Nokia N8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen én is sokáig rajtahagytam a gyári fóliát, aztán egyszer feljött véletlen, ahogy a zsebembe csúsztattam, azóta úgy használom. Ez már jópár hete volt, és tényleg semmi karc, mintha új lenne 😊 Normál hétköznapi használat mellett, zsebben hordással nem lesz semmi baja.
Amúgy állítólag pár ezerért cserélik a Nokia boltban az üveget.
Amúgy állítólag pár ezerért cserélik a Nokia boltban az üveget.
Nézd meg ezt és meg is kaptad a választ 😄 :
http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U
http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem... Nektek mennyire karcolódik az N8 kijelzõje? Az enyém már 3 hónapja megvan, de félek levenni róla a védõfóliát, pedig utálom!😊 szóval mire lehet számítani, ha leveszem, de azért vigyázok rá?
Lenne egy kérdésem... Nektek mennyire karcolódik az N8 kijelzõje? Az enyém már 3 hónapja megvan, de félek levenni róla a védõfóliát, pedig utálom!😊 szóval mire lehet számítani, ha leveszem, de azért vigyázok rá?
A héten megjönnek a szolgáltatós PR 1.1ek is a T-s telókra már a tegnapi nap folymán a videós és alkalmazás frissítések elérhetõk voltak!
Enyém független, Nokia online shopban vettem. Ezek szerint a szolgáltatós telóknak még várni kell, mondjuk ez régebben is így volt.
T
Nekem se semmi!! Milyenes vagy?? én T-és!
Sziasztok
Tudom nem feltétlen ide kapcsolódik a kérdésem,de részben mégis.
Szerintetek melyik a jobb telefon a nokia c3 01 vagy a x3 02 ?
Tudom nem feltétlen ide kapcsolódik a kérdésem,de részben mégis.
Szerintetek melyik a jobb telefon a nokia c3 01 vagy a x3 02 ?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nekem semmi...
Ne aggódjatok, jönni fog hamar!
Amúgy én csak a fektetett hivást és a kis sebességjavulást érzem, az imélek meg óránként frissülnek mint eddig mindíg...abban nemvettem észre változást, szóval ami igazán fontos lesz, az a PR2.0!
Amúgy én csak a fektetett hivást és a kis sebességjavulást érzem, az imélek meg óránként frissülnek mint eddig mindíg...abban nemvettem észre változást, szóval ami igazán fontos lesz, az a PR2.0!
Jó ez a telefon, nekem se találta még meg, igaz nekem T-s telom.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Csak tudnám ti mirõl beszéltek? nekem még a 1.1 se találta meg ez a sz@r!!!
Megvan már mindenkinek az 1.1 ? Nekem még mindig nem talál semmi frissítést se a telefonon sem az OVI-ban.
PR2.0 Talán holnap?😮
After that PR2.0 BIG UPDATE WILL RELEASE ON FEB 15
50+improvements r coming
-like new web browser with lots of function like copy,paste,multiple tabs,visual bookmarks ,web page saving,synchronisation with pc,ultra fast etc.
-split screen keyboard
-new impoved gallery
-improvement in homescreens etc
After that PR2.0 BIG UPDATE WILL RELEASE ON FEB 15
50+improvements r coming
-like new web browser with lots of function like copy,paste,multiple tabs,visual bookmarks ,web page saving,synchronisation with pc,ultra fast etc.
-split screen keyboard
-new impoved gallery
-improvement in homescreens etc
http://mynokiablog.com/2011/02/13/evening-with-nokia-at-mwc-2011-number-one-priority-to-beat-android-symbian-new-ui/ kis angoltudás érdekes infókhoz...
N8 wifis neten és laptop netre kötve. Kettõ között kéne videohivást inditani ingyenesen. Tudtok erre mûködõ megoldást? Skype nem veszi figyelembe, hogy van egy elõlapi kamera is, egyszerûen nem küld képet. Nimbuzz meg nem tudom képes e rá, mindenestre az meg csak mobilon fut. Ötlet?
---------------------------- :-/
Nemtudom, hogy milesz belõle, én mondjuk mind az apple mind a ms és általában a full multis cégek ellen veszem a dolgaimat (kivéve ha nincs más)! Az össz majmolt márka nálam nem nyerõ, csak akkor ha meggyõzõ...(semmi vitát nem akarok elkezdeni, de nehogy a márka válasszon már engem, és nehogy attól legyek már boldog, hogy egy alma, vagy egy robot vagy egy ablak figyel a dolgomon, hanem az ami nekem kell és érdekel(logikus és anyagi keretek közt, azt is figyelembe véve, hogy próbáltam a többit is!!!)! Ezt mindenki úgy érti ahogy akarja, de ha a ms+nokia w7-et rak a köv.generációra, akkor nagyon összekell rakniuk egy olyan dolgot, ami ûbereli minden almab**zi "csillivilli megszokásait", én ugyan annak nemvagyok a híve! Ez csak 1 vélemény a milliók közt!
Midnenesetre nagyon remélem, hogy nemfogják elcseszni!😊
Midnenesetre nagyon remélem, hogy nemfogják elcseszni!😊
én nem tartom, annyira rossz dolognak, az elõbb próbálgattam egy win7es telót, elég meggyõzõ volt!
!Forza Ferrari!
Összeborul a ms és a nokia?!<#fejvakaras>#fejvakaras>
feltettem, nem rossz végülis ha unja az ember a megszokott kezelõfelületet.
Nem tudtam átállítani Farenheitrõl C-ra a hõmérsékletet, meg jobban tetszene ha hírek közé a magyar alkalmazásokat is be lehetne tölteni.
Nem tudtam átállítani Farenheitrõl C-ra a hõmérsékletet, meg jobban tetszene ha hírek közé a magyar alkalmazásokat is be lehetne tölteni.
!Forza Ferrari!
Soha nemhasználtam, csak teszteltem, azóta is fentvan...de az oldalsó gomb egyszerübb és gyorsabb!😊
Ez a voyager meg abszolút free, de kicsit szokatlan...majd késöbb még talán véleményt is nyilvánitok róla!😊
Soha nemhasználtam, csak teszteltem, azóta is fentvan...de az oldalsó gomb egyszerübb és gyorsabb!😊
Ez a voyager meg abszolút free, de kicsit szokatlan...majd késöbb még talán véleményt is nyilvánitok róla!😊
Igen volt róla szó, de nem 100, hogy március lesz, de idén jön 4-5 frissités a nokiákhoz!
Rengeteg lét tol a nokia most a fejlesztésekbe (ideje is volt)!😊
Rengeteg lét tol a nokia most a fejlesztésekbe (ideje is volt)!😊
Márciusban a PR2.0 érkezik abban a netesfelület és egyebeknek kezdõdik meg a tuningja és átalakítása majd nyáron a PR3.0 abban lesz majd az új kezelõfelület és ezt fogják még majd õsszel vagy tél fele fokozni .
tehát ez a pr 3.0 ami márciusban vagy mikor jön, már a kezelõfelületet is váltja?
!Forza Ferrari!
az komoly most lesz majd róla bemutató a Nokiás bemutatón 14.én az lesz a PR 3.0
arról tud valaki valamit hogy a tervezett új kezelõfelület ami nyárra lett ígérve az mennyire komoly?
Nem tudom, hol olvastam már sajnos.
Nem tudom, hol olvastam már sajnos.
!Forza Ferrari!
A verziószám is az amit nemrég írtam?😄
Hát ez komoly, én ovi suite-en szedtem le és az 1 megás netemmel mire lecsorgott meg ujrarakodot...
A telón lévõ meg nemtalált elötte frissítést!😄
Hát ez komoly, én ovi suite-en szedtem le és az 1 megás netemmel mire lecsorgott meg ujrarakodot...
A telón lévõ meg nemtalált elötte frissítést!😄
nem értem a dolgot, telefonon néztem meg a frissítést és ott egy 7 megás cucc volt, letöltötte, telepítette, ujraindult és már meg is volt.
van fektetett tárcsázó, kicsit montha gyorsabb lenne az egész.
lehetséges hogy 7 megás volt a frissítés?
van fektetett tárcsázó, kicsit montha gyorsabb lenne az egész.
lehetséges hogy 7 megás volt a frissítés?
!Forza Ferrari!
hmmm
Nekem sincs! de mi a különbség??hogy kiadja vagy sem!?