Nokia N8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja köszönöm azon hozzászóló válaszát a problémámról, hogy kapcsoljam rá a töltõre!
A lényeg mától használhatom ismét!
Ja és valóban van ilyen problémája az N8 oknak, hogy egyszer csak nem kapcsol be!
Üdv mindenkinek!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
néztem videot neten és ott nem akadt.
PSN ID:misi2mezei
Én könnyebben döntöttem, mert amikor megláttam hogy mit tud az N8, akkor azt mondtam, hogy ezt pont "nekem" találták ki.
Persze iPhone gyorsabb, de az többe került, annyit én meg nem szánok már telora.<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ahh teljes döntés képtelenség lett úrrá rajtam!😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Az a baj, h nincs lehetõségem mind a 2-õt próbálgatni.😞.
Már mint természetesen megnézni meg tudom, de mondjuk úgy, h 1-1 napot használhassam úgy nem.
Világ életembe nokiás voltam.
Csak most egy kicsit elbizonytalanodtam.
És ugyanúgy megtudsz osztani képet a telefonról facen mint iphone-n?
Mert iphone a face alkalmazás nagyon jó a n79-en van facebook alkalmazás amit leszedtem az oviról de az nagyon egyszerû. Képeket se láttok meg semmi csak az írásokat meg a neveket tudom elolvasni.( leszedtem a Snaptu-t de az meg bugos vhogy.)
Családba viszont van iphone 3g és ott azon kb olyan mintha a laptopomon nézelõdnék.
Ezért szeretnék vmi olyan telefont aminek nem gond a facebook és a youtube.
Lenne még kérdésem, h kiegészítõ alkalmazások terén, h áll az N8? Gondolok itt például a játékokra vagy egyéb hasznos alkalmazásokra.
Válaszotokat köszönöm elõre is!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ha van rá módod, akkor próbáld ki mind2-t és úgy döntsél.<#kacsint>#kacsint>
igen van a rendes közösségi hálozat menü a telefonban ott valóban az ovin keresztul kell belépni ami egyépként nem gond számomra de simán bemehetsz a bongészõbe és ott is felmehetsz.na meg van fenn ovin facebook alkalmazás amihez nem kell ovi.
Most n79-em van. Nagyon megvagyok vele elégedve, de már meg van lassan 2 éve. Facebook-ni nem lehet vele normálisan meg stb.
N8-tól attól tartok, h vmi olyasmit olvastam, h csak ovin keresztül lehet belépni a facebook-ba meg stb. Youtube videót pedig nehézkesen lehet vele nézni. Nem tudom ezekbõl mi igaz mi nem?
Azt tudom, h 12 mp kamerája van ügye veri ami az Iphone 4-be van viszont a kijelzõje jóval kisebb mint az almásoké.
Másik nagy gondom, h az Iphone-ba hogy varázsoljak át kb. 300 telefonszámot???
Melyik színben sikerült?
Októberben vettem, de az eladó nekem is azt mondta, hogy az már nem szükséges...
link
rohadt idegesítõ ez a 12 órás töltés 3x...
Mobiola Webcam
Régóta használom, kb N70-en elõször. Most C7-esen wifi-n keresztül megy.
Lehet, hogy van valami fos ingyenes szoftver a telódon ami bekavar!
Azóta elõfordult dolgok: Valaki hiv, teló beragadva képernyõkimélõbe, kivenni nem lehet, semmire nem reagál csak soft resetre.
Valaki hiv, utána tök csönd nekem, a másiknak meg sistergés, csipogás.
KÉpernyõ elforgatásánál sokkal lassabban teszi ki az új layout szerint.
HDMI lejátszásnál nem megy át a hang.
Köszönjük NOKIA
---------------------------- :-/
Nem emlékszem melyik topikban volt téma, hogy az Opera Mini és az Opera Mobile Turbo nem kezeli le az sg.hu fórumbejelentkezését ...
Na a 6-os Opera mininél ez végre mûködik 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
---------------------------- :-/
Friss reg-elt vagyok az oldalon.
Kb 1 hónapja vásároltam egy N8-ast, amit nagyon megszerettem, a tegnapi nap folyamán egyszer csak kikapcsolt és azóta semmi, volt már restart minden gombbal való újraindítás, de semmi.
Valami ötlet?
Jelenleg külföldön tartózkodom, tehát szervíz az nem lehetséges csak hétvége környékén.
Azt olvastam valamelyik lapon, hogy van ilyen és a nokia cseréli a készüléket!
köszönök minden reagálást.
Hali szeszka
A lényeg, hogy hard reset után törlõdik a "QT" a könyvárból, és emiatt szivat az ovi store, és az ovi térkép!
Az elsõ pontban van egy link "téléchargez..."
Átrakod telóra azt a fájlt amit leszedtél a linkrõl (usb, stb...)
Telepítsd ebben a sorrendben:
Qt.sis
Qtwekit.sis
Social
Aztán az ovi store ikonra lépsz a menüben és elvileg mûködik a telepítés egy netes (esetedben wifi) kapcsolattal!
Elméletileg ezek után minden dolognak mennie kell!
Ha nem mûködik a link, akkor a nagy zöld QT logo alatt a link: "Disponibles ici"
Ez a hozzászólásokból ítélve van akinek mûxik, van akinél nem!
Max csinálsz még 1 hard resetet, és ujrakezded!😄
Amugy nekem volt 2-3 hard resetem eddig, de ezzel nemvolt gondom!<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=2876#hasz
Már Nokia Ovi Suite-on ujratelepittettema a softvert semmi ötletem elöre is köszi
így is 40 euros pau¹álom van pedig 180 euroért vettem ki...