7458
IZÉ
  • zoliapu
    Sztem az elvárásokat hozta a MW2 és ez is hozza, persze a konkurenciájé szebb.
  • mester1987
    hehe
  • foxxi
    Én sem kaptam még meg ( délután 1 óta ( holott utánam vásárló már tölti le... szal ). Türelmes vagyok
  • mester1987
    lényeg a lényeg: reméljük valami vackot stoppolnak rajta majd
  • mester1987
    így van
  • DarkSector
    1-1 elég is ennyi a személyeskedésből.
    ha valaki leírja a játékról a magánvéleményét, tessék tiszteletben tartani.
    Köszönöm.
  • mester1987
    jólvan okostojás akkor írd le a dolgokat normálisan
  • lac coo
    Nem azért, de akinek fogalma sincs mi a textura meg a map, az ne játssza a szakértőt!!!!

De legalább úgy tegye hogy érteni lehessen, mert pl nekem lövésem sincs hogy a robbanásnak mi köze van a betűkhöz :)))
  • mester1987
    ha jobb, mint az 1, akkor kipörgetem és sose akarok hallani róla, de ha nem, akkor semmi
  • DarkSector
    Igen figyelek közbe néztem Halloween filmet, de egyenlőre még nem látok szabályba ütköző hsz-t. :)
    Egyelőre....
  • Totti5
    Mivel a 60fps a cél a CODoknál a makulátlan és pontos multiplayer miatt, ha akarna sem tudona olyan lenni mint a csilli villi BF3, már ha azt nevezed a konkurenciának, mert ahogy olvasgatok az MW3 jobb lett mint az egy picivel.
  • Muttley
    DarkSector,
    munka van...
  • mester1987
    ÖSSZESSÉGÉBEN AZ ELSŐ NAP:

[szin=blue]- ALT + Tab használatakor a játék becsukódik egyszerűen figyelmeztetés nélkül
    - szokása nem menteni el a írányítási opciókat kilépés utáni újra belepéskor
    - továbbra is maradt az engine-ben az a hiba, hogyha Manual-on hagyjuk a textúrarészletességet, akkor előfordulhat, hogy a játék összeomlik DirectX unrecoverable...hibára hivatkozva, ezért Automatic-on kell hagyni, de több, mint valószínű, hogy Extrára állítja be

[szin=red]- néhol, olyan sötétek a helyszínek, hogy ha pl. sarokba megyünk nem látunk semmit sem a tárgyakból, vagyis magát a pálya részeleteit (vagy ez esetleg a SSAO műve?! nem hinném, de nagyon frusztáló)

[szin=black]- plusz 2 zavaró dolog:[szin]
    [szin=red]1. robbanásokhogyha nagyobb felbontást használsz (1024x768 felett), akkor a feliratok keskenyebbek lesznek és a képarányon természetesen nem változtatsz
    2. a ragyobb robbanások borzalmasan csúnyák, például a repülős pályán, mikor kettéoszlik a gép, mintha a Black Ops-sal játszanék
    3. ismételten megint ez hasonlóság: az alacsony lőszer kijelző ne hasonlítson már a Black Ops vagy a World at War-éhoz már, nem értem miért nem tudott ezúttal az Infinity Ward nem lopni a Treyarch egyes stílusait (maradjon a Treyarch a sajátjánál és ez is a saját stílusánál).

Ezek után még hallom, hogy a textúrák vagy mapok (nem tudom pontosan) is az első Modern Warfare-ből származnak egyes helyeken és a grafika is sokkal csúnyább az előző Modern Warfare-hoz képest
  • vzajcev
    Kis nosztalgia,de jó is volt az a pálya. Bár harbour volt azisten.
  • Maxtreme
    persze. Csak azt akarja szemléltetni h sokat nem változott azóta, ami így is van :D (persze, szebb lett, de az elvárásokhoz és a konkurenciához nem nőtt fel)
  • robotnyk
    /facepalm
  • Totti5
    Ugyan az a COD 1es kép mind a 3.
  • zoliapu
    Első néz ki még a legjobban, bocs :))
  • Lunki88
    Vajon hány CoD lesz még ugyanazzal a motorral? :)
  • Krisztiam #2773
    csak más lett a szín mit akartok :DDDD
  • mester1987
    úristen
  • ozimak
    12.900-ért? :D
  • Maxtreme
    ahh apja kasza..

szal:

:D

Tessék nevetni.. Vagy inkább sírni? :)
  • Fpocok
    P2P

'nuff said.
  • HUN BECSEHELY
    Üdv Úrak.Milyen a Multi?
  • Lunki88
    Dovahkin lefagyasztotta.
  • DarkSector
    csak nekem van a képen egy jégkockában egy béka?
  • Maxtreme

• Prince23
    Coopba nálatok is lag van? mer nekem csak egyszer volt jó meccsem, lagmentes.
  • Ravkin
    Nem a te hibád, többek között épp ezaz amiért én sem vettem meg a játékot. Eleinte sokat gondolkoztam rajta megvan a blackops és ott is ugyan ez volt a helyzet, sok órányi játék után sem tudtam megszokni a kezelést meg a környezetet, a káoszról meg már nem is beszélve. Mindíg máshova spawnol az elleség bezzeg engem pik-pak leszednek. Egyszerűen itt nem a skill számít, amikor éppen azt sem tudom merről fog jönni az ellenség vagy azt hogy egyáltalán észre e veszem. Arról nem is beszélve hogy egy két lövés és meghalok és általában egyedül nem klánban tolom. Ne értsetek félre többször is volt sikerélményem meg többször volt olyan hogy vezettem a listát és megnyertem a csapatnak a játékot, ennek ellenére valahogy mégsem fogott meg ez a stílus.
  • empie
    Körbekérdeztem kicsit. És eddig Te vagy az egyetlen aki elégedetlen,hogy nem jött meg időben. Mi 10/10re értékeljük eddig a munkájukat. Igaz,kicsit lassú de legalább nem átbaszás.Van akinek ma este 6 órára írták,hogy megkapja és már neki is kiment. Csak annyit látunk,hogy mindenhol fogy erősen az mw3. Nekem is pár haver sokkalta a 9k.t érte de rájött,hogy ennél olcsóbban csak a szarakodós orosz változat van. Kitartás :)
  • Frank99
    ok

amúgy intkeys-en is működik már az orosz verzió angolosítás, akinek szimpatikusabb, az vegye ott.(35 dodó) bár ott is elfogyott...

Ezzel nem kell szórakozni (a BF3-at is fél óra alatt angolosítottam a leírásuk alapján) azért választottam, de legközelebb ismét ott vásárolok. Ha nincs, akkor írnák ki, hogy beszerzés alatt, vagy valami,- de egész nap az volt kinn, hogy rendelhető- hogy ne várd hiába. EZ a korrekt KERESKEDELEM.
  • DarkSector
    oks elnézést akkor. :)
  • pisztácia
    Na már telepítem én is. Jó lassan telepíti...:S
    Ám bassza meg az 576... előrendeltem, vissza is írták hogy 11k lesz. Mivel BF3-at is megrendeltem, kaptam kupont amivel 1k-val olcsóbban vehettem meg az MW3-at. Levonta, utána meg mondja nekem az eladó hogy 12k HUF lesz... azt mondja az a régi ár volt amit rendeltem, meg visszaigazoltak... mostmár 13k... alapból.

Hát b+
  • empie
    itt van,hogy miért

"nagy érdeklődésre való tekintettel akciónkat meghosszabbítottuk! Az akciós ár még a mai napon 8 990 forint! A singleplayer és a multiplayer is eredeti, angol nyelvű!"
  • Antal99
    Frank99 ha megkapod írnál?
  • DarkSector
    Érdekes hogy a VideogamShop akciója elvileg tegnap volt, és nem ért véget még ma sem, holott irták hogy 2011.11.07.-e éjfélig tart csak az akció...

Érdekes.
  • Antal99
    köszi a segítséget
  • empie
    Nekünk megérkezett. Írták,hogy kicsit késnek de jön a kulcs. ventrin eddig a 6/6 megkapta. türelem és szerintem mindenhova megfog érkezni.
  • Frank99
    tegnap este óta várok a kulcsra, délelőtt az írták tegnap este elfogyott, ma 13 órakor jön, azonnal küldik
    5 perce írtam nekik, hogy még mindig várok.....

ha tudom, hogy intkeys-en tuti müxik, ott veszem meg....