7458
IZÉ
-
#3114 a gyereknek kértem én is másik kulcsot tegnap délelőtt.
ugyanígy jártam. Megértem, ha elfogy, de akkor írnának, hogy bazzeg várni kell, vagy valami, elnézést, de ezt csak akkor kapod meg, ha írsz nekik, hogy mivan már? -
Droughert #3113 Tegnap lejárt a 24óra nem küldték a kulcsot. Este írtam nekik, hogy akkor köszönöm nem kérem, jöhet vissza a pénz, erre kaptam egy levelet, hogy elfogyott a kulcs, holnap (vagyis ma)küldik. Kb le sem szarta, hogy mit írtam.... Most néztem, a honlapon is kint van, hogy nincs kulcs és holnap várható, de dátum nincs kint, így kérdéses, hogy náluk mikor lesz az a holnap. Tuti ez volt az utolsó vásárlásom náluk. -
#3112 Jó is, nekem is bejön, jó ez a pörgés. Csak ground war-t nyomok. Ti milyen játékmódba nyomjátok, mit ajánlanátok nekem?
Ám ez a cfg tuning engem is érdekelne. A fejlődésről mit tudtok? Melyik szintem mit kapunk? Hány prestige, max lvl? -
strebacom #3111 Ha jót akartok magatoknak akkor a
Virtualgame Shop-tól nem rendeltek játékot én lassan 3.napja rendeltem és kifizettem(akkor még rendelhetö volt,természetesen)..most meg azt irják nincs kód,majd lesz...de könyörgöm én tegnap elött rendeltem akkor még volt....remélem adnak számlát, ha nem jól beszopatom öket az APEH-os haverral....a kurvaanyját az ilyen szarházi cégnek!!
-
#3110 overflow hibaüzire mi a megoldás? -
Cypher83 #3109 Szia!
Ááá, most már értem, köszi szépen. -
#3108 A CFG fájlban lehet még valamit tuningolni a látványon? Lehet még pluszba tenni rá valamit, ami így alapból nem működne? -
#3107 ez jó trükk.
:-)
tegnap én is letettem, örültem is nagyon :-)))
4 órás játékkal 24-es vagyok, gyorsabb a játék jóval mint az elődjei, nekem bejön. -
#3106 Nos, tegnap éjfél körül az én példányom is megérkezett.
Sokan aggódtak a következő processzor miatt:
DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
Tájékoztatásul közlöm, hogy a következő beállításokkal nekem 60+ fps-t generál:
1440*900
minden érték OFF-on (kivéve a shadows)
textúra HIGH
További cfg:
- ATI Radeon HD 4850 (512Mb)
- Kingmax KLDE88F-B8KB5 2GB DDR2 x2
------------
Magáról a játékról egyenlőre nem írnék véleményt, pont az előzőekben tapasztalt flameparty miatt. 1 órát multiztam, ez alatt pozitív benyomások értek. Majd ha minden módban jelentősebb időt töltöttem, nyilatkozom.
Béke -
#3105 Na ez tetszik :) Úgyis idegesitett ha valaki netalántán pont az AC-met vette el :)) Igy azért 2x is meggondolandó felvegyék-e :P -
#3104 Azért, mert ha szerverkeresőt használod, akkor unrankedet játszasz, tehát nem tudsz szintezni. Ezeken a szervereket mindig előre beállított classok vannak, ezért nem tudsz saját classal menni. -
#3103 Na... erről most a Tréfire asszociáltam, a hupikék törpikékből...:D
Az a fura, hogy még ki is írta, hogy AC-130, (mondom fasza lesz...,) mikor vettem fel a CP-t... vagyis a hamis CP-t...:D -
Cypher83 #3102 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a custom class-okat miért nem tudom választani, ha server keresőben csatlakozok valahova? Ha random csatlakozom valahova, akkor meg ki tudom választani a saját classokat. -
busman1 #3101 Futtasd rendszergazdaként. -
#3100 Mert az nem CP volt :) Én is használom support -al. Szóval a support egyik reward -ja az Airdrop Trap. Az ellenfél CP -nek látja, de ha megpróbálod felvenni akkor felrobban. Én még védeni is szoktam a hitelesség kedvéért! :D :D :D -
#3099 Engem az idegesített fel, hogy 3-szor vettem fel az enemy care package-ét, és mind3szor felrobbant... ez most mi? BO-ba is volt vmi hasonló... -
Lbaxta #3098 DLC -
partyarc83 #3097 Na hy.
Szégyen nem szégyen de a singlevel csak 1 órát toltam.A multiba már bele tettem 6 órát.Ez vagy sok vagy kevés mindegy is mert meló mellett nem igazán jut mindig idő erre.Szerintem nagyon ott van a multi,mondom ugy hogy a BO ra 87 óra után ráuntam.Szerintem sokkal pörgösebb és érdekes megoldások,újítások vannak a multiban.Drivert cseréltem a 9800Gtxen és azóta 91 fps a plafon,se több se kevesebb,nagyobb robbanásoknál pörgésnél minimum 84 fps.(1600*900 azért mert a monitornak az a plafon.élsimítás 0 textura hight )gondolom azért mereven 91 az fps mert korlátozva van vagy mert ennyit tud a karim.Valaki erről?Vélemény?BOban piszkált a cfg filesom és abban pl 140 ugyanezen beállításokkal mint az Mw3ban)
A másik kérdés ami igazán felbasz hogy nem tudom felvenni a care page ládáim,mivel a tökömmel kell?Nem az F fel?alapra visszaállítom a control beállításokat de akkor se megy.Miért?iszonyú idegesítő.
Valaki okosítson már ki hogy mi a francért van ez.
Köszi -
#3096 A gyengénlátóknak még1x leírnám hogy nincsen CoD vs BF.
Legfőképpen az új vagy éppen új alregeknek szól. Tiszteletem a kivételeknek.
És nem azért mert nem szabad leirni hanem mert csak a vita van belőle! -
#3095 Hello, próbálta már valaki hogy fut a játék valami tuning P4HT-n? A VGA-m elvileg elmegy, de a proci miatt aggódok, a Black Ops rendszeresen másodpercekre beállt ha valami script indult, pedig az FPS játszható szinten volt nagyjából mindig.
("A vegyél új procit lol" hsz-ekkel kíméljetek plz, vettem volna rég ha lenne miből) -
#3094 Na akkor a sok mellébeszélés,flém,fújj a belem jön ki után és kicsit dicsérném is..
A single sajna tényleg rövid egy kicsit,de ez annyira nem is érdekes,mert a spec-opps veteránba igazi kihívás..
A singlivel 99,5% on vagyok 3 intel-t nem találtam meg és izgalmasabb lenne végre ebben a topicban arról beszélni,mi merre található..
A multi az egyenlőre kb olyan,mint az mw2-ben,bár sok érdekesség és újdonság van benne..
Ami egészen más,hogy a sniper iszonyat erős,szinte CS is meg irigyelhetné.
A sebzés.. na erről is firkáltok össze-vissza mindent,pedig csak arról van szó,mikor mekkora a lag.
Van amikor nagyon fog,van kicsit lassítani kell a játékon,de ez így volt az elődben is és ha előkerülnek a dedikált szerverek,sztem ez még jó is lehet..
Mindezt írom 30 óra játék után..
Na akkor lehet köpködni,vagy inkább mégse!
-
#3093 Nem is érdemes megvenni 1 DLC-t sem, mert olyan kevesen veszik meg őket PC-re, hogy olyan szervert is alig találni, ahol azok a mapok mennek. -
#3092 Ha már egyszer beregelted a kulcsot az accountra, akkor SOHA TÖBBÉ NEM KELL SEHOVA BEÍRNI. Csak le kell tölteni az accountoddal. -
colt0901 #3091 Sziasztok! Arra a problémámhoz kérnék segítséget, hogy ma megjött a játék és feltelepítettem ugye telepítés közben kérte a cd kulcsot beírtam miután feltelepítettem rámentem a multiplayer ikonra de semmi nem történt csak a steamen hozott be egy ablakot ahol mw3-as hirdetések voltak megpróbáltam steamben beírni a kulcsot, de azt írta, hogy már használatban van. Letöröltem a játékot és mostmár a telepítésnél sem fogadja el a cd kulcsot mert azt írja, hogy már használatban van. Valaki aki tud segítsen. Előlre is köszönöm. -
strebacom #3090 -
#3089 Sikerült 2 percben összefoglalnom a játék kampány részét :D
SPOILER:
[spoiler]
-
#3088 tudom, ezt én is tapasztaltam, de mire kijön az első már a többség elérheti a 80at, és ha nem elég az 5 custom class, sok értelme nincs a prestigenek, kivéve ha tényleg annyira mozgat valakit az a nyomorult ikon. és ha már megvan a 80, nincs akadálya annak hogy p2p helyett dedi szervereken játszon aki azt akarja. -
#3087 Aki játszott a MOH2010-el annak már ismerős lehet az a repülőgépes "effekt" is...
Tarka: Akkor nem engedi aktiválni a kódot mivel ezt csak kelet európában lehet,ez a régiókód. -
Prof William #3086 GeForce 9600 GT -
#3085 Spoilert használd pls.
Azt mondták, hogy dlcben csak multi meg spec ops mapokat adnak ki. -
#3084 Emberek, én abszolút szkeptikus voltam a MW3-mal kapcsolatban, de az orosz elnökös, repülőgépes küldetés után az államat kerestem a földön. Igaz, hogy a rivális szebb volt grafikailag, effektek terén, de ezek a scriptek, amik a MW3 single-jében vannak, valami eszméletlen látványosak, és hangulatban is odab.sz. Szóval ismét csak elismerésem, mégis csak a CoD marad a kedvencem, na nem multi szempontjából, de ez már más kérdés. -
Neoncsoves #3083 hát ha már csak a fele lesz MP mappack már gáz... mw2höz 2 vagy 3 jött, az is szétdarabolta a communityt, amióta kijöttek mw2höz a dlck, azóta nehezebben találok játékot. (anno akkor vettem észre amikor kiadták az első dlc-t), szóval itt se lesz másként szerintem. -
#3082 kizártnak tartom hogy mind MP mapPACK lesz. -
strebacom #3081 Hehe gondoltam...de azt észt azt osztod..nem azért jókat mondasz(irsz) néha(de csak néha) de te dudod..de azért egy nagy troll vagy ....
-
#3080 Még nemgáz. -
Neoncsoves #3079 egyébként a 20db DLC kicsit szét fogja baszni a communityt -
#3078 ja bocs. -
#3077 Értem, köszi! Ha ezt nem csináljuk meg akkor mi van? Nem engedi telepíteni a játékot, vagy nem fogadja el a kulcsot?
Nem tűnik nehéznek. Már csak mutertól kell lejmolnom pénzt :DDD Előre hozatom a mikulást:D -
#3076 VPN aktiválás:
1) Letöltöd innen a cuccost: usaip.pbk
2) Kilépsz steamből és esetlegesen a torrentből
3) Elindítod az usaip.pbk-t
4) Kiválasztod valamelyik ukrán szervert
5) connect (password és felhasználónév is: demo)
6) Megnézed hogy ukrán ip-d van-e
7) indít steam
8) Activate product on steam
9) nem állsz neki letölteni, hanem kilépsz
10) újra indítod az usaip.pbk-t, és disconnectelsz
11) indítod a steam-t és telepítesz
Tessék!
Én is pont most olvastam a ph-n. Ennél egyszerűbben nem lehet :)
Én is megrendeltem 4300-ért magamnak meg havernak egyet,holnap kapom a sráctól remélem nem csalódok MW2 után túl nagyot... -
#3075 Erre tud valaki linkelni egy leírást, vagy elmagyarázná nekem, mi is ez pontosan?