA
  • pett3rson
    nah, játszani még nem sikerült, elég sokáig telepített, de most már frissít, ami jó jel - vagy akár rossz is - de legalább foglalkoznak a játékkal és már foldozzák :)
  • MeoH #2682
    Annak is megvan ez elonye :) BAr egy 5-6eves motortol, azert ez elvart.
  • alma2
    Full grafikan aa off, 6870-es kartya, 30%-on van terhelve az elso palyan. Nem mondhatni, hogy gepigenyes darab:)
  • BoneDragon
    Pénteken várom az élménybeszámolót, érdekel. :)
  • Gabe18
    Itt új motor akkor lesz ha kijönnek az új konzolok. Oda már ugye nevetséges lenne ezzel a tákolt akármivel kiadni így ott már muszáj lesz. Az mostani állás szerint legkorábban 2013 vége, úgyhogy egy CoD-ot valószínű látunk még ezzel...
  • pett3rson
    Nyah, megjöttem, települ, kb 20 perc:)

10900 Ft volt, így utólag nem basztak tehát át az OGC-nél, amennyiért rendeltem, annyiért is kaptam. Azért egy posztert nyúltam tőlük :) na nem szó szerint, de ki volt rakva a pultra, Én meg kérdeztem, hogy szabad venni, mire a srác, persze :)
  • mmovar
    én még várom a futárt... de amúgy már fel van oldva? vagy mikortól indul?
  • razzor two
    Tisztelt Urak!
    Most akkor hogy is van??? A virtual gammes CD.kulcsos változattal lehet multizni???
  • csuripi
    Na megérkezett a csomag, most már csak a 18 óra 25 percet kell megvárnom, hogy lejárjon a műszak, gyors telepítés, aztán mehet a multi ezerrel.
  • ozimak
    Igen én is ott vagyok olvasom :) Remélem sikerül valakinek leangolositani úgy hogy lehessen multizni :)
  • robotnyk
    szerintem a 3 közül a BlOps a leglassabb, aztán az MW2, és még ezt annál is gyorsabbnak érzem. sry, későb volt már :)