1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
-
#549 Kíváncsi vagyok, hogy nokiára mikor lesz FF4?!:) -
#548 PR1.2 -
#547 PR 1.2-m van, valami ~900kb-os fájlt szedett le a telóm!:) -
#546 Valami szoftverfrissitést talált az ovi suite... Meglássuk mijaz :) -
#545 Töltsd fel. Ha nem reagál akkor próbáld másik töltővel. -
szeszka #544 Üdv Mindenkinek.
Friss reg-elt vagyok az oldalon.
Kb 1 hónapja vásároltam egy N8-ast, amit nagyon megszerettem, a tegnapi nap folyamán egyszer csak kikapcsolt és azóta semmi, volt már restart minden gombbal való újraindítás, de semmi.
Valami ötlet?
Jelenleg külföldön tartózkodom, tehát szervíz az nem lehetséges csak hétvége környékén.
Azt olvastam valamelyik lapon, hogy van ilyen és a nokia cseréli a készüléket!
köszönök minden reagálást.
Hali szeszka -
SzQk #543 A flash lejátszóhoz hogy lehet hozzáférni? Mert az oldalakba beágyazott videókat, meg semmi flash-es cuccot nem tölt be. -
ravenke69 #542 Várom további ötleteket probléma ugyan az.....:S -
ravenke69 #541 de az ovi-t meg mindig nem ....
-
ravenke69 #540 de az 1.3 social fel lehet rakni
-
ravenke69 #539 jah a social telepitese a negyedénél leáll es ugyan azt írja ki :S -
ravenke69 #538 Hát én megcsináltam amit mondtál de nem működött ezért csináltam még 1 hard reset-et most mar nincs ovi ikonom de ha neten rámehyek akkor is letölteti velem es kiírja hogy "Nem lehet telepíteni" felraktam a Qt-t es igy se azert koszi de mas ötlet? -
#537 Franciául...:D
A lényeg, hogy hard reset után törlődik a "QT" a könyvárból, és emiatt szivat az ovi store, és az ovi térkép!
Az első pontban van egy link "téléchargez..."
Átrakod telóra azt a fájlt amit leszedtél a linkről (usb, stb...)
Telepítsd ebben a sorrendben:
Qt.sis
Qtwekit.sis
Social
Aztán az ovi store ikonra lépsz a menüben és elvileg működik a telepítés egy netes (esetedben wifi) kapcsolattal!
Elméletileg ezek után minden dolognak mennie kell!
Ha nem működik a link, akkor a nagy zöld QT logo alatt a link: "Disponibles ici"
Ez a hozzászólásokból ítélve van akinek műxik, van akinél nem!
Max csinálsz még 1 hard resetet, és ujrakezded!:D
Amugy nekem volt 2-3 hard resetem eddig, de ezzel nemvolt gondom! -
#536 Itt van rá 2-féle verzió:
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=2876#hasz -
#535 Kamera progi(fizetős)! -
ravenke69 #534 hello lenne 1 nagy problémám csinaltam 1 teljes rendszervisszaállitást az n8-asomon minden visszament alap beállításra fellepek wifivel az ovi ra es nem az indítás jon be hanem hogy toltsem le letöltöm es vegig megy a telepítési csik es kiírjah hogy az alkalmazást nem telepíthető valaki segitsen pls mit csinaljak?????
Már Nokia Ovi Suite-on ujratelepittettema a softvert semmi ötletem elöre is köszi -
simon7108 #533 hú akkor nem hiszem,hogy igen vásárolni fogok:D
így is 40 euros pau¹álom van pedig 180 euroért vettem ki... -
#532 Igen lehet hozzáíratni a telefonszámlához, vagy ha van dombornyomott kártyád, akkor azt beírod, és levonja a bankszámládról. -
simon7108 #531 ha OVI-n veszek valamit akkor azt,hogy fizetem ki?rendesen hozzáadódik az ára majd a számlához ami jon a hónap végén? -
#530 Ez ingyen van ... a mobil netért nem a Nokiának fizetsz hanem a szolgáltatódnak ...
Ovi szempontból ez ingyenes ... De ha keresgél az ember akkor talál más megoldást is :) -
simon7108 #529 arról mit hallotatok,hogy valakinél lilás a kijelző?valakinél van ez a probléma?mert állítolag elég sok telefonnal ez van de látni még nem láttam akárhol is kerestem róla infokat.
am szerdán meg lesz nekem is. -
#528 A wifi jó megoldás erre. Úgy már tényleg ingyenes.
-
#527 Nekem minden új..., ha Oviról letöltök egy ingyenes programot, megkapom telóra az SMS-t, ott felmegyek a linkre.. szóval ezekszerint csak nem ingyenes, mert csatlakozni kell az internetre telón?!
Máshonnan nemtudok letölteni programokat? -
#526 Én külföldön nem tudom hogy megy, kérdezz rá. -
simon7108 #525 aha szóval amikor kiveszem majd(Orange) akkor ott rogton megkérdezhetem,hogy van e már náluk PR 1.1 és ha nincs felrakathatom? -
Gabdal29 #524 nekem megvan!!! PR1.1 -
#523 Figy, én csak azt írtam le amit olvastam, sajna még én nem tudtam leellenőrizni. -
SlayR #522 Sztem benéztétek.....mert az nem az 1.1es frissítés hanem egy "modja" az 1.0nak -
Gabdal29 #521 és tényleg van!! köcsög ovi meg nem hozta be!! pedig tegnap néztem itt és még nem volt semmi! köszi -
baragabor #520 menü-beállítások-telefon-telefonkezelés-eszközfrissítések-opciók-frissítések ellenőrzése -
#519 Most olvastam, hogy Fota-n elérhető a v1.1 T-s N8-ra.
*#0000# majd opciók->frissítés ellenőrzése -
#518 Nekem csak az Ovi térképek új verziója lett újdonság, ami megjelent. -
Gabdal29 #517 Hova is? mert én nem találok semmit!
-
#516 -
baragabor #515 Frissítés érkezett. (T-mobile) -
#514 beállítások->alk.beállítások->Helymeghatározás->Helymeghat.módszereknél van -
SzQk #513 A kiegészített gps-t hogy lehet kikapcsolni? -
#512 Ha OVI-n keresztül töltesz le, illetve vásárolsz, akkor megmaradnak a programok az OVI fiókodban. Ha esetleg frissíted/formázod a telót, onnan vissza tudod állítani őket. -
#511 Ez már nem működik N8-on.
Csak főzött Rommal lehet kikerülni a szignózást.
simon7108:
Tudsz máshogyan frissíteni:
Elmész a Nokia boltba a gari levéllel, majd frissítik a független verziós szoftra és nem kell várni a frissítésre annyit.
T-nél is felrakják már a v1.1-t, de a neten még nincs. -
#510 A lite verzió csak olyasmi mint a demók pc-re, az angry birdsnél volt kb.6 pálya a lite-ban, a teljes meg rengeteg pályás!:D