Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
<#wilting>

Helló ha valaki akar nyerni MW3-mat pcre írja me emailcímét pm ben és küldök rá meghívót. (az oldalon 10 kérdésre kell választ adni pl mikor adták ki a cod2-t meg h hívj meg két embert az oldalra ezért mondom h pm ben küldjétek az emailokat ) a válaszolók között kisorsolnak egy eredeti bontatlan mw3-at

Helo.SZiasztok.Tudom ,hogy nem ide tartozik,de nem tudom hova írhatnám már.A call of Duty 2-õ valamiért nem fut normálisan a gépemen.A valószínû oknak a windows 7 op rendszert gondolom.A prbléma ,hogy amikor belépek a játékba akkor a multinál tök sötét,fekete a képernyõ és semmit nem látni csak azt ,hogy lelõnek... Valaki esetleg tud segíteni? Nincs valaami progi ami ezt orvosolná?Elõre is köszi 😄
Nem saját oldal.Csak gondoltam szólok,hogy találtunk egy ilyet. És nem orosz meg ilyen keleti cucc. Korrekt megbízható Angol. És szimplán jó szándék vezérelve írtam be. De sorry,ha megzavarta valakinek a nyugalmát. És,hogy a többi topicba hol megy azt nem tudom. Én csak BF3nál linkeltem egyszer,hogy itt lehet venni nem orosz BF3at. És az alapján gondolom megbízhatónak,hogy eddig (szám szerint 7db)játékot vettem tõlük és mindent idõben korrektül megküldték. Plusz jó bár barátom is vásárolt itt és õk is megkapták. Ezért mertem ide írni!

lolSL
csak nem a saját oldalad? mintha több topicba spammelnék ezt a linket a napokban..
mi alapján megbízhatóak? mit árulnak? ha orosz key akkor kicsit sok érte a 10k..

http://virtualgame.shop.hu/

Esetleg a topicba kirakhatnátok,hogy eddig itt láttam a legolcsóbban és eddigi vásárlásaim alapján megbízhatónak tûnnek. Egyre több mindent veszünk itt és eddig nem volt gond.

DarkSector
Aki easy-n nyomja meg is érdemli az 5 orát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
peace...

<#puszi>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Easy-n (vagy mi itt a legkönnyebb fokozat) az eddigi részeket is végig lehetett vinni 5 óra alatt. De talán még kevesebb alatt is.
A single miatt én nem aggódom, az jó lesz annak akinek az elõzõk tetszettek. Akinek meg nem, annak nyilván ez sem fog.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
ne borulj már ki egy szomorú smiley miatt ennyire

gömbgiliszta
aha, szóval ha 20 órás egy játék akkor tuti jó?! LOL

mw2-nél én kifejezetten örültem, hogy nem nyújtották el, minden perce üt, úgy jó ahogy van...

grebber
Pedig köztudodtan nem single player a game már pár éve!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Az nemgáz ha a véleménye nem jó a játékról csak az volt régen gond mikor a BF reklámkampányt nyomatta mellette.
Ehhez joga van......persze mindenkinek.
Csak ne legyen vita.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
mi az hogy engem mit érdekel? a legfontosabb info egy single player játékról a hossza

gömbgiliszta
most õszintén, téged ez mit érdekel? ha annyira zavar a játék, annyira lenézed, utálod, cikized, mi a picsának jársz egyáltalán ide?

lolSL
konzolon akik végigtolták sok bénázással/halállal 5 óra alatt végeztek 😞

DarkSector
nm

kösz, hogy kivetted a vidit.

The Matrix has you...

Én is megveszem, de úgy vagyok vele, hogy ha még megjelenés elõtt kijön egy játszható warez, akkor a single-t végigjátszom "gyorsan", így amikor megjön az eredeti akkor mehetek multizni, az úgyis jobban érdekel..legalábbis engem. az mw2-õt is 3-szor játszottam végig, a specops-os dolgokat is kimaxoltam, szóval úgyis játszok többször is a single-vel késõbb, akkor miért ne nyomnám le már warez állapotban?

The Matrix has you...

DarkSector
Ezt majd mások eldöntik. 😊

Büdös Bohóc
hát én meg nem fogom és nem is akarom megnézni elõtte

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Antal99
ez olyan mintha ,a drága pénzért játszok nem írhatnának warezra,fõleg megjelenés elõtt.

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
én is megdogom venni,de attól még szeretném a single-t kipróbálni(fõleg megjelenés elõtt)

amíg nem jelent meg addig felesleges külön warezba irányítani bárkit

Muttley
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rekordöntés már úgysem lesz
MW2 -rõl 14 nappal (!) a megjelenés elõtt ment a gameplay postolás

Just do it :)

Fpocok
Te jó ég. Megnéztem ezt a két videót... INkább nem írok semmit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Darksector, szerintem most már kivehetnéd ezt a nagy videót a bannerbõl.

The Matrix has you...

TaRka0107
Most akartam linkelni. Mehet be bannerba, hogy ne itt offoljon mindenki!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

lolSL
Antal99
még

Tökmindegy, mert nem lehet telepíteni.
Antal99
ez nem link de már fenn van a clone dvd torrenten

lolSL

zoliapu
Sztem nem lesz rossz, én a multiban bízok. Nem olyan szép, viszont azért korszerû és nem lesz sztem erõforrászabáló.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Büdös Bohóc
lol, az exet utólag lehet? 😊 fasza

lolSL
hiába töltik fel a dvdket, a steam dátum ellenõrzése miatt nem lehet november 8-a elõtt letölteni a szükséges exe fileokat így feltörni se tudják. hasztalan bithalom.

Büdös Bohóc
:S

amúgy meg megmondta már nem egyszer a hg, hogy NE RAKJATOK BE warez linket

DarkSector
Nyugalom!

Akkor olyan lehet mint az új MoHAA. Azt is fgélbehagytam mert olyan mértékben unalmas volt single hogy arra szó sincs. A MW sorozatban ilyet sosem tapasztaltam. Már az 1 is szortiban remek volt most meg hogy dúl a harmadik világháború még jobban. 😊

Nem is értem miért nem lépik ezt meg többen. Sokkal hangulatosabb mint 572-re is terroristákat meg turbános kecskepásztorokat lõdözni. Ez azért sokkal nagyszabásúbb.
LackoMester
Jó gém lesz ez.

élet a legjobb méreg

lolSL
ranked úgy

Hali.Egy pici kérdés.A Szerverkeresö ugy lesz mint az MW2-ben?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Fpocok
"Ih he says it, its gonna happen"

Szerintem meg a k*rva anyját!

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL

lac coo
Hát igen, ez ám a teljesítmény, a 4 órás kampány is dögunalom 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Büdös Bohóc
no para, ez a játék gecijó lesz, érzem

már lassan évek óta "leszoktam" a szimpla lövöldözõsökrõl, mert kezdett elveszni a kedv, de ez valahogy most meghozta

Büdös Bohóc
tommygear is mondta, hogy mekkora unalom, amit már csak azért is csodálok, mert valami 4 óra összidõ kb az egész kampány, azt hogy lehet megunni? XDDDD

lac coo
Nagyon jól fog esni az MW3 single kampánya, BF3-al most végeztem ilyen bugos, unalmas szart ritkán látni 😞(((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ez közel sem igaz, max. ha nagyon jó játékosokkal vagy klántagokkal játszol...elõbbi ritkán van, utóbbi nekem sosem volt, nem voltam klántag😊

The Matrix has you...

nem azt mondtam, hogy BF nagyságú pályák legyenek, de azért egy hangyabokányival lehetnének nagyobbak. így kezdõrõl megint lépek kettõt, eldobom a gránátot és máris találok valakit aki belehal...mondjuk nekem nincs ilyen szerencsém, de az esetek 50%-ban Én így döglök meg 😊

The Matrix has you...

Drephis