HoM&M Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt sereget mivel gyûjtök már úgy mégis.
http://www.youtube.com/watch?v=UTtQX0MMkIQ
Itt az elsõ videó a játékról.
Itt az elsõ videó a játékról.
bakker.. nekem is jött meghívó tesztelni, csak a hotmél betette spamm-nek <#falbav>#falbav>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igen én is kaptam emailt tõlük.
Már tudsz tesztelni rajta?
Remélem behívnak többeteket vagy legalább fogok tudni küldeni 1-2 meghívót majd.
Ez elvileg még ilyen zárt béta elõtti tesztfázis, érzõdik is rajta, sok bug van még, de a grafika és az interfész elég korrekt lett, pláne ha belegondolunk, hogy böngészõs játékról van szó.
A játékmenet amúgy nagyon hasonló az "eredeti" HoMM Online-hoz, amirõl a topik elején lehet olvasgatni.
NDA van és mivel még nagyon tesztfázis amúgy se lenne túl sok értelme beszélgetni konkrétumokról, sokat változik még nyilván a cucc.
Ez elvileg még ilyen zárt béta elõtti tesztfázis, érzõdik is rajta, sok bug van még, de a grafika és az interfész elég korrekt lett, pláne ha belegondolunk, hogy böngészõs játékról van szó.
A játékmenet amúgy nagyon hasonló az "eredeti" HoMM Online-hoz, amirõl a topik elején lehet olvasgatni.
NDA van és mivel még nagyon tesztfázis amúgy se lenne túl sok értelme beszélgetni konkrétumokról, sokat változik még nyilván a cucc.
Engem se nincsen még kiírva semmi dátum, az utolsó blogbejegyzés az nagyon elhúzódott.
Mást is behíctak tesztelésre?
Már indulhatna valami dátum féle?
A minimális mûszaki követelmények:
CPU:
Intel Pentium IV 3,00 GHz-es
AMD Athlon 64 3000 + @ 1,8 GHz-es
Ram
1 GB
Grafikus kártya:
Minimum 128MB RAM és DirectX 9 támogatás
CPU:
Intel Pentium IV 3,00 GHz-es
AMD Athlon 64 3000 + @ 1,8 GHz-es
Ram
1 GB
Grafikus kártya:
Minimum 128MB RAM és DirectX 9 támogatás
Ég és föld a kettõ😄😄
Azért egy csöppet igényesebb, mint az elõdje volt. 😄
Az elsõ játékmenet videó is kijött.
Kijött pár kép a játékból kukksizzátok meg😄😄
Már alakul a molekkula.
Mikor jelenik meg tudja valaki?
Valami új infó van-e már?
Éppen idõszerû volt ide is kirakni.
Én már jelentkeztem rá.
Mikor indul el?
Végül is mivel a kínai szörnyûség megszûnt és egy teljesen új játékként éled újjá a dolog ezért ez a topik meg is felel neki.
Majd írok, hogy a topik nevét alakítsák át.
Kedvcsináló:
HIVATALOS HONLAP, lehet jelentkezni a zárt bétára.
Majd írok, hogy a topik nevét alakítsák át.
Kedvcsináló:
HIVATALOS HONLAP, lehet jelentkezni a zárt bétára.
Megtörtént a bejelentés, így ezzel már mindenki fog tudni játszani vele.
Proxy kell a játékhoz, és egy megfelelõ íp cím természetesen ázsiai.
Sziasztok...
..tudna valaki segíteni nekem? ...valamiért nem indul el a játék.. mindig kifagy váratlan hiba miatt.. 😞 ..egyszer indult csak el csupán.. lövésem sincs akkor meg miért.. 😞
...elõre is köszi a segítséget!
..tudna valaki segíteni nekem? ...valamiért nem indul el a játék.. mindig kifagy váratlan hiba miatt.. 😞 ..egyszer indult csak el csupán.. lövésem sincs akkor meg miért.. 😞
...elõre is köszi a segítséget!
Most mi van ezzel?, mikor lehet már rendesen nyomni?
A 4-dik is kész van.
A 3-dik fejezet egy kivételével kész.
Egész jól haladok már benne.
Hát ez a paci nem egy nagy szám.
2 küldetést megcsináltam, leteszteltem hogy mûködik-e rendesen.
ok, actualy its very simple..
first u need to download program called proxifier
1 min..
i will send u a guide in private massage
1. download program called " proxifier " and install it
2.now u need to find a good proxy server from china, try at this site http://sockslist.net/ . if u wont find any good proxys servers just try search on google for : china proxy server socks 5.or any other country from asia, what we basicly try to do is to make a fake ip addres.
3. pick one of the servers ip and copy it
4. open the proxifier and click on " proxy settings" ( at the uper left)… Összes
1 attachment
follow this guide, at first time it will may take some time, but after u do it few times its kinda fast... take 2-3 min
. u can contact me for any question
Ez a program megoldása, a mûködésre nálam megy a játék.
first u need to download program called proxifier
1 min..
i will send u a guide in private massage
1. download program called " proxifier " and install it
2.now u need to find a good proxy server from china, try at this site http://sockslist.net/ . if u wont find any good proxys servers just try search on google for : china proxy server socks 5.or any other country from asia, what we basicly try to do is to make a fake ip addres.
3. pick one of the servers ip and copy it
4. open the proxifier and click on " proxy settings" ( at the uper left)… Összes
1 attachment
follow this guide, at first time it will may take some time, but after u do it few times its kinda fast... take 2-3 min
. u can contact me for any question
Ez a program megoldása, a mûködésre nálam megy a játék.
Na beszélek az adminnal és lehet, hogy lesznek benne újítások is az én kívánságomra.
Milyen proxy kell hozzá?
Na ma állítom be az ip címet és elindul remélem jó lesz.
De mi a fasznak korlátozzák?, ez olyan baromság.
Most már mûködik?
Remélem ezen a héten újraindul.
Most egyébként szünetelnek.
Hát ja egy pár dolgot elcsesztek benne az tény.
A várakat nem is lehet elfoglalni sem.
A várakat nem is lehet elfoglalni sem.
Úgy néz ki sajnos. 😞
Én például azt hittem, hogy valami komoly, igényes projekt lesz, ehelyett valami nagyon ócskán kinézõ, bugyuta, monoton játék lett olyan mikrotranzakciós rendszerrel, amivel lehetett tápolni, ami megint csak egy nagy rossz pont.
Ez nem is feltétlenül baj, hisz nagyon sok ilyen játék volt, van és lesz is és unalmas órák ellütésére tökéletesek is, de a Heroes of Might & Magic név ennél SOKKAL többet érdemel. Szóval a franchise szempontjából próbálom ezt a játékot elfelejteni és bízom benne, hogy a Might & Magic: Heroes VI újra megüti azt a nívót, amit ez a cím jelentett annak idején.
Azért lentebb láthattuk, hogy páran játszottak a játékkal, talán még játszanak is, csak nem járnak erre.
És hangsúlyozom, ez csak az én saját véleményem.
Én például azt hittem, hogy valami komoly, igényes projekt lesz, ehelyett valami nagyon ócskán kinézõ, bugyuta, monoton játék lett olyan mikrotranzakciós rendszerrel, amivel lehetett tápolni, ami megint csak egy nagy rossz pont.
Ez nem is feltétlenül baj, hisz nagyon sok ilyen játék volt, van és lesz is és unalmas órák ellütésére tökéletesek is, de a Heroes of Might & Magic név ennél SOKKAL többet érdemel. Szóval a franchise szempontjából próbálom ezt a játékot elfelejteni és bízom benne, hogy a Might & Magic: Heroes VI újra megüti azt a nívót, amit ez a cím jelentett annak idején.
Azért lentebb láthattuk, hogy páran játszottak a játékkal, talán még játszanak is, csak nem járnak erre.
És hangsúlyozom, ez csak az én saját véleményem.
Ennyire nem érdekel már a játék, ezért vártátok ennyire?
Az 5.-dik küldetés részig jutottam el benne, ott már baromi erõs ellenségek vannak.
És egész jó kis pályák vannak benne.
Rájöttem nagy nehezen, hogy tudok körökre osztott részt csinálni.
Csatlakozni kell egy tagsághoz.
Jó nehéz játék.
Meg ez a játék is egyre jobban tetszik.
Még jó hogy a varázslatokat lehet turbózni.XDXD
Itt van.