1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
  • Gabdal29
    sziasztok. valaki megmondaná.h mi az a comunikátor amit frissítés után kaptam?!
  • Dj Tommy
    Sajna ez a lehetőség kimaradt a szoftverből.
  • SzQk
    Na senki nem tudja?
  • U995
    Helló!

Köszi szépen a segítséget.
  • Dj Tommy
    Csak a beépített gps előtt legyen pipa:
    beállítások->alk.beállítások->Helymeghatározás->Helymeghat.módszereknél van.

Ha facebookozni akarsz, akkor rakd fel inkább ezt.
  • U995
    Helló!

Tegnap vettem egy új T-s N8-t.
    Nagyon tetszik a telefon, azonban lenne egy pár kérdésem hátha tud valaki segíteni. :S
    Térképeknél beállítottam hogy offline legyen, azonban mikor térképezek mindig bejön valami helymeghatározós szöveg, hiába a nem-re megyek, csatlakozik a wap-ra egy pillanatra, és vesz le pár ft-t. Előtte C6-osom volt ott nem csatlakozott semennyire sem. Valaki tudna segíteni?
    A másik dolog pedig, hogy az OVI közösségi oldal lefagy mindig, bármit csinálok nem tölti be újra.
    Valaki tudna segíteni?

üdv.
  • SzQk
    Nem adja, mivel úgy van, hogy ott az opciókban, és hiába, akkor se. Néztem használati útmutatót, de ott ez a rész benne sincs.
  • ajem kisa
    Rajtatartod az ujjadat, úgy nemadja be a lehetőségeket?
  • SzQk
    Helló!

A telepítési naplót(menü/beállítások/alk. kezelő/telepített alk.) hogyan tudom törölni?
  • ajem kisa
    Leszedtem ujra azt a sleeping screen-t a betalabs-tól, most már lehet saját fotót is "pixelesíteni", hogy az legyen a képernyővédő órával! Meg van pár újítás, naonteccetős!:)
  • ajem kisa
  • Dj Tommy
    Ezek vannak benne:
  • ajem kisa
    Szóval nincs más a magyaron kívül senkinek benne?:)
  • CybeRick
    Nekem az Annára való frissítés után újra kellett regisztrálnom, de nem tűnt el. Igaz C7-esem van csak.
  • alpata81
    nekem sincs anna óta, pedig előtte volt. és az ovi store-ban meg 2000-ér van bent :S
  • Örm
    Amióta frissítettem az Annára sehol sincs office. Se az Office mappába se sehol máshol!
  • oneal1
    office elvileg kell, hogy legyen rajta az iroda mappában.
    be kell regelni email címmel
  • Balyy
    Nekem ugyanez a bajom csak C7-tel. :S
  • Örm
    Hello!
    A következőben szeretnék segítséget kérni! Van egy T-s N8-am és a gondom a következő. Felajánl két Anna frissítést, de az elsőt többszöri próbálkozás után sem tudom feltenni, és nincs office se a telefonon amire nagy szükségem lenne. Tudnátok valami megoldást mondani? ELőre is köszönöm a segítséget!
  • ajem kisa
    Megmondja nekem valaki, hogy milyen nyelvek vannak az N8-asban a magyaron kívül? Pliz!? köszi
  • ajem kisa
    Örülök, bár nem az én ötletem volt, csak olvastam 1 oldalon, hogy...!
    Más trükk nemnagyon van, vagy legalábbis nemtok róla! A Balle-ig kihúzzuk szerintem így!:)
  • alpata81
    óóó, istenkirály vagy.. eszembe nem jutott volna ott keresni, és tényleg atombegyorsít.
    szívesen fogadok még ilyen "trükköket" :)
  • ajem kisa
    Nemegyszerű!:)
    Soha nemgondoltam volna, hogy itt kell keresni...
    Megkeresed a témákat, amikor megvan a lista "midnight lime" stb. ott nyomsz egy opciókat, és effekteket ott kilehet lőni!
    Ezek azok az effektek, amik a menűkben lépkedéskor összemegy az előző ablak, meg előjön, gőzőm sincs mi az igazi neve, de enélkül villám!:)
  • alpata81
    azt hogy érted, hogy ki kell lőni az effektet a rendszeren? mert én megtenném, mert tényleg beakad néha, ami picit zavaró tud lenni, de nem találok semmi ilyesmit :D
  • robertnatus
    érdekes dolog történt ma, kiesett a telo a zsebemböl és fent a füles csatlakozojánál eltört a müanyag és még a képernyö is megkarcolodott.bevittem a tmobilhoz és azt mondták h 3000ért bevizsgálják nekem a nokiánál és adnak árajánlatot mert h mechanika sérülés
  • ajem kisa
    Én egy parkolóban frissítettem a telót, semmi más nemkellett hozzá!
    Bár a szolgáltatók betudnak kavarni!
  • MuchACHO79
    Nekem miért nem jelenik meg az ANNA a PC suite-ban? A teló megjeleniti, de azt irja, hogy gép kell az updatehez...
  • ajem kisa
    :D Nekem ami az annában eddig ami hasznosnak tűnik az az, hogy mostmár csak az órát lehet kirakni vagy semmit alapból, és ha van üzenet vagy nemfogadott hívás, akkor a dátum alá kirakja! Jameg talán az imél kliens is gyorsabb! Jó, mondjuk tény, hogy az egész gyorsabb meg jobb a rendszer!
    Amúgy kikell lőni az effektet a rendszernek, mert fura laggok vannak ezen a rendszeren is!:S Anélkül villám!
  • Dj Tommy
    Azt nem tudom, hogy miért nem adták, viszont az meglepő volt, hogy ilyen hamar kijött a T-s Anna, annak idején N95-nél, 2-3 hónap volt mire kijött a T-s szoftver a telefonra.

És végre egy hasznos dolog is belekerült az Anna szoftba (bár elvileg az 1.2-ben is bent volt) ha zenét hallgatsz és érkezik egy hívás, majd kihúzod a fülhallgatót, akkor szünetel a zenelejátszás és hívás végeztél nem kezd el "ordibálni" a telefon.
  • ajem kisa
    Mondom, hogy megvagyok nélküle, de azért köszi!:)
    Szerintem sokkal jobb az anna, jól tetted, hogy felraktad!:P
    A T meg miért ilyen genya, hogy az 1.2-t sem adta ki (ahogy irtátok lejjebb)!?
  • Dj Tommy
    Ha annyira hiányzik az FB kliens, akkor próbáld ki ezt.

Amúgy, nem azért raktam újra a szoftvert, mert nem működött a Közösségi alkalmazás, csak kíváncsi voltam, hogy milyen lett a T-s szoftver.
  • ajem kisa
    Ugyanúgy nemjó, azt írja, hogy most nemelérhető, próbálja késöbb! ~december óta az uj rendszeren is ugyanaz a baja!:D Mondjuk tudok élni nélküle!:P
  • ajem kisa
    Ez kész!:D
    Köszi kipróbálom!
  • Dj Tommy
    Én előbb próbáltam de sajna nem akart indulni, de...
    Újra raktam a szoftvert közben, független Anna-ból így lett T-s Anna.
    Újrarakás után sem ment, ezután következtek azok a lépések, amik után jó lett.
    Alkalmazáskezelőből kitöröltem a Social alkalmazást, majd Alkalmazások mappa -> Szoftverfrissítő alkalmazás, leszedte újra a Közösségi alkalmazást, miután felrakta kérte az újraindítást és ezután megjavult a Közösségi alkalmazás.
  • ajem kisa
    Nálatok műxik rendesen a fészbúkos gyári widget?
    Nekem októberben még jóvolt, aztán lett egy hard reset, azóta valahogy decembertől nemjó, sőt most ~2hete másik N8-am van, 0km-es, és szinte semmit nemraktam rá sem az oviból, sem máshonnan, ma ujitottam az annát, új szoc. alk. frissítés van hozzá, de nemtudok bejelentkezni ugyanúgy, ahogy eddig! Az előfizumból adódva nemlehet gáz, mert 500mb-ig vagyok, 3,5G-t is használva sem jelentkezik be, "épp nemjó" vagy valami ilyesmi lehetne magyarul, de az mindegy, az a lényeg, hogy mi a fakk van?!:D
    Nálatok megy rendesen?
  • ajem kisa
    Na végre egy normálisan mukodo rendszer,eddig tényleg látszik a gyorsulás,majd kiderul,hogy mennyire stabil!:)
    Elég fura,hogy az operától gyorsabb a gyári bongészo ebben az annában! Viszont amin elmosolyodtam az az álló helyzetben lévo billentyuzet!:D Ahhoz képest elég pontos, de akkoris...
    Volt egy dolog amit viszont nemértettem, hogy amikor az sms-eknél a beszélgetések (nekem nem magyar), ott a szovegírásnál nem mutatta a másik sms-ét. Merthogy ugye ez egy ujdonság lenne szintén! Szoval olvasgattam, és volt valahol, hogy a telepitett alkalmazások kozul kikell torolni a ”conversation servert” és a ”conversation appl”-t, és tényleg jó lett így! Érdekes, hogy ilyeneket kell csinálni, mindegy, de így most faxa a cucc, kár,hogy nem ezzel jott ki alapbol!
  • Dj Tommy
    Ha igaz amit olvastam, akkor a Belle, max csak 2011 december, vagy 2012 januárjában jelenik meg hivatalosan.
  • oneal1
    a belle még biztosan nem, azt csak flasseléssel lehet feltenni még
  • ajem kisa
    Köszi!
    Amúgy van valami normális frissített magyar nokia oldal ahol leírják hogy wtf folyik a nokiánál, mert a fb-on nemválaszolnak az embereknek, meg ilyen szedettvetett oldalakról linkelgetnek!?
  • Dj Tommy
    Anna szoftver.