A Nokia bemutatta az N8-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Farmville-t kezelné... 😄😄😄
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
MJ rulz Pink Team The Only One
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
* Integrated GPS, A-GPS receivers
* Ovi Maps with free car & pedestrian navigation
* Wi-Fi Positioning
* Compass and accelerometer for correct orientation of display
* Nokia Map Loader application via PC to upload maps to the device memory
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
=
GPS 😄
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
# Orientation sensor (Accelerometer)
# Compass (Magnetometer)
# Proximity sensor
# Ambient light detector
Amúgy kimaradt az OPEN GL 2.0 támogatás is! Ami azért elképesztõen lényeges dolog!
Szent ég! Szerelmes lettem!
U.i. 2 éves perfekt állapotú N82 eladó vagy ráfizetéssel N8-ra cserélem! <#idiota>#idiota>
Azt hiszem megvan a telóm utódja!
Szerk: Hopp, kimaradt az FM transmitter is!
Szerk2: Meg a HDMI kimenet is!
ATYAÉG! Ez a teló álmaim netovábbja! Végre minden egy helyen! Legutóbb N82-nél éreztem u.e.
Sajna iPhone kamerája nekem nem elégséges.
Imádom.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ma mar egyre tobb a virus, adathalaszat es a szoftveres bugok lehetosege is.
Sonim. Kb az a hordozhato telefon. Mert nem kell hozza inkubator.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8