Nokia N8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha ilyeneket csinál, lehet, hogy egy ujraindítás segít!😊
olyat szeretnék kérdezni,h nektek is eltûnik a hívólistátok naponta?? mert nekem igen és ez kicsit idegesítõ!! 30 napra van állítva és akkor is!! vagy van más beáll lehetõség is? vagy csak rosszul csinálok valamit?? Ugyan ez a helyzet a kézbesítési jelentéseknél is, van mikor meg se jelenik! köszi a választ.
Viszont az volt a cikkben (már régebben volt), hogy azokat a telókat a nokia cseréli egybõl!
SlayR:
Azután a cikk után énis ugyanezt mondtam, hogy az egy fikázó teszt egy az egyben, arról szól, hogy androidot kell venni (szerinte!)! De hogy a "reset gomb"-ot elsem olvasta a munuálból, hogy az micsoda, és leírja így, hogy "assetom, hogy minek rakott ilyet a nokia rá, meg 3x lefagyott..!"
Midnegy, errõl írtam épp azelött a hsz elött pont!
Szoval aki most sem tudja, hogy mi az, annak elmondom, hogy a töltésjelzõ lámpa, ha felvan töltve az akku akkor elalszik!
ma vissza vittem, elindult a telefonom a szerviz felé.
remélem sikerül megcsinálni, bár reménykedem, hogy nem, és akkor kénytelenek kicserélni.
Novemberi N8-som van.Az elsõ nap lefagyott, és nem lehetett se be, se kikapcsolni.Szoftvert frissítettek rajta.Azóta tökéletes volt, nagyon megszerettem.Jan. 15-én megint lefagyott, és se kép, se hang.Meghalt.Most már kezdek kétségbe esni, hogy ez így lesz mindig.Mit tudtok ennek az orvosolására? 😊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
egyedül a vidó felvétel az kifogástalan kb. ENNYI
Amúgy azért vettem én ezt, mert a 12mpx már elég korrekt egy telónál, a 720p-s videó egy extra ajándék, és az aluház gorilla kijelzõvel és a 16gb hellyel nekem több nemkell, a rendszer amúgy alapból stabil, csak ezek a kiegek nelennének ennyire bizonytalanok!?
De ha az ovi suite-en mentesz könyvtárat és úgy mindent a telóról, ha esetleg beszarik, akkor 3 perc alatt visszarakod gyárira telót!
Aztán megint 3, hogy a zenéket, a telefonszámokkal visszapakold...persze akkor ujrakell az alkalmazásokat leszedni (pár mb nemvészes)!
Ahogy írtuk lejjebb, hogy a 2011-re a nokia beígért 4-5 frissítést és új telót is, de napok kérdése, és megmondjuk, hogy stabilabb-e a telefon az uj FW-vel vagy sem!😊
Ha látni akarod mûködés közben, meg kicsit tesztelni, akkor kérd meg az eladót, hogy mutasson egyet vagy biztos van próbadarab!
Az ipone 4 meg az ára miatt eleve kiesett .Most a nokiát kutatom de saját véleményem nincs mert nem bírom tesztelni vásárlás elõtt sajna . A bugok csak használat közbe jönnek ki
Tény, hogy vannak hibái, de az ovi nemrég frissített, a pendriveból (4bõl 4et felismert) nemláttam hibát, a gombok nálam rendben vannak (najó talán a hangerõ gomb kicsit holtteres)!
Az mp3-ban tényleg nincs (még) lista csak albumból, a foto és hangküldésnél nálam a helyére rakja a telefon, a fájlokat nemküldtem a telómra, hanem leszedem a telóval a netrõl vagy nemtudom, hogy milyen fájlokat akar küldeni rá!?
Nem elég a 3 fõképernyõ? Akkor lépjen rakjon rá alkalmazás "gombot" és onnan elér mindent, ugyanott van mintha lapozna! Legalábbis érintés számát illetõen...
Az ébresztést nempóbáltam mert némára rakom este a telót és csak a favoritba pakolt emberek hívását rakom csörgésre ha valami sürgõs dolog jönne közbe...
Az is igaz, hogy az ovi store-ban van olyan progi ami valakinél igen, van akinél nem mûxik rendesen (ezt a kérdést énis feltettem ezelött, hogy "miért?")!
De azt amit a nokia most tervez az nemrossz egyáltalán, az okostelóknál levannak maradva ez tény, de azt sem kell elfelejteni, hogy eléggé belehúzott és azért feldobott néhány magaslabdát!
És 2011-re vannak még igéretek!
Nyilván vannak olyan emberek akiknek soha semmi nemjó, mert õ biztos jobbat tudott volna összehozni, de "Magyarország 10millió kisbíróból áll" (tudom, hogy az idézet nem agressziv módban van és nem is a tiéd), csak azért nekem pl. sem a ios, sem az android nemjött be...
Mindegyiknek vannak gyenge pontjai, és a többiek inkább annak örülnének, hogy van konkurencia, és talán(!!) olcsóbb lesz a saját kedvence is (bár sajna már ez nemígy megy!)!
Ha én egy tesztet olvasok, vagy nézek, akkor nekem fontos, hogy ki az aki írja, mert azért a szövegbõl lejön az, hogy milyen "fan"?!
Ugyanaz, mint a videókártya és a procik közt...nevetséges, hogy mert az intel azé' jobb, me' intel és 3x annyi...vagy a fizix és dx11 és a sok parasztvakítás...
Ezt ugyanúgy eljátssza a telefongyártó is, 1ghz...2mag...najó, ha valaki erre gerjed, én maradok a logikánál, és a tapasztalatnál...!😊
Hálistennek nekem a barátaim is kinõtték azt, hogy "te jobb haverom vagy, mert te szívsz és almád van, vagy ablakod..."!
A lényeg, hogy mielött elhinnél valamit, azért teszteld le!😉
Én teljesen megvagyok vele elégedve! 9/10
Nem szeretnék beleszolni ebbe a vitába ami kialakult, de az tény, hogy a telefonnak rengeteg hibája van, és nem is inkább sym, hanem csak egyszerûen "Nokia". Régen amennyire megbízható, stabil készülékeket dobott piacra, most olyan sz@rokat. Nokiáéknál mindig egy kicsit módosítani kell valamin, nehogy olyan legyen, mint valamelyik másiké. Pl.: mail nem az üzenetek között van, kamera beállításai 3 részre vannak osztva, "csak" 3 fõképrnyõ van. Nekem annakidején mikor vettem a SE D750-em, fel se kellett lapoznom a kézikönyvet, mert mindent megtaláltam elsõre, annyira egyértelmû volt. Persze tudom, hogy összetettségében nem mérhetõ a két telefon. Én bennem már akkor kezdett megborulni a bárány a Nokia-val szemben, mikor apám egy régebbi telefonján egy óra mókolás után sem találtuk meg, hogy hol kell bekapcsolni az infrát, mert nem abban a menüben volt, ahol a kapcsolatokat állítod. Reméltem, hogy mára a Nokia is felnõtt, de én is úgy vettem észre, hogy nem. Persze iPhone-t nem vennék ehelyett, mert ismerõseim közül soknak van, és hát.... Lehet, hogy stabil, de egy csomó szolgáltatásban a nyomába se ér az N8-nak.
Amúgy az is igaz, hogy OviStore-on vannak olyan alkalmazások amik vagy fel se mennek, vagy hazavágják a telefon sw-ét. Ezt azért nem kellene megengednie a Nokia vezetõségének.
De ha már hibákat kell említeni:
- nekem is lötyög a bill. zár gomb + hangerõ gombok (ezzel az indokkal nem fogják garba cserélni)
- OviMaps nem hajlandó tervezni, pedig GPS vevõje jó a készüléknek, mert a fényképekhez elmenti a geotagget
- frissíteni OviSuit-el a ami napig nem sikerült, egyszerûen nem csatlakozik a szerverhez
- zenetár nem látja azokat az MP3-akat, aminek nincs kitölteve ID3 Tagje (az is egy vicc, hogy csak elõadók/albumok szerint lehet benne válogatni, miért nem lehet betalózni, mint egy fájlkezelõ és fájlonként vagy könyvtáranként hozzáadni amit hallgatni akarok??? miért kell ehhez egy third party sw????)
- ha BT-n küldök a laptopról bármilyen fájlt a telefonra, a csevegések közé teszi be!!!!!!!??????? És nem lehet kimenteni külön mappába!!!
- nem hajlandó bármilyen pendrive-ot kezelni, válogat, LOL (szerintem egy ilyen árfekvésû készülék ne válogasson!)
- ja és a legjobb: volt olyan, hogy kikapcsolva ébresztett, viszont a "gombok" nyomására nem reagállt a képernyõ, mindenki felkelt a lakásban mire el tudtam kussoltatni."
Mindegy, nemfogunk összeveszni, pár napon belül kiderül!😊
Van több ilyen teszt a jutubon, de úgy is jött ki a teló, hogy ellenálló gorilla kijelzõ! Nekem ~3hónap után nincs 1 karc sem rajta (mondjuk a filmet nemrég szedtem le, de az is csak a szélén volt már buborékos mert vigyázok azért rá!)!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Szeretném megkérdezni hogy a telefon van ez a kamera, beállitás közben expozíció beállitás fel húzom teljesen és akkor kivilágosodik a kép de ha lefényképezi a tárgyat akkor meg sötét lessz a kép olyan mintha nem állitotam volna semmit az expozíción.
kérdés h neketek is ilyen vagy ez hiba . tegnap elött vettem a készüléket.
köszönöm elöre is a választ
Másik dolog ami tetszeni szokott, hogy elavult az N8 hardware.
Szerintem meg pont jó. <#vigyor>#vigyor>
<#rolleyes>#rolleyes>
A böngészés az ami karcsú, mondjuk nemmintha nembírnék ki 8-10órát net nélkül, de pl. tegnap a fogorvost a kocsiból néztem ki, hogy mi a címe, és a gps-el hozzá...(bár ezt nemcsak a nokia tudja!)
Nekem is az aluház, a 12mpx és a hdmi (amugy is nokiás vagyok) érdekelt, a gorilla kijelzõ és a 16gb az összes lehetõséggel csak hab a tortán, fõleg, hogy 1 éves elõfizuval ~2,5 hónapja csak 99€-t fizettem érte (mostmár van 9€-ért is de nem ua a csomag)!
A nokia beta labs csinál jó alkalmazásokat a telóra, bár egy idõ után mintha bekavarna, most volt megint egy hard resetem, azóta leszedtem a battery widget-et, és 2 nap múlva töltés után maradt a 70%-on...szoval vannak progik amik nemstabilok! Van más helyettük!😊
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra az N8, pont az a telefon amire régóta "vártam".<#eljen>#eljen>
De a frissítést nem az ovi-n nézd meg, hanem a telón a beállitások/teló/ott a 9. pont (nekem nem magyar)!
De az alkalmazások menüben is van egy update ikon nálam, van aki nemtalálja...úgyhogy ha nem, akkor az egyes pont!😊
Szerintetek?
emailt óránként nézem rajta.
!Forza Ferrari!