Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Parasite Eve 2, best game EVER!
by:kribe(PH)
Van valami magyar nyelvû oldal ahol vannak infók hogy lesz e Co-op és társai?
A linkelt oldalon pedig ez van:
Will Modern Warfare 3 on PC have LAN support?
Yes!
Modern Warfare 3 PC-n LAN támogatása lesz?
Igen!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
- ranked dedi nincs, jah, de fejlõdni csak rankeden lehet, ami a hivatalos szervereken fog menni és nem p2p kapcsolat megy :-|
- nincs lan? Én az egyik reportos videóban fél füllel mintha pont azt hallottam volna, hogy ebbe már raknak (tanulva az elõd hibáiból)
"- nincs COD Elite PCre (ez azt is jelenti hogy a DLCket meg kell majd venni ahelyett hogy ingyen jönnének az Elite elõfizetés mellé, és 3 DLC-vel számítva drágább lesz mint az)
- nincs maxfps, fov, meg úgy egyáltalán bármi beállítási lehetõség
- nincsenek ranked dedi szerverek, ha fejlõdni akarsz, csak a p2p kapcsolat (mw2 stílusú lobbyk és matchmaking) lehetséges
- nincsen lan (na ez speciel a legkevésbé sem izgat)"
by:Kribe (PH)
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
The Matrix has you...
Máshol is volt ennyi és már emelték a napokban!!!
<#nezze>#nezze>
de kedves vagy, hogy elmagyaráztad...
más.
Dark, a platinumshopban 10500 a játék, ingyen futárral. kirakhatnád a bannerba pirossal.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Amolyan könnyítsünk a szerencsétleneken, ne menjen el a kedvük a játéktól féle dolog, értelme semmi szerintem, de ez mindegy is 😊
Nem mondom, hogy nem szokott lenni nekem is rossz-szériám, de akkor se ilyen szarokat adjunk már nekik, mint Last Stand meg Martyrdom...bár egy elsõdleges fegyver sem jobb..szóval nem kéne az egész úgy ahogy van..de hát nem Én vagyok a készítõ 😞
Élethûséghez közelít, csak totál megöli a játékélményt sokszor.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
remélem kamu dolgokat ír ez az oldal, mert ha nem akkkor megint egy hazugság folyt ki az IW-sek száján...
The Matrix has you...
Ez volt anno a MW 2 Launch
help
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Hát nem nagyon...2 hét és megjelenik...
Szerintem eddig ez a legjobb videó amit mutattak cod játékról.
Nagyon sok akciójelenet van összevágva. Szerintem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ha valakit zavar a vidi az szóljon. Amúgy nem lesz örökre kitéve csak a megjelenés miatt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
A P2P meg ízlés kérdése. Nem tökéletes (távolról sem), de a magamfajta játékosnak megfelel. Mindig tudok játszani azzal a játékmóddal, amire ép kedvem szottyan, és nem 2-3 map ismétlõdik folyamatosan.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Én ennek spec örülök, mert számomra ezek voltak mindig is az MW széria azon részei, ami pluszt jelentettek a több hasonszõrû játékkal szemben.
Jó ez így, aki noob pub játékos megy majd iwnetre lagolni és nézni a felvillanó XP feliratokat, aki meg komolyan gondolja (már ha olyan jó lesz a játék), az meg dedi serverre cod2 stílusban, ahol nincs vacakolás, minden feloldva (és overpower cuccok egyben letiltva). Kinek hiányzik ez az unlockos rendszer?