7458
IZÉ
-
visa81 #3034 hát erősen sarkítva körülbelül erről van szó sajnos... -
#3033 Nem piti inkább szánalmas. Méregdrágán túlárazva kiadják a 2007-es játékot upgradelve,polírozva néhány új játékmóddal,átnevezett perkekkel,1-2 új perkkel,néhány új fegyverrel,aztán röpke 9 hónap alatt keményen hozzávágják a vásárlóhoz szintén pénzért jórészben majd az elmúlt COD részek pályáit amit kb 1 perc alatt konvertálgatnak át az MW3-hoz...:)
-
#3032 Nem,kipróbáltam a multit úgy 30 percen keresztül,valamint a "csodás" játékmódokat,és az alapján totál egyértelmű hogy semmi nem változott...Ja de...valamivel még gyorsabb és még butább,még jobban ugrabugra agyatlan hent lett az egészből. Nem sem a gyér hitbox sem az ugrabugra nem fog változni attól hogy 500 órát ölnék bele vagy csak ezt a 30 percet.
A többihez meg nem kel megvenni a játékot,totál egyértelmű.:) -
#3031 Ne cikizzétek egymást pls. vagy spoilerbe tegyétek ha viccelődtök köszike. :) -
#3030 NoProblem...:D -
visa81 #3029 upsz, bocsi. ez a banner sem piti. -
#3027 Nem újdonság:
Kicsit játékozódni kell: Banner alatt "Elite fzetős szolgáltatások"
Ezért is tettem ki.
Csakhogy tudtommal magyarországon nem lesz Elite elérhető. -
visa81 #3026 hoppá, az NEM PITI!!!
mondjuk nem olcsó... -
#3025 NM.
Majd biztos lesz rá megoldás, most kapásból nem tudom még nem olvastam mástól ilyen hibát...:S
Rendszergazdaként futtatod? -
Reich #3024 Aha köszi pedig szerettem volna kipróbálni.Azért kösz -
#3023 Jo nem is a számonkérés miatt, csak addig érdemes ott kérdezni mert ott hamarabb tudnak erre segíteni.
Aki eredetibe megvette nem hiszem hogy nagy gondja lenne a játék indításával...Itt nehezebben kapsz rá választ. -
Reich #3022 Az origi játékot csak pár nap múlva tudom megvenni akkor lesz pénz rá.Úgyhogy addig letöltöttem a reloaded crackes mw3-at.Ja és nem kamuzok meg fogom venni ugyanis multizni akarok vele és ahhoz eredeti kell.Én csak a single kampányt szeretném kipróbálni.Valaki meg tudná mondani mi a baj? -
#3021 origi a játék? -
#3020 skynet, tényleg békés szándékkal, csak érdeklődés szintjén kérdezem:
- te megvetted az mw3-at? -
Reich #3019 Sziasztok van egy kis gondom ezt írja ki a game:
Modern warfare 3 couldn't write a file.the hard drive is probably full.
Mind a két partíciómon több mint 100GB hely van tehát ez nem lehet probléma.Mi lehet a baj?
-
#3018 Háát, tényleg elég kicsik a mapok, de jó, tetszik. Mondjuk az idegesít, hogy nem látom az xp csíkot játék közbe.... más negatív nem tudok mondani még...:D -
#3017 Jöhetne már az a kulcs, nagyon be vagyok sózva! :P -
fityusz #3016 Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Xboxon játszom a játékkal, és multiplayert szeretnék mindén oké rámegyek hogy Find Match és Team Deathmatch(de bármilyen játékmódnál ez van) és keresi a matchokat de nem csatlakozik sehova. Csak azt írja hogy SEARCHING FOR AVAILABLE GAMES. Egyszer sem tudtam még multizni. Remélem ti tudjátok a problémát! -
mester1987 #3015 passz, nálam még az első MW-nél jött elő ez egy idő után (szerintem valami bekavarhat, valami .dll vagy valami más ) aztán a 2.ban is, főleg a multinál, de ez kiszámíthatatlan, amolyan random alapú a hiba...
Bár lehet, hogy valaki már rájött a kiküszöbölésre...talán az oroszok, nem tudni -
#3014 Másnak miért megy manual-on? -
mester1987 #3013 a textúrarészletessségnél -
mester1987 #3012 sajnos ez a motor hibája, át kell állítani Manual-ról Automatic-ra és nem fog összeomlani DirectX istencsapására hivatkozva... -
#3011 Arra értettem hogy Steam autómatikussan tud letölteni dx-et meg vga drivert is, vagy ha nem is automatikussan de fellelhető tudtommal.
Nemrégóta van így. -
mester1987 #3010 hát ha a fegyverarzenál, a fegyverhang, a grafika és ahogy MONDOD: az a "túl gyors minden" nem lenne, tetszene is...
már nem azért, de a modern warfare 2 szebb volt effektek terén is az 100!
+ ami valószínű, hogy textúra terén is... -
#3009 Digitális ide vagy oda a pc örülhet ha a fél millát elérik,de erről néma csönd lesz,mert pc-n a konkurencia lemossa eladásban nem véletlenül... -
#3008 VGA driver support? Az az adtak ki hozzá jó vga drivert? Linkelnél pls? -
mester1987 #3007 bárki bármint mond, látszik a single playeren a Raven Software keze, most leállhatnék vitatkozni, hogyha nem tudtam volna akkor is megmondom-e, bár valószínű, hogy nem... -
foxxi #3006 nekem is csak igy jó. Amugy kiírja hogy betöltés közben, vagy kör végén hogy "ran of memory"... anyádat! gtx 280soc 1gb nem elég... persze... -
#3005 Az már brutál durva...
Nagyon ritkán halottam játéknál DX problémát úgyhogy szét kellene nézni a gépeden.
Ehhez tudni kellene milyen játék?
Ha warez akkor másik topikban tárgyaljuk meg, ha origi akkor elvileg azért is vicces mert a steam-en már dx meg VGA driver support is van... -
dark night #3004 Felraktam a saját dx-ét és akkor sem jó! -
#3003 Mi a fax köze lenne a MW3 hibájának a BF3-hoz?
DX hiba érdekes, ha jol telepitetted a játékot.
Nem árt MW játékoknál a saját dx-ét feltenni!!! -
kanduhr #3002 Ja igen, ami azt illeti nálam is kilép, ha az advenced menüben extrára rakom a textúra alatti két cuccost. MW2 is ezt csinálta. 1 napig szarakodtam vele anno, aztán telibeszartam, mert semmi se használt. -
kanduhr #3001 Nálam 1440*900ban, mindent maximumra rakva gyönyörűen fut. Értem ez alatt, hogy nem 20 fps meg ilyenek, hanem 40-60 között.
A gépem: E8400 3gh (2.4-en járatva!!), 9800 Gt 512mb videokártya és 3 giga 800-as ram. -
dark night #3000 Nem nagyon jártam még utána de a battlefield 3 hoz ugye dx 10 kellet ehez meg lehet dx 9 kell és nem egyezik akkor a kettő vagy nem tom nem vagyok olyan nagy infós... -
#2999 Nekem is ez a gondom,de csak akkor ha az advenced extrára van állítva!Ha visszaveszem high-ra akkor semmi gondom!
Pálya betöltéskor csinálta nekem!
Ha valaki tud erre megoldást akkor előre is köszönöm! -
#2998 Nehogymár a CanYouRunIt-re támaszkodj az egy szar, semmire nem jo mert a hivatalos gépigyényt nézi csak adatokban de élőben egy kisebb config is elbír nagyobb minőséget mint az előrirt követelmény... -
dark night #2997 ezt írja ki és nem nagyon tudod h mit jelent vagyis tudod h valami rossz neki de nem tom mit csináljak?! megoldás? -
dark night #2996 encountered an unrecoverable error check the readme for possible solutions -
dark night #2995 hello
directx es problémával dob ki a játék miután betöltötte a pályát!
felraktam a legujjabat amit adtak a játékhoz de akkor sem jó!
mit csináljak?!
KÖSZ! -
#2994 az igazság az hogy a procim pont ugyanez, 4giga rammal és hd4850 (512)-vel. estére tudok pontosat mondani, mivel nekem akkorra jön meg a game. (szobatarsam hozza).
amint tudok pontosabbat, írok, bár én is csak reménykedek.
(mintha azt mondta volna valaki hogy az mw2 motorjára épül ez is. ezek szerint mégsem?)