Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kly
"Call of Duty: Modern Warfare 3 PC - 10 500 Ft"

Scientia potentia est.

Na fõokos tessék:

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
Szokásos, majdnem megint vita lett a vége, de idõbe abbahagytuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bennevan a topik a top 10-ben. Mi történt? Van release?

MW? vs BF ?
DarkSector
Többi BF témát ide: MW vs BF

Most szóltam utoljára. és ez mindenkire vonatkozik, már nagyon sok emberkének itt elfogyott a türelme.
Ha csak COD vs BF-rõl tudtok irkálni annak van külön topik.

Köszönöm a figyelmet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pretorian
Ott a pont.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hát a BO-ból szerencsére már kihagyták ezt a mini pálya megoldást.
De most ettõl függetlenül, a BF-nek ez a lényege amit a videó mutat? Mert szerintem nem.
Az hogy beleerõszakolnak ilyen CoD szerû játékmódokat, levágott pályaszakaszokon, ez tényleg arra megy csak hogy "legyen benne ez is" hátha rákap a másik tábor jobban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bogdogege
Téged lehet hogy nem de a többi codból kiábrándult srácokat ezekkel a "módokkal" csábítja a EA mivel a codot majmolja a régi bf meghalt.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Bogdogege
Kötve hiszem szoktam BO-ni ott nagyobbak a pályák mint a videón.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

DarkSector
Nagyon thx de nem érdekel hogy a beta-ban mi lesz.

A CoD Rust, meg Shipment pályáihoz képest, ez egy gigantikus beláthatatlan terület...

Bogdogege
egy választ kérek ,nem fenyegetést

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

DarkSector
Lásd nem vagyok szemét de a következõ ilyen törlés lesz, az itteni emberek a tanúk rá hogy 1x figyelmeztettelek.
ÉS EZ NEM SZEMÉLYESKEDÉS LESZ HA TÖRLÖK.

Bogdogege
Itt aztán óriási pályán folyik a harc, jármûbõl is töménytelen mennyiség van , lesznek ilyen szarságok a bf3-ba is.

szerinted a béta miért rush lesz a bf3-ba?<#nemtudom><#levele>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

redmonk
Ott a pont. Ahogyan te is írod, hogy az FPS kategória ellenére a pályák mérete és a jármûvek jelenléte miatt hatalmas kategórián belüli eltérés van a kettõ között.

Hát igen, inkább a MOH-val kellene összehasonlítgatni, attól független, hogy az Activision és az EA milyen böszmeségeket beszél. Mert ez tény, hogy vannak nálunk hatalmas idióták.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

DarkSector
Én tudom, de unalmas hogy erre lyukad ki minden témabeszélgetés.
A k..va életbe nem lehet felfogni hogy itt nincs helye BF3 rábeszélésnek, énis játszok mind2 cuccal, valszeg olcsón megveszem mindkettõt, de kurvára nem érdekel hogy modern mind2 ha egy kibaszott jármû jön ellenem a pályán akkor az nekem nem ugyanaz a kategória mint az az fps multi ahogy ember vs ember van.

és asszem minden cod játékos nevében írom ezt hogy ez annyira egy vízválasztó kategória, a jármûvel jelenléte ami miatt eszembe nem jutna otthagyni a cod-ot ha multiról van szó, lehet szar grafika, szar fizika, bármi.
NE LEGYENEK NEKEM JÁRMÛVEL és ez más kategória.

Amivel versenyeztettni kellene az a Medal of Honor.

És ezt a büdös életbe nem fogják megérteni ezért hanyagoljuk is a témát.
Nem lenne baj errõl beszélni ha 1x is látná az ember hogy valaki odafigyel arra mit ír a másik.
De nem. 😊

Prince23
Az is egy nagy hülye, aki nem veszi észre hogy a Battlefield 3 és az MW 3 modernkori háborús FPS játék. Részemrõl is ennyi.

én szeretem a cod-ot és a bf-et is. Mi van ebbe? csak tényeket mondunk, amit észrekéne vegyetek, nem pedig elvakultan ragaszkodni egy DLC-hez 😄

DarkSector
RE vs COD téma legyen inkább.

redmonk
Tényleg?! CS-ben is harcolunk terroristák ellen és terroristaként, még sem hangzik el mint példa. Rakjunk mondjuk XX. századi barikádokat Brink pályáira is meg legyen ilyen barnás a környezet aztán egybõl háború feelingre fog épülni.

#1658: Úgy van. Amúgy a camper megoldja a kis COD mapokon is a kemperkedést 😄

DarkSector
Jármûvek vannak benne!!!És a nagy pályák hátránya a buzikemp!!

Téma lezárva!

Értette mindenki hogy ki mit szeretne, most lehet témát váltani vagy ezt folytatni máshol (COD vs BF).

redmonk
Kezdetek óta szeretem a COD szériát így van. Tisztában vagyok a hátrányaival is viszont 1. nem tudok ellene mit tenni 2. kompromisszum képes vagyok.
Ugyanúgy itt figyel a polcon a BC2 is. Annak is van hátránya, nem gond. Tökéletes úgy sincs és nem is lesz. Amiben a kettõt össze lehet hasonlítani az az amit a FPS kategória takar (értem ez alatt, hogy melyikben milyen a fegyverropogás stb amit te is felsoroltál). Minden más csak ok-okozati tényezõ. BF-ben jóval nagyobb pályák szoktak lenni amibõl következnek a jármûvek példáúl. Nyílván, hogy vannak hasonlóságok de csak azért nem fogok az egyiktõl elszakadni mert a másik elõrébb van toplistán vagy adott cég mennyire fikázza.
Így van arcade a cucc és az arcade-hoz képest a BF realisztikusabb.

DarkSector
Annyira nagy eltérés mint egy jármûves játékot egy nemjármûvessel összeméérni.
Aki ezt nem tudja felfogni az egy idióta, és elnézést mindenkitõl de ezt nem megérteni az szellemi képességcsökkenés jele.

DarkSector
Van aki a NFS-et szereti, mert gyors adrenalin pumpáló játékmenet van, hiába nem valós a fizika.
Ezt írom énis.

Pretorian
És háborús témájú, multira kihegyezett fps mindkettõ? 😊

Prince23
Na ez nagy hülyeség volt hogy felhoztad a GTA 4-et 😄

BD3 és MW 3 között oltári sok a közöspont. kivéve a látványt ugye 😄

DarkSector
Sikítólj! 😊

A közös bennük annyi hogy FPS mind a kettõ. Ezzel kb vége is.
Az egyik egy kis területen játszódó, gyors, pörgõs, arcade stílusú játék, kevés (12-18) játékossal.
A másik nagy területen játszódó, jármûveket felvonultató, sok játékost szerepeltetõ (32-64) program.
Ez kb olyan mintha a focit, meg a kézilabdát akarnád összehasonlítani, mert mindkettõ sport. Az csak, más a pálya, a létszám, az eszköz...

DarkSector
Pontossan a jármûvek, és a játékmenet, irányítá, ez az amiben eltérnek és ez VÍZVÁLASZÓ egy játékosnál.

A MW és GTA4 is modern környezetben fegyverekkel mégsem hasonlitgatom össze

Prince23
Ja és TE egyértelmûen az "árkádfos" lövöldözõs játéknak vagy a híve - most ezt nem rosszból mondom, hisz gondolj csak bele: MW-vel Én is szoktam játszani. Meg ugye két típusa van a gamernek, van aki picit reálisabban szeretne elmélyedni ezekben a katonai környezetben (pl. környezet rombolhatóság, fegyver ropogás hangja, stb - na ez ami COD-nak gyenge, de nem rossz neki sem a fegyók ropogása, de környezetbe, háborús feelingbe egyértelmûen fel-le alázza majd a BF) nincs ebben semmi jó, semmi rossz se. Írásodból lejön, hogy MW fan vagy. De azért nem ártana a tényeket is megnézni a két játék között. nem pedig azt hajtogatni, h semmi közös nincs a két fps-ben 😄 mert az marhára nagy hülyeség. Ja és ugyebár egyik game sem szimulátor. még ez is közös benne. csak hát a mw az full árkád 😄 de bf llegalább nem full árkád.

Fpocok
EA nem egyszer mondta, hogy le akarják gyõzni az ACT meg a codot. Nem egyszer. De ez tényleg a dühöngõbe tartozik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

redmonk
LOL. Mi az, hogy õk mondják meg. Ki állnak és na gyerekek ez az új játékunk mellyel mondjuk a COD ellen indulunk? Mindenki csak bebeszéli magának a sok maszlagot amit olvasnak.

#1646: Már nem azért, de ki a faszt érdekel bármely toplista?! Nyersz vele bármit is, hogy látod melyikbõl adtak el többet? Kurvára nem, az csak egy hír arról, hogy x,y cég hogy áll a játékával és ennyi. Nem kell mögé képzelni semmit sem.

#1648: Hát gyõzzék, legyen minden ország toplistáján elõrébb a BF eladása, mint a COD-é. És akkor mi lesz? Attól én még ugyanúgy fogok COD-dal is játszani.

Prince23
Mi a közös bennük:

- KATONAI LÖVÖLDE CUCC

- FPS

- Egy IDÕSZAKBAN JELENIK MEG (na vajon miért)

- EA-nek a BF, Actinak a COD a legnagyobb katonai lövöldéje

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bakker

ötödrészt meg már világszinten errõl mesélnek a készítók, fórumozók is (ld. pl itt, az sg-t xd). legendás hónap lesz a november, a két játék biztos fej-fej mellett fog haladni a különbözõ eladási toplistákon

Fpocok
Konkurensek. A célközönség azonos. Ezt nem mi mondjuk, hanem az EA meg ACT. Na most ha õk ezt csinálják, akkor ne jöjjön nekem egy gamer se azzal a dumával, hogy "jajj, ne hasonlítgassuk már össze õket.".

Prince23
Forza Motorsport - Battlefield
Need for Speed - COD

😄

redmonk
Mert mi az istenért kellene összehasonlítani? Mond meg mi a közös a kettõben. Valamint azt is, hogy mi értelme van a hasonlítgatásnak.

#1642: Ez teljesen igaz, hogy egy kategóriában indul, merthogy nincs alkategória vagy egyéb megkülönböztetés. Ennyi erõvel hasonlítgathatjuk, Brink-kel, Hard Reset-tel stb. stb. FPS-t az FPS-sel csak azért mert FPS.

Pretorian
Végül is sok mindenben igazad van, de egy kategóriában indul a kettõ a piacon. Van aki ezt veszi meg, van aki azt. Néhányan mindkettõt. És pont az elõzõ postomban megfogalmazottak miatt esik egy skatulyába a kettõ, még ha vannak is különbségek.

Fpocok
OFF:
Ez most nem ide tartozik, de ha még egyszer valaki azt mondja, hogy ne hasonlítsuk össze, akkor esküszöm sikítok basszus.

Pretorian
Háborús fps mindkettõ, modern környezetben, modern fegyverekkel, mindkettõ távol áll a szimulátortól (bár az egyik jóval távolabb, mint a másik), hasonló fegyverek, setting. Lényegi (és nem lényeges) játékmenetbeli különbség a jármûhasználatban, és a karakterfejlesztésben van. Egyébként casual shooter mindkettõ...

redmonk
Jézusom. Gyerekek azért ne keverjük már ide a BF-t és pláne ne próbáljuk meg összehasonlítani a két játékot. Totál más a két játékban az egész multis játékmenet, nem igaz? (pl. COD pörgõs, minden sarkon találkozol valakivel ellenben a BF-el ami inkább egy menet taktikai részét közelíti meg, nem beszélve a segítségre álló jármûvekrõl). Nos a grafikára én azt mondom, hogy inkább fusson normálisan egy átlagos gépen is mint a csudaszép HDR képeket nézegessem. Az MW nagyont ütött, most ami nekem kéne, hogy a motorból préseljék ki amit lehet, valamint a multi legyen pöpec. Értem utóbbi alatt azt, hogy pl. a CS is milyen jól el van gránátvetõ, rpg meg lángszórók nélkül, nem igaz? Perkek igazából jók mert ütik egymást, illetve annyira azért nem szabad a variálási lehetõség.

Pretorian
Hát most mit tegyek, néha nyomok egy kis mexikói kokaint, Heriberto Enrique Manso Bernal barátom küldi a FedEx-el.
Neked fontos a single. Nekem is, mert azért szeretem végignyomni a kampányt, ha élvezetes a játék. De a progi élettartamát a multi milyensége határozza meg. A "nem olyan fontos", és a "nem fontos" között van egy kis különbség. 😊

DarkSector
Az nem ez a kategória.
Szóvall nincs ellenfele.
Csak vannak akik ebben a tudatban élnek máig.

Pretorian
Az a baj, hogy van, csak arról az offtopigban lehet vitázni, mert különben flém lesz belõle. 😊

Muttley
sztem átmegy <#hehe>
kérdés, h viccelni akartál ezzel, h "a single nem olyan fontos, mint a multi."
v. be vóótááá stohl-ozva oszt má megisbááántad.. 😉

Just do it :)

Fpocok
Mivel nincs más hasonló játék hozzá képest minden évben, ez azt jelenti, hogy balanszolt?

DarkSector
OFF
Alan Wake néven szoktam mostanában.
Hardcore SD szerón szoktam lopni a napot esténként, majd ott összefuthatunk. 😊

193.138.125.86:28963

DarkSector
"A játékmenet és a graf...két olyan terület, aminek elég élesen el kéne különülnie egymástól."

Gyakorlati lehetetlenség amit írsz.

"Oké, legyen szar grafikája és fizikája a CoD-nak...de akkor legyen olyan szinten kibalanszolt multija, hogy még a szomszéd tíz ujját is megnyaljam utána."

Olyan is. Mivel nincs más a palettán, ami ebben a kategóriában ellenfele lehet.

Pretorian
Állok elébe 😊 Cr33p vagy H34dKr33pz néven szoktam fent lenni.

DarkSector
+1

Pretorian
A játékmenet és a graf...két olyan terület, aminek elég élesen el kéne különülnie egymástól. Oké, legyen szar grafikája és fizikája a CoD-nak...de akkor legyen olyan szinten kibalanszolt multija, hogy még a szomszéd tíz ujját is megnyaljam utána.