7458
IZÉ
-
Odikeee #3196 Üdv, hülye kérdésem lenne. McTavish = Soap? -
simonl #3195 Sziasztok, lehet butaságot kérdezek de létezik már magyar nyelvű összefoglaló a különböző új perkekről, perk-rendszerről ??
Köszi a linket ha van:) -
Baxo #3194 Megvettem én is 4300ért az orosz kulcsot. Multi elsőre fura volt, de aztán egész megtetszett, hangulatosak a mapok. Negatívum, hogy pl.: 7500 pont egy tdm-en hamar kigyűjthető, így vége a pályának rögtön. Meglepődtem, hogy nincsenek dedikált szerverek és ez a fos P2P van.A grafika visszafejlődött az MW2 óta! Miért? (mosottas kép) Konzolhatás és a fov is xar, nem egy pc-s beállítás. Csalódtam... :S -
#3193 na toltam haverral 1 survival módot meg 4-5 spec opot, kibbbbaszott jóóóó
survival még inkább , valahogy azt gondoltam, hogy á majd ez full unalom repetitív szar lesz, DE NEM -
#3192 Úgy tűnik csak valami bug volt, most már működik rendesen... -
#3191 Hali! Véletlen New game-mel felülírtam a játékomat, és nem tudom onnan folytatni, ahol abbahagytam. A mission selectben ki tudom választani a legutóbb elkezdett pályát, de ott nem tudok savelni, és ha meghalok, akkor a new game-ben elkezdett legútóbbi checkpointtól folytatja. Hogy lehet ezt a problémát megoldani? -
kandzsal #3190 hali segítséget szeretnék kérni megvettem a játékot és a steam 27% -os frisssítés után le áll és kidob egy ilyen üzenetet:
steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there
A nod-ot kikapcsoltam nem tudom hogy milehet még a baj ha tudtok akkor segítsetek köszi -
#3189 Estét!
Kérnék egy kis segítséget, megvettem a játékot, steamről letöltöttem, minden rendben volt.
Viszont hiába állítok bármit is a grafikai beállításokban igénytelen pixeles az egész, a távoli dolgok pedig mosottasak, mintha csak konzolon játszanék. Néztem videót és képeket, ott viszont ettől sokkal jobban néz ki. Mi lehet a baj? -
#3188 Végre egy értelmes teszt -
#3187 rettenetesen célravezető taktika a házigazda apukáját ok nélkül macerálni -
#3185 PH-n, de mar elfogyott ahogy nezem. -
#3184 szia
hol vetted a kulcsot?
pls,help -
#3183 Semmi köze az IW-hoz, a játékosok egyre kielégíthetetlenebbek.
Mindig az kellene ami nincs. -
#3182 vegulis nem kicsik a mapok egy doom1 hez kepest pl ;) sott doom2 hoz kepest valtozatosak is.
az a baj annyi ember hagyta el az infinity wardot hogy mnostanra senki se maradt regi mw gardabol ezert sikerult ez ilyen tragyara szvsz -
#3181 A HC brutál jó! -
#3180 Kicsi map-ok?! Majdnem nagyok is..
Te mit szeretnél?órákig keresgélni a campereket? -
#3179 Sziasztok
Roviden nekem elsore nagy csalodas, BO-hoz es MW2hoz kepest is a multi. ilyen fos kis mapokat sem lattam meg, eleve a DLC-re tartogatjak a jobb mapokat szerintem.
A single es a spec op jo lesz az nem volt elotte sem problema.
Amugy az utolso pillanatban vissza mondtam a dobozost, a sok negativ kritika miatt. Es tegnap este vettem kulcsot 4k-ert, es azt kell mondjam annyit is er max. -
#3178 szép szép, csak akad, így, h fel is veszed :) -
Lbaxta #3177 uhh,má hack is van....az szép
-
#3175 annál is inkább, h páros években
nem Modern Warfare van ;)
a World at war és a Black Ops single része számomra = 1 zsák sz.r -
#3174 100%-ban hozza azt amit vállal, lehet trollkodni hogy csak egy DLC stb, de a konkurensek egyenlőre programozni és scriptelni tanuljanak, ne COD-al versenyezni :DDDD
-
#3173 én is ezt kaptam.
én megvárom, a gyerek addig tolja a gépemen a singlét. Így ua. áron lesz meg, mint az enyém.
a levélből egyértelmű, hogy kicsesztek velük, az ígért kulcsokat később kapják meg. -
empie #3172 Nekünk most jött email,hogy hétfőn lesz. És,hogy várok-e vagy sem. Fasza.. Mondjuk ha visszaküldik sem vagyok előrébb mert máshol jóval drágább így legalább egy ezrest elengednek. Bár van némi belső infóm és arra is van esély,hogy a hétvégén sikerül máshonnan beszerezniük. Na mind1 REMEK! -
Lamech #3171 Én 7.-én rendeltem, megvártam a 24 órát, de se híre se hamva. Írtam nekik a válaszban a mai napot ígérték és még mindig semmi. Ez volt az első és utolsó rendelésem tőlük. Legalább egy mailt dobhattak volna, hogy bocs kifogyott.
Üdv -
#3170 Egyébként senkinek nem működik a játék néhány órája? -
razzor two #3169 Hát Urak!
Sajnos még nekem sem jött meg a cd key...vagyok nagyon gondolkodóban mit is csináljak!!!(virtualgamme) 09.-ei rendelés -
#3168 én megírtam nekik, hogy megvárom a 2. kódot. ez elsőt megkaptam -
Zoliz #3167 Gondoj bele jovore mar 13 millat kaszalnak elso nap ugyanazert a xarert :D -
visa81 #3166 azért ez vicces -
#3165 Embere válogatja... -
Zoliz #3164 Ez a legjobb COD ami letezik ezen bolygon? -
Droughert #3163 Lófasz se jött. Mailre nem kaptam választ, csak annyit kérdeztem, hogy van-e valami info, jön-e ma kulcs vagy vegyem máshol? Még kicsit várok, aztán veszem máshol, innen meg kérem vissza a pénzt. 8-án fizettem ki a códot, azóta várok rá. -
strebacom #3162 Na valakinek mejött már a kód..vagy a pénz vissza??
-
#3161 Nanáhogy előrendelésekkel együtt mive írja hogy a fizikailag vásárlók kb 1.5 millioan voltak... -
nortsen #3160 Ez nyilván az előrendelésekkel jön össze, mint ahogy a bf3 is csak ettől 5 egy nap alatt. -
#3159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+ 1-2 milla warez ha nem több -
#3158 igen, de vettem a gyereknek is egy kulcsot, na az tegnap de óta nem jött meg... -
Ulthane #3157 9,3 millió egy nap alatt!
Te jóóó ég! :))) -
Droughert #3156 Valamikor napközben frissítették a kiírást:"Az MW3 CD kulcsok jelenleg elfogytak, a pótlását megkezdtük. A mai napon várhatóan ismét rendelhető lesz."
Ugyan akkor az MW3-nál nincs add to cart button, szóval ha valaki akarná, akkor sem tudná jelenleg rendelni. Azt viszont nem figyeltem, hogy ezt mikor vették le. -
#3155 FullHD Gameplay-om: 1080p-ben szép tiszta teljes képernyőn!!