73
-
Drawain #33 Kíváncsian várom :) A Symbiannal csak az a baj, hogy nem Android. Tetszik vagy sem, minden jel arra mutat (fejlesztői közeg, konferenciák, stb.), hogy a jövőben az Iphone-Android duó lesz a meghatározó, és ide már nem igazán fér bele egy harmadik. Ki fejlesztene még Symbianra is, ha az első kettővel nagyjából le fogja fedni a mobilhasználók 90%-át. -
#32 Vagy nagyon korán volt, vagy nem volt még benne a hírben, de én nem láttam.
Egyébként tudom, hogy van benne, mert már máshol olvastam híreket a telefonról.
120k-t még adnék is érte. :) -
Drawain #31 Tévedsz, N73 tulaj vagyok - tehát Symbianos. Tudom miről beszélek :) -
CamelX #30 Ha te mondod én elhiszem :D az hogy én még nem láttam olyat, nem azt jelenti h nincs is :) mondjuk amit lejjebb írt fórumos barátunk Farmville azt megnézném hogy kezeli egy smartphone, de nálam bebizpnyosodott hogy az alkalmazások és programok csak úgy működnek igazán patentül ha 1 bizonyos zárt rendszerre íródnak. Ezért jó az Appstore és az Ovi és ezért nem lesz addig normálisan működő pl. Facebook alkalmazást, amíg azt át nem kódolják PC-sről 1 bizonyos eszközre -
krajcsovszkig #29 A symbiannel semmi baj nincs, csak az utóbbi időben keveset fejlesztették, de most nagyon beindultak, ez a 3-mas lehet hogy még az androidnál is jobb lesz. -
#28 ez nem vergödés ez ténleg jó telo.errölpofáztam h az uj symbian jónak igérkezik! -
krajcsovszkig #27 Kell. -
#26 N82-öm gond nélkül kezeli a flasht... akarsz róla videot? -
#25 Tessék értelmezni. A-GPS !IS!. -
CamelX #24 Amire ez kijön addigra már rég az iphone 4g és HD lesz a trónon :P én mondjuk helyükbe inkább Androidot raktam volna alá. Aki szerint meg iphone túlkorlátolt az vagy nem használta még, vagy nem tudja hogyan kell kihasználni. Ok h flash nincs de pl eddig 1 telóval se tudtak nekem előjönni h akadás és fagyásmentesen kezelné a flasht -
socheater #23 A-GPS? Hát, azért az nem nagy durr...
Ha a Farmville-t kezelné... :D:D:D -
#22 és ez a nokia is tetszik, persze puding próbája az evés.:) -
#21 nekem omnia2 van, eddig 2szer fagyott le 5hónap alatt, és használom rendesen, és telepítettem is rá egy valag dolgot. nem kell általánosítani, biztos vannak kevésbé sikerült modellek, de vannak nagyon jók is. szvsz omnia2 nagyon jó. -
who am I 7 #20 fú...nem rossz nem rossz... bár megvok elégedve a 5800ámmal..ár/érték arányával..egy htc hd2 lenne jóú :D de ez se tűnik rossznak..khm, kamerája nem rossz. -
#19 Csak arról nem szól a fáma, hogy használható lesz-e? -
#18 GPS and navigation
* Integrated GPS, A-GPS receivers
* Ovi Maps with free car & pedestrian navigation
* Wi-Fi Positioning
* Compass and accelerometer for correct orientation of display
* Nokia Map Loader application via PC to upload maps to the device memory
-
Cat #17 Nem csak GPS, hanem térképszolgáltatás is. -
napimester #16 "Ingyen jár hozzá az egész világra kiterjedő Ovi Térképek gyalogos és autós navigáció."
=
GPS :D -
bigjoe #15 Iphone 3G-m van és vártam az új apple telefont jobb híján, de a nokia-symbian párosítás a szívem csücske, tehát szerintem megveszem.. -
#14 Ezt a 2 képet az N8-al készítették:
-
#13 Előrendeltem -
#12 Egy kis hab a tortán:
# Orientation sensor (Accelerometer)
# Compass (Magnetometer)
# Proximity sensor
# Ambient light detector -
#11 Ne fárasszon kérem... WLAN.
Amúgy kimaradt az OPEN GL 2.0 támogatás is! Ami azért elképesztően lényeges dolog!
Szent ég! Szerelmes lettem!
U.i. 2 éves perfekt állapotú N82 eladó vagy ráfizetéssel N8-ra cserélem! -
#10 WiFi-t miért nem lett megemlítve? -
#9 Kimaradt, hogy van benne GPS! Már pedig ez egy erősen fontos tulajdonság!
Azt hiszem megvan a telóm utódja!
Szerk: Hopp, kimaradt az FM transmitter is!
Szerk2: Meg a HDMI kimenet is!
ATYAÉG! Ez a teló álmaim netovábbja! Végre minden egy helyen! Legutóbb N82-nél éreztem u.e.
Sajna iPhone kamerája nekem nem elégséges. -
#8 Gondolom iPhone tulaj vagy... -
#7 Meg gyakorlatilag is. 115k volt több, mint két éve az akkor frissen kijött N82-öm.
Imádom. -
slickboy #6 Nekem tetszik. Lehetséges másik operációs rendszert tenni az ilyen telefonokra? -
napimester #5 A külseje nekem sem tetszik annyira, a Symbian pedig rossz emlékeket idéz az N95öm miatt... De a szifon zárt rendszerénél minden jobb! :D -
#4 asszem maradok a jól bevált Iphone nál :) -
Drawain #3 A Symbian utolsó vergődései :/ -
#2 Az ilyen csucstelokkal az a baj, hogy elvileg qrva jok.. gyakorlatilag naponta lefagy, rosszul olvassa a memoriat, megart neki a meleg, a hideg, a koccanas.. minden. Valojaban kbszottul megbizhatatlanok, foleg, ha kihasznaljuk minden funkciojat, benne tarolunk jelszavakat, jegyzeteket, stb..
Ma mar egyre tobb a virus, adathalaszat es a szoftveres bugok lehetosege is.
Sonim. Kb az a hordozhato telefon. Mert nem kell hozza inkubator. -
falselight #1 csak ne lenne ilyen ronda szegény...