Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi alapján megbízhatóak? mit árulnak? ha orosz key akkor kicsit sok érte a 10k..
http://virtualgame.shop.hu/
Esetleg a topicba kirakhatnátok,hogy eddig itt láttam a legolcsóbban és eddigi vásárlásaim alapján megbízhatónak tûnnek. Egyre több mindent veszünk itt és eddig nem volt gond.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A single miatt én nem aggódom, az jó lesz annak akinek az elõzõk tetszettek. Akinek meg nem, annak nyilván ez sem fog.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mw2-nél én kifejezetten örültem, hogy nem nyújtották el, minden perce üt, úgy jó ahogy van...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Ehhez joga van......persze mindenkinek.
Csak ne legyen vita.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
amíg nem jelent meg addig felesleges külön warezba irányítani bárkit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MW2 -rõl 14 nappal (!) a megjelenés elõtt ment a gameplay postolás
Just do it :)
The Matrix has you...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
amúgy meg megmondta már nem egyszer a hg, hogy NE RAKJATOK BE warez linket
Nem is értem miért nem lépik ezt meg többen. Sokkal hangulatosabb mint 572-re is terroristákat meg turbános kecskepásztorokat lõdözni. Ez azért sokkal nagyszabásúbb.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
már lassan évek óta "leszoktam" a szimpla lövöldözõsökrõl, mert kezdett elveszni a kedv, de ez valahogy most meghozta
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Matrix has you...
The Matrix has you...