7458
IZÉ
-
chadi #2752 Nem dobozos játékot kapsz csak egy cd kulcsot.
Azt nem tudom, hogy megbízható -e. -
bektomi1 #2751 Igen DarkSector mondja jól! 2 külön játékról van szó amit nem lehet egy időben használni valamiért -
#2750 amúgy végigvittem, még 5 óra sincs a solo :( de ezt megszokhattuk már.
Viszont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Soap, Yuri kinyírása sokkolt. Ja meg makarov nagyon nagyon csúnya halált halt. mintha egy köcsög diktátor lett volna. na de az volt amúgy is :D -
#2749 sziasztok
szeretném megrendelni a bennerben is szereplő [Virtualgame Shop] -tól a játékot.
megbízható hely ez?
dobozos játékot kapok?
segítsen aki tud pls! -
#2748 hát vagy ez a játék lett túl gyors vagy én vagyok már túl öreg hozzá, de egyszerűen nem éri meg egy flasht eldobni, mert mire felrobban már régen odaértek ahol vagy. a pályák többsége tiszta káosz, millió alul, felüljáró, lépcső, átjáró, nem bírom kiismerni. egy csomó olyan keskeny bizonyos átjárókon hogy 2 ember alig fér el egymás mellett.
amúgy az egész hp/sebzés úgy tűnik, mintha minden fegyveren stopping power lenne, és kb 25%al kevesebb hpval, kétszer tovább tartó hp regennel. -
#2747 Szerintem marha egyszerű, lehet 1 ip-tek van és a MW3 szerverek csak 1-et enged fel...én erre tudok gondolni, de fenetudja. -
#2746 Ha egyik játszik másiknak connect üzenet akkor 2 játékról van szó gondolom. -
#2745 Én úgy értettem, hogy mindketten megvették.
De van olyan játék, ami nem szereti a routert. -
vzajcev #2744 EZ így nem érthető,most 1-et vettetek meg ketten? Ha így van akkor: egy accon egyídőben csak egy ember játszhat. -
nortsen #2743 Gondolom azt tudjátok, hogy pár helyszín között a rakpart is szerepelt ebben a videóban. -
#2742 Ja és egymást sze cseszegessétek PLS. Független hogy kinek van igaza vagy kinek nincs.
Köszönöm. -
Lbaxta #2741
-
bektomi1 #2740 Arra tud valaki valami megoldást hogy a tesómmal megvettük mind a ketten de egy netre nem enged fel egyszerre minket... Ha az egyikőnk játszik akkor a másikónknak azt írja hogy Connecting to online sevises...
A net UPC
Válszokat előre is köszi! -
#2739 3 tőled, meg még pár a többiektől igen. -
nortsen #2738 3 hsz volt :)
Törölj minden amit akarsz. -
#2737 Le...rom az index mit miért csinált.
Mert idősebb vagy tőlük vagy külsőre szebb még nincs jogod leszólni őket.
Akinek nem indóge ne vegye magára.
Először nem is töröltem, de asszem most elég mikor már a 20. hsz-ban is ezt olvasni.
Remélem megértesz.
Köszönöm. -
nortsen #2736 Ok nyugodtan töröld, de ebben semmi bunkó nem volt, pusztán egy videóra reagáltam, amin nem éppen normális életvitelű emberek egy csoportja van jelen. Ennyi. Ha ezen vitatkozni kell, akkor vitatkozzunk. Az index is kompromittáló jelleggel töltötte fel minden bizonnyal.
De linkeljetek inkább videókat a játékról, az engem is érdekelne. -
#2735 Innentől nem érdekel ki tér el a tárgytól a bunkó megjegyzéseket törlöm a vita elkerülése érdekében, legyen az bárki haver.
SG-n bárki az ismerősöm, de mint HG nem fogok senkivel kivételezni.
Köszönöm. -
#2734 Tudom hülyén hangzik de türelem, biztos meg fogod kapni. -
nortsen #2733 Miért te is az vagy?
-
#2732 Mindenki megértette hogy akik játszanak azok kockák, de akik erről irogatnak 1 napja azok is kockák.
Innentől kezdve térjetek vissza a játékhoz és nem a játékosokról kéne vitázni. -
#2731 ja 180km nem utazgatok ,a telefonszámukat nem tudod mert azt sem találom. -
Hellsing47 #2730 egy fórumon, egy játék topikjában oltod a népet hogy kockák
miről is beszélünk? -
nortsen #2729 Nézd te már fertőzött vagy, szóval nem neked szólt az előző megjegyzésem. -
#2728 ja mert az egyébként nem gáz és elfogadott, hogy hetente elmegyünk leinni magunkat...
JAA MOST HOGY MONDOM TÉNYLEG NEM AZ, HISZEN EZ ÚGY LÁTSZIK VALAMIFÉLE JELENKORI NORMÁNAK MEGFELEL, CSAK ÍGY TOVÁBB KISFIAM MENJ EL A HAVEROKKAL MINDEN PÉNTEKEN LEINNI MAGAD A SÁRGA FÖLDIG, AZ NEM GÁZ, EZ EGY ELFOGADOTT TÁRSADALMI NORMA
ami nekem szánalmas az másnak nem, capiche?
Lehet röhögni rajtuk meg minden , én se nem érek ilyen megnyitó bulikra és nem is mennék el, de most komolyan mi a bajotok velük? Kötelező célpontot kell találni a vicceknek? Mi is ugyanolyan gázok vagyunk, mint az összes kocka, mert játszunk a gépen... Ja várjunk csak 2011-et írunk most tök menő dolog a kockaság. Na majd nézzetek akkor utána, hogy milyen véleménnyel voltak "rólunk" úgy 20 évvel ezelőtt... -
#2727 Na látom megjött a sok troll is -
pett3rson #2726 menj el a boltba és vedd át a terméket, ha leadtad, akkor kellene szerepelni a listájukon a rendelésed. bár áremeléses emilt kettőt is küldtek nekem. lehet az emiled szarakszik, van hogy később jönnek meg cuccok. -
#2725 Az OGC-től rendelt valaki ? már csak azért mert kaptam egy emailt, hogy felveszik a kapcsolatot velem , de azóta semmi -
nortsen #2724 Mert kocka fejűek az ilyenek, és kéne néha mással is foglalkozni mint a számítógéppel. De nem csak ők a hibásak, hanem a szüleik is, akik hagyják játszani ezeket a 10-15 éves srácokat, így nekik sem kell velük foglalkozni. -
#2723 Mert MW3. Ne törödj ilyenekkel, ebből lesznek a viták. :P -
#2722 Persze csak ő tudod egy mai fiatal, nem 20évvel ezelőtti.
Persze más más felfogással.
Én is horrorfilmeken nőttem fel pedig nekem tiltották.
Mégse tudnék bántani egy legyet sem. -
Gabe18 #2721 Nem tudom miért lenne szánalmas ha valakinek ez a kedvenc sorozata, és elmegy a megjelenési bulijára?
-
NovaTerra #2720 9 évesnek pedig nagyon nem kellene szerintem a Dead Space-el játszani. Azért az első részben elég sok olyan jelenet van, ami megijeszti az embert és a történet se 9 évesnek való. Lehet nem látszik rajta, de biztos, hogy hatással van rá, tudatalattiba is beférkőzik egy ilyen élmény, főleg, ha még olyan fiatal és keveset tapasztalt. Még akkor se hasznos szerintem, ha a szülő kellően elmagyarázza, hogy az csak egy játék. -
vzajcev #2719 fake -
#2718 nekem is megjött illetve át is vettem már C:
aki meg szeretne köpködni a játékra, azt gondolom szívesen fogadják bárhol máshol ezentúl -
#2717 Érdekes módon némelyik olyan ember is élvezni tudja a játékot, aki fogott már bőven igazi fegyvert is a kezében és a munkájánál is nála van, de te mint fotelkatonaszimulátor rajongó nem tudsz megelégedni azzal, hogy valami visszaadjon egy filmszerű élményt :) -
#2716 Na jó az iskolából való lógással nem értek egyet. -
#2715 Ne légy naív, hány csávó játszik szerinted a Dead Space-el? Vagy Resident Evil-el?
Ha tudnád...
Haverom 9 éves fia is nyomja, és így megtanulja hogy ez a horror egy játékban csak egy játék, és nem fél a valóságban , szerintem pont hogy itt élik ki agressziójukat stb, utána meg mint a kis báránykák...
Inkább mint a pia, ahoz se kell 18-nak lenni. -
NovaTerra #2714 Azért az kicsit szomorú, hogy ott van a dobozon a 18-as korhatár és apuka veszi a játékot a kb. 12-13 éves gyereknek. Aztán majd lehet panaszkodni, hogy a játék milyen hatással van rá. -
#2713 Attyaúrisssten Ááááááááá... Komolyan mondom még a kedvem is elmegy a játéktól, amikor ilyet látok.