7458
IZÉ
-
MaRee #2953 Na hát én eddig sem voltam egy nagy COD rajongó, de most még jobban rájöttem, hogy ez nem az én játékom. Eddig MW2-t és a régieket próbáltam, a régiek még bejöttek, nekem már a kettő sem nagyon tetszik.
Legfőbb negatívumok:
- járművek hiánya
- nem tetszenek a fegyver hangok
- nem tetszenek a fegyverek
- idejét múlt grafika
- idétlen sebzés
- kis pályák
- quake/UT szerű játékmenet, minden túl gyors
- szinte ugyan olyan az egész, mint a mw2
Én nem ezt vártam egy "modern hadviselés" nevű játéktól, max a dizájn emlékeztet erre, de ha lézerpuskákkal lövöldöznének akkor egy sima UT klón lenne. Nincs semmi csapatmunka szinte, mindenki spawnol össze vissza pár másodperc múlva, és lőnek amit látnak, agyatlanul rohangál mindenki fel-alá meg ugrabugrál.A realisztikusság a nullához közelít.
Én személy szerint jobban szeretem a taktikus, megfontoltabb játékmenetet, BF2 az etalon nálam ilyen szinten, de a 3 sem lett rossz(bár a kettőt nem tudta túlszárnyalni sajnos, már ez is le van butítva). Nekem sokat számít, hogy ha játszok akkor bele tudjam élni magam, hogy én most tényleg tengerészgyalogos/akármi vagyok, és kúszok a földön meg bújok hogy ne lőjenek seggbe. Itt ha valakit én lövök seggbe akkor 3 mp múlva oda spawnol lehet mögém, és ő lő seggbe.
Persze akinek bejön ez a pörgős játékmenet annak oké, de ha én ilyet akarok akkor elmegyek UT-t játszani.
Nálam sajnos 5/10 lett, singlet még nem próbáltam, bár nem is fogom szerintem. 60 eurót mindenesetre szerintem nem ér, még a csőlátású codos haverjaim szerint sem. -
#2952 Koszi, bar jatek csak estefele lesz, mert en is meloban meg :) -
#2951 ne bánts bohóóóóóc...:!!!!4 :))
MeoH, akkor majd jó játékot neked is. Én is alig várom hogy leteljen a munkaidő, és lehet menni lövöldözni. Max hangerő mellett. -
nortsen #2950 Vigyázz mert te is kapsz tőle képeslapot. :) -
#2949 Na irtam nekik, erre 2percre ra, megjott a kulcs nagy bocsanatkeresekkel tuzdelve :) Delutan kiprobalhatom en is. -
#2948 Jajj ha már itt tartunk,ugyanúgy működik a meghivás? Tehát akit behivok lobbyba azzal utána eggyütt vagyok végig?(csak mert ez az egy nagyon nem jön be bf3-ban,nem lehet egy csapatban maradni). -
moh4 #2946 Dehát ez igy akkor megint átbaszás ez a p2p rendszer szörnyü! -
#2945 Jajj már.
SZINTET LÉPNI CSAK A SZAROS P2P rendszeren lehet. Szerverek csak dísznek vannak. -
#2944 Alterben volt és rangolt is volt. A gyáriban nem volt dedi. -
#2943 Az remek. TEgnapelott este rendeltem/fizettem, es meg nem kaptam meg :) Asszem, akkor utana erdeklodom... -
moh4 #2942 Ott nem is voltak dedikált szerók.
-
#2941 MW2-ben sem volt nem? -
SZU #2940 De az egy kicsit alatt mit értesz? A HC módon egy kicsit puhítani, vagy a normált még egy kicsit?
Azt kivettem, hogy a javítási célzásod a sebzések kisebbre, vagy az életerő nagyobbra vételére irányul. -
#2939 Na hát mondjuk arra speciel én is kiváncsi lennék... Pont az lenne benne a jó,igy gyakorlatilag private match szerű... -
razzor two #2938 Tűkön ülök én is!!! Én tegnap 14 óra tájban fizettem be.....:-)
Megjön, megyek haza melóból és irtom a népet!! Remélem nincs sok csaló még!
Kíváncsi vagyok tudom-é itt is hozni az első második helyet!! :-D -
moh4 #2937 Valaki tudja hogy dedikált szerveren mért nincs szintlépés? -
foxxi #2936 Én most kaptam meg 10 perce ( tegnap fél 2kor "vettem meg" ) -
#2935 nekem ez a rendszer tetszik, de ha tehetném módosítanám EGY KICSIT. nem 10 golyót. nem olyan kamu realizmust kérek számon a játékon mint te, ami soha nem is volt jellemző a sorozatra. -
Gabe18 #2934 Na a matchmaking rendszer meg az igazi agyrém pc-n, az IWnet féle megoldásával.
Mikor már konzolon is a Gears of War 3 alá rendes szervereket raktak... -
SZU #2933 Fel sem ismered a saját stílusodat mi? Te is érett vagy! -
#2932 Látom a szó fosás megy orrba-szájba,jönnek a hiteles hozzáértő vélemények,3 perc játék után
Mikor annyi lehetőség van a játékban,hogy nem győzőm kapkodni a fejem,de már sokan eldöntötték,hogy szar..Bravó.... -
#2931 single: k.rvajó :)
a spec ops és survival módban sok az újítás
és nem mellesleg "már a 2 csillag" is dög nehéz tud lenni :)
mondom ezt úgy, h MW2 spec ops mode-ban összesen 4 mission ami 2 csillagos
az összes többit 3-ra megcsináltuk :) -
#2930 érett válasz -
SZU #2929 "egyrészt mw3ban eleve túl nagynak tartom a sebzést"
Az meg kit érdekel, hogy téged mi érdekel? A játék készítői úgy gondolták ennyi sebzést okoznak majd a fegyverek, és még lesz HC mód is, ha valakinek ez kevés.
Ha nem tetszik, játsszál olyan játékokkal, ahol 10+ találatot kibír a figura. -
razzor two #2928 Nah...várom, várom a virtualgammes cd keyt...már eltelt 23 óra...mikor jön már meg?! Remélem ma már lesz, mert nagyon aprithatnékom van!! :-D -
nortsen #2927 Tegnap kaptam egy "jóbarátomtól" egy pü-t
"Büdös Bohóc írta, 2011. 11. 08. 16:18
a troll geci kurva anyádba takarodj"
Köszönöm hogy leírhattam a véleményem. -
#2926 nem mondod, erről sírt itt mindenki
szerinted miért vették ki ezt az opciót :DDDDdd ne viccelj már, nem akarnak warezpisták ezreit élvezkedni az összes fícsörrel. Én megértem őket és kimondottan örülök is a matchmaking rendszernek -
#2925 AZért arról se feledkezzetek meg, hogy ezt a részt, nem teljesen az a csapat készítette, akik anno mw2-őt... giszen akkor felolszlottak, és a nagy nevek elmentek... azért lett nem olyan jó, mint anno mw2. -
#2924 Katt a dedi szerverre, és meglátod. valamint írták,hogy ott nem lehet fejlődni stb.. ergó csak warra jó. -
#2923 Sajnálom, hogy te nem érted amit mondok harmadjára sem. Nem azt állítom, hogy szar, még nem is az én véleményem, mert egyenlőre elvagyok vele. Azt mondom, hogy ez nem munka, amit ezzel a játékkal végeztek. Ugyanaz, mint 10 éve. Ha ennyi idősen ez nem tűnik fel neked csúnyán átvertek.
Befejeztem. -
#2922 nem szar, neked nem tetszik. a különbséget még ilyen vén fejjel sem sikerült megtanulnod? akkor mit várjunk a taknyos fanboyoktól? -
Gabe18 #2921 Hát de akkor itt elbeszélünk egymás mellett. A single részét én is szeretem (már legalábbis az előzőeknek), még ha azokra is igaz a hibák nagy része. Ott a hangulat nálam legalább pozitívba fordítja.
Csak hát ennek a játéknak a single csak egy nagyon kis szelete. -
#2920 első blikkre ami eszembe jut:
Medal of Honor 2010, Homefront, Battlefield BC1 - BC2, Battlefield 3, Brink, Bodycount, Fear 3 stb.-stb.
-
#2919 de ez kit érdekel? akit ez érdekel, játszon olyan játékkal ahol a "realizmusra" gyúrnak. -
#2918 Na akkor nem voltam egyértelmű! Épp ezt magyarázom, hogy szar játékot is lehet szeretni, ezért fogsz játszani az MW3-al 500 órát megint.
Példa:
Amikor egy Rembrandt képet nézel (mondjuk Éjjeli őrjárat), azon látszik a művészi kidolgozás, a rengeteg munka stb. Más kategória.
Nézel egy igénytelen maszatolt gagyi festményt, lehet, hogy az tetszik, az veszed meg, de NEM annyiért, mint a Rembrandt képet. És nem tükrözi azt, amit "értéknek" nevezünk. -
Gabe18 #2917 Én is szopok BF3-ban, mert furák a fegyverek, örökké fölé lövök az ellenfélnek. Meg kell szokni, tanulni. Egész más mint egy CoD. Plusz az egész játékmenet más. De ott legalább látom az újítást, a grafikában, az animációkban, a játékmenetben, a hangok szó szerint odab...nak. Az a játék ma 2011-ben ad egy új "impulzust".
Ez az MW3 multi nem tudom miben ad újat... -
#2916 aki savazza az online multit, biztos igaza van :)
nálam only single és offline splitscreen
online multit kettékakálom ;)
#2892: ízlés kérdése -
SZU #2915 Végül is, miért nem hívják rögtön modern quake 3-nak?
Akit manapság mellbelőnek mellény nélkül, az bizony harcképtelen lesz. (játéktechnikailag KO) És végtaglövéssel is igen erősen korlátozódik mindenben a személy.
Ehhez képest az MW1-2-3 HC sebzése az alsó hang, ha sebzés realitást akarnak, a normál mód meg a fun.
Az milyen érdekes, hogy ha gránáttal/flashel fejbedobsz valakit, az megnyiffan, ha egyszer megvágod bárhol, akkor dettó, de géppuskával is többször el kell találni, ha nem fejbe lövöd?
-
#2914 Bár még nem néztem meg, hogy hogyan műxik, de nekem a desktopon ott van már most 3 ikon, a steamben is 3 alkalmazás install után - az egyik a dedicated szerver
szóval nem tudom miről beszélnek itt egyesek, hogy nincs dedi szerver -
#2913 "We have good news. Activision just started to allow Russian Key owners to download English language. So you don't need English file pack at the moment. Right click the game on Steam, prefences and change it to English"
Nnnna legalább valami pozitivum...