Nokia N8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---------------------------- :-/
De a fele cucc bennelesz a jan/febr update-ben is!
Király lehet ez a cucc,de milyen nyelvekkel van felszerelve?
És ha nem mükszik akkor hogyan állíthatnám vissza?
Ma gondoltam leszedem a videókat és a fotókat valakinek gépre...és nemment a dolog!<#falbav>#falbav>
A kapcsolatokban bármit állitottam, automatikusan az ovi-ra men (ami jó) és nemcsinált semmit, semmi töltés, semmit bakker!
Átnyomtam a többire, azokkal töltötte az akkut, de cd meghajtónak látta a sajátgép, az ovi meg nem, de nemis maradt egyiken sem, mert átváltott ovi-ra, és onnan semmi!
Ujraraktam az ovi suite-et, most legalább látja adatként, lementettem mindent, holnapra ha nemváltozik a helyzet, akkor hard resetem!😄
Ha bepipáltad azokat, akkor ott folyamaros a net és a mûhold, ha kilépsz a gps-bõl, akkor megszakad, és ha megint kell akkor automata...😊
A keresés pedig egyszerüen a keresés, és ott az üres részre nyomsz, nem a keresõ szóra!
Valami nemmegy a háttérben közben ami bekavarhat? Lõjjél ki a widgetek közül olyat amit azelött raktál fel miután rossz lett!
Nekem most nemrég a Desktopnotes miatt nemtudtam indítani az e-maileket és a gps-t, miután kiszedtem a menübõl (nemtöröltem le), úgy mûködtek a widgetek!
Nagyon jolenne az a FW...vagy nemkellene szarokat felrakni az OVI-ra sem, nemtom mi a fene van, de elég idegesítõ tud lenni az ilyen kis apróság is!
Mivel még nem használtam soha a nokia gps-ét csak iGO-t ezért lenne egy két kérdésem a gps-el kapcsolatban. Az egyik az lenne, hogy hogy lehe kikapcsoni azt, hogy mindeg csatlakozzon a netre? A másik pedig az lenn, hogy tudok pontos utcára, városra, országra keresni? Én még nem jöttem rá. Ha a keresésbe megyek akkor mindig csak a betáplált helyeket tudom kiválasztani. Köszönöm a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Újraraktam a battery monitort, de igy sem indul el. Próbáltam soft resetet, de nem lett jobb a helyzet.
Elinditom és ennyit tud: Analyzing...
Számológép meg: szürke képernyõ alul opciók és kilép gombok, az opciókban semmi, de legalább kilép.
De minden más szoftver rendesen elindul, nem értem, nem értem 😞
Jaunár/februárra igérik, de 2011-ben lesz 4-5 nagyobb update is...(~50 nagyobb javítás a rendszerben)
Az elsõ FW-ben lesz:
- új kinézet, menürendszer (talán mégsem az elsõ FW)
- új böngészõ (HTML5)
- új billentyûzet, lesz állóban is qwetrt/azerty is, és az sms írásnál látható lesz az az sms is pl. amire válaszolunk éppen...
A nokia állitólag 1Ghz-es procival felszerelt N8-asakat is tervez erõsebb videókártyával "true zoom"-os fényképekkel...
Tehát JAUNÁR/FEBRUÁR (!!!)
Remélem nemtolják el hónapokkal mint ahogy a készülékeket eltolták nyár helyett november...
Nemsok adat megy rajta, de lényegesen hamarabb megfog találni az tuti, szóval szerintem nespórolj vele, mert pár térerõ antenna hamarabb behatárol mint egyedül a mûhold !
Mondjuk ha a názáé lenne akkor lehet gyors lenne...😊
Ha bat.mon. behalt, akkor próbáld meg ujrarakni!
Talán a számológéppel is kipróbálhatod!
Amúgy a fészbúkos cucc neked is bugos?
Igazából nekem csak wifi-vel jó (inkább jobb), máskor meg mintha csak memóriából dolgozna, mert nemfrissíti a cuccokat, de a kommenteket olvashatom!
Qrvára remélem, hogy az ilyen bugokat helyrerakják, mert mondjuk nem a fészbúk a fontos, de ha nemmegy rendesen a dolog, akkor nemkellene addig kiadni amig nem frankó (másik véglet, meg cask igy tudják meg, hogy mennyire jó vagy nem, de akkor odakellene biggyeszteni, hogy béta!)!
Amúgy a köv. FW új ikonokat is fog talán kapni és remélem, hogy nemcsak pár kb lesz, hanem komplett, mondjuk sp1 mint a wnz-nál!
A témákat meg gyalulom le a francba amit a fórumokból szedtem, mert mintha azok miatt lassulna a teló!?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Oviból töltöttem le a tudományos számológépet, ingyenes program kellene sokszor.
A battery monitor is tetszett, mert kitettem a todayra, és ránézésre láttam, hogy még mennyit fog menni. De ez nem lassit, ez behalt...
A battery monitor szerintem felesleges, mertha az akkura ráböksz, akkor kiirja %-ban, hogy mennyi kakaód van még!?
A scientific calc.-t vetted az OVI-tól, vagy az valahol van, amit még nemláttam a telóban?😊
A GPS-hez használod a kiegészítõ segitségeket (wifi, meg nemtommár mikmég?)?
A battery monitor ennyit ir ki a today képernyõre: Active use: Analyzing. Ha elinditom a programot ugyanez és csak taskváltással lehet lelõni. És nem indul a scientific calculatorom sem. Mi lehet a baj?
Kipróbálam a frissitett navigációs programot, de 15 perc alatt képtelen volt meghatározni az autóban menet közben, hogy hol vagyok. Fémgõzölt szélvédõm van a PocketPC is csak külsõ antennával volt pontos, úgyhogy így nem tudom miként fogok navigálni vele ha autóval vagyok.
Viszont a "photo browser" alkalmazással csak a fotókat adja be a listára!
Az OVI-n megtalálod!
Azt meglehet oldani valahogy, hogy a fényképek menû alatt csak a képek szerepeljenek és a videók ne?
Szóval a link!
Az a beállitások/(nekem nem Magyar)alsó/pozició/elsõ...
Ott kapcsold ki egyenlõre az összest, talán a beépítettet hagyhatod (csak ezzel ingyenes a GPS a nokiánál, és lassabb!)!
Ha állandóan ottvan az óránál az odavissza nyíl, én a beállitások/kapcsolatok/odavisszanyíl jel/hosszan tartom, és leállítás!
Biztos megvan az oka miért megy, de a multkor valami 16h-t ment 16mb letöltéssel mire észrevettem! Nemtudom mit csinált, de nemvolt gáz mert 500mb a havi netlimitem! De most sem tudom miért, az elöbb a suliban reggel óta nemvolt a kezemben a teló, és 5h csatlakozást szakítottam meg...
Ha rájössz, hogy mi az, akkor majd meséld el légyszi, mert az e-mail-jeim nemhinném, hogy 2 hónap után is frissülnének fullra!?
Dehát kitudja?😄
Köszi sikerült! Azt, hogy lehet beállítani, hogy ne kapcsolódjon automatikusan mobilnettel a netre?
Van offline üzemmód mind a két telón, nemfeltétlenül kell sim egyikbe sem!
Sõt asszem sim nélkül is lehet!
Amúgy épp kutatom a menüben, de nincs nálam semmilyen másik teló, hogy kipróbáljam! Bocs, de mindenesetre ha bekapcsolod a bluetooth-ot mindkettõn, akkor ott lõssz egy szinkronizálást, és felajánlja!
De talán a legegyszerûbb módja az az OVI Suite-en keresztül!
Abban szinkronizálod az 5800-át ha eddig nemtetted, és aztán hozzáadhatod ahhoz az OVI-hoz az N8-at is, és úgy szinkronizálod, az sokkal gyorsabb és áttekinthetõbb szerintem!
Az OVI meg gyerekjáték!😉
Igen tudod, van benne szinkronizálás, fullba áttod rakni az összes cuccodat, énis 5800-ról váltottam!😉
Holnap jön meg az n8-am. A Kérdésem az lenne, hogy tudom majd az 5800-ámról a névjegyeket a hozzájuk tartozó képeket valamint a naptárbejegyzéseket áttenni majd az n8-ra? Köszönöm a segítséget!
Hibátlan! Képet, hangot, stb. oda-vissza lehet küldeni, a pc-re nemkell telepíteni mert portable, szóval a nokiát megelõzték, de remélem megcsinálja a FW-ben ezt az év elejére a nokia is, mert kicsit gázos ezzel a betallózás szerintem!
De mindenképpen jódolog, csak ajánlani tudom a próba után is!
Elvileg kell a pc-re is telepiteni és nyilván a telefonra is, remélem lesz rá idõm, hogy kipróbáljam hamar!
Ha valaki tesztelte, írjon róla legyenszives!😉
Thx!
(ha nemlenne jó a linkem, akkor OVI->"DUKTO"..
Én nempróbáltam még (remélem nemlesz rá szükség!), de veszteni nemveszthetsz vele!😊
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Azt nem tudjátok,honnan tudok jó játékokat leszedni rá?Mert pl láttam a hero of sparta-t is 3D-ben n8ra és nagyon jó csak nem találom sehol😞
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Vehetsz fel, keverhetsz..jól elvagyok vele!😄
Ovi-n "Loop" néven kell keresni, ~15mb!<#taps>#taps>
Reméljük, hogy majd a FW javít az ilyen bajokon!
Amúgy: 38 alkalmazás nyitva!<#smile>#smile>
Az teljesen úgymûködik mint ahogy most használod, a térképet nem akkor szedi le amikor behatárol vagy útközben, hanem azt ahogy leszedted akár pc-vel is vagy a telefonra töltötted, csak a segédleteket kell (az ingyenes ami elvileg megy offline-ban is már igen) kilõni, és csak a beépítettet hagyod bepipálva!
Én így használtam az 5800-át mert azzal csak alap elõfizum volt, se wap/net..semmi!
Mondjuk úgy vártam is eleget mire megtalált (2-10perc!!!), de külföldi fórumokban olvasva már az alap gps is eléggé ottvan az N8-ban!
Ha kikapcsol akkor nemtudom mivan, de próbáld ki, hogy csak a beépített van pipálva és újraindítod te magad, aztán...hátha!
Reméljük jólesz úgy!
Feltettem az új GPS szoftvert, meg 3 ország térképét, hogy menjen offline üzemmódban is. Egy darabig azt irja felülre, hogy várakozás GPSre aztán újraindul a telefon, igaz pin kódot nem kér.
Helymeghatározó módszereknél:
Kiegészitett GPS
Beépitett GPS
Hálózatalapú
Mit csinálhatnék még?
"Skype finally works on the Nokia N8 now. To download Skype, visit skype.com/m from your phones default browser.
You can use Skype for Symbian on the following handsets:
Symbian ^3: Nokia N8, C7-00, C6-01 and E7"

Ha nemtorli akkor vidd be a boltba ahol vetted, mert a hard reset gyalul mindent elvileg, ha nem, akkor valami bibi van, es azt inkabb a garanciara biznam!:s
A szabad hely is sok a memóriában, úgyhogy biztos nincsenek ott a képek.
Ez van helyettük.

Van egy progi "screensnap" néven az ovi-val letod szedni!
Igen az normalis,hogy gyalul mindent a hard reset!
A sajatgépen keresztul sem tudsz torolni?
De ha van net a telón, akkor simán letölti azt a térkép részletet ahol vagy.
Az alapböngészõvel guggliba be: jutub, letöltés...
Az operán nemjó, nemajánlja fel!
És végre normális jutub kezelõfelület!😊
* New! My Position and Search are now integrated (now called Map). When accessed, it will show your last map view
* New! Back button in Favourites
* New! Long tap functionality to delete & rename collections & routes
* New! Pop up for first time use – to inform user to download new map data (when upgrading 3.04 > 3.06 for the first time)
* New! Improved behaviours of transit lines settings in map toolbox (no more grey out)
* New! Compass calibration hint
* New! Refreshed place details information view
Link (a zöldre klikk, ott viszont regelni kell és a symbian^3at választani majd, de gondolom menne enélkül a sor nélkül is😉!)