105
-
G_ArchAngel #25 Csak mig az Apple ezt is rendesem megcsinalta, addig az altalam amugy kedvelt regi VAIO-m legszarabb resze a billentyuzet volt.
Ez amit fel kell fogni: az Apple tokeletesiti a masoktol lopott dolgokat, mig masok meg rendesen sem tudnak lopni az Apple-tol:) -
G_ArchAngel #24 Mikor nem volt meg gepem, akkor az Ifjusagi klubban, mint jo uttorok azon jatszottunk:)))
Amugy visszamehetunk tobb evtizedet es mindennek meglesz az elodje...
Canon-nak, Nikon-nak is kellett lopni anno a nemetektol es most hol vannak?
-
#23 Akkor most mar azt is tudod, hogy ezt a szigetes kialakitasu billentyuzetet a Sony talalta ki es alkalmazta a vilagon eloszor ezen a netbook-on. Ezt az Apple szepen lekoppintotta es azota is eloszeretettel hasznalja a gepein... :) -
wip3out #22 Ember!
Szigetes billentyűzet előbb volt a Sony-nal mint az almánál, Solten is erre utalt a fotóval.
Az más kérdés, hogy a Sony meg a ZXSpectrum-ot másolta, ha mondd ez a név még valakinek valamit.
-
G_ArchAngel #21 ???
Azt tudom, hogy a Sony lemasolta az Apple alu keyboard design-t, majd robbano akksikkal latta el a laptop gyartok tobbseget...
(Vaio X505 release date-re a google mindenhol 2004-es datumot ir, mig az Apple Wireless keyboard 2003-as)
Persze azota a Sony is megprobalt premium iMac masolatot kesziteni - szanalmas probalkozas lett, eppigy a premium laptopjai is...
Raadasul a szotyi kacatok ugyanolyan dragak, mint az Apple hulladekjai, de utobbiakon legalabb rendes op.rendszer van:) -
#20 Nem csak a kicsiktol, a nagyoktol is lopkod; Vaio X505, 2003:
-
G_ArchAngel #19 Kell az Apple a consumer IT-vilagnak...
Az Apple az a ceg, amelyik ugyesen osszelopja a kisebb, eselytelen cegektol szarmazo innovaciokat, atalakitja oket es sikeres termeket keszit beloluk, melyek hadjaratait pancelos marketing lovagok tamogatjak. A tobbiek pedig igyekeznek lemasolni minden Apple termeket tobb-kevesebb sikerrel.
Egyelore kevesebbel, mert mig minden ceg szart arul dragan, addig legalabb az Apple szepen csomagolja...
(MBP-m, iMac-em es iPhone-om van, latom a hibaikat, de ezekkel megprobalok egyuttelni es inkabb elviselem, hogy Steve Jobs helyezze a szamba, mint Steve Ballmer a seggembe...) -
Szefmester #18 A "Heil Jobs" mikor lesz kötelező köszöntés náluk? -
#17 Lehetne éppen olyan ami még működik is:pl Moszad -
WilliamMcKinley #16 Szerintem igaza van. Főleg, hogy nem azért szeretik vagy utálják, mert hasznos vagy sem, csak ilyen buta fantom hülyeségek miatt és igenis vicc, hogy erre érnek rá az emberek meg ennyi felesleges energiájuk van.
Cikkhez meg annyit hogy ez egy érdekesség most már ezt is tudjuk, de közünk nincs hozzá. El lehet ítélni vagy örülni neki, de felesleges újabb keresztes hadjáratot indítani az Apple ellen. -
Bhalage #15 mert?
lehet kicsit szűklátókörű vagy -
#14 Toht őrnagy -
Ronny #13 nálam ez erősen az irracionális emberi érzések témakörébe tartozik. -
#12 A hongkongi ongyilkos fejleszto aki hibazott, pedig tul lelkiismeretes volt..
-
BlackRose #11 A "piaci kapitalizáció" csak egy jelentéktelen szám amivel azok vannak elfoglalva akik nem tudják, hogy az érték marginális és nem lehet a részvények pillanatnyi árát szorozni az összes létező részvénnyel mert nincs az összes részvény forgalomban... de mégis nem árt megemlíteni, hogy már nem az AAPL az "értékesebb", ugyanis pillanatnyilag AAPL = 238.44 milliárd USD, MSFT = 270.32 milliárd USD... ja és megemlíteném még, hogy ismét Bill Gates a leggazdagabb igaz a Forbes nem csinál minden nap listát... :)
Egyébként a Microsoft (termékfejlesztési és kezelési politikája) kezd Linus Torválds-ra vagy akár Richard Stallman-ra hasonlítani az Apple-hez képest :)
Azt mondják az IBM és Apple volt a '80-as évek cége, a Microsoft a '90-es, a Goolge és Apple a 2000-es, és szerintem a Microsoft és Google lesz a 2010-es cége, az Apple most jól nyergel de a pipeline üres, fejlesztői rendszerei nincsennek felkészülve az elkövetkező 10 év óriási hardware fejlődésére, fejlesztési szókásai zártak nem ismerik az együttműködést (pont úgy mint valamikor a Microsoft volt de már nem), és nem a megosztásra nem a tudás alapú gazdaságra hanem a kontrolra és konzumerizmusra épülnek, ami még egy darabig tartani fog és nyereséget hoz de már nem sokáig. Ez az én véleményem. -
Amergin #10 "Nem véletlen, hogy paranoid konszernnek nevezik az Apple-t" - gondolom az egyesült államok elnökének a testőrsége is "paranoid", hogy védik az elnököt, pedig kinek jutna eszébe megölni?
"Worldwide Loyalty Teamet a cég Gestapójának is nevezik" - ha az lenne, akkor motozna is (ami ugye a testüregekre is kiterjed...) Vajon miért nem a CIA-hoz hasonlította a cikk író a teamet? Válasz: mert elfogult...
"Csak azt tudom mondani, hogy azt a mérnököt, aki az iPad bemutatójának estéjén megmutatta nekem a készüléket, később kirúgták" -még szép. Amiről két ember tud az már nem titok és nehogy már ő döntse el, hogy mikor és kinek kerül egy fejlesztés bemutatásra.
"Az az vállalati kultúra, ahol egy olyan embernek, mint Steve Wozniak nem lehet megmutatni a hivatalos bemutatása előtt néhány órával egy új terméket, az nem az innováció, hanem a félelem kultúrája." -így igaz, mert jobb félni, mint megíjedni. Ügyelnek a biztonságra, mert nem tudhatják kik akarnak kémkedni: nem szeretnék ha a fejlesztések rossz (khmm....) kezekbe kerülnének. -
#9 Ha lehet valamit utálni, akkor szeretni is. -
#8 Én nem lepődtem meg csak kifejeztem az Apple-ről a véleményem úgy általánosságban :D -
#7 Mivel ez ma a hír. Ha nem csak az SG-t olvasod hanem a hozzá hasonló külföldi oldalakat is akkor azon lepődnél meg, hogy mennyire kevés az appkle hír. Csak pár tipp: Mashable, Wired: Gadget Lab,Gizmondo, ReadWriteWeb...etc Csak pár név a nagyobbak közül.
Mivel az SG nem rendelkezik akkora erőforrásokkal hogy sok saját anyagot hegesszen, kénytelen ezek a nagyobb siteok híreiből mazsolázni és az ő trendjüket követni
Btw, jó a kitüzője a Jonesos f@szinak -
Ronny #6 hogyan lehet szeretni egy céget? Komolyan, nem értem az embereket... -
Cat #5 Még mindig messze több a Microsoft hír, pedig:
"Az Apple piaci kapitalizáció tekintetében már megelőzte a Microsoftot. Az S&P 500 index vállalatai közül pedig már csak egyetlen cég, az Exxon Mobil előzi meg a sorban. A Standard & Poor’s által közzétett adatok szerint az Apple piaci kapitalizációja elérte a 241.5 milliárd dollárt, ezzel a második legnagyobb vállalat lett az S&P 500 indexben. Az Apple-t így már csak az Exxon mobil előzi meg e tekintetben, az olajtársaság 300 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval rendelkezik."
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=132126&is=1 -
#4 mostanában sok az apple hir észre bvetétek???miért??látják h ezek legnépszerübbek flame szempontjából...sok alátogató...holnap jön az h apple mostmár körte..
szeretem a céget de eza sok cik mostanába roluk.. -
#3 + jó a kép -
#2 Ennek tükrében aszem már nem kérdés hogy hogyan is keveredett el az az iPhone...
Btw, ez kb annyira undorító mint ami az Activisionnál megy.
Mérgezett alma? Ha valaki ezen meglepődött az akkor biztos nem sokat hallott, olvasott a multik egy-egy húzásáról. -
#1 Mérgezett alma...