7458
IZÉ
-
#3154 Mivel hallom hogy necces a Virtual Game Shop, ezért beleavítottam, az elérhetőség végett kinthagytam, de ne rendeljen senki amíg nem tisztázódnak a kulcskérdések!
Köszönöm! -
colt0901 #3153 hogyha egy nem megerősített steamre tettem fel az mw3-at és azt a steamet már nem tudom aktiválni de viszont ugyan arra az emailre csináltam egy új steamet (a régi névvel próbáltam regisztrálni is amit nem aktiváltam de azt írta már van ilyen felhasználó) ezáltal nem tudom feltelepíteni újból a játékot mert azt írja, hogy a cd kulcs már használatban van. erre a problémámra tudtok valamilyen megoldást? -
#3152 Pontosan. -
#3151 "Az emberek kezdik megunni amit a COD-al csinálnak."
Annyira, hogy a változatosság kedvéért megdöntött mindenféle eladási rekordot ami létezik... Jó ég mi lenne ha nem unnák az emberek??!! :D :D :D
Szerintem is teljesen rendben van a játék. Kicsit tényleg gáz, hogy nem hajlandóak új grafikus motort készíteni hozzá, de azért előnye is van ennek. Vajon hány játékosnak köhög csak a gépén a BF3 amúgy gyönyörű Frostbite2 -je? Így meg garantálva van, hogy még 3-4 éves elavultnak mondható konfigokon is hasít mint állat. -
#3150 Nem hát... mert többen...
Nem tudom egyébként miért fikázzák. grafika szerintem teljesen jó, Multi is jó, pörgős. -
#3149 Nem a MW3-ra rágtak be az emberek hanem a fejlesztőkre akik ezt tudták nyújtani. Jó példája, hogy a fizetett lapok IGN, Gamestar értékelése nem egyenlő az emberek véleményével, akik megveszik a játékokat. Az emberek kezdik megunni amit a COD-al csinálnak. Nem gondolom, hogy jövőre is ennyien megfogják ezt venni. -
#3148 De nincs inkább valami konzol parancs rá?
Valamint ez az M4A1 fegyver vmi nagyon brutál jól néz ki, Asszem jó ideig csak ezzel megyek multiban. -
#3147 Msi afterburner progival ki tudod iratni. -
Ulthane #3146 Valaki nagyon berágott a MW3-ra!
Ezen jót röhögtem, hatalmas! :) -
#3145 hibaüzi: 22 % -nál valami overflow és kidob a játékból -
#3144 Engem az érdekelne, hogy valahogy be lehet állítani, higy a játék írja ki az fps-t? Ne kelljen fraps stb...:S mint pl a BO-nál. -
empie #3143 Ha, ez ilyen jól megy akkor megyek és veszek én is egy orosz változatot. :) -
eNorti #3142 konzol előhívható valahogy? és magyar szerver esetleg létezik már? lehet hülyeséget kérdezek, de hátha válaszoltok rá. :) -
#3141 1. Miért bannolnának? Csak azért mert orosz?
2. VPN-en aktiválod és onnantól kezdve ott használod ahol akarod(ország)
3. Csinálsz neki egy új steam reget és nem kockáztatod a többi gamet...
4. Az Activision maga állt elő azzal,hogy mostmár az orosz cd kulcsosok is le tudják angolositani steamen belül. Szerinted nem tudnak erről és majd most utána szépen kibannolnak mindenkit?Milyen alapon?
5. Mi is pénzért vettük a gamet nem bannolhat ki csak úgy azért mert én nem 12900-ért vettem... nem accountot vettem hanem gyári serialt.
6. A steam is engedélyezi az orosz kulcs más régióban való használatát(csak aktiválni kell orosz ip-vel),ez sem véletlen...
Amúgy mitől buta? -
empie #3140 Buta orosz verziót.És majd pislogsz ha bannolnak mint anno cod ou orosz verziósokat. Nekem nem ér ennyi,hogy egy fullos steam accot kockáztassak pár ezer forintért. -
reco #3139 megszereztem mind a 46 intelt ilyenkor vmit kéne kapnom vagy mi ? mert én semmit se vettem észre. -
#3138 Én 4300-ért vettem,annyit max kiadok érte :) -
empie #3137 Mi sem tudtuk.. És még mindig megy vele a vacakolás néha. Tény,hogy a VG shop kicsit lassú de legalább küldik. Sok embert elláttak itt szerintem és ami nagyon fontos,hogy egy teljesen új oldal és nem átverés tény hogy lassan, de legalább küldik. Mondhatni azért védem őket mert elég sok játékot vettem / vettünk már itt és pl amire nincs akkora nagy kereslet azt sokkal gyorsabban megküldik. BF3-t is itt vettem és hamar megérkezett. Szerintem ők sem voltak felkészülve erre. De legalább korrekt áron adják, és magyar a support :)
U.I.: Frank,ha jól tudom Te is itt vetted és meg is érkezett,legalább is itt ezt írtad. Vagy, akkor még sem? -
#3136 Hát az mondjuk korrekt...csak az én netemmel mire lejönne... (4 megás)
Így maradt 576, 12k HUF-ért...:( -
Droughert #3135 Ja, akkor még nem lehetett, nem akartam vacakolni az angol fileokkal, nem tudtam mi lesz egy esetleges patch után, működik-e vagy sem, ezért 2napja rendeltem meg innen az angolt. -
#3134 már az orosz kulcshoz is le engedi tölteni a steam az angolt... -
strebacom #3133 Nos kaptam emailt:
"Ahogy a tegnapi napon is tájékoztattuk Önt,a mai napra várjuk az újabb adag kulcs megérkezését.
Jelenleg,még hozzánk sem érkezett meg. .
Ha szükséges akkor visszautaljuk a Call of Duty Modern Warfare 3 árát!"
Egy ideig visszaszivva minden amit irtam...meglátjuk mi lesz!!
-
#3132 neme most válaszoltak, hogy várják a kulcsot, és ha gondolom visszaküldik a pénzt. -
Droughert #3131 A kb 4-7k-az orosz kulcs, már bánom, hogy itt vettem az angolt.. -
empie #3130 8990Ft volt. Teljesen korrektül csinálták. Csak, sajnos kifogytak ők is. -
#3129 Értem, és mennyibe kerül ezzel a módszerrel? -
Droughert #3128 Pontosan. -
#3127 Nem vagyok képben. Most ti csak magát a kulcsot veszitek meg? Magyarul kaptok egy mail-t, amiben van egy kód és ennyi?
Steam-en meg beregelitek, és letölti a full game-et? -
empie #3126 Írjál nekik,hogy törlöd a rendelésed és kéred vissza a pénzt.Biztos vagyok benne,hogy visszaküldik. A másik fele,meg tegnap délután / estefelé jött az email,hogy nekik is kifogyott és holnap küldik (azaz ma) és direkt figyeltem,hogy a honlapra kiírják-e. És utána nem sokkal ki is tették hogy elfogyott. azaz ami te ma olvastál az már tegnap kikerül és a mai napra vonatkozik,szerintem! -
Droughert #3125 Nem azt várom hogy óránként írjanak, hanem azt hogy legalább válaszoljanak. Tegnap mikor is írták, hogy elfogyott? Napközben erről nem volt infó, nekem este 6körül válaszoltak azután, hogy közöltem nem kérem a kulcsot, küldjék vissza a pénzt. Egy kulcsot vettem amit emailben küldenek de ennyi idő alatt UK-ból is bejön a dobozos verzó... -
#3124 Az nem mindig megy át egy nap alatt, attól függ melyik bankból melyikbe ment. -
empie #3123 Mi is rendeltünk pluszban és MEGÍRTÁK tegnap,hogy elfogyott és ők is ma kapnak.Mit vártok,hogy óránként írjanak? -
Droughert #3122 Én meg közben meg is néztam, simán lehet paypalnál reportolni, nem teljesített szállítás címen. Délután írok nekik, aztán este report. Ha korrekten tájékoztatnának nem is lenne gond, de ez így retek, amatőr munka. -
strebacom #3121 Én banki utalással fizettem....ezeknem a mocskoknak....legalább válaszolnának az emailre...
-
#3120 Nyugodtan meg leeht venni, nincs gépigénye... tesómnak egy core 2 duo 1,8 ghz, GeForce 8500GT 256Mbyte, 2 giga rammal is simán megy. persze AA, meg vsync off, de siman vagy 40 fps... -
Droughert #3119 Mivel paypall fizettél vissza tudod hívni. Utána kell olvasni, de mint nem teljesült tranzakciót lehet jelenteni. 24-órát írtak teljesítésre, ezt már bőven túllépték. Ha meg a baszakodnak a paypal ki is tilthatja őket a rendszerből, ami meg annyit nem ér nekik szerintem. -
visa81 #3118 ti melyiken toljátok? gondolom ti is PC-n...
a videó alapján talán azon szebb is egy picit. KATT!!! -
strebacom #3117 Söt azóta az emailekre sem válaszolnak....
-
Prof William #3116 Szia!
Én voltam az aggódó. Kösz hogy megnyugtattál. Mondjuk sejtettem hogy ha MW2 maxon süvített sőt még a BF3 is közepesnél kicsit jobban elment akkor it se lehet baj de jó tudni. Azt hiszem akkor el is nézek most a boltba. :) -
strebacom #3115 Hát igen ez jól beszoptuk..kiváncsi leszek visszautalják e a pénzt!!