7458
IZÉ
  • empie
    Nekem kicsit COD2höz hasonlít. Lehet, én érzek valamit nagyon félre de olyan a játék stílusa számomra csak más a környezet.
  • Forrest Tomee
    Nekem eléggé csalódás a játék. Grafikailag nem foglalkozok vele, mert évek óta nem a látványos grafikáért vesszük a CoD szériákat.
    BO-hoz képes jelentős visszaesés van nekem játékélményileg (csak multiról beszélek single nem érdekel). Az már lerágott csont, hogy nincs új grafika meg is értem, hogy az új konzolokig nem is vacakolnak vele, de az hogy semmi jelentősebb újdonságot nem képesek beletenni 1 év alatt sőt visszafejlesztik az eléggé lehangol. Nincs már bot játék(combat trening), csak fix challenge-ek vannak, nem lehet már kiválasztani mit akarok teljesíteni stb...
    Én mindig is hardcore modokat játszottam, mert az hogy belelövök valakibe egy fél tárat erre megfordul, ugrik és fejbelő az agyamra megy.
    Na akik a HC-t szerették azok le vannak sz*va ugyan is lvl 19ig semmilyen HC lehetőség nincs ami azt jelenti, hogy hosszabb távon is baromi lassan fog ez a játékos összeválogató fos HC partikat találni.
    Mapok kegyetlen kicsik, a hasalásnak semmi értelme, mert lehasalok és kb 6 másodpercen belül a hátam mögül már fel is bukkan az ellenfél.
    Az egész egy doom típusú őrült rohangálásba ment át.
    Tudom, hogy jönnek a szemellenzős fanok, hogy nem kell vele játszani... de sajnos kell ha már kidobtam a steamen 60 eurot és egyébként minden Cod megvan tehát nem vagyok egy anti codos, csak már a BO-nál is rezgett léc minőségileg, de ott az új játékelemek dobtak rajta. Itt viszont teljes átverést érzek. Mindenhol MW2-höz hasonlítják, de ez meg sem közelíti a MW2 hangulatát.
  • aricsi
    Hali! Ez az az orosz cdkey árusító oldal ahonnan vettetek? Megbízható? link
  • Büdös Bohóc
    :DDDDD

hát ha már valami cuccal, akkor van otthon airsoft gépfegyver, pisztoly meg ruha nem szaroznánk tesco gazdaságossal
  • DarkSector
    Hívj meg 1-2 havert. :P

"Bocs a rossz viccért nem tudtam kihagyni...:)"
  • Tatyla
    gondolom talpig military felszerelésbe öltözve a tescoban vett játékpuskákkal mentetek be olajjal összemázgált képpel...
  • peppino3
    lehet botokat berakni ha lehet hogyan ?
  • Fpocok
    Na most inkább nem írok semmit
  • DarkSector
    :)

Mivel kenyeret nem árulnak a 2. legfontosabb szükséglete egy embernek egy eredeti mw3 lehet csak. :)
  • Büdös Bohóc
    Bementünk délután haverral az 576-ba az előrendelt mw3ért, a 2 eladó már kapásból kérdezte, hogy "MW3"? :D
  • foxxi
    000010-ik voltam. örülök. Én meg várok holnapig :) ( talán addigra a letöltés is észhez tér )
  • Frank99
    nekem megjött a kód.
  • vzajcev
    Jó taktika.
  • simonl #2819
    Sziasztok, legyen picit a reklám helye: én a "konzolvilág" -ból rendeltem a játékot 10.990.- vidám forintért, ma időben meg is érkezett - a melóhelyemre rendeltem - a futár vendégem volt egy jó kávéra, asszonynak délután kicsit udvaroltam, gyerekeket megfürdettem és most játszhattam pár kör multit.
    Eszement jó a játék.....:)
  • koocos
    Az aláírásodban lévő gépen fut? :))
  • koocos
    Aki már játszik: mekkora fejlődésen ment át a motor? Cod4 fut szinte teljesen maxon, cod6 medium/high beállításokkal, ez meg gépigény szerint el sem indulna
  • foxxi
    Kulcsok vannak ( 9k - régiófüggetlen / ergő sok ) RU ( 4k - kevés xarakodás / reális ár ).
  • Frank99
    ahhoz, hogy tegnap este rendeltem meg, és még most sincs itt, egy kicsit érdekesnek érzem a dumát...
  • DarkSector
    Nekem meg egy ideig nem lesz lovém sajna, de várom hogy szoljanak 5-6 helyre jelentkeztem már (munkahelyre)...:D
  • foxxi
    Akinek fizikailag is kell a game, az nem nagyon tudja meguszni 10k alatt, sajna. Only kulcs megy ez alá. És mint ismerjük eme remek üzletpolitikát, egy ideig nem is fog.
  • Krisztiam #2812
    jaja drága én nem ott szoktam vásárolni :)
    csak érdeklődtem egy játék után,h van-e ott... :)
  • DarkSector
    576 egy picit drága bolt nem?
  • Krisztiam #2810
    pedig veszik mint a cukrot, délelőtt felhívtam az egyik 576 üzletet és azt mondta az eladó, hogy már fele mw3-at eladták :)
  • TaRka0107
    COD-ok közül tényleg a cod2 az ász még mindig. Azzal annyira el tudok játszani, pedig kevés játék van amivel ilyen sokáig tudok. (multiról van szó) Azt meg is vettem eredetibe, pedig lehetett törttel is. Pont most rakom fel, mert emiatt a szar miatt raktam újra a win7-et:D Amúgy nekem ez is tetszik, de kicsit gáz a víz grafikája szerintem 2011-hez képest. Pedig azt a legkönnyebb megcsinálni, úgy hallottam.
  • DarkSector
    Nincs BF vs CoD.
    Nem személyeskedésből töröltem csak a banner alatt tudod van egy piros felirat.

Sorry minden más véleméyneddel nincs gáz leirhatod.
  • DarkSector
    Itt hagyjuk abba mert nem figyelsz mit irtam.
    Elhiszem igazad van tiéd lehet az ucsó hsz...véáge. értettem.

szia. :)
  • foxxi
    Jáááj ..

• Skynet
    Cpd 6 hardverbant hagyjuk már, COD4-ben élő ember figyelte a cheatereket,Cod6-ban egy bejelentgetős gagyi rendszer ami egy nagy lószart nem ért, 1 hónappal késöbb is aktívan játszott akárkit jelentettünk. Bohóckodás volt az egész.
  • Skynet
    Ez a te véleményed, BO-nál volt lehetőség bérlésre, MW2-nél van lehetőség warezmultira,és mégis kerülik mert ostoba perkekkel van tömve a játék van rettenetesen gyenge a hitbox és az egész játék egy ugribugri lövölde lett. A COD4-nél már elkezdődött a butítás de az még emészthető volt,modokkal menthető volt. Közre játszik a szeróhiány is de a BF3 és a BFBC2 mégis népszerübb pc-n nem ok nélkül...
  • DarkSector
    Tehyard-ékat meg nem számolom nem egy kutya...
  • DarkSector
    Nekem nem kell bizonyítgatnod, MW2-ben is kurvasokan lennének, amiről te irsz hogy sok klán a cod4-nél leragadt az azéért van mert nem tudnak bérelni szerokat, megszokták a dedikált szerokat cod4-ben ennyi.
    Nem maga a játékkal van minőségbeli bajuk...de ugyanigy van sok aki maradt cod2-be és nem jöttek át cod4-be stb...

Jah és nagy visszatartó erő még az elsteamesedés...ez brutálissan betett sok cod4-esnek és ezért nem váltottak stb...köze nincs itt a minőséghez.

No meg ne feledjük hogy sok játékos gépe a cod4-nek elég míg a cod6 nak kevés sok haverom is ezért nem váltott.

Meg ha warezről beszélünk a cod4 kecsegtetőbb a sok csiternek mert büntetlenül csalhat míg a cod6-ban hardverbann jár.
    És sorolhatnám...
  • Krisztiam #2801
    hát jah a második részhez képest ezek sehol sincsenek szerintem..
    a második részt kijátszottam párszor :)
  • Skynet
    Én azt veszem figyelembe hogy az előző két COD pc-n egy bukás volt a régi CODokhoz képest,a játékosok minősége (tisztelet a ritka kívátelnek) gyatra volt,a klánok megszüntek csak ilyen autista "pro" klánok maradtak,és amennyit ma láttam ebből a játékból,nos nem változott semmi és nem is fog amíg veszi a sok hülye. A régi COD színvonal sehol sincs,ugyan olyan butított szemét mint az előző két rész.
  • gömbgiliszta
    ásít
  • stere
    én is itt vettem és kicsit több, mint 24 órába telt, mire kiküldték a kulcsot, de legalább nem átverés, és működik. én is csak később láttam az oldalon, hogy a FAQban le van írva, h kb 24 óra múlva küldik ki a keyt. amugy nekem királyul megy. biztos kiküldik mindenkinek, csak idő kérdése :)
  • DarkSector
    Javítanálak:

A sok konzolos, meg a párszázezres warez (PC) társadalom is szeret ugrabugrálni,.

Te ne csak az eredeti eladásokat vedd figyelembe mikor a játékosokat számolgatod.
  • pett3rson
    nekem ezekből nincs egyiksem...neked eredeti van egyáltalán??
  • Skynet
    Az pedig hogy sok helyen majdhogynem dupla annyiba kerül pc-n az MW3 mint a BF3 egyenesen paródia..:)
  • Skynet
    "mert ahogy olvasgatok az MW3 jobb lett mint az egy picivel."
    Amiket olvasgatsz konzol hszek jórészben,pc-n örülhet ha fele annyi elmegy belőle. Konzolon jobban fekszik az ugrabugrálva fragelés meg a rémesen butított lövöldözés,könnyebben emészthető, lehetsz benne egyszemélyes hadsereg is,és lehet "pronak" lenni... BF3-nál a hangsúly a csapatmunkán van,egyszemélyes hadsereg nemigen lehetsz,mérföldekkel több taktikát igényel,és nincs annyira porba butítva az egész rendszer hogy ugrabugrálva pörögve halálos fejeseket lehessen osztani. Ennyi. Kinek a pap kinek a papné,de ez a COD már SEHOL sincs a régi COD4 elötti codokhoz képest sem minőségben sem tartalomban.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos az is csak 3-4 pályán a 12-ből de ez most nem ide tartozik!