7458
IZÉ
  • Fpocok
    Nincs mit. :D
  • Haversrác
    Megvan, köszi!
  • eNorti
    Mármint mindezt a steam-on belül, ne a winchesteren keresgélj :)
  • eNorti
    Jobb gomb a játékon a steam könyvtáradban és properties. Ott a Local Files fület választod és onnan már egyértelmű lesz.
  • Haversrác
    Segítsetek, hogy is lehet ilyet csinálni?
  • eNorti
    Valóban. Megoldotta a problémát. Köszi. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet. :)
  • Fpocok
    Defrageljed és verifyold a steam fileokat.
  • Haversrác
    Minden más STEAM-es játék indul, csak az mw3 single nem.
  • eNorti
    Ezt kaptam az imént :)

Dear Steam Users and Steam Forum Users:

Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.

We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.

We don’t have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.

While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.

We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn’t be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.

We will reopen the forums as soon as we can.

I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.

Gabe.
  • eNorti
    Azt esetleg tudja valaki, hogy a LAN-hoz kell a steam online kapcsolat? Vagy sem? Mert ha igen akkor sok értelme megint nincs. Vagyis csak kevesebb :)
  • eNorti
    Akkor náluk lesz a gond. Nekem ezt írja a multihoz is. Várunk türelmesen...:)
  • Fpocok
    Semmi köze hozzá.
  • pisztácia
    Lehetséges, mert feltörték a steam-et...:S

forrás
  • Haversrác
    Nekem a single player nem indul" this game currently unavailable" hibaüzenettel, ilyenkor most mi van?
  • eNorti
    BF3 valóban jobban néz ki + kell az erős masina hozzá. Viszont a single sokkal élvezhetőbb az MW3-ban. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy nekem sokkal jobban tetszik.
    A multiban pedig mind kettő játék hozza a tőle elvárt szintet. Se többet se kevesebbet. Olyan amilyennek lenniük kell.

Másnak sem megy az MW3 multi? Azt mondja a steam, hogy jelenleg nem elérhető...
  • mester1987
    hát meg kell hagyni a single player nem aratott nagyobb sikert, sőt még az első Modern Warfare-t se közelítette meg, a másik meg azok a bizonyos módosítások, amiket most nem sorolok, de szerintem mindenkinek vegyes érzelmei vannak vele (mit kellett volna meghagyni az elősző MW2-ből és mit javítani, fejleszteni INKÁBB...)

Viszont a Spec Ops előtt le a kalappal, egy rossz szavunk nem lehet(van fejlődés, XP...COOP...stb...stb...), max még olyat amit módosítottak a single palyer részben is, de a multit még nem próbáltam
  • eLiXir
    Sziasztok!
    Gépigény miatt előbb a virágbolti verziót akartam kipróbálni, meg is tettem és remekül fut, ez azt jelenti, hogy a multi is így futna?
  • Odikeee
    Rendben, megköszönném ha tennél fel képet mindkét beállításról. Sajnos én csak holnap este tudopm meglesni...:(
  • pisztácia
    Okok, azt szeretném sokan megköszönnék...lassan megyek haza, meglesem majd én is.
  • Skynet
    Köszönjük Emese. Csak a BF3 nem egy 2006-2007es játék grafikai színvonalán mozog és nem egy több mint 5 éves grafikai motor hajtja. Ehhez képest LOW grafikán is szebb,és bizony a minimális gépigénye az MW3 minimális gépigényével vetekszik.:)
    Az pedig hogy 4 magvas 3400mhz-n ketyegő proci..Ez akár egy quad8400-as is lehet ami egy fostömlő..:)
  • Büdös Bohóc
    Nem tudom, nem raktam még át. Ma reggel láttam ezt a hozzászólást, majd este kipróbálom :) Esetleg ha addig más véleményező nem lesz akkor majd rakok be screenshotokat összehasonlításra.
  • Prof William
    A NASA is kölcsönkéri néha a páylagörbék számolgatásához...

A multi engem sosem érdekelt igazán de a single hangulata toronymagasan jobb mint legtöbb hasonló FPS-é. Mintha egy filmbe csöppentünk volna. A rendezés nagyon fontos még ha scripteléssel is lehet csak megoldani. A

z új Medal of honor-ban pl már féltem hogy kiakad az álkapcsom a rengeteg ásítástól olyan unalmas volt. Pedig azt is meg lehetett volna csinálni remekül.
    A BF -ben már némleg több hangulat de még így sis nagyon le van maradva a MW3 singletől,, pedig elméletileg úgy lett beharangozva hogy single is veri majd a MW3-ét.

Itt meg azt veszem észre (tegnapi első pálya) hogy beszív a hangulat és csak a a pálya végén veszek újra levegőt. :) Ilyen utoljára a Mw2-ben volt.

Anno amikor MW1 megjelent én azok közé tartoztam akik pfujoltak hogy "miért hozta a jelenbe amikor manapság semmilyen komoly konfliktus nincs, turbános kecskepásztorokra meg nem olyan nagy feeling high-tech fegyverekkel lövöldözni. " de szerencsére nagyon pozitívat csalódtam ebben a sorozatban.
  • Baxo
    Fényévekkel jobb! xD Nincs az a elmosódott kép és az élek is sokkal jobbak!
  • Odikeee
    Mennyivel lett szebb a grafikája, h highról nativra raktad?
  • Droughert
    Így mindig aktuális a kiírás :)
  • Marfy
    Ez a Virtualgame Shop elég pitiáner egy "üzlet" lehet, már a kiírás is nevetséges "A CD kulcsok jelenleg nem elérhetők, a holnapi nap folyamán újra rendelhető lesz!", szóval holnap avagy szombaton, de szombaton is ez lesz kiírva szóval vasárnap és így tovább...
  • razzor two
    Köszönöm!
    Nekem is a hétfőt írták, aztán a honlapon meg már azt, hogy holnap lehet rendelni...
  • Grove4
    Eredeti a játék.
  • Büdös Bohóc
    bazz én meg csak highra raktam nem figyeltem, hogy az lehet a "jobb" :D
  • Droughert
    Off: Mert BF3 ultrához nem 3400Mhz-es cpu kell hanem egy 1.5Gb 2Gb-os VGA, amúgy ha megnéznéd, nagyon jól skálázható a motor, kinézethez képest nem nagy a gépigyéne. Nálam jobban fut mint a BC2.

Razzor:majd jelzem, elvileg kapom az smst. Nem hiszem, hogy átvernének, csak a komunikáció nem az erősségük. Ma még mindig az volt a honlapon, hogy ma érkzik a kulcs, holott tegnap már megírták, hogy csak hétfőre várják. Na meg ott a Skyrim, azt sem tudják küldeni ahogy olvasom, de rendelni lehet kulcsot még midnig...
  • Büdös Bohóc
    Volt nekem már más játékkal hasonló, de az úgy, hogy a steam mappa maradt a windowst meg újraraktam. Ha eredeti a programod, akkor keress rá erre a hibára googleön, van fent pár megoldás, amik nagy valószínűséggel megoldják ezt a problémát (nem biztos, hogy menni fog, nekem is a végén steam reinstall kellett stb...)

Baxo: jóhogy ott vannak
  • Baxo
    köszi! Így mennyivel szebb. Am látom megvannak azok a dedikált szerok! 2 negatívum visszavonva! xD
  • razzor two
    Helló!
    Majd légyszi írd már meg, hogy visszakaptad-e a pénzt, mert még én egyenlőre kitartok, megvárom ezt a hétfői időpontot...hátha Aztán,ha akkor sem jön meg lemondok róla és visszakérem a pénzem én is! Mondjuk azért rendeltem onnan, mert innen többen is jelezték, hogy megkapták tőlük a rendelésüket, remélem tényleg csak valami átmeneti probléma...
  • Grove4
    Csak nekem ír ki steam hibát, ha el akarom indítani a játékot? Ez a játék jelenleg nem elérhető később próbáld újra.
  • Maxtreme
    "4 magvas procimat,ami 3400Mhz megy magonként"

igen, és akkor gondolom neked 13600mhz-es cpu-d van. Fasza.
  • Diktator74
    Veri a BF3-at játékélményben az biztos!Gépigény kicsi.Régebbi gépeken is jól fut,ezért többet is el tudnak adni belőle!A BF3 gépzabáló! Ultra beállításoknál kiakasztotta a 4 magvas procimat,ami 3400Mhz megy magonként.Ehhez képest az mw3 20%procihasználat és még a videókártyát sem melegíti fel!FullHD Gameplay-om aki esetleg még nem próbálta!
  • Prof William
    Tegnap meglett a MW3 1 single pályát már vittem is. Nagyon hangulatos volt. Akinek ment a Mw2 annak 100% hogy ez is fog. Nálam a maximumon akadás nélkül ment pedig már jó 4 éves konfigom. A hangulat is mét megvan,, és szte még mindig ennek van leghangulatosabb singleje. Bár ezt még csak 1 pálya alapján mondom de valószínűleg a többi is a topon lesz.
  • Droughert
    Mikor MW3 kulcsot rendeltem náluk még volt belőle, sőt másnap is volt, mert itt írták többen is, hogy megkapták, én nem. Paypalos fizetés volt, tehát azonnal megkapták a pénzt, nem volt átfutási idő, valahogy még is kimaradtam a szórásból. Én vissza kértem a pénzt, elvileg ma utalják.
  • Marfy
    QUALITY IMAGE állítsd Native-ra és akkor nem lesz mosott és konzolos.
  • Jericho19
    Igen.

A Virtualgame Shop eléggé nagy cigány oldal.Én Skyrim-et rendeltem tőlük és nem kaptam meg a kulcsot,majd ezek után írtam hogy mi a helyzet erre ugyanazt a választ kaptam tőlük mint ti az MW 3 esetében.Én visszakérem a pénzem. Remélem tartják a szavukat és visszautalják ma a pénzt.
    Csak azt nem értem ha a Skyrim-nál azt írják hogy "Megérkeztek hozzánk a The Elder Scrolls V Skyrim CD kulcsok" akkor miért nincs nekik.Szerintem ez már bőven belefér a becsapás és megtévesztés kategóriába, úgyhogy én azt javaslom hogy mindenki kerülje el azt az oldalt.