7458
IZÉ
  • Victor1103
    Most volt alkalmam játszani a kampányával kb 45 percet eme játéknak. Folyton megy a párbaj a BF vs Cod témakörben hogy melyik a jobb hát az én nézőpontom inkább az hogy 2 szar játék közül melyik a nagyobb szar. Kb 10 évre minimum elegem lett ezekből a military lövöldékből.

Minden évbe ugyan azt próbálják letolni az ember torkán és már kurva unalmas, és ez igaz a BF3-ra is. Annak annyi az előnye, hogy grafikailag szép, viszont a Codra tényleg igaz amit egy kritikában olvastam, hogy az FPS-ek Madden NFL-je, NHL-je, NBA2K-je. Minden évben minimális változtatás, már ami a kampányt illeti.
    - Unalmas, klisékkel tömött történet
    - Ezerszer látott elemekre épülő játékmenet
    - Olcsó elhalálozás gránát miatt
    - Hülye AI
    - Buta Quick Time eventek
    - Agyon scriptelt csőshooterek
    Számomra ezek jellemzik mind a Battlefield 3-at mint a Modern Warfare 3-at. Év legnagyobb csalódásai nekem.
  • Prof William
    Hm...

A can you run it? aztz írja hogy nem fog futni. A processzort írja ki ludasnak... egy AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ -om van. Furának tűnik mert pl a Modern Warfare 2 maximumon futott egy pillanatnyi akadás nélkül.
    A witcher 2 közepesen tökéletes volt és kb 1 mai játék. + Battlefield 3 -on azt írja hogy közepesnél is jobb grafon tudom futtatni...

Szerintetek fog futni? Van valakinek hasonló procija? Remélhetőleg nem az én gépemben lesz a hiba...
  • DarkSector
    Mondom meg kell várni valami hivatalos összegzést, most szerintem még nem összesítették, addig kár filózni, szerintem 1-2 nap is lesznek hirekben adatok, és majd visszatérhettek rá.

(mármint nem te...)
  • Fpocok
    Nem azért, de az ilyenek szart sem érnek manapság, mivel az ilyen adatokban nincs benne a DIGITÁLIS VÁSÁRLÁS. Jó lenne, ha már mindenki megtanulná.
  • DarkSector
    9 milla fölött van az előrendelés, az az eladás szerintem simán az előrendeléseket kivéve, de úgyis nemsokára megtudjuk...
  • foxxi
    véletlen?
  • Büdös Bohóc
    Sajnos néztem statisztikákat, mw3 az első helyen eladásban, összesen 4 milla x360+ps3 és találd ki, hogy PC-re mennyi kelt el (nem tudom pontosan, hogy most előrendelésekről, vagy vételről van-e szó az oldalon már nincs nyitva az oldal)

• nortsen
    Sajnos nem volt admin, és csaltak. Ha valami népszerű, 1 nap alatt lesz hozzá cheat.
  • DarkSector
    Szerintem itt van a kutya elásva hogy a 10000 bann az a 3 platform együtt.
  • DarkSector
    Hol olvastad hogy ez PC-re vonatkozik????
  • Gabe18
    Vannak BF-ben is, de ott dobálja is őket ki a rendszer játék közben.
  • Skynet
    Nem tünt fel,de ha csal is valaki van admin;)
  • Skynet
    10-15 milla te miről beszélsz?:) Pc verzióról beszélünk aminél legjobb esetben is 500ezer ha fog fogyni ebből..:)
  • nortsen
    Bf3 bétában is csaltak, az is egy jó régi motor...
  • DarkSector
    Nem ilyen számban? a 100 csaló a 10-15 millából az sok?
  • Skynet
    Ez tény de nem ilyen számban nem az első napon és általában van védelem vagy server gazda aki levágja mindet.:)
    Mindenesetre ha igaz a 10ezer az elég gyászos mert mostanáig jó ha 1-2százezer elmehetett pc-n ebből a sz*rból,tehát a vevők 10%-a alaphangon csal pc-n...:)
  • DarkSector
    Más játékban is csalnak és azok nem cod4 update-ek...
  • DarkSector
    Fogják bannolni meglátod és utána a barma vesz megint uj cd-kulcsot ez nekik megéri, mert bannoltak legalább 50%-a ujra megveszi.
  • Skynet
    Persze hogy csalnak első nap,lévén a játék maga egy update-elt COD4,a csalásokat nem művészet áttenni ebbe, 2007 óta léteznek ehhez a játékhoz..:)
  • Skynet
    nem tévesztenek 100-al hanem ez is hír amivel a játék jóhírét növelik,mondván mennyire foglalkoznak a cheaterekkel,pedig qrvára leszarják a pc frontot.
    Vacbanned-en sajnos már nem lehet összeszámolni mivel már nem látszik hogy ki kivel játszott (vajon miért?),miért került banra. Mw2-nél egyértelműen kilehetett venni és amikor 2500 banról híreztek akkor tartottak durván 50-100 embernél. Most is kb ugyan itt tarthatnak,lóaszart nem ér ez a bejelentgetős vacolgatás...Még azt sem banolják szívesen akit bejelent az ember...:)
  • DarkSector
    Nemtudom majd meglátjuk, én azért tartottam érdekesnek a hírt hogy már első nap csalnak, nem a számuk érdekel...
  • pisztácia
    Harmadrészt a Vac banlistán lehet nem is lenne célszerű 10000 bejegyzést betenni...vagy még nem tették be...

Már hogyne lenne értelme? Legalább lenne valami elrettentő ereje, hogy ne csaljanak a kisgyerekek.
    Ám, Te nem furcsálod, hogy mikor mondták hogy hazudtak, csak 100 embert bannoltak, akkor nagy hallgatás lett? Hallgatás...beleegyezés...

Magyarul belátták, hogy hazudtak... és csöndbe maradtak...
  • DarkSector
    Azért furcsálnám ha hivatalosan nem tudnak a 100 meg a 10000 között különbséget tenni,. már rég kiadtak volna egy nyilatkozatot hogy tévedtek vagy valami.

Másrészt nem is a mennyiségen van a hangsúly a hírben.

Harmadrészt a Vac banlistán lehet nem is lenne célszerű 10000 bejegyzést betenni...vagy még nem tették be...
  • pisztácia
    Pontosan.
  • Skynet
    Az hát, az ilyen rémgagyi simán kiszúrható cheatereket lövik le jóesetben de ugyan úgy kacsa mint MW2 esetében is az volt.
    Az oldal egyébként a VACBANNED.COM, de ahogy elnézem már megcsinálták nehogy lásd milyen játék miatt is banoltak,annó ki volt írva minden, az ember neve,a játék amiben csalt stbstb....Úgylátszik nem akarnak megint pofáraesést egyesek..:)
  • pisztácia
    Nagy kacsa volt az a 10k-s bannolás, hiszem mikor meírták a valódi számot, IW nagyon csöndbe lett. Kacsa volt az a hír...
  • Skynet
    Szemellenzős barátom,például az hogy hivatalos banlista a VAC-tól...;)
  • DarkSector
    És a bannlistás oldal mennyivel hihetőbb?
    Mi garatlája a banlista pontosságát? kb semmi.
  • Skynet
    Bocs van külön vacos banlistás oldal ahova mindenki felkerül akit banoltak és ott bizony kiszámolható volt a megjelenés napjától.
    Ennyit a noname kis balekról,bárki utánanézhetett utánaszámolhatott;)
  • DarkSector
    Ki tudna utánaszámolni? Ha nem maguk a szerveresek? akik bannoltatnak?

Te inkább hiszel egy noname kis baleknak mert azt irja neked twittere hogy ő ujra utánaszámolt és hazudik az Activision, csak mert te nem akarsz hinni nekik inkább elhiszed a noname irományát, akinek semmivel több szavahihetősége sincs mint az Activisionnak.
  • Skynet
    Ez tény csak megint nagy kamuhír,kb ennyire képes az activision meg az iw supportja...Kamuhírekre...Csak nehogy valaki megint utánaszámoljon a banoknak mint anno MW2 hírnél..:D
  • DarkSector
    Persze mindig lesznek csalók, de legalább nem 10ezerrel több.
  • Skynet
    Ja persze. Az MW2-nél is volt hír anno hogy na már lebanoltam 10ezer csalót...Aztán valaki unatkozott és kiszámolta mennyit is banolt a steam...Volt vagy 100 ember összesen azokis valami gagyival próbálkozhattak... Mw2 a mai napig hemzseg...Ez is hemzsegni fog.:)
  • Prince23
    Gyerekek, ti miről beszéltek, hiszen a multit kibaszottul felújították, az egész játékmenetet. Hát nem veszitek észre, hogy pörög, 4x gyorsításban mennek a dolgok, 4x gyorsabban futtok. Ne mondjátéko már hogy ez nem újítás :D Újítottak nem? XDXDXD

köszönjétek meg Sledgehammernek!

Köszönjük Sledge hammer hogy belepofáztatok az IW munkájába! :)

na ennyit akartam :D
    szal ÚJÍTOTTAK!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak 12 éveseknek :(
  • DarkSector
    :P

"Modern Warfare 3: már dobálják ki a csalókat

Még csak egy napja kapható a Call of Duty: Modern Warfare 3, de máris tisztogatnak.
    Robert Bowling, az Infinity Ward egyik fejlesztője szólta el magát a Twitteren tegnap éjjel. A csalókat és a jogosulatlan előnyöket preferáló játékosokat bármelyik pillanatban kitilthatják a Call of Duty: Modern Warfare 3 rendszeréből.
    A hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy a játékosok döntő többsége kitörő örömmel üdvözölte a bejelentést, más kérdés az, hogy a huncut és feltehetően igen fiatalkorú csalók mit szólnak hozzá.

Értelemszerűen ez az első hullám, de biztosak lehetünk benne, hogy rendszeresen lesz még ilyen esemény. Tényleg megéri kidobni az ablakon 10000 forintot (vagy 60 USD-t) egy új Call of Duty: Modern Warfare 3-ra csak azért, hogy az élmezőnybe kerüljünk?"
  • Skynet
    Amiket felsoroltál multiban messze eltérnek egymástól,főleg BFBC1-2,BF3...Köze nincs és még csak nem is követi hálistennek a COD féle ugrabugra fejesosztogató primkólövölde style-t az ostoba perkrendszerrel...
  • DarkSector
    Bocs összekevertem a sima host-al...sorry.
  • Frank99
    na, nyomtam 1,5 órát, 7-es vagyok, nekem tetszik.
    jobb mint a Black Ops....
    szerintem.
  • pisztácia
    Mi az új a prestige-ben? Mi változott?
  • AnarchoiD
    specops es szingli szvsz allat lett

de a multija tenleg ratyi.....

egyetlente tszetos otlet a prestige mod uj ertelme ;)

azert blackopsnal jobb

prestige -ert tokent kapsz amit "el tudsz kolteni" a prestige shopban pl 2 ora extra xp uj slotok vagy egyebn dolgok "kilokkolasara"