1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
-
Gabdal29 #509 A szignózásról meg ennyit!
http://www.smartnews.hu/2008/05/szignozas-teljes-kikerulese/ -
Gabdal29 #508 http://mobilcuccok.wordpress.com/ -
simon7108 #507 vannak játékok amikből van ingyenes és fizetős verzio is.
ezek kozott mi a kulombség?
pl van a Fruit ninja az fizetős és van a Fruit ninja Lite az az ingyenes.mi a kulombség?vagy pl az Angry Birds-ekből is van ingyenes meg fizetős is.
ezekből akkor az ingyenesek csak demók? -
simon7108 #506 és akkor,hogy is vannak ezek a frissítések?
azt olvastam,hogy vannak szolgáltatók akiknél még a PR 1.1 sem elérhető.
akkor máshonnan nem is lehet frissíteni?meg kell várni amíg a szolgáltató is elérhetővé teszi? -
#505 Ezt sem tudom sajna, mostanában nincs sok időm nyomkodni a telót, lassan eljutok arra a szintre ha igy folytatom, hogy eladom és veszek egy régi alap telót kamera nélkül!:D
Amúgy semmit nemvettem még az oviról, de az xbox360-nál úgy van igen, hogyha megveszel valamit, és más konzolra rakod a profilodat, akkor a megvett game ujra letölthető!:D Mondjuk általában ez így lenne korrekt, majd valaki megmondja a választ a kérdésedre, mondjuk erre én is kiváncsi vagyok, hogy hogyan működik az ovinál!?:) -
simon7108 #504 ez most lehet hulye kérdés lesz mivel gondolom egyértelmű a válasz de azért hajt a kíváncsiság:D
ugye amit megveszek az OVI-n azt ha letorlom a telefonról utána akármikor máskor letolthetem ujra ahányszor akarom nem?
amugy ha minden jol megy a hét végére meg is lesz a telefon. -
#503 Passzolom a választ! Bocs, nekem szinte nincs is játék a telómon!
Egyszer leszedtem a spártás gémet a gameloft-ról mert N8-ra ingyenes volt egy napig tavaly valamikor, de azóta volt egy hard resetem és már semmi nincs a telón! Még a shift sem! -
#502 Szignózás, vagy hackelt teló. Egyébként aki megvesz egy ilyen kaliberű telefont, annak nehogy már 3 Euró miatt kelljen tört progikkal szenvednie. OVI Store-on elég sok game megy 2-600Ft-os áron. Ha csak havonta egyet veszel, az nem vág földhöz. A demók pedig ingyen kipróbálhatóak. -
simon7108 #501 de ehhez nem kell feltörni a telefont?tehát nem jár gari vesztéssel meg semmi ilyesmivel ugye? -
#500 Max csak szignófájl kell hozzá, de vannak olyan játékok, amik eleve szignózva vannak. -
#499 Volt valahol a jutubon... egy csávó bemutatja, hogy hogyan kell, és volt a leírásban link is, de épp nemtalálom! Nem emlékszem, hogy melyik game volt az!? -
simon7108 #498 pontosítok.
inkább ugy kérdem,hogy ugye nem kell hozzá hackelni a telefont,hogy menjenek a nem ingyenes játékok? -
simon7108 #497 nézegettem játékokat rá az OVI-n de a jobb 3D HD játékok 3 eurokért vannak.
namár most elkezdtem keresgélni a googleban és találtam is játékokat.ugyan azok mint amik az OVI-n vannak fenn csak ingyen.a kérdés.ezekhez kell valami?vagy csak letoltom és USB kábellal rárakom a telefonra és megy? -
#496 Nálunk (Romániában) is az Orange a legnagyobb szolgáltató,én is onnan fogok telefont venni,csak még nem tudom,hogy mit.Kettő jöhet számitásba: N8 és Galaxy S. Mindkettő nagyon tetszik,nálunk az N8 150 eurótól kapható,a Galaxy pedig 100-tól. Érdekesség,hogy a C7 jelenleg 315 euró. -
#495 Hangerő sorrend (saját tapsztalatom szerint):
C7<5800<N8<N95
Hangminőség sorrend:
5800<C7<N95<N8
Ezek közül legkevesebbet az N8-ast tudtam tesztelni, de engem meggyőzött :)Csak az ára miatt nem azt választottam. -
#494 Nm!:)
A 2 teló kb ua!
Simon: Nemtudom, nemhallottam még N95-öt ordítani, de ha számít, akkor az 5800xprss music-hez képest hangosabb az N8, és tisztább is a hang!:) -
simon7108 #493 és még valami.
ahogy vissza olvastam írtátok,hogy aki szolgáltatónál vette a telefont annak késobb jonnek a frissítések.
ez mennyi időt jelent? -
simon7108 #492 még lenne valami.
nekem most N95-öm van ugyebár és az rohadt hangosan szól:D
ami azért is jó mert mindenhonnan meghallom.
na szóval.ez is van olyan hangos mint az N95? -
#491 Köszi a linket. Örömmel látom hogy a C7 tulajokat is érinti a frissítés. Be is linkeltem gyorsan -
#490 Az lesz jah!:)
(Kicsit olvass vissza) Lesz egy pár újítás, meg ikonok...ilyenek!:) -
simon7108 #489 lehet tudatlan vagyok de ez amugy mi?:D
valami új Symbian frissítés? -
Gabdal29 #488 Húzd ki meg dugd be! nekem is csinált ilyet aztán azóta meg jó! -
#487 Pár kép és video a pr2.0-ról! -
#486 szevasztok, pár órája lettem Nokia N8 tulajdonos :)
Az lenne a kérdésem, hogy amit kaptam hozzá fülest, nemtudom használni a gombokat rajta, hogy lehet bekapcsolni, aktiválni? :) -
Gabdal29 #485 kapcsold ki a kiegészített gps t!!! -
#484 Nem tudhatom, azt hittem, hogy az orange nem terjedt el ennyire!:D
Amúgy én Fr.o.-ban vagyok, de az orange a legnagyobb szolgáltató, de ahhoz képest otthon jobb a térerő és a 3g lefedettség, de még az sms/mms-ek is gyorsabbak mint a fr-nál!
Jaa, a legjobb, hogy 3km-re vagyok a szervertől, és csak 1mb (!!!) a netem, mert "messze" vagyok!!! És a legjobb, hogy a nokiámon itthon 1-2 pöcök van a térerőnél!! Megszakad a net napi 2-3x minimum...úgyhogy a telómat amikor megvettem, hát nem az orange-hoz mentem!:D -
#483 Az alighanem az Orange SK lesz. Szlovákiában. Az nem "annyira" nyugat -
#482 A francia orange-nál akarod, vagy merre vagy?
Nem tudom miért 130€, mert már 1-50€-ig is odaadják "nyugaton" előfizuval! -
#481 A HDMI kimeneten keresztül :)
Egyébként E7 is jó telefon, de sajnos fényképezni nem lehet vele úgy mint az N8-al. Az N8 a legjobb választás. -
SzQk #480 Na meg hogy egy hangszóróval hogy lehet Dolby-s? -
SzQk #479 Helló. A kicsikére van valami program, ami szabad widget-elhelyezést biztosít, esetleg egységesen lehet vele betűtípust módosítani? A widgetekhez hogy lehet programokat hozzáadni? És a GPS akkor hogy is van? Mert itt valaki írta, hogy teljesen ingyenes, meg alapból rajta vannak a térképek. Nekem mindig fel akar csatlakozni a netre... -
simon7108 #478 a végéről lemaradt a kérdés:)
megéri 130-ért kivenni? -
simon7108 #477 ezt is nézegettem de nem írnak róla túl sok jót ezért le is kerult a listámról...
ez az új frissítés az N8-ra jön?
egyébként asszem mostmár biztos,hogy az lesz a választásom.a QWERTY meg nem olyan fontos mint sok más.másnem megszokom az érintős QWERTY-t a tobbi dolog majd kárpótol:)
amúgy Orangeba akarom majd kivenni 130 euroért.a teljes ára 470 euro. -
Gabdal29 #476 legalább már a első frissítés ideérne! -
Gabdal29 #475 az ovi térképek ingyenesek! de én dobtam rá garmint mert az nekem jobban bejön!és az is ingyenes, meg az ovi párszor felidegesített! -
#474 Ez lesz akkor a te embered!
Nokia E7 :)
Minden nokiában már ingyenes a gps, én is elgépelek, de állitólag az uj frissitéssel javitanak a karaktereken (PR2 hamarosan jön!), szerintem várd még ezt meg! -
simon7108 #473 sziasztok.
mivel telefon tekintetben ez a leg aktívabb fórum és Nokiaával kapcsolatos a kérdésem ezért ide írom.
Jelenleg 1 N95 8GB-om van de ez nem lényeges.
akarok venni 1 új telefont és 3 között gondolkodom.
N97 mini,N900 vagy N8.
mindnél vannak pro és kontra érveim.
N97 mini: viszonylag olcsó,fizikai QWERTY billentyű,jól működő ingyenes GPS amihez még net sem kell.viszont elég lassú az egész telefon és nincs magyar nyelv.
N900: szintén van fizikai QWERTY,gyors op rendszer,jó böngésző.viszont nincs MMS kuldés lehetőség és nagyon drága.na meg elég nagy is.
N8: ára a kettő között van.az írások alapján gyors,van magyar nyelv,12 mp kamera és HD videó rögzítés,viszont nincs fizikai QWERTY.
a választásom egyértelműen az N8 lenne ha lenne fizikai QWERTY de mivel nincs ezért is gondolkodok.az egyik ismerősömnek pontosan nem tudom milyen nokiája van de a lényeg,hogy azon is olyan QWERTY van mint az N8-on tehát,hogy a képernyőn van és ott elég rosszul mukodik a dolog:S kicsik a karakterek és könnyu elgépelni.ha azt mondjátok,hogy az N8-nál nincs ez a probléma akkor a dontésem egyértelmű.
amugy az N8-on van olyan ingyenes GPS mint a N97-en?tehát,hogy még net sem kell hozzá? -
#472 -
#471 Igen, tudom!:) -
gunners #470 Nem most adták ki ,de a Nokia 5800 első érintős symbianos telefon :P De megtetszett ez a N8 kéne vennem de pénzem nincsen :(