7458
IZÉ
  • pisztácia
    ja, még azt szeretném megklérdezni, hogy az első indításnál, amikor rákérdez hogy akarom-e engedélyezni az összes mapot, akkor a NO-ra kellett menni? Csak mert mi egyből tovább nyomtuk elolvasás nélkül, és nem szeretném ha egy mapot ki kéne hagynom:S
  • pisztácia
    Hát én olyan tudatban vettem meg, hogy olyan lesz mint a BO. lesz szerver lista...:S
    Még azt elmondanád ez mit jelent: Ranked=P2P ?

Köszi

Án nekem bejön a multi, eddig 1 mapot nyomtam, pörgős, de nekem ezért tetszik.
    Ha nem akarok olyan pörgős játékot, akkor megyek BF3 multizni.
    Viszont a silngle, ben az AI... úgymondanám, hogy nincs is...
  • DarkSector
    Bocs arra nem emlékeztem azt tudom hogy cod2-ben nem volt.
  • Gabe18
    Ezt már megint nem tudom honnan veszed, hogy a CoD4-ben volt először futás.
    Mint ezen a táblázaton is látható a UO-ban is volt sprint, vagy ezen a videón is 5.20-nál ahogy odafut a tankhoz. Még kis ikon is mutatja ami a karakter pozícióját szimbolizálja.
  • DarkSector
    De vannak háztetők ba+ :P
  • Bugi Misi
    csak Quarry bánya:D

tudok róla én Dominationt játszottam Karachin
  • DarkSector
    Az nem építkezős tetős szerintem az simán csak van egy helikopterleszálló azt ennyi. :)

Highrise van cod4-ben is az MW2 módban...:D
  • Bugi Misi
    sztem Highrise-ra gondol
  • DarkSector
    Nem jobb csak az emberek régen az emlékeik szerint értékelik, ha mostani elvárásokat nézzük akkor max a cod4 lehet a legjobb hiszen abban volt először a futás, ami egy nagy áttörés volt a sorozatban.

szóval a CoD1-2 nem jobbak csak annyi hogy régebbiek és azt szokták meg először...
    Ahoz füzödnek emlékek.
  • Gabe18
    Hát ez nálam úgy nézne ki hogy 1:CoDUO, 2:CoD4, 3:BO, 4:MW2
    A CoD2-vel érdemben nem multiztam, pedig ugye sokak szerint meg magasan az a legjobb. Abban volt először visszagyógyulós energia, ami olyan sokként ért hogy nem játszottam a multiját. Ha tudtam volna mi jön még évek múlva...
  • Prince23
    COD 4 az etalon mind közül. aztán mw2, BO. ennyi kifújt :D
  • DarkSector
    Quarry
  • Gabe18
    Sajnos a kommenteket olvasva az a gyanúm látszik beigazolódni hogy a "többet-jobbat-nagyobbat" folytatási terv abban valósult meg hogy még a MW2-nél is agyatlanabb hent játék lett, így még inkább eltávolodva a CoD4 még aránylag szerethető játékmenetétől.
  • Gabe18
    Ja valóban. Single 2x 7-8 óra ha mondjuk két nehézségi szinten kijátszod, multi meg 100, 500, 1000+ óra, kinek hogy.
  • Prince23
    Valahogy én is így érzek sajnos. több pálya pl. visszamosolyog a COD 4-ből (Crash), meg az Mw 2 építkezős tetős pályája :D (nem tom már mi a neve)

Maga a multiplayer rendszer jobb, de ami mögötte van, a gameplay ez nekem túlságosan pörgős, sci-fi. Egyáltalán nem érzem hogy modern hadviselés van :((
  • robotnyk
    EC nélkül juiceddal egy épületben egyszerűen elfutottam az ellenfél előtt, annyi időm nem volt hogy felfogjam hogy mit látok.
  • Prince23
    A Sledgehammernek sztem nem kellett volna elvállalnia a fejlesztéseket. ez így csak egy átlagos multi,semmi több. Túl pörgős, nagyon, még van oan death streak is amivel 7 másodpercig teleportálni tudsz, olyan gyorsan futunk vele. Extreme conditionnal gondolhatod mien lehet... :S Konzolos vérpistikéknek való sztem ez a rész, multira értve. de ez van.

viszont hogy mondjhak jót is: a Coop az valami szenzációsra sikerült.:D

Coop küldi: mentsük meg az elnököt - KATT
  • robotnyk
    minnél többet játszom, annál inkább utálom az egészet. olyan mint az MW 2 speeddel felpörgetve, szarabb pályákon.
  • bubuka5
    Pörögne ez ha torrenten lenne már. A multi meg kit érdekel a single a lényeg.
  • Fpocok
    Talán mert soha nem is láttuk még azt a linket?
  • aricsi
    loooool, nézd csak a hsz-eknél az időpontot. Ez minden csak nem pörgés. Még az én nyomorult hsz-emre se adott senki választ.
  • D4v3
    Mitől lett quake szerű? Én pont az előző codok lassúságát nem bírtam.. ez mitől másabb?
  • Fpocok
    ???

A topik pörög. Csaj éjfél van.
  • buko20
    Nem pörög a topik, szar a játék?:D jóhogy nem vettem meg...
  • Forrest Tomee
    Pár hozzászólással lejjebb ott a véleményem. Persze ízlések és pofonok, de a Mw2 anno fényévekkel szórakoztatóbb volt. Valahogy több taktikai játék volt, pici csapatmunka. Ez most tiszta quake érzés nekem, bár végre tudok HC-kat is csinálni, ott szerencsére lassult a tempó.
  • ozimak
    Had kérdezzem meg az itteni volt mw2-s multis embereket: Megéri megvenni a játékot egy olyan embernek aki 1,5 évig mw2-zött? mert egyre több helyen olvasok ilyesmiket mint itt is:"A multija jó nagy kaki, még a BO szintjét sem hozza.MW 2 színvonalához gabatkát sem ér." és stb.
    Szóval tényleg szar lett a multi része? Mármint most kizárólag az mw2-höz hasonlitva!Nem szeretnék nagyot csalódni
    Bár a single rész nem hengerelt le túlságosan(mw2 egy az egyben szvsz) azért a multihoz még fűzök némi reményt...
    Köszönöm a tanácsokat!
  • visa81
    nem trollkodás, de egy érdekes összehasonlítás:

Battlefield vs Call of Duty
  • Prince23
    De mit érnek azzal, ha ilyen sterilek a pályák, a fegyverek is másak. ez nem IW csinálta, legalábbis a multit tuti nem. MW 2 sokkal, ezerszer hangulatosabb és jobb volt, multiba.
  • Fpocok
    Vagy a killcam ot ha már itt tartunk
  • Fpocok
    Viszont ha már bf másolni akarja, akkor igazán belerakhatták volna azt a k*rva battlerecordert.
    Igen. COD nagyon jól megcsinálta a Theater mode-ot.
  • Prince23
    A multija jó nagy kaki, még a BO szintjét sem hozza. MW 2 színvonalához gabatkát sem ér. egyedül a solo és a coop a jó. ez igy nagyon gyenge.

ráadásul mi ez a megasprint bazmeg? nem elég az extrem, de van még egy deathstreak féleség istenem
  • Rayden02
  • mmovar
    mik ezek az új szarságok a killstreak-ekkel? nem igazodok ki rajta. valaki leírná mért van több kiválasztható?
  • Fpocok
    Ugye nem úgy vetted meg, hogy ezt nem tudtad...
    Ranked=P2P
    Unranked, ahol war is van=szerver
  • pisztácia
    Tehát akkor nem úgy van mint a BO-ban?
    Pl csak warokon kell a dedikált szerver? Ha az ember publicol, és szinteket stb-t akar, akkor marad a szokásos keresés?
  • bubuka5
    Nem tudja valaki mikor lesz fent torrenten? A tököm tele van, hogy nem képesek már felrakni. A Bf3-al már megjelenés előtt játszottam. Tűkön ülök már hogy játszhassak vele.
  • Krisztiam #2836
    tőlem is ezt kérdezte az eladó csak telefonon... :)
  • Fpocok
    Ha szintezni akarsz, és miért ne akarnák, akkor P2P, mint az MW2ben.
    Szerverek csak akkor játszanak, ha unrankedet nyomsz. Tehát ott nem tudsz szintet lépni.
  • pisztácia
    Üdv!

Most akkor ez dedikált szerveres? Csak mert elindítom a multit, és ugyan úgy keres ping alapján:S
  • mester1987
    lazán