7458
IZÉ
  • Odikeee
    Üdv, hülye kérdésem lenne. McTavish = Soap?
  • simonl #3195
    Sziasztok, lehet butaságot kérdezek de létezik már magyar nyelvű összefoglaló a különböző új perkekről, perk-rendszerről ??

Köszi a linket ha van:)
  • Baxo
    Megvettem én is 4300ért az orosz kulcsot. Multi elsőre fura volt, de aztán egész megtetszett, hangulatosak a mapok. Negatívum, hogy pl.: 7500 pont egy tdm-en hamar kigyűjthető, így vége a pályának rögtön. Meglepődtem, hogy nincsenek dedikált szerverek és ez a fos P2P van.A grafika visszafejlődött az MW2 óta! Miért? (mosottas kép) Konzolhatás és a fov is xar, nem egy pc-s beállítás. Csalódtam... :S
  • Büdös Bohóc
    na toltam haverral 1 survival módot meg 4-5 spec opot, kibbbbaszott jóóóó

survival még inkább , valahogy azt gondoltam, hogy á majd ez full unalom repetitív szar lesz, DE NEM
  • N1ggA
    Úgy tűnik csak valami bug volt, most már működik rendesen...
  • N1ggA
    Hali! Véletlen New game-mel felülírtam a játékomat, és nem tudom onnan folytatni, ahol abbahagytam. A mission selectben ki tudom választani a legutóbb elkezdett pályát, de ott nem tudok savelni, és ha meghalok, akkor a new game-ben elkezdett legútóbbi checkpointtól folytatja. Hogy lehet ezt a problémát megoldani?
  • kandzsal
    hali segítséget szeretnék kérni megvettem a játékot és a steam 27% -os frisssítés után le áll és kidob egy ilyen üzenetet:

steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there

A nod-ot kikapcsoltam nem tudom hogy milehet még a baj ha tudtok akkor segítsetek köszi
  • Marfy
    Estét!
    Kérnék egy kis segítséget, megvettem a játékot, steamről letöltöttem, minden rendben volt.
    Viszont hiába állítok bármit is a grafikai beállításokban igénytelen pixeles az egész, a távoli dolgok pedig mosottasak, mintha csak konzolon játszanék. Néztem videót és képeket, ott viszont ettől sokkal jobban néz ki. Mi lehet a baj?
  • Prince23
    Végre egy értelmes teszt
  • Antal99
    rettenetesen célravezető taktika a házigazda apukáját ok nélkül macerálni
  • Daell Drow
    PH-n, de mar elfogyott ahogy nezem.
  • Antal99
    szia

hol vetted a kulcsot?
    pls,help
  • DarkSector
    Semmi köze az IW-hoz, a játékosok egyre kielégíthetetlenebbek.
    Mindig az kellene ami nincs.
  • AnarchoiD
    vegulis nem kicsik a mapok egy doom1 hez kepest pl ;) sott doom2 hoz kepest valtozatosak is.

az a baj annyi ember hagyta el az infinity wardot hogy mnostanra senki se maradt regi mw gardabol ezert sikerult ez ilyen tragyara szvsz
  • FeikG
    A HC brutál jó!
  • FeikG
    Kicsi map-ok?! Majdnem nagyok is..
    Te mit szeretnél?órákig keresgélni a campereket?
  • Daell Drow
    Sziasztok
    Roviden nekem elsore nagy csalodas, BO-hoz es MW2hoz kepest is a multi. ilyen fos kis mapokat sem lattam meg, eleve a DLC-re tartogatjak a jobb mapokat szerintem.
    A single es a spec op jo lesz az nem volt elotte sem problema.
    Amugy az utolso pillanatban vissza mondtam a dobozost, a sok negativ kritika miatt. Es tegnap este vettem kulcsot 4k-ert, es azt kell mondjam annyit is er max.
  • reaper4
    szép szép, csak akad, így, h fel is veszed :)
  • Lbaxta
    uhh,má hack is van....az szép
  • Muttley
    annál is inkább, h páros években
    nem Modern Warfare van ;)
    a World at war és a Black Ops single része számomra = 1 zsák sz.r
  • lac coo
    100%-ban hozza azt amit vállal, lehet trollkodni hogy csak egy DLC stb, de a konkurensek egyenlőre programozni és scriptelni tanuljanak, ne COD-al versenyezni :DDDD
  • Frank99
    én is ezt kaptam.

én megvárom, a gyerek addig tolja a gépemen a singlét. Így ua. áron lesz meg, mint az enyém.

a levélből egyértelmű, hogy kicsesztek velük, az ígért kulcsokat később kapják meg.
  • empie
    Nekünk most jött email,hogy hétfőn lesz. És,hogy várok-e vagy sem. Fasza.. Mondjuk ha visszaküldik sem vagyok előrébb mert máshol jóval drágább így legalább egy ezrest elengednek. Bár van némi belső infóm és arra is van esély,hogy a hétvégén sikerül máshonnan beszerezniük. Na mind1 REMEK!
  • Lamech
    Én 7.-én rendeltem, megvártam a 24 órát, de se híre se hamva. Írtam nekik a válaszban a mai napot ígérték és még mindig semmi. Ez volt az első és utolsó rendelésem tőlük. Legalább egy mailt dobhattak volna, hogy bocs kifogyott.
    Üdv
  • Nagylaci
    Egyébként senkinek nem működik a játék néhány órája?
  • razzor two
    Hát Urak!
    Sajnos még nekem sem jött meg a cd key...vagyok nagyon gondolkodóban mit is csináljak!!!(virtualgamme) 09.-ei rendelés
  • Frank99
    én megírtam nekik, hogy megvárom a 2. kódot. ez elsőt megkaptam
  • Zoliz
    Gondoj bele jovore mar 13 millat kaszalnak elso nap ugyanazert a xarert :D
  • visa81
    azért ez vicces
  • DarkSector
    Embere válogatja...
  • Zoliz
    Ez a legjobb COD ami letezik ezen bolygon?
  • Droughert
    Lófasz se jött. Mailre nem kaptam választ, csak annyit kérdeztem, hogy van-e valami info, jön-e ma kulcs vagy vegyem máshol? Még kicsit várok, aztán veszem máshol, innen meg kérem vissza a pénzt. 8-án fizettem ki a códot, azóta várok rá.
  • strebacom
    Na valakinek mejött már a kód..vagy a pénz vissza??
  • DarkSector
    Nanáhogy előrendelésekkel együtt mive írja hogy a fizikailag vásárlók kb 1.5 millioan voltak...
  • nortsen
    Ez nyilván az előrendelésekkel jön össze, mint ahogy a bf3 is csak ettől 5 egy nap alatt.
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    + 1-2 milla warez ha nem több
  • Frank99
    igen, de vettem a gyereknek is egy kulcsot, na az tegnap de óta nem jött meg...
  • Ulthane
    9,3 millió egy nap alatt!

Te jóóó ég! :)))
  • Droughert
    Valamikor napközben frissítették a kiírást:"Az MW3 CD kulcsok jelenleg elfogytak, a pótlását megkezdtük. A mai napon várhatóan ismét rendelhető lesz."

Ugyan akkor az MW3-nál nincs add to cart button, szóval ha valaki akarná, akkor sem tudná jelenleg rendelni. Azt viszont nem figyeltem, hogy ezt mikor vették le.
  • Diktator74
    FullHD Gameplay-om:
    1080p-ben szép tiszta teljes képernyőn!!