Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig a legtöbb példányban elkelt játék a világon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a másik, hogy single-ben nem volt vér, legalábbis nem sok, amikor lelõtt valakit a csávó csak elesett, semmi fröccsenés a fejbõl vagy ilyesmi...gondolom ez korhatáros dologgal függ össze. nem hiányzik nagyon, csak a konkurenciánál pl elég durva volt látni ahogy kinyírunk valakit és hátrafelé elszáll a feje 😊 párszor felszisszentem, hogy ez akár igazi is lehetett volna 😊
The Matrix has you...
ezt már korábban is észrevettem, más a radaron az ellenség jelzése, õk is nyilak, csak ugye pirossal, jobban látható merre néz, így be lehet cserkészni hátulról is akár 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mindegy majd ha lesz beágyazhato streama, majd akkor...😄
Azért kösz
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
IGN Link
The Matrix has you...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
The Matrix has you...
A BF nem a rombolás miatt más mint a CoD hanem mert 20x akkora pályán 5x annyi játékos van jármûvekkel, amitõl az egész játékmenet merõben más. Az hogy rombolható a környezet, ez a BF-be is az utóbbi 3 részben jött be.
Szerintem ehhez tartozik az új pontozási rendszer is, amit már említettem, és amiben a lényeg - szerintem és remélem -, hogy ha pontokat szerzel - pl zászlót rabolsz, domination-be pontot foglalsz, HQ-ba szintén a foglalás és ezek egyvelege - akkor sokkal jobban kitûnsz most már és nem a kill fog számitani. nem tudom érthetõ-e, de talán most már nem tdm lesz minden játékmód, hanem valóban azt csinálják az emberek amit kell és nem agyatlan hentelés lesz minden. az a tdm, menjenek oda, a másik csapat, mint pl Én, meg ahogy látom Te is, akik inkább a taktikusabb rész felé hajlunk, azok meg játszanak ezzel és végre élvezik a komoly meccseket 😊
Én ebben bízok, de majd meglátjuk mit sikerült megvalósítani ebbõl.
The Matrix has you...
más hasonló játékot nem nagyon tudnék mondani amit ekkora figyelem kísér és hozza is többé-kevésbé az általa felállított mértéket.
tudod, semmi sem kötelezõ, nem kell vele játszani ha nem tetszik 😊
The Matrix has you...
A játékmódok alakítgatása is eddig csak visszafelé sült el. PL. az általam régen nagyon kedvelt HQ módot sikerült már egy teljesen játszhatatlan agyatlan henté tenni. Hát majd meglátjuk ebben milyen lesz...
Én azt akarnám már látni hogy végre egy új szintre lép a játék, ami utoljára a CoD2->CoD4MW esetében volt meg. Azóta csak toldozás megy 2 évente full áron. Sõt évente, mert a WaW és BO is kénytelen volt mindent "átlopni", és kb. nulla egyedi ötletet belevinni, mert hát ugye úgy lesz sikeres tuti.
De tisztában vagyok vele hogy erre legközelebb akkor lesz esély mikor az új konzol generáció kijön. Talán akkor kapunk valamit CoD néven ami újszerû lesz és érdekes.
The Matrix has you...
új pályák, van pár új fegyver, új killstreak-ek, új pontozási rendszer (a strike package-eket értem ezalatt, amikor nem csak az ölés lényeg, hanem mással is tudsz killstreaket csinálni, ami ráadásul nem fog nullázódni halálnál)
meg még lehet van egyéb új dolog, mondjuk így hirtelen az új katonai felszerelések, az is más és részletesebb, persze ez már csak csilli-villi.
nekem egyébként is a lényeg a pingen lesz, leszarom a többit, ha az megvan akkor újra visszajön a modern warfare feeling 😊
egyébként sem értem a "fanyalgást", nem csak tõled, mástól sem. Ez COD és MW. milyen új dolgot vártál?? az már nem az elõbb említett betûhalmaz lenne, ha ettõl markánsan eltérnének, ami elõbb-utóbb el is jön, de akkor már nem ez lesz a neve.
The Matrix has you...
amúgy nekem ez tetszik, de ha csak a régi dolgok lennének is jó lenne, csak már lenne jövõ hét kedd 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
help
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
vidit gondolom úgyis törlik nemsokára, de azért belinkelem vid
help