A Nokia bemutatta az N8-at

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A-GPS? Hát, azért az nem nagy durr...
Ha a Farmville-t kezelné... 😄😄😄

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

csuszi
és ez a nokia is tetszik, persze puding próbája az evés.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nekem omnia2 van, eddig 2szer fagyott le 5hónap alatt, és használom rendesen, és telepítettem is rá egy valag dolgot. nem kell általánosítani, biztos vannak kevésbé sikerült modellek, de vannak nagyon jók is. szvsz omnia2 nagyon jó.

MJ rulz Pink Team The Only One

fú...nem rossz nem rossz... bár megvok elégedve a 5800ámmal..ár/érték arányával..egy htc hd2 lenne jóú 😄 de ez se tûnik rossznak..khm, kamerája nem rossz.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

narumon
Csak arról nem szól a fáma, hogy használható lesz-e?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tinman
GPS and navigation

* Integrated GPS, A-GPS receivers
* Ovi Maps with free car & pedestrian navigation
* Wi-Fi Positioning
* Compass and accelerometer for correct orientation of display
* Nokia Map Loader application via PC to upload maps to the device memory

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem csak GPS, hanem térképszolgáltatás is.

"Ingyen jár hozzá az egész világra kiterjedõ Ovi Térképek gyalogos és autós navigáció."
=
GPS 😄
Iphone 3G-m van és vártam az új apple telefont jobb híján, de a nokia-symbian párosítás a szívem csücske, tehát szerintem megveszem..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Tinman
Ezt a 2 képet az N8-al készítették:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elõrendeltem <#vigyor3>

Tinman
Egy kis hab a tortán:

# Orientation sensor (Accelerometer)
# Compass (Magnetometer)
# Proximity sensor
# Ambient light detector

Tinman
Ne fárasszon kérem... WLAN.

Amúgy kimaradt az OPEN GL 2.0 támogatás is! Ami azért elképesztõen lényeges dolog!

Szent ég! Szerelmes lettem!

U.i. 2 éves perfekt állapotú N82 eladó vagy ráfizetéssel N8-ra cserélem! <#idiota>

blox
WiFi-t miért nem lett megemlítve?

Tinman
Kimaradt, hogy van benne GPS! Már pedig ez egy erõsen fontos tulajdonság!

Azt hiszem megvan a telóm utódja!

Szerk: Hopp, kimaradt az FM transmitter is!
Szerk2: Meg a HDMI kimenet is!

ATYAÉG! Ez a teló álmaim netovábbja! Végre minden egy helyen! Legutóbb N82-nél éreztem u.e.
Sajna iPhone kamerája nekem nem elégséges.

Tinman
Gondolom iPhone tulaj vagy...

Tinman
Meg gyakorlatilag is. 115k volt több, mint két éve az akkor frissen kijött N82-öm.
Imádom.

Nekem tetszik. Lehetséges másik operációs rendszert tenni az ilyen telefonokra?
A külseje nekem sem tetszik annyira, a Symbian pedig rossz emlékeket idéz az N95öm miatt... De a szifon zárt rendszerénél minden jobb! 😄
Clava
asszem maradok a jól bevált Iphone nál 😊

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

A Symbian utolsó vergõdései :/

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Tetsuo
Az ilyen csucstelokkal az a baj, hogy elvileg qrva jok.. gyakorlatilag naponta lefagy, rosszul olvassa a memoriat, megart neki a meleg, a hideg, a koccanas.. minden. Valojaban kbszottul megbizhatatlanok, foleg, ha kihasznaljuk minden funkciojat, benne tarolunk jelszavakat, jegyzeteket, stb..
Ma mar egyre tobb a virus, adathalaszat es a szoftveres bugok lehetosege is.

Sonim. Kb az a hordozhato telefon. Mert nem kell hozza inkubator.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

csak ne lenne ilyen ronda szegény...
← ElőzőOldal 2 / 2