Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
mire fel vonják amúgy vissza?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fpocok
Tudtommal csak ilyen szaros horda mod lesz coopban. Az meg semmit nem ér.

Parasite Eve 2, best game EVER!

"...a neten mindenki anyázik és sorra mondják vissza az elõrendeléseket... csak annyi a gond hogy ha ezzel nem játszom akkor mivel fogok? A spyware alapú Battlefield 3-mal? Az se sokkal jobb opció... 😞"

by:kribe(PH)

Büdös Bohóc
Ok kezd idegesíteni, mert nem találom, haverral néztünk infókat a játékról és többek közt õ mutatta azt is, hogy elvileg lesz co-op campaign mód... 😄 és most az egyedüli infó amit látok az még egy májusi beírás, miszerint NEM lesz co-op campaign. Erre rákérdezek még

Drephis
spec ops, kampányt nem lehet coopban

help

Büdös Bohóc
megkeresem

Büdös Bohóc
honnan tudjam már hol olvastam, egy kurva hosszú lista volt valahol

Prince23
forrást lécci 😄

ez nagyon jól hangzana

Fpocok
Forrás?

Büdös Bohóc
lesz coop és társai, egész single kampányt végig lehet majd vinni coopban

mascarun
HOgy lehet hogy ekkora eltérések vannak az árban egyes webshopokat tekintve!
Van valami magyar nyelvû oldal ahol vannak infók hogy lesz e Co-op és társai?

Büdös Bohóc
én leginkább jelenteném az oldalt valami hivatalos szervnek, mert képtelenség, hogy ilyen mennyiségben nem átbaszás (elolvastam, hogy "elvileg" hogyan szerzi be olcsón a szoftvereket, de kizárt, hogy ennyit tud ilyen áron, giftekkel stb megoldva...)

- nincsen lan (na ez speciel a legkevésbé sem izgat)"

A linkelt oldalon pedig ez van:
Will Modern Warfare 3 on PC have LAN support?

Yes!

Modern Warfare 3 PC-n LAN támogatása lesz?

Igen!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Fpocok
Fejlõdni csak matchmakingen lehet, AMI P2P LESZ!

Büdös Bohóc
kíváncsi vagyok ez meg honnan veszi a dolgokat
- ranked dedi nincs, jah, de fejlõdni csak rankeden lehet, ami a hivatalos szervereken fog menni és nem p2p kapcsolat megy :-|
- nincs lan? Én az egyik reportos videóban fél füllel mintha pont azt hallottam volna, hogy ebbe már raknak (tanulva az elõd hibáiból)

Ezt olvastátok már!!

"- nincs COD Elite PCre (ez azt is jelenti hogy a DLCket meg kell majd venni ahelyett hogy ingyen jönnének az Elite elõfizetés mellé, és 3 DLC-vel számítva drágább lesz mint az)
- nincs maxfps, fov, meg úgy egyáltalán bármi beállítási lehetõség
- nincsenek ranked dedi szerverek, ha fejlõdni akarsz, csak a p2p kapcsolat (mw2 stílusú lobbyk és matchmaking) lehetséges
- nincsen lan (na ez speciel a legkevésbé sem izgat)"
by:Kribe (PH)
<#fejvakaras><#fejvakaras>

Fpocok
Csak saját felelõsségre!!!

Ez jó ár??
<#fejvakaras>

hmm, megtévesztett a vállvonogatós bigyód 😊 máskor ilyen kacsintósat rakjál inkább <#papakacsint> vagy ilyet <#buck><#buck>

The Matrix has you...

De hát arra ott lesznek a szerverek... Minden olyan játékos, aki rühelli az MW2 típusú matchmaking rendszert, akik régóta azért imádkoznak, hogy végre legyenek szerverek, mert ott lehet igazi klánokat szervezni, meg ami ezzel jár, megkapják a lehetõséget erre. Istenem hányszor olvastam, hogy mennyire feleslegesek és mennyire "casual" barát megoldások a perkek, a killstreakek, stb. Egyszer kitolják P2P-n az utolsó szintig, aztán többet felé se kell nézni. Lehet küldeni a saját szerveren, ahol (még egyszer) a hírek szerint mindent úgy alakíthatnak, ami kicsi szívük vágya.

Tényleg!! De kérdezz utánna emailben hogy tuti ennyi az ára,mert addig nem rak ki semmit!!!
Máshol is volt ennyi és már emelték a napokban!!!
<#nezze>

gömbgiliszta
ööö...csak vicceltem, ironizáltam, hogy nem tudom mi az...mintha olyan pro lennék, aki még nem halt 3x egymás után ölés nélkül...

de kedves vagy, hogy elmagyaráztad...

más.

Dark, a platinumshopban 10500 a játék, ingyen futárral. kirakhatnád a bannerba pirossal.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Amint a neve is mutatja, "halálsorozat" 😊 ha már hülyén akarom magyarítani. Ha játszottál MW2-vel akkor már tudod mi és használtad is, még ha nem is vetted észre. Ha egyhuzamban x alkalommal meghalsz, akkor kapsz pár dolgot amivel megtörheted az átkot és ölhetsz. A listát megtalálod a linkelt oldalon, azért raktam be 😊
Amolyan könnyítsünk a szerencsétleneken, ne menjen el a kedvük a játéktól féle dolog, értelme semmi szerintem, de ez mindegy is 😊
Nem mondom, hogy nem szokott lenni nekem is rossz-szériám, de akkor se ilyen szarokat adjunk már nekik, mint Last Stand meg Martyrdom...bár egy elsõdleges fegyver sem jobb..szóval nem kéne az egész úgy ahogy van..de hát nem Én vagyok a készítõ 😞
Élethûséghez közelít, csak totál megöli a játékélményt sokszor.

The Matrix has you...

lentebb linkelték már a manust, nem Zimmer úr az, de a Õ sem kivetni való, jó filmekhez adta a nevét illetve a zenéjét 😊

The Matrix has you...

gömbgiliszta
a deathstreak az különben mire való? én még sosem használtam, azt sem tudom, hogy kell...<#nemtudom>

Büdös Bohóc
reméljük! 😊

Valaki magyarázzza már meg, hgoy ha arról volt szó, hogy nem lesz Last Stand meg a martyrdom, akkor Deathstresk-be minek rakják be mégis??

remélem kamu dolgokat ír ez az oldal, mert ha nem akkkor megint egy hazugság folyt ki az IW-sek száján...

The Matrix has you...

Drephis
ja, mw2-nek is jó trailerei voltak

help

lolSL
eminem trailer mikor lesz már?

Prince23
Engemet a Redemption trailerrel vettek "meg". Az jobban ütött volna launchnak, sokkal hangulatosabb is volt, menõbb is ráadásul. és hosszabb is. isisis

Ez volt anno a MW 2 Launch

Drephis
apropó, megint Hans Zimmer lesz a zene-felelõs? az nagyon sokat dobna rajta.

The Matrix has you...

megvolt a fílingje, az szentigaz 😊 nekem eddig az a legjobb rész, single szempontból. launch-ot holnap megnézem megint, mert nem emlékszem rája 😊 de lehetséges, hogy igazad van, bár ez sem rossz azért, hangulatilag felhozza az embert 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Nem hiszem hogy ettõl jobb lett volna, mutasd meg meikre gondolsz, lehet nem láttam anno.

Hát nem nagyon...2 hét és megjelenik...

Szerintem eddig ez a legjobb videó amit mutattak cod játékról.

Nagyon sok akciójelenet van összevágva. Szerintem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
MW2-nek sokkal jobb launch trailerje volt. szerintem.

meg nem túl korai még launchozni?

mmovar
ez igaz csak azt nem az infinity csinálta. az IW nem szokott szarul optimalizálni. max a fegyok kiegyensúlyozásával vannak/voltak gondok.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

DarkSector
Bocs hogy a nagy vidit betettem, de gondoltam egy kis reklám a megjelenés elõtt jól jön, nem mintha rászorulna a játék eladásokat nézve. 😛

Ha valakit zavar a vidi az szóljon. Amúgy nem lesz örökre kitéve csak a megjelenés miatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ez a játék arról szól, hogy szintezz, unlockolj mindent. Ezért kátszik az ember. Na most ez által rá van kényszerítve a P2P re, ami SEMMIREN ME JÖ, max 4-5 fõs, kislétszámú játékra.

Ez fasza, csak p2p-én semmilyen közösség se tud kialakulni.

Szerintem félreértettél. Nem ez az egyetlen, ami érdekel az MW-ben, de ez egyike azoknak a dolgoknak, ami kiemeli a többi játék közül. Ha elveszed a prestige és challange rendszert, kiszórod a perk és nevezékbárhogy-streak rendszert, minden egyediségét elveszti.
A P2P meg ízlés kérdése. Nem tökéletes (távolról sem), de a magamfajta játékosnak megfelel. Mindig tudok játszani azzal a játékmóddal, amire ép kedvem szottyan, és nem 2-3 map ismétlõdik folyamatosan.

jetblack
Mûködik a P2P csak nem ilyen típusú játéknál. A Race Driver Grid-nél jól mûködött amíg le nem kapcsolták néhány hónapja.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Fpocok
Valamilyen szinten szomorú dolog, hogy te ennek örülsz. Csak a játék arra van kihegyezve, hogy szintet lépj, unlockolj dolgokat. És az emberek 99%-a tuti ezt fogja csinálni, EHHEZ VISZONT A SZAROS P2P-T FOGJA HASZNÁLNI, AMI AZ MW2 ÓTA ÚJRA KIDERÜLT, HOGY NEM MÛKÖDIK!

Myrddraal
Hát ez a gépigény dolog sztem majd megjelenéskor fog igazán kiderülni, tudtommal a BO-nak is ez volt megadva, és finoman szólva se fedte a valós gépigényt...

Prince23
Lesz server browser, mint a BO-nak ami volt. csak nyilván nem úgy fog kinézni, ahogy ott.

Armagedown
nem tudjátok véletlenül hogy a pcs verzióban lesz ingame server browser ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Cris99
a DLC-k látom egyre drágábbak...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

De. Dedikált szerveren és Public Game-en nincs XP, tehát nincs szintlépés, fegyver unlock stb. Arra próbáltam utalni, hogy szerintem így próbálják kivédeni, hogy van egy szervered és két-három napot rászánva x-ed magaddal kilockolod az összes challenge-t és maxra pörgeted a prestige és level értéket.
Én ennek spec örülök, mert számomra ezek voltak mindig is az MW széria azon részei, ami pluszt jelentettek a több hasonszõrû játékkal szemben.

gömbgiliszta
már nem emlékszem, hogy a BO-nál, vagy mw2-nél volt, hogy a megjélenés elõtt 1 nappal felhívtak (platinumshop), hogy 1000-rel drágábban tudják adni a játékot, mert õk is így kapják (drágábban). kell vagy nem? köszi...

Ha jól értem, akkor lesz IWNET és a ranked meccsek ott lesznek. Viszont lesznek dedikált serverek, ahol úgy állítod be ahogy akarod.
Jó ez így, aki noob pub játékos megy majd iwnetre lagolni és nézni a felvillanó XP feliratokat, aki meg komolyan gondolja (már ha olyan jó lesz a játék), az meg dedi serverre cod2 stílusban, ahol nincs vacakolás, minden feloldva (és overpower cuccok egyben letiltva). Kinek hiányzik ez az unlockos rendszer?