7458
IZÉ
  • Büdös Bohóc
    vagy nagyobb kihagyás van a történetben és már az unokája :)
  • jocking
    Van egy tézisem, ami egyszerűen sehogy sem akar összeállni.
    Captain Price korával nem lehet napirendre térni. Már a CoD1-ben is szerepelt, ahol 1943-ban kellett szabotázst végrehajtani a Tirpitz csatahajón. Már akkor is öregnek tűnt, mondjuk legyen olyan 40-45 körüli. A MW3 2016 után majdnem 1 évvel játszódik. Ezt azt jelentené, hogy Captain Price 119 éves!

Viszont ha emlékeim nem csalnak, akkor a CoD1-es Captain Price oda is veszett a tirpitzen, így nem is szerepelhetne a MW3-ban. Akkor tegyük fel, hogy a mostani Captain Price a Cod1-es fia. Ez azt jelentené, hogy 1943 előtt kellett születnie. Vagyis a MW3-as Price 74 éves!

Azért jól tartja magát az öreg...
  • Cefre
    Hello volt már nektek olyan hogy inditanám a multit és a steam azt irja hogy ez a játék jelenleg nem elérhető ?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    6.5-7.5óra a single
  • Tatyla
    Párizsban végeztem eddig még nem tudom mennyi van hátra de eddig a legjobb single kampány amit valaha láttam fps-ben...
  • pisztácia
    köszi mindenkinek!
  • ozimak
  • Bugi Misi
    csak nekem tűnt fel hogy a fegyvereken ott a GRIP és nem fogják őket?:D
  • robotnyk
    a visszarúgás. a focus meg csökkenti azt az "ugrást" ami akkor van ha éppen meglőnek mikor célzol.
  • MeoH #3269
    fegyver "visszarugas. nem rangat annyira.
  • pisztácia
    Na de mi az a recoil?
  • pisztácia
    Valamint a focus is érdekelne, a fegyverbeállításoknál.
  • robotnyk
    távolabbról látod az ellenfél nevét, könnyebb azonosítani így. proban meg tovább lehet visszatartani a lélegzetet.
    a kick csökkenti a recoilt.
  • pisztácia
    Két kérdésem lenne. Mire jó a Marksman perk, valamint mire jó a fegyverbeállításoknál a kick perk?
    Köszöntem
  • soo277
    +1
  • DarkSector
    Bár látnád a végefelé milyen jó. :P
  • ozimak
    A black-box a tört egyik verziója,kisebb mint a normál,gyakorlatilag repack és "csak" 5.2 giga...
  • pett3rson
    bazzeg, a black-box a tört verzió..jó tudni.
  • ozimak
    Kérlek fáradj át a warez topikba! Ez ugyanis az eredeti részleg,itt senki nem fog tudni segiteni a black-box verzióval kapcsolatban!
  • ozimak
    Azért meg kell hagyni nem lett ez olyan rossz
    A spec-ops rész tényleg nagyon tetszetős,és hogy abban is van rangolás az külön piros pont! Bár nem mentem még föl multizni,mert nem vagyok az a "magányos farkas" tipus de azért remélem hamarosan lesz rá lehetőség és bratyesszel kipróbálhatom. Tetszik,hogy tettek bele még cuccokat,több fajta killstreak van benne és sorolhatnám. Persze a graf ugyanaz mint az mw2-ben,ez egy kicsit fájó pont de ha azt nézem 4300-ért még meg is érte. Úgy érzem/látom ez a játék is fog még sok-sok multiórát adni nekem(nekünk), úgyhogy összességében pozitivan csalódtam! És mivel az mw2-vel ,majd 2 évig nyomtam,szerintem nem leszek gondban a "belejövéssel" sem. A spec-ops soloban, elsőre egész jól helytálltam ,úgyhogy nem hagyott nyomot hogy majdnem 3 hónapja nem nyomtam mw2-t sem. Igy összességében belátom megdőlni látszik az előzetes félelmem és felháborodásom. Bár azért a 12.900-as felháborodásom még mindig megállja a helyét Lássuk be: Azért annyit nem ér... maximum szerintem kb. 7-8 max 9 ezret kérhettek volna érte és akkor azt mondom korrekt!(ugyanaz a motor,fizika,grafika)
    A single kampánytól én nem ájultam el...bár köszönhető ez(grafikának) annak a benyomásnak is amit az előző részek és legfőképp a MOH kampányrésze gyakorolt rám! Ez már valahogy kicsit "rókabőr"-ösre sikeredett,de csak számomra!
    De vigyorogva nézek a multi móka elé!!!
  • pett3rson
    mivan? :D
  • csuripi
    Üdv!

Esetlegesen tud valaki, olyan oldalt ahol magyarúl le vannak írva, hogy melyik perk mit tud, és a hozzájut tartozó callengekhez mit kell csinálni?
  • robotnyk
    hm, mit patcheltek? frissítette a steam az MPt is.
  • pett3rson
    indítsd újra a steam-et, ha nem jó ezután sem, akkor "verifáld" a játékot, letölti ami neki kell.
  • ozimak
    Üdv!

Lenne egy gyors kérdésem: Hogy tudok dedikált szerót inditani? A menüben engedélyeztem a browsert stb. de hogy lehet olyan dedi szerót inditani ami fut a háttérben akkor is ha mondjuk én lejövök róla? Ráadásul az rcon console-t is engedélyeztem de azt sem vágom hol van
    Segitene valaki? Szivesen futtatnék dedi szerót mert van egy 100/35-ös netem
  • szabikafarkas
    hello
    az lenne a problemam, hogy az MW3 jatek inditasanal kiirja, hogy can't load image'xp'
    ez mit jelentene?:-s
  • Prince23
    Ja hozza a színvonalat :) Cooppal együtt

Multit probáltad már? :D
  • strebacom
    Szerintem nagyon jó a single!!!!

• DarkSector
    Szobipet nem fogom külön mindenki számára leírni, warez topik fent jobbra van.
    BF vs COD megintcsak bannerban van, ahogy sokminden más is.

Aki nem tájékozódik magára vessen.
    Személyeskedés is törölve lesz.
    Türelem elfogyott.
    Neked most azért írtam le mert látom új vagy még.

Tartsd tiszteletben a topik tagjainak szokását.
    Köszönöm.
  • davidka003
    Egyedül lehet.
  • pett3rson
    De gépezek, ne szójjá be :D

• BoneDragon
    Na milyen a játék?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne gépezzéé órán!
  • pett3rson
    van olyan, hogy más szinkront kap. egyébként nem figyeltem ilyenre :)
  • davidka003
    Másnak is feltűnt, hogy Nikolai hangja más lett mint ami a 2. részben volt? Illetve talán Makarov hangja is más. :(
  • pett3rson
    Te melyik mw2-vel játszottál? szerintem többnyire nagyobbak lettek a map-pok, ezzel együtt viszont sokkal bonyolultabbak is, alul-felül jönnek és a spawn rendszer ami még mindig szar, mert mögéd rakja az ellent vagy oda ahol nem számítasz rá.
  • DarkSector
    Ez a baj hogy nincsen FAQ, ha lenne akkor betehetjük...
  • pett3rson
    Darksector, ezt a hsz-t betehetnéd FAQ-ba - már ha van ilyen. Nekem is ez volt a gond reggel, csak nekem a multi nem indult.
  • pisztácia
    Frissíti az MW3-at a steam:)
  • TaRka0107
    Valaki vett danih-tól ph-n 4300-ért kulcsot? Tudna mondani róla valamit? Jól ment az aktiválás, sikerült?
  • Büdös Bohóc
    Köszi ezt a jó tippet, nekem ilyen gondom most nem volt MW3-al de mással már igen, legközelebb legalább tudom mit kéne