Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz de én mégis újra és újrajátszottam az MW2-jobb pályáit mert egyszerûen olyan hó hangulata volt az egésznek.
gömbgiliszta
vitatkoznék, pl. az mw2 spec ops-ban figyeltem meg, hogy rohadtul nem kiszámítható mondjuk az ellen mozgása.

a singlet egyébként hogy lehetne másképp megoldani, ha nem scriptelve?!

amúgy meg magasról letojom, amíg ilyen élményt nyújt, marhára nem érdekel, hogy script vagy nem script!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Fpocok
Nyilván. DE azért scriptelt és scriptelt között is van különbség. Van olyan, amit ha többször játszol végig, néha más dolog történik. Na az MW3 nem ilyen: Itt minden másodperc meg van adva pontosan, minden egyes alkalomkor ugyanaz történik. Ettõl lesz ilyen akciófilmes az egész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Minden játék scriptelve van, ha nem lenne akkor multi lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak az elejébe néztem bele de ha jól látom...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elnöki különgépen is leszünk.

Sokan mondják hogy MW így meg úgy Scriptelt viszont ezek a jelenetek olyan hangulatot adnak az egész játéknak mintha tényleg egy háborús filmben lennénk. Nagyon tetszik ez módszer... A Multit nem hiszem hogy kipróbálom de a singlet azt már a MW1-2 -ben is imádtam.

Vajon ebben a részben is lesz atom? Mivel már teljes erõbedobással zajlik a harmadik világháború az a legkevesebb hogy néhány Nuke eldurran majd .😊
DarkSector
Csak az a rész kitudja mire lesz lehet 3DS-re, az meg rétegjáték egy nextgenhez képest.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy aki a topikba bejön kap tõlem egy + like-ot!

mondjuk egy legends of zelda-t megelõzni nem semmi 😊 viccen kívül sokan imádják azt a játékot, de biztos jó, ha annyian veszik. meg azért van ott jópár név. kár, hgoy ilyen tól-ig rendszerben van felsorakoztatva...na mindegy, az tuti, hogy sokan vesszük meg, aztán majd tényleg meglátjuk mi lesz az eredmény..remélem, hogy már csak a dedicated szerverek miatt is sokkal jobb lesz, mint mw2 volt multiban.

The Matrix has you...

DarkSector
Pedig elég nagy csodának számít sok embernek, részben nekem is.

mmovar
logot én is kérnék! üdv,

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Daell Drow
hali en is kerhetek a nevem melle logot? Az elozo codok 0 dax vetelek voltak, es ez is az lesz. 😊
Fikazni nem fogok, meg jokat sem irok rola. Nekem egyszeruen hozza azt amit eddig, es az nekem eleg.
szabii98
ezen nincs mit csodálkozni

I met God. She's black

DarkSector
Jah mert ez a vásárlói lista, nem a top warez. 😛

Top 20-as vásárlói kívánságlista az év végégig megjelenõ játékok között százalékos arányban:

1. Call of Duty: Modern Warfare 3–27%
2. Gears of War 3–19%
3. Madden NFL 12–19%
4. Assassin’s Creed: Revelations–17%
5. Batman: Arkham City–15%
6. The Legend of Zelda: Skyward Sword–14%
7. Battlefield 3–12%
8. Just Dance 3–12%
9. NBA 2K12–9%
10. Need for Speed: The Run–9%
11. Uncharted 3: Drake's Deception--9%
12. Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games--8%
13. Lego Harry Potter: Years 5-7--8%
14. FIFA Soccer 12--8 percent
15. The Elder Scrolls V: Skyrim--8%
16. Dead Island--7%
17. Kinect Sports: Season 2--6%
18. Resistance 3--4%
19. Dance Central 2--4%
20. Deus Ex: Human Revolution--3%

forrás: blog.nielsen.com gamespot.com,és PH!

shaddam

Jóságok.A ps3 gamepad instant get lenne(remélem az a rece csúszásmentesítõ gumi) ha a kék füstölgõ bácsi vagy valami diszkrét logó lenne rajta."Delta" headsetem avagy leánykori nevén px5 már van de logó nélkül 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Jogos ebasztam. 😊

Drephis
már csak 37 😄

help

DarkSector
Epic harcok lesznek. Még 41 nap a megjelenésig :S<#eljen>

Drephis

help

Azt tuja valaki hogy mennyi multi map, lesz a játékban és van e róla valami leírás, kép??

DarkSector
Szavazás vége akkor megkönnyebülhetsz, elnézést kérek az átmeneti kellemetlenségért, de háttérbe nem tudtam kitenni szavazást...:S

DarkSector
Én minden embernek hiszek amíg nem bizonyítja valaki hogy hazudik. 😊
Megadom, ha hazuik is valaki, úgyis kiderül majd.

soo277
Nekem mind1ik COD megvan eredetibe!!
egyedül cod 6ot nyomom törtbe(szerok miatt)
de majd bizonyítom nyugodt lehetsz!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Én nem mondtam hogy hazudik..igen azért...
<#zavart1><#hehe>

Fpocok
Má nem azé, de miért hazudna? Egy szaros logóért? (sry DS, no offense)

Ezt bárki mondhatja valami bizonyíték (egy kép a mailröl,stb)...
<#kacsint><#wave>

soo277
ok
no prob
jöhet(ne) logo nekem is ha lehet!?!?
(amúgy elõrendelve)

Fú vazze, mire legörgetek a fejlécrõl a hozzászólásokra. <#idiota><#miaz><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
DarkSector
Huh most nézem megugrottak picit a szavazások.
Érdekes hogy 120 ember szavazott, de szerintem 10-en ha vagyunk a témában, gondolom valaki szolt haverjainak is. <#miaz>

De mindegy a szavamat nem vonom vissza a szavazás végeredménye számomra is betartando, holott a LIKE-nak nem örülnék ha bent,aradna...:S

DarkSector
Leszavazzátok a LIKE-ot akkor áttekinthetõ lesz. 😊
Sokaknak megfelel a szavazások alapján az origi jel, most mit tegyek, nem véletlen bizom rátok a döntéést, nem akarok én dönteni ebben helyettetek. :S

soo277
Nem rossz a fejléc!!
Csak lassan már áttekinthetetlen<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Fpocok
ÉS ezt most nem fikázásként mondtam, hanem hogy dicsérjem a singlét.

Fpocok
MW3nál sosem a single a baj.

Ja nagyon várom....Nagyon jó game lesz ez!!
<#eljen><#wave>

DarkSector
Rossz minõség, de látszik hogy adrenalin az lesz. 😄

Drephis
DarkSector
Mindenkit szépen megkérnék, hogy ne szamárkodja el a szavazásokat mikor kitölti, mert fontos a válasz.
Köszönöm.

DarkSector
Like-oljuk egymást...peace 😊

DarkSector
<#eljen>
kajak, de ha ezt betesze neked logonak kifutsz a világból. 😊

hát ez g*ci ötletes <#nevetes1>
Muttley
új login avatar KexBoxon xD

Just do it :)

DarkSector
nm 😛

Bugi Misi
kössz😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

hát idõvel inkább: de addig már 2x kipörgettyûzöm <#taps>
Bugi Misi
Dark én is kaphatok ilyen MW 3 logot?😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
BO van dedikált szero és Admin azért kevesebb a csaló

No most toltam egy kicsit az MW2-vel, remélem nem lesz ilyen hányás az MW3-om, az MW2 tele van csaló noob köcsök fasszal az egész.. a BO sokkal jobb(nálam)...

"egy kis hír a csalók kiküszöbölésére..."
nehéz lesz, hiszen a hacker mindig egy lépéssel elöbb jár, és már engine hack is van ezen a szinten igaz, kemény eurókért, amit nem a mi pénztárcánkhoz mérnek, de van..és ezt ti is jól tudjátok!!

Hehe,tul kevesen vagyunk igy nem sikerült sajnos...no de majd lefordítja valaki...legalább is remélem...
😊

DarkSector
bazze rájüttem...minnya megy a hírek közé! 😊