Nokia N8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Hmm, remélem csak "kifogtad", és ez már rendben lesz!
Mennyi idõ volt a várakozás?

Ma átvettem az N8 omat a Nokia szerviztõl, teljes telefoncsere volt, mert javíthatatlan volt.
Ja köszönöm azon hozzászóló válaszát a problémámról, hogy kapcsoljam rá a töltõre!
A lényeg mától használhatom ismét!
Ja és valóban van ilyen problémája az N8 oknak, hogy egyszer csak nem kapcsol be!
Üdv mindenkinek!
ajem kisa

PR2.0 téma letöltése!(csak téma!!!)😊
Most raktam fel, "nagyjó"!

tudja valaki, hogy mikorra várható a PR2.0?
ajem kisa

Dj Tommy
Ovi Suite-on keresztül próbáld meg, az új szoft keresést.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

viruska
Az N8-asomon PR1.0 van, a beállítások.. -> telefonkezelés -> eszközfrissítéseknél ha nem talál elérhetõ frissítést, akkor hogyan töltsem le a legújabbat szoftvert? Válaszokat elõre is köszönöm.

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

nem tudja valaki miért akad kicsit az Asphalt 5?lehet köze ahhoz,hogy netrõl letöltött szignózott a játék?de csak kulsõ nézetben akad lökhárító nézetben nem.
néztem videot neten és ott nem akadt.

PSN ID:misi2mezei

Dj Tommy
Nekem az elsõ telom is Nokia volt, és most is az van.
Én könnyebben döntöttem, mert amikor megláttam hogy mit tud az N8, akkor azt mondtam, hogy ezt pont "nekem" találták ki.
Persze iPhone gyorsabb, de az többe került, annyit én meg nem szánok már telora.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

várd meg akkor az N8-ra a PR2.0-át és utána donts.elég sok javítást és uj dolgot fog tartalmazni mint pl az új gyors böngészõ.

Adi
Az a baj, h szívem szerint nokia-t vennék. Mindig is nokiás voltam és ezzel a n79-el is nagyon megvagyok elégedve. Most összehasonlító videókat nézzek.. de nem tudom.. Nézik, h melyik tölt be elõbb, de hát tök egyértelmû, h a ájfón fog mivel nem használ flahs-t. Viszont iphone-on sokkal nézhetõbb egy adott weblap, viszont ha mondjuk a N8-ra opera-t tennének akkor lehet ugyanaz lenne a helyzet.
Ahh teljes döntés képtelenség lett úrrá rajtam!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DummyBoy
Youtube az flash alapú ... megy az ájfónon?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CybeRick
N8-nak AMOLED kijelzõje van (Samsung gyártmány). Felbontása kisebb mint ip4-é, de ez a használat során nem feltûnõ. Facebook pedig a telepített alkalmazáson keresztül könnyedén elérhetõ. N8-ra a Youtube alkalmazás szerintem teljesértékû. Egyéb alkalmazások terén sincs különösebb lemaradása ip4-hez képest. Lehet hogy kevesebb, de nem rosszabb. N8 okos teló, ip4 okoskodó dizájnteló, egyéb kérdés? 😊

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Dj Tommy
Ahogy olvasom ezt a hsz-t, neked szerintem inkább az iP4 kell.<#wink>

Adi
Igen.. a felbontásra gondoltam. 😊(mondjuk az tudom, h a n8-nak vmi nagyon komoly kijelzõje van. Vmi új technológia😊
Az a baj, h nincs lehetõségem mind a 2-õt próbálgatni.😞.
Már mint természetesen megnézni meg tudom, de mondjuk úgy, h 1-1 napot használhassam úgy nem.
Világ életembe nokiás voltam.
Csak most egy kicsit elbizonytalanodtam.
És ugyanúgy megtudsz osztani képet a telefonról facen mint iphone-n?
Mert iphone a face alkalmazás nagyon jó a n79-en van facebook alkalmazás amit leszedtem az oviról de az nagyon egyszerû. Képeket se láttok meg semmi csak az írásokat meg a neveket tudom elolvasni.( leszedtem a Snaptu-t de az meg bugos vhogy.)
Családba viszont van iphone 3g és ott azon kb olyan mintha a laptopomon nézelõdnék.
Ezért szeretnék vmi olyan telefont aminek nem gond a facebook és a youtube.
Lenne még kérdésem, h kiegészítõ alkalmazások terén, h áll az N8? Gondolok itt például a játékokra vagy egyéb hasznos alkalmazásokra.
Válaszotokat köszönöm elõre is!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Dj Tommy
Szerintem a felbontásra is gondolt.

Ha van rá módod, akkor próbáld ki mind2-t és úgy döntsél.<#kacsint>

nos azt nem tudom,hol hallottad,hogy kisebb a kijelzõje z N8-nak mint az iphonenak mert mind a kettõ 3,5"-ös.
igen van a rendes közösségi hálozat menü a telefonban ott valóban az ovin keresztul kell belépni ami egyépként nem gond számomra de simán bemehetsz a bongészõbe és ott is felmehetsz.na meg van fenn ovin facebook alkalmazás amihez nem kell ovi.

ezüst színû lett.

Adi
Srácok dilemmába vagyok, h N8-at vegyek vagy Iphone 4-et?!
Most n79-em van. Nagyon megvagyok vele elégedve, de már meg van lassan 2 éve. Facebook-ni nem lehet vele normálisan meg stb.
N8-tól attól tartok, h vmi olyasmit olvastam, h csak ovin keresztül lehet belépni a facebook-ba meg stb. Youtube videót pedig nehézkesen lehet vele nézni. Nem tudom ezekbõl mi igaz mi nem?
Azt tudom, h 12 mp kamerája van ügye veri ami az Iphone 4-be van viszont a kijelzõje jóval kisebb mint az almásoké.
Másik nagy gondom, h az Iphone-ba hogy varázsoljak át kb. 300 telefonszámot???

ajem kisa
Grat!😊
Melyik színben sikerült?
Októberben vettem, de az eladó nekem is azt mondta, hogy az már nem szükséges...

CybeRick
"A lítium-ionos akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az elsõ és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól. Bár a lítium-ionos akkumulátorok celláit 4,2 Voltra lehetne tölteni, a töltõk általában 4,1 Voltnál megállnak. Ezzel a kapacitás 10%-kal csökken, de az élettartam nagyban javul. Az újabb fejlesztésû lítiumos akksik már produkálják a hosszú élettartamot teljes töltésnél is."
link

na végre meg van a telefon.
rohadt idegesítõ ez a 12 órás töltés 3x...

CybeRick
Kipróbálom C7-esen. Remélem mûködik. Ha igen megosztom a C7 topicban. thx!

ajem kisa
Pedig az!😄
És mivel nem ájfon, ingyenes is!😄

CybeRick
nem mondhatnám hogy újdonság 😉
Mobiola Webcam
Régóta használom, kb N70-en elõször. Most C7-esen wifi-n keresztül megy.

ajem kisa
ajem kisa

ajem kisa
Nemtudom, nekem semmi ilyen "extrát" nem csinál, a sok szar alkalmazással elõfordulhat az ovi-ról, de én már nemszedek le még témát sem onnan, mert van egy olyan érzésem, hogy bármi felkerülhet az ovi store-ra, és van ami nem is akart mégcsak el sem indulni!
Lehet, hogy van valami fos ingyenes szoftver a telódon ami bekavar!

MuchACHO79
Felraktam az szoftverfrissitsét.
Azóta elõfordult dolgok: Valaki hiv, teló beragadva képernyõkimélõbe, kivenni nem lehet, semmire nem reagál csak soft resetre.
Valaki hiv, utána tök csönd nekem, a másiknak meg sistergés, csipogás.
KÉpernyõ elforgatásánál sokkal lassabban teszi ki az új layout szerint.
HDMI lejátszásnál nem megy át a hang.

Köszönjük NOKIA

---------------------------- :-/

DummyBoy
Ugyan nem FF4, de böngészõ 😊

Nem emlékszem melyik topikban volt téma, hogy az Opera Mini és az Opera Mobile Turbo nem kezeli le az sg.hu fórumbejelentkezését ...

Na a 6-os Opera mininél ez végre mûködik 😊

ajem kisa
ajem kisa
PR 1.2-m van, valami ~900kb-os fájlt szedett le a telóm!😊

MuchACHO79
Valami szoftverfrissitést talált az ovi suite... Meglássuk mijaz 😊

---------------------------- :-/

KraZ
Töltsd fel. Ha nem reagál akkor próbáld másik töltõvel.

MAN T.G.A.

Üdv Mindenkinek.

Friss reg-elt vagyok az oldalon.
Kb 1 hónapja vásároltam egy N8-ast, amit nagyon megszerettem, a tegnapi nap folyamán egyszer csak kikapcsolt és azóta semmi, volt már restart minden gombbal való újraindítás, de semmi.
Valami ötlet?

Jelenleg külföldön tartózkodom, tehát szervíz az nem lehetséges csak hétvége környékén.

Azt olvastam valamelyik lapon, hogy van ilyen és a nokia cseréli a készüléket!

köszönök minden reagálást.

Hali szeszka
A flash lejátszóhoz hogy lehet hozzáférni? Mert az oldalakba beágyazott videókat, meg semmi flash-es cuccot nem tölt be.
Várom további ötleteket probléma ugyan az.....:S
de az ovi-t meg mindig nem ....
de az 1.3 social fel lehet rakni
jah a social telepitese a negyedénél leáll es ugyan azt írja ki :S
Hát én megcsináltam amit mondtál de nem mûködött ezért csináltam még 1 hard reset-et most mar nincs ovi ikonom de ha neten rámehyek akkor is letölteti velem es kiírja hogy "Nem lehet telepíteni" felraktam a Qt-t es igy se azert koszi de mas ötlet?
ajem kisa
Franciául...😄
A lényeg, hogy hard reset után törlõdik a "QT" a könyvárból, és emiatt szivat az ovi store, és az ovi térkép!
Az elsõ pontban van egy link "téléchargez..."
Átrakod telóra azt a fájlt amit leszedtél a linkrõl (usb, stb...)
Telepítsd ebben a sorrendben:
Qt.sis
Qtwekit.sis
Social
Aztán az ovi store ikonra lépsz a menüben és elvileg mûködik a telepítés egy netes (esetedben wifi) kapcsolattal!
Elméletileg ezek után minden dolognak mennie kell!
Ha nem mûködik a link, akkor a nagy zöld QT logo alatt a link: "Disponibles ici"

Ez a hozzászólásokból ítélve van akinek mûxik, van akinél nem!
Max csinálsz még 1 hard resetet, és ujrakezded!😄
Amugy nekem volt 2-3 hard resetem eddig, de ezzel nemvolt gondom!<#fejvakaras>

Dj Tommy
Itt van rá 2-féle verzió:
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=2876#hasz

ajem kisa
hello lenne 1 nagy problémám csinaltam 1 teljes rendszervisszaállitást az n8-asomon minden visszament alap beállításra fellepek wifivel az ovi ra es nem az indítás jon be hanem hogy toltsem le letöltöm es vegig megy a telepítési csik es kiírjah hogy az alkalmazást nem telepíthetõ valaki segitsen pls mit csinaljak?????
Már Nokia Ovi Suite-on ujratelepittettema a softvert semmi ötletem elöre is köszi
hú akkor nem hiszem,hogy igen vásárolni fogok😄
így is 40 euros pau¹álom van pedig 180 euroért vettem ki...

DarkJedi
Igen lehet hozzáíratni a telefonszámlához, vagy ha van dombornyomott kártyád, akkor azt beírod, és levonja a bankszámládról.

ha OVI-n veszek valamit akkor azt,hogy fizetem ki?rendesen hozzáadódik az ára majd a számlához ami jon a hónap végén?

DummyBoy
Ez ingyen van ... a mobil netért nem a Nokiának fizetsz hanem a szolgáltatódnak ...

Ovi szempontból ez ingyenes ... De ha keresgél az ember akkor talál más megoldást is 😊