7458
IZÉ
  • visa81
    hát erősen sarkítva körülbelül erről van szó sajnos...
  • Skynet
    Nem piti inkább szánalmas. Méregdrágán túlárazva kiadják a 2007-es játékot upgradelve,polírozva néhány új játékmóddal,átnevezett perkekkel,1-2 új perkkel,néhány új fegyverrel,aztán röpke 9 hónap alatt keményen hozzávágják a vásárlóhoz szintén pénzért jórészben majd az elmúlt COD részek pályáit amit kb 1 perc alatt konvertálgatnak át az MW3-hoz...:)
  • Skynet
    Nem,kipróbáltam a multit úgy 30 percen keresztül,valamint a "csodás" játékmódokat,és az alapján totál egyértelmű hogy semmi nem változott...Ja de...valamivel még gyorsabb és még butább,még jobban ugrabugra agyatlan hent lett az egészből. Nem sem a gyér hitbox sem az ugrabugra nem fog változni attól hogy 500 órát ölnék bele vagy csak ezt a 30 percet.
    A többihez meg nem kel megvenni a játékot,totál egyértelmű.:)
  • DarkSector
    Ne cikizzétek egymást pls. vagy spoilerbe tegyétek ha viccelődtök köszike. :)
  • DarkSector
    NoProblem...:D
  • visa81
    upsz, bocsi. ez a banner sem piti.
  • DarkSector
    Nem újdonság:

Kicsit játékozódni kell: Banner alatt "Elite fzetős szolgáltatások"

Ezért is tettem ki.
    Csakhogy tudtommal magyarországon nem lesz Elite elérhető.
  • visa81
    hoppá, az NEM PITI!!!

mondjuk nem olcsó...
  • DarkSector
    NM.
    Majd biztos lesz rá megoldás, most kapásból nem tudom még nem olvastam mástól ilyen hibát...:S

Rendszergazdaként futtatod?
  • Reich
    Aha köszi pedig szerettem volna kipróbálni.Azért kösz
  • DarkSector
    Jo nem is a számonkérés miatt, csak addig érdemes ott kérdezni mert ott hamarabb tudnak erre segíteni.
    Aki eredetibe megvette nem hiszem hogy nagy gondja lenne a játék indításával...Itt nehezebben kapsz rá választ.
  • Reich
    Az origi játékot csak pár nap múlva tudom megvenni akkor lesz pénz rá.Úgyhogy addig letöltöttem a reloaded crackes mw3-at.Ja és nem kamuzok meg fogom venni ugyanis multizni akarok vele és ahhoz eredeti kell.Én csak a single kampányt szeretném kipróbálni.Valaki meg tudná mondani mi a baj?
  • DarkSector
    origi a játék?
  • gömbgiliszta
    skynet, tényleg békés szándékkal, csak érdeklődés szintjén kérdezem:

- te megvetted az mw3-at?
  • Reich
    Sziasztok van egy kis gondom ezt írja ki a game:
    Modern warfare 3 couldn't write a file.the hard drive is probably full.
    Mind a két partíciómon több mint 100GB hely van tehát ez nem lehet probléma.Mi lehet a baj?
  • pisztácia
    Háát, tényleg elég kicsik a mapok, de jó, tetszik. Mondjuk az idegesít, hogy nem látom az xp csíkot játék közbe.... más negatív nem tudok mondani még...:D
  • Paranoiac #3017
    Jöhetne már az a kulcs, nagyon be vagyok sózva! :P
  • fityusz
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni! Xboxon játszom a játékkal, és multiplayert szeretnék mindén oké rámegyek hogy Find Match és Team Deathmatch(de bármilyen játékmódnál ez van) és keresi a matchokat de nem csatlakozik sehova. Csak azt írja hogy SEARCHING FOR AVAILABLE GAMES. Egyszer sem tudtam még multizni. Remélem ti tudjátok a problémát!
  • mester1987
    passz, nálam még az első MW-nél jött elő ez egy idő után (szerintem valami bekavarhat, valami .dll vagy valami más ) aztán a 2.ban is, főleg a multinál, de ez kiszámíthatatlan, amolyan random alapú a hiba...

Bár lehet, hogy valaki már rájött a kiküszöbölésre...talán az oroszok, nem tudni
  • DarkSector
    Másnak miért megy manual-on?
  • mester1987
    a textúrarészletessségnél
  • mester1987
    sajnos ez a motor hibája, át kell állítani Manual-ról Automatic-ra és nem fog összeomlani DirectX istencsapására hivatkozva...
  • DarkSector
    Arra értettem hogy Steam autómatikussan tud letölteni dx-et meg vga drivert is, vagy ha nem is automatikussan de fellelhető tudtommal.
    Nemrégóta van így.
  • mester1987
    hát ha a fegyverarzenál, a fegyverhang, a grafika és ahogy MONDOD: az a "túl gyors minden" nem lenne, tetszene is...

már nem azért, de a modern warfare 2 szebb volt effektek terén is az 100!
    + ami valószínű, hogy textúra terén is...
  • Skynet
    Digitális ide vagy oda a pc örülhet ha a fél millát elérik,de erről néma csönd lesz,mert pc-n a konkurencia lemossa eladásban nem véletlenül...
  • TaRka0107
    VGA driver support? Az az adtak ki hozzá jó vga drivert? Linkelnél pls?
  • mester1987
    bárki bármint mond, látszik a single playeren a Raven Software keze, most leállhatnék vitatkozni, hogyha nem tudtam volna akkor is megmondom-e, bár valószínű, hogy nem...
  • foxxi
    nekem is csak igy jó. Amugy kiírja hogy betöltés közben, vagy kör végén hogy "ran of memory"... anyádat! gtx 280soc 1gb nem elég... persze...
  • DarkSector
    Az már brutál durva...
    Nagyon ritkán halottam játéknál DX problémát úgyhogy szét kellene nézni a gépeden.

Ehhez tudni kellene milyen játék?

Ha warez akkor másik topikban tárgyaljuk meg, ha origi akkor elvileg azért is vicces mert a steam-en már dx meg VGA driver support is van...
  • dark night
    Felraktam a saját dx-ét és akkor sem jó!
  • DarkSector
    Mi a fax köze lenne a MW3 hibájának a BF3-hoz?

DX hiba érdekes, ha jol telepitetted a játékot.
    Nem árt MW játékoknál a saját dx-ét feltenni!!!
  • kanduhr
    Ja igen, ami azt illeti nálam is kilép, ha az advenced menüben extrára rakom a textúra alatti két cuccost. MW2 is ezt csinálta. 1 napig szarakodtam vele anno, aztán telibeszartam, mert semmi se használt.
  • kanduhr
    Nálam 1440*900ban, mindent maximumra rakva gyönyörűen fut. Értem ez alatt, hogy nem 20 fps meg ilyenek, hanem 40-60 között.

A gépem: E8400 3gh (2.4-en járatva!!), 9800 Gt 512mb videokártya és 3 giga 800-as ram.
  • dark night
    Nem nagyon jártam még utána de a battlefield 3 hoz ugye dx 10 kellet ehez meg lehet dx 9 kell és nem egyezik akkor a kettő vagy nem tom nem vagyok olyan nagy infós...
  • nyuny01 #2999
    Nekem is ez a gondom,de csak akkor ha az advenced extrára van állítva!Ha visszaveszem high-ra akkor semmi gondom!
    Pálya betöltéskor csinálta nekem!

Ha valaki tud erre megoldást akkor előre is köszönöm!
  • DarkSector
    Nehogymár a CanYouRunIt-re támaszkodj az egy szar, semmire nem jo mert a hivatalos gépigyényt nézi csak adatokban de élőben egy kisebb config is elbír nagyobb minőséget mint az előrirt követelmény...
  • dark night
    ezt írja ki és nem nagyon tudod h mit jelent vagyis tudod h valami rossz neki de nem tom mit csináljak?! megoldás?
  • dark night
    encountered an unrecoverable error check the readme for possible solutions
  • dark night
    hello
    directx es problémával dob ki a játék miután betöltötte a pályát!
    felraktam a legujjabat amit adtak a játékhoz de akkor sem jó!
    mit csináljak?!
    KÖSZ!
  • Paranoiac #2994
    az igazság az hogy a procim pont ugyanez, 4giga rammal és hd4850 (512)-vel. estére tudok pontosat mondani, mivel nekem akkorra jön meg a game. (szobatarsam hozza).

amint tudok pontosabbat, írok, bár én is csak reménykedek.

(mintha azt mondta volna valaki hogy az mw2 motorjára épül ez is. ezek szerint mégsem?)