7458
IZÉ
-
#2912 Red Prchestra 2őt én is megvettem, és még egy akkor hulladék, gané játékot nem láttam. Az kidobott pénz. -
#2911 ezek nem tények. a bfbc2vel 30 órát játszottam online. az mw2vel 500at. akkor most melyik is volt jobb NEKEM ár/érték arányban? -
#2910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nem a játék mienségével kerekedett bajom, hanem hogy megtördelték a story-t, legalábbis az első 3-4 rész olyan mint a Lost Planet 2-nél, nagyon fel van taglalva, és ez ami nekem nem jön be. -
#2909 Fórumtársak!
Azt hiszem már rég elavult minden összehasonlítgatós érv érvényessége. Van már annyi FPS, mindenki választhat. Pl. én megvettem a RO2-t, eszméletlen nehéz és játszhatatlan, mégis megszerettem. Egy fos amúgy.
Szerintem kettő általános érvényű érv létezik minden játék tekintetében, ez a szavatosság és az ár/érték arány. Na itt már van különbség.
Ha elfogadjátok, ha nem, a Bf sorozat ebben több. Én megvettem ezt a nyomorult MW3-at, és elképedve tapasztaltam, hogy a gránát hangja még mindig csörömpöl, mint annak idején a COD 2-ben. És nagyon sok minden változatlanul maradt még. Hát kérem szépen ez szégyen! Szavatosság ár/érték arány úgy bundle kategóriába! És ezek tények.
Köszönöm hogy meghalattak, viszlát! -
#2908 egyrészt mw3ban eleve túl nagynak tartom a sebzést, másrészt nézd meg mennyien játszanak hc playlisten, a töredéke a normálnak. a többséget nem érdekli a hc mód. (engem sem igazán) -
#2907 Próbáld csak a hardcore modos játékot. Ég és föld a különbség BF3-ban és egyébként itt mw3-ban is. Én is idegbajt kapok ha lövök valakit és nem akar meghalni. Nem tudom miért nem lehet alapból ilyen sebzésbeállítással kiadni a játékokat, rögtön nem lenne agyament ugrabugra. -
#2906 a singlet kérdezte, nem a multit, mit van ezen röhögnivaló? -
#2905 Ezen a hsz-en most jót nevettem, így melóba...:D Jó volt nagyon a megfogalmazás...:D és egyet is értek kb. Azért is üörülök hogy ilyen pörgős az mw3, mert BF 3 nem az:) Így mindig azzal játszok majd amilyen kedvem van:) -
#2904 Ez mindenhol igy van BF3-nál is mikor én belekezdtem már voltak 15-20-as szintűek,mostanra meg már sokan a végén járnak pedig még csak 2 hete jött ki :) -
#2903 Játszottam most kemény 10 percet a BF3-val és egyetlen embert se tudtam lelőni... lövöm az ajtón kijövő ellenfélt, sebzi, lövöm a testét lövöm lövöm megölnek, újra éleszt mögöttem a társam, megint lövöm az ajtón kijövőket, RUSH mód az uccsó gépet akarják robbantani, lövöm az ajtót sebzek de megölnek újra. Társam felébreszt feltalpalok és megint csak az ajtót lövöm lövöm egyszerre 2 embert is eltalálok majd végleg kinyírnak... Velem van a gond?
Grafika lehet szép de az én szemem a korral kevésbé birkózik meg és most nem a BF-ről van szó, én azok közé tartozok akiknek a grafikai fejlődés egyre több fejfájást okoz... Hozzáteszem a fejlődést pártolom én is de könyörgöm a grafikai fejlődés ne arról szóljon hogy 5 méternél nem látok tovább a különböző effekt és színek miatt -
#2902 öregem, már vannak 58-as szintű kocka gamerek (vagy hack...)
-
Wlanseraf #2901 Féltávnál? ja multi FPS-t single alapján megítélni:DDDD
Na mindegy:) a lényeg mi a retket vártok? mi változzon? aki várt valamit mikor a IW-ból elment minden számot tevő ember:D ez róka bőr már az MW2 óta!! mivel az IW már akkor sem akart ilyen modern környezetű játékot készíteni...
El is mentek.. azóta copy/paste:))) aki meg nem tanul és veszi magára vessen:D -
#2900 szerintem ez jobb mint az MW2, féltávnál mondom ezt. -
Gabe18 #2899 Mondjuk szeretném hogy a grafika ne a 2007-es top kategóriába tartozzon egy játéknál amiért van pofájuk 13 ezer forintot elkérni (a steam-es 60 eurós áráról nem beszélve), amikor kb a piacon lévő összes másik olcsóbb. Mondjuk szeretném hogy némi fizika legyen benne így a 8. rész körül, rongybaba effekt vagy valami, hogy ne a 2007-ben már látott meghalás animációkat kelljen néznem ha valakit lelövök.
Mondjuk szeretném hogy a multi játékmódok ne az agyatlan hent irányába tolódjanak teljesen. Egy példát mondva HQ-ban régen ha lelőttél valakit annak várni kellett a respawn-ra 10-15 másodpercet, az MW2-ben már gyakorlatilag egyből újra a pályán volt. Most ez változott vajon? Kétlem...
Mondjuk szeretném ha nem azzal vennének hülyére újítás címen, hogy most "más fejlődési rendszer van", amiben megkapod ugyanazokat a perkeket, meg tulajdonságokat mint az előző részben (részekben), csak máskor és más néven.
Egy szóval szeretném ha az új CoD gameplay videóját megnézve ne az az érzésem legyen hogy ezt már én láttam 1-2-3-4 éve ugyanígy, vagy gyakorlatilag majdnem ugyanígy.
-
#2898 Az tiszta sor,hogy nagyon megoszlanak a vélemények de sajnos tényleg azt hallani,hogy túl hentelősre,túl gyorsra sikerült a multi,ami még nem is lenne túl nagy baj hogyha ez nem megy a játék taktikai részére. Mert azért mw2-ben csak-csak lehetett némi csapatmunkát összehozni ha odafigyelt az ember(még tdm-be is). De akkor ez "rambo"-sra sikerült egy kicsit :) Na mindegy akkor megtanácskozom haverokkal,aztán eldöntjük mi legyen,megvesszük nemvesszük...(természetesen ruszki szériát mert 4-5000-nél többet a single-ben tapasztaltak után én nem adok ki egy mw2 dlc-re,ezt lássuk be)Mindenesetre köszönöm a válaszotokat!
Milyen újdonságokat?:) Pl.: Egy hangyafasznyival(tényleg csak egy kicsivel mert ehhez nem illik a túl nagy sem) nagyobb pályákat,valamint ha lehet akkor maradjon szerintem a mw2 szerű pályáknál nem illik ide a bo szerű mindenhol sikátor,dobozok,átjárók kisze-kusza folyosók meg a túl öszetett pályák,én az mw2 pályáival meg voltam elégedve. Ezt a vonalat tarthatták volna de ahogy hallom(javitsatok ki ha nem igy van) itt inkább nagyon átláthatatlan pályák(is?)vannak. No meg pl. az ilyen szupergyorsaság meg mittomén helyett inkább tegyenek bele valami élethűbb perket,killstreaket,deathstreaket. Nem szeretném ha nagyon "elscifisedne" a játék mert akkor nekem azonnal kuka... Pont a "Modern Warfare" a lényeg és nem a "Future Warfare",szerintem... És akárki akármit mond ennek a játéknak a multi a szive-lelke ha az el van qrvázva akkor tényleg fabatkát sem ér :( Én reméltem megtartják a játék valamelyest élethűségét(már az mw2-ben is voltak olyan perkek amik nem illettek a realitásba de az még belefért) és inkább több fegyvert több olyan killstrreak-et,perket,stb. tesznek a játékba,ami az életben is lehetséges és nem ilyen "szupererőket".
És végül nagyon egyszerű az okfejtés: Aki(mint én pl.) sokat játszott mw2-vel multiban,mondjuk legalább egy évet,az azért ismeri töviről hegyire az elődöt. És ha egy ilyen ember 1-2 óra vagy 1-2 nap multi után azt mondja szar... akkor az valószinű nem azért van mert bénázik,hanem mert egyszerűen...: nem ezt várta... Az újaknak biztos nagyon tetszhet mert azért jól meg van csinálva biztos,de ez már a 3. rész... szóval vannak elvárások az alapokat illetően,ezt felrúgni a törzsjátékosok bizalmával való játszogatás.
Nem vártam túl sokat tőle,csak annyit: Legyen olyan mint az MW2 hangulata,több fegyverrel jobb pályákkal és (még)értelmesebb perkekkel,streakekkel. De mindenképpen maradjon meg ugyanaz a multiélmény. Mondom mindezt úgy,hogy megvan az eredeti mw2 játszottam azzal is hónapokig,volt dedikált szerónk(alter) kb. 1 évig és teljesen jól elvoltunk a játékkal majd 2 évig(idén aug.szept.-ben hagytuk abba).
Ha az ilyen emberek véleménye nem számit akkor nem tudom, kié? :D
Peace! -
#2897 Ja igen....:)
"2007-ben az MW volt az, ami forradalmasította az FPS-ek műfaját. azóta az összes FPS ezt majmolja. akkor miről beszélünk?"
Mit forradalmasított? bevezette a perk rendszert amitől hálistennek megszabadultunk különböző modok alapján,a legtöbb fejlesztő felfedezte hogy a perkkel játékkönnyítésnek nincs értelme és bár hasonló rendszert raknak számtalan játékba,mégsem azzal a céllal hogy romba butítsák a játékmenetet (lásd a némafutás,5méterről késelés és egyéb vicceket).
Ezen kívül elkezdte a COD széria leépítését,és előtérbe került a még arcade-abb ugribugri lövölde multi. Mit forradalmasított?:) És ki majmolja?:) -
#2896 "- szimplán nincs hangulatosabb/ jobb FPS nála."
Mert te nem vagy szemellenzős fan mi?:)
Már idestova másfél éve bizony van hangulatosabb jobb fps nála,és bizony jelenleg is van úgy 3 hete...;) -
#2895 Akkor sorban.:)
"akkor ne játssz vele" - De játszott és csalódás neki ahogy még számtalan más embernek is kidobott pénz.:)
"te bajod ;)" - Nem, a normális színvonalú játékra várók baja.:)
Újdonság? Nem kell semmi,maximum ideje lenne 2003 óta lecserélni a grafikus motort mert nem kicsit szánalmas hogy egyes frageket az FPS érték határoz meg...És a vicc az hogy minimum grafikán szinte semmivel sem fut jobban ugyan azon a gépen mint a konkurencia...
Nem újdonság kéne,hanem a régi COD4 elötti színvonal, LEGALÁBB hitbox és fegyverhatások terén,de nem...Ugribugri fragelgetés és foshitbox van ezerrel immáron sokadjára,mert ez kell a protykóknak....Lehessen könnyen fregelni hogy prónak higyjék magukat meg nyomhassák a szánalmasabbnál szánalmasabb csipa és egyéb videóikat a netre..:)
Gyász ahol a COD tart....És mondom ezt úgy hogy az 1-2be majd ezer órát beleöltem, a 4-et a mai napig néha előveszem és többszáz órányi játékidő van mögötte,a 6. rész a 100 órát nem érte el a 7. rész már a 10 órát sem,ezt pedig kb 20 perc multibetekintés után leírtam mert semmi az ég egy adta világon nem változott pozitív irányba az MW2 nevű szemét óta... -
Prof William #2894 Milyen a singe?
1. Van ugyanolyan áll leszakasztós mint a MW2? Hangulat?
2. A III. Világháború és az ahhoz kapcsolódó küldetések vannak, túlsúlyban vagy Soapék küldetései? Remélem a WW3 a nyerő. :)
Az újdonságokról meg... Egy jó kis pörgős moziszerű III. Világháborút várok játéktól. Azt várom hogy hozza a 2 színvonalát singleben. Ha ezt teljesíti akkor már megérte megvenni. -
moh4 #2893 Oh ok thx! -
#2892 akkor sorban :)
Nekem eléggé csalódás a játék. - akkor ne játssz vele
BO-hoz képes jelentős visszaesés van nekem játékélményileg (csak multiról beszélek single nem érdekel) - te bajod ;)
az hogy semmi jelentősebb újdonságot nem képesek beletenni 1 év alatt sőt visszafejlesztik az eléggé lehangol. - meet spec ops mode ;)
és úgy általában az összes nyavajgónak, hater-nek: hááát milyen újdonságot is szeretnétek bele? meséljétek el. az hogy újdonságot szeretnétek bele, az kevés. MIT?
kukiverést, X-faktor-t, Dévényi Tibi bácsit?
ott volt a fejlesztési időszak. a fejlesztési időszakban el kőőőő menni a fejlesztői oldalra, oszt' osztani kőőő az észt, h mit rakjanak bele
2007-ben az MW volt az, ami forradalmasította az FPS-ek műfaját. azóta az összes FPS ezt majmolja. akkor miről beszélünk?
Tudom, hogy jönnek a szemellenzős fanok, hogy nem kell vele játszani... - szimplán nincs hangulatosabb/ jobb FPS nála. ha nem tetszik, add el ;)
hamarosan jövök egy teszttel
nekem eddig nagyon bejön a single
a survival mode és spec ops szavatosságáról pedig még nem is beszéltem -
#2891 optionsben engedélyezni kell a szerver keresőt és a főmenüből elérhető. -
#2890 Én is... -
kanduhr #2889 Én is úgy tudtam, hogy lesz bérelhető szerver. Most akkor mi a fasz van?:D -
#2888 Nem azért, de ha nem is látható, de érezhető a különbség... nem hiába az fps a lényeg MP játékokban. -
moh4 #2887 Hy all, nem ugyvolt hogy dedikált szerók lesznek?Most megint megkaptuk ezt a haszálhatatlan matchmakinet kiborító! -
bala1 #2886 <30 FPS very limited gameplay
30-40 FPSaverage yet very playable
40-60 FPSgood gameplay
>60 FPS best possible gameplay
Na igen..ez a fura! -
#2885 Igazán élvezhető 60+ FPS? Te valami ufó vagy? Az nem létezik, hogy ember lát különbséget 45 és 60 között...
Mindenesetre fura, hogy ha nem eszi meg közel se félig a gépet, akkor miért nem viszi több fps-en -
#2884 itt ugyanez. 30-40%on eszi a gpu-t, és 40-45 fps (az eleje, Kb 10 percet nyomtam vele)
-
bala1 #2883 De csak 45-50fps. Igazán élvezhető 60+fps -
#2882 talán mert annyi elég neki? -
bala1 #2881 érdekesen van optimalizálva a game.. 720p-ben is ugyan annyi az fps mint 1080p-ben..
és minden felbontáson,beállításon, a GPU-t 40-50%-ban haszmálja!!! na ez mitől lehet? -
#2880 Sp-ben lőttem eddig csak vele.
Ám a multiról mit tudni? Mennyi a max lvl, hány prestige van?
Melyik szinten mit lehet unlockolni, prestige jelvényekről képek? -
pett3rson #2879 honnan van neked ak47-ed? valaki elejtette? mert az eléggé magas szinten van ebben a részben, 67 vagy valahol ott. -
#2878 A hangok szerintem is nagyon jók. AK47-nek nagyon jó lett. -
#2877 Köszi, korrekt. -
#2876 /sigh. Milyen meglepő.
Azért a sok embernek el kéne törni a kezét, akik 0-t adtak egy játékra. -
#2875 a fegyvereknek rohadt jó a hangjuk, a singlével nekem semmi problémám, a multi pedig nagyon fura...
mondom ezt kb. 2 óra single, 1 óra multi után, a spec ops-ot még nem néztem, majd a komákkal. -
#2874 http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 -
#2873 ez