7458
IZÉ
-
#3360 Ma toltam egy "nuke"-ot :D -
-
#3358 Tudtok ajánlani valami olcsó key-es oldalt, ahol csak a kulcsot lehet megvenni? -
#3357 ebbe a szép felsorolásban az a baj,hogy a cod7-is benne van ami lássuk be ugy szar ahogy van
Bobby Kotick=rohadt zs..ó -
pett3rson #3356 Multiplayer-ben a Vault mit takarna? -
D4v3 #3355 Én is ugyanígy.. Az admin azt mondta, hogy ez így oké, majd, ha küldik a keyt, akkor levonják a többit. -
strebacom #3354 -
#3353 weapon levelt kell maxra tolni, _annyira_ nem vészes -
strebacom #3352 Na és azt hogyan..neked ennyire megy??
-
#3351 Sajnos a Spec-Ops -t nem lehet visszanézni a Vault -ból. Csak a multiplayer -el működik ez a funkció.
Bearanyoztam a csúzlimat! :)
-
#3350 "Mindent lepipál a Modern Warfare 3
Nem létezik olyan szórakoztatóipari termék, ami 24 óra alatt több pénzt termelt volna, mint az új Call of Duty.
Három év alatt háromszor döntött meg minden létező rekordot a Call of Duty, aminek legújabb része, a Call of Duty: Modern Warfare 3 a megjelenést követő első 24 órában 6,5 millió alkalommal haladt át a pénztáron. Bár ez a szám csak az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság boltjaira vonatkozó összesítés, még így is felülmúlja a korábbi epizódok teljesítményét.
A 2009-es Modern Warfare 2 310 millió dollárt hozott az első napon, az egy évvel később Black Ops 360 milliót, míg a Modern Warfare 3 csak a már említett két országban 400 milliót.
Az Activision állítása szerint a november 7-ről 8-ra virradó éjszaka mintegy 1,5 millió ember zarándokolt el a 13 ezer launch party valamelyikére.
Bobby Kotick a számok ismeretében megjegyezte, hogy a Call of Duty:Modern Warfare 3 vallhatja a magáénak a szórakoztatóipar legerősebb rajtját, és a Call of Duty az egyetlen franchise, aminek három egymást követő évben sikerült ez a nem mindennapi teljesítmény.
Úgy tűnik, most már kijelenthetjük, hogy idén is a CoD nyert, és a jelentős részben elvből, puszta utálatból, sokszor a játék tényleges kipróbálása nélkül csípőből szórt nullás felhasználói értékelések hidegen hagyták a rajongók táborát." -
#3349 mást mrá vettem, és minden redbe volt. Igaz én bankkártyával fizettek Paypal-on keresztül... -
D4v3 #3348 Megvettük intkeyről a játékot egy haverommal, két külön kártyáról.. Erre csak 1$-t vont le, és még se híre, se hamva a kulcsnak.. Ez mi lehet? Valaki vette meg onnan? -
koocos #3347 Cáf. -
#3346 én mondtam,hogy gáz az egész(cáfoljatok meg) -
#3345 Single/Spec Opsban nincsen ilyen felvevő bigyo? -
#3344 na úgy látom ezt a game-t sem kell megvennem a hallottak olvasottak alapján...meg, hogy már csítekről is vannak beszédtémák a topik sem marad a kedvencek között
shame on loads of people :( -
#3342 tudjátok mit gondolok?
Nézem a németekkel tele szervereket, igen gyakran látok komplett klánokat, és van benn egy db csaló, ő a főnök, pl. hátulról ossza falon át, és irányít. Szerintem ha véletlenül kibaxnák, összedobja a klán az új kulcsra valót. Aki egydül játszik nem hiszem hogy csal, vagy hülye, de az másik történet. Simán összedobják az árát, és mindig lesz valaki, aki átlát a falon....
FIÚK! Nem állunk össze?
:-)))) -
#3341 mindkettő, bár csak az iwnet ranked -
Rehom #3340 ebbe a szutyok játékba iwnet van vagy rendes szerverek ? -
#3339 Most értem a végére. Lesz itt minden ami kell, látványos csaták, jó sztori.
9/10 a single nálam. -
mester1987 #3338 ezen csak nevetek :D -
mester1987 #3337 jajjjjjjjjjjjjj XDDDDDDDDDDDDDD -
#3336 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én még csak a Hamburgnál járok, a single player elképesztő. Épp még a legelején New York-ban harcoltam, amikor már azt vettem észre, hogy a pólómon volt a nyálam. :D Sokkal jobb a Single-je mint a BF3-nak, az nem tetszett. Viszont sajnálom a sok Price-os küldit eddig, ha már dúl a 3. vh nagy látványos csatákra vágyok. Majd lehet hogy a kampány 2. fele lesz az. Csak ennyit akartam. :) -
mester1987 #3335 -
#3334 GL tényleg kevésbé hatékony és egyébként el nem tudom képzelni, hogy ez hogyan mehet a játékélmény rovására... Egyébként lehet, hogy ezért, de tény alig vannak tuberek. Sajnos van, hogy 3-4 játékból is ki kell lépjek akkora a LAG, de nem mondanám, hogy nagyon sűrűn megesik.
Egyébként a játékban most már van mesterlövész n00btube is! :D Azt hittem, hogy ez csak single player -ben lesz, de megvan ez a multiban is. Na majd, ha tuber -ék rákattannak erre! :D
Egyébként ezt nézzétek meg! Sikerült megkéselnem egy Recon Drone -t!!! :D
-
#3333 "SAJNOS!"Hát pont nem -
#3332 Fingom sincs. De vannak deathstreakek, szóval... -
mester1987 #3331 vissza van szabályozva minden, a játékélmény rovására SAJNOS -
#3330 Lag azért van,viszont szerencsére a GL sem olyan hatékony,mint korábban. -
#3329 mik a tapasztalatok lag, ill. gl téren?
én 4,5 óra multi után nem találkoztam egyikkel sem.. -
mester1987 #3328 Valami ultra ultra beállítás kéne vagy valami moddolt okosság, ami tükörsimává és éles effektesre hangolja -
mester1987 #3327 kéne még valami tuning rá...nagyon lapos ez -
Baxo #3326 Olyan a graf mint az MW2nek van, csak a configban írjátok át az imagequality-t "native"-ra! Nem lesz mosottas conzolos szutyok a kép!!! Ide bannerba be lehetne tolni ezt a beállítás! -
#3325 Az van itt is? Akkor nem szóltam. -
#3324 Copycat? -
#3323 Azt mondja meg nekem vki hogy hogy lehet olyan fegyver játékosnál, ami csak mondjuk 32-esen nyíik meg, és a játékos meg csak 7-es,,, és nem felveszi, mert azzal kezd... ugyan ez van a perkel is... h lehet ez? -
mester1987 #3322 [b]Ha valaki tud később megoldást a grafikára, úgy, mint a Crysis 2 esetében (abban a Crysis első részéből a régi effektek és stílusok kerülnek a játékba, de itt a Modern Warfare 2-re gondolok) ne habozzon, linkelje...én várom! -
mester1987 #3321 minek kellett ezt a sok szemcsés szutykot erőltetni nem értem, legalább a MW2 színvonalát hozták volna grafika terén ááá -
#3320 Én is azt a fegyót várom. Csak sok lvl kell hozzá..:S