7458
IZÉ
-
#3319 A marksman perk, pro kent mit ad? -
#3318 Sajnos az egyik kedvencem a TAR21 hiányzik,de van helyette nagyon jó G36,ami még a Raven Shield-nél volt a favoritom -
#3317 Ja és igen! a sok g18 akimbó lámákat nem csak shotival lehet leszedni és az ump silincer is sokat gyengült..
Ehhez hozzátartozik,én csak HC-TDM és free for all-t játszom.. -
#3316 Online multi? Igen. -
#3315 hi! boxon hogy multizhass live gold tagság szükséges? -
D4v3 #3314 Akkor lehet vétel lesz ebből, ha nem olyan kempelős fos, mint a BO.
Amúgy ez a rating vajon BF fanboyok műve? :)
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 -
#3313 Nem könnyű az tuti,de hát veteránba,mindegyik nagyon nehéz.. -
#3312 Hát akkor elég vicces egy klán lehet,mert ha a 2-ő multija tetszett,akkor ezzel nem lehet gond,mivel csak jobb minden téren..
Igaz nincs benne atom,de ezt elnézzük -
#3311 Szinte semennyire..Kicsit gyorsabb,de aki nem kempelt a 2-ben ,annak fel sem tűnik..
Meg talán annyi,jobban kel figyelni több irányba,mert itt jönnek alul,felül,kívül belül,előröl, hátúlról... -
MORO67 #3310 couldnt write a file.The hard drive is probably full sziasztok tud valaki segiteni a telepités után ezt irja ki ?????Ugy értelmezem hogy megtelt a vinyó de ez nem igaz egy csomó hely van még rajta. -
#3309 Nem fért be a banner alá :D -
#3308 igen szokni. hát sok dolog hasonló, de pl. a pályákat, amiből jó sok van szerencsére és elsőre is szimpi majdnem az összes, meg a fegyvereket, perkeket, stb. -
#3307 az intkeys-en 29.90 dodó a cucc... -
D4v3 #3306 Szokni? Mennyire más, mint az MW2? -
#3305 Nem akarsz együtt spec opsozni? Mehetnénk együtt. De mikrofonom nincs, szal jatekban írnánk.
AMúgy van vmi konzol parancs fps kijelzésre? -
#3304 juhéé, sikerült 3 csillagra megcsinálni a spec ops-os első pályát. kemény 28 másodperc alatt teljesíteni...
különben szerintem nagyon jó a single + a spec ops miatt nekem simán megért 10 k-t. a multit még szoknom kell... -
foxxi #3303 Mé nincs FAQ? -
owen20 #3302 Sziasztok,
A Grafikát hogy kell beállítani hogy fasza legyen.
Nvidia Geforce GTX 550 Ti kártyám van de mégis olyan "csúnya" a grafika.
Ezzel tudnék direct x 10-en játtszani ha igen hogy?
Odamentem a kőhöz és eléggé kidolgozattlan volt... -
#3301 Na megpróbálom mégegyszer: Dedikált szerver működését elmagyarázná valaki? -
#3300 használom, valamennyit véd.
felveszik a többiek is, challenget is ad sztem, meg pontot is.... -
#3299 Azt tudjátok, hogy pontosan mire jó ez a "Trophy System"?! Látom a leírásánál, hogy eltérít két ellenséges lövedéket(?!), de most lövedék az elég sokféle van a játékban. :) Szóval két kilőtt lőszert térít el vagy rakéták ellen jó? Valami anti SAM vagy ahol vagyok két fegyverből kilőtt lőszer nem engem talál el? Kajakra nem értem a működését...
Illetve egy másik kérdés. Szerintetek a "Ballistic Vest" ér valamit egyáltalán? Én próbálgattam egy ideig, de olyan minimálisnak látom a különbséget, hogy inkább letettem róla. -
foxxi #3298 Én alapból ugy játszom, hogy : MUTE ALL ( only ts ), igy nem iegesítenek a vérgézák -
#3297 az hogy a magyarok hogy játszanak ,az egy másik fórum -
#3296 szerintem neked felül a banner mond valamit
egyébként hagyjuk mw3=olcsó+jó -
#3295 olcsóbban is meg lehet venni.
akár 4300 Ft-ért is a kulcsot, mit beszélsz 13.000,- pénzről?
Ja, hogy a PS2 + xbox, lehet....
ja, magyar klánról: tegnapelőtt 3-4 magyar kissrácba futottam bele, nyikogás a mikrofonba már az elején, tudtam érdekes játék lesz :-)
aztán amikor egymás mögött futva leszedtem belőlük 3 -at, kezdődött a bazdmegolás, aztán csomagban kaptam kis távirányítható robotot, azzal is kiszedtem őket megint egymás mögött futottak libasorban.....
úgy emléxem kilépett mind....
volt egy jó sztori tegnap is, ott németek voltak: bedobott a játék vége felé egy pályára, shotgun, futás, be a közepébe, két lövés 3 halál, leszednek, még egy sprint ismét közéjük, pump-pump, 3 halál, az egyik gyerek folyamatosan fuck you-zott a mikrofonba. 2 perc alatt 3. lettem, és persze megkaptam a csítert..... -
#3294 15 fős klánnal játszunk mindenkinek az a véleménye,hogy nem sikerült valami jól(kár volt megvenni,vissza mw2)
ja,még mielőtt valami éleslátó kitalálja,10 éves pisisek vagyunk! -
#3293 igen,én nem akarok senkit bántani(csak a készítőket)10 millio db ebből
9 millió előrendelő
azt tudtátok ha valaki pénzt ad valamiért,azt többre értékeli,mint kellene
13000Ft,még agy-két év és a tetriszt lájkoljátok 10000-ért -
#3292 a logó ott van mert én bíztam benne
jó emberismerő lehetsz
(de vigyázz,nehogy elbízd magad) -
pett3rson #3291 hát ez állat :D jól nyomja a mami :D -
#3290 -
simonl #3289 Elég nagy bajok lehetnek körülötted öreg, valszeg egy sikertelen és ebben megkeseredett emberke lehetsz, nő és pénz nélkül.
Frankón úgy ültél le a játék elé, hogy milyen hibát találsz benne??
Most ez a menő? Ezt a játékot fikázni?
De azért a logódban ott figyel az MW3 logo....ostoba
Az ilyenek miatt tart itt a mi kis országunk.... -
#3287 főleg a karakterek csúnyák...:) -
#3286 ja nagyon ronda, tiszta szánalom ez a játék
-
#3285 de azért szarul átméretezett mw3 logó befigyel -
#3284 Biztos hatalmas bukás,főleg az első nap eladott közel 10 millió db után -
#3283 HC-modban van,de nem vészes,nincs igazán olyan hely egyik pályán sem,ami nem lenne jól belátható..
sztem jobb a multija is,pörgősebb.. -
#3282 2 év telt el és sikerült rondábbat csinálniuk
BRAVÓ remélem bukás lesz sz egész.13000Ft haha
mw2 forever -
strebacom #3281 És milyen a multi nehéz..sok a kempelö??
Jobb mint a black ops, vagy az mw2?? -
#3280 Mondom én,hogy jó a multi is...
-
Essencia #3279 Szevasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy tegnap minden jól ment haverra rájoinoltam gameltünk, viszont ma nálam valami probléma van mert ha ráakarok joinolni akkor Unable to join host!, És ő meg mindenki másra tud van 1 közös ismerősünk..., én nem tudok rá, viszont haverom meg rá tud joinolni. Ötleteket kérek KÖSZÖNÖM előre