Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez háború így megy tovább akkor a MW4-ben már kõbaltákkal fogunk harcolni. 😊

Csak legyen minél nagyszabásúbb és inkább a hadszínterekre koncentráljon ez a játák akkor nagyon jó lesz. Persze Soap + Price is jó arc de azért remélem túlzásban lesznek a WW3 pályák.
DarkSector
Mindegy akkor nem MW4 majd lehet új sorozat indul csak én gondoltam azt hogy nem vágják le az aranytojást tojó tyúkot.

Mert valljuk be a páratlan számú CoD-ok közelsem ekkora nagy játékok mint az MW-MW2-MW3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TheGrinder
Nem úgy van, h ez a befejezõ epizód és utána engine váltás? Sz.tem nem lesz már MW4.

DarkSector
Az a vonatos rész beszarás.
Látszik mennyivel faszább lesz és tovább vitték a látványt az uccsó cod-hoz képest, amit lehet szerintem itt megmutatnak, mivel az MW4 már egy újabb engine-re fog készülni, itt ennek az engine-nek a díszes búcsúját elõkészítik, megmutatnak mindent amit kell, lehet hogy nyugott szívvel tudjanak váltani majd. Animációk is jobbnak tûnnek.

Irányításra remélem az új engine is legalább ilyen fasza lesz!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
sirály!

Rayden02
Vótmá?<#vigyor5><#taps>
Vigyázat eléggé SPOILERES!!!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Húú de sok van még hátra...<#rinya><#falbav>

DarkSector
Amiket adtam txt-be privibe ha egy az egyben becopy-zod egy HG ablakba, ezt a skint-menüt kapod az adott topikra.

Használd egészséggel!

DarkSector
Lehetséges.

Mellesleg az új trailerben ott 1.04-5 -nél amikor a csapatszállítók repülnek, mi az nagy híd a távolban? Annyira emlékeztet egy hídra aminek mutatták az építését a Discoveryn ( valszeg az is ) de nem jöttem rá mi lehet az.

Amúgy ha így folytatódik háború akkor a MW4 -ben már kõbaltákkal fogjuk csépelni egymást. Esetleg azt a részt már MW: Fallout -nak fogják hívni. 😊
lolSL
de lehet csak papirozni kell és több év is eltelik egy este 😊

DarkSector
pedig az idõt nem lehet eltekerni max ha elalsol 30 napot.

Ahh még mindig 30 nap! Ez a trailer nagyon váróssá tette.
most kezdtem egy ilyen tanfolyamot és már felismerem a kódokat 😊 csak érdekelt, hogy Te mit használsz itt.

The Matrix has you...

DarkSector
Van vegyes, HTML kodok, meg script fájlokat is betettem, sokan sokat segítettek hogy minden olyan most ahogy nagyjából elterveztem.
Sok dolgot lenéztem netrõl és átirtam kombináltam hogy nekem jobban tetszen.
Ha valami érdekel segíthetek amit eddig összeszedtem.

off:
mivel szerkeszted az oldalt? az sg ad részleges hozzáférést vagy vmilyen programozással csinálod? javascript, más?

on:

The Matrix has you...

DarkSector
Kicsit átrendezem a videókat.😄

igen arra írtam
DarkSector
jah azt irtam MW2-õ szaggat nekem.

fura hogy a 2. rész is szaggatott egy ilyen kártyán, bár ha GT lenne...
DarkSector
8800GTS 320MB

hátha van 3 Gb ramod az elég egy kétmagoson is, de milyen kártyád van attól függ...
DarkSector
😊
Csak az a baj hogy nekem az MW2 is akadozott akkor ez hogy fog.

lényeg, hogy megint egy fordulatos 3. rész veheti hamarosan kezdetét a trailer-bõl látván is <#nyes>
DarkSector
Muttley nyitotta meg. 😊
De a nevében is mondhatom hogy szívessen.

pont most akartam ezt linkelni azzal a szöveggel, hogy köszönjük DarkSector-nak aki megnyitotta topikot <#eljen>
soo277
+1<#eljen>De ne politizáljunk!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

gömbgiliszta
de azért basszus milyen király zene/hang van már ebben is?!

engem kilóra megvesznek ezzel... nagyon várom már!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Makarov viszont a háttérbõl tevékenykedik. A háborúnak is csak a kiváltó okát szolgáltatta a kirobbanásért már az orosz vezérkar a felelõs.

Már eléggé meg volt tervezve az egész. A lezuhant mûhold ellopása az amcsi kódrendszer feltörése... Már régen készültek rá. Makarow csak meggyújtotta a kanócot.

Ha megölik Makarovot akkor megölnek egy palit akirõl a világ 99%-a semmit sem tud. Ha mondjuk valami orosz vezérkari arcot nyínának ki annak nagyobb hatása lenne a háborúra.
Õ csak egy román bábú.
lolSL
orban must die!

A világháborúnak nem valószínû, hogy vége lesz, hiába kapják el, de egy karizmatikus vezetõ kiiktatása hatással lehet mindenre. Ahogy a valóságban is😊
Ez rohadt jó kis trailer volt. A III. Világháború még sosem nézett ki ilyen menõnek. A MV2 egy nagyon jós kis trendet indított el azzal hogy a sok tálib-afrika stb után bevállaltak egy ilyen világméretû konfliktust.
Remélem a III. Világháborús pályák lesznek többségben az ilyen "Find Makarow" meg "elmegyünk afrikába" stílusú pályákhoz képest. Én HÁBORÚT akarok majd látni. 😊

Mellesleg mi értelme van még Makarow keresésének? Ha õt elkapják/megölik akkor a szembenáló felek majd azt mondják hogy "Hoppá elnézést" és felfüggesztik a világégést?

Amúgy meg nicsn MW nuke nélkül szóval reméllem ebben a részben is elég meggyõzõ atomrobbanásan lehet részünk. 😊
engem is az fogott meg negativumként, de a hangulat az még mindig odabasz 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Betettem a videókhoz. 😊

Muttley

Just do it :)

Muttley
tudsz olyat, aki azt hitte, h uncsi lesz a single player??
ahahahahahahaha 😄D

Just do it :)

Hát a grafika helyenként már igen kopottas, de a hangulata az üt. A single biztos jó lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Aki a STEAMen veszi meg kurvadrágán, az kap ingyen egy MW, azaz CoD4 példányt is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Mindenesetre ez tényleg ütött, nem úgy mint amikor legutóbb a Multiplayer trailert kiadták 😄

Victor1103
Huh gyerekek ez valami baszott jól néz ki😊 A kampánnyal nem lesz probléma az már tuti. Hihetetlen mennyire hatásvadász trailereket tudnak egyesek csinálni😛

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Prince23
Az tuti jó lesz. a multi, hát az a szokásos staféta......

Fpocok
Biztos jó lesz a single. Az mindig jó.

Prince23
Na ezt szépen összedobták. tisztára mint annak idején mw2...

Fpocok
WOW!
Captain Price fuck yea

Drephis

help

Victor1103
Lesz akkor még ma Trailer? Hány óra körül várható hogy befut a kicsit a youtubera?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

És még mindig futkározol körbe-körbe mint aki megkergült...akár már prestige1000-nél is járhatnál(havóna), az MW2-t elajándékoztam egy barátomnak..ez lesz a BO-val is...ha kijön az MW3...
<#wave><#hehe><#worship>

mmovar
én nem bírom megunni se BO-t se MW2-öt 😄

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
My body is ready.