28
  • Intensify
    Egyetértek.Viszont ez nyilvános mi lehet még amiről nem is tudunk....Az emberi kegyetlenség mérhetetlen
  • hiftu
    Szerintem csak simán zombi volt a fickó.
    Akkor meg miért ne fényképezné magát?
    Végre sikerült csinos arcot csinálnia magának!
  • Julius Caesar
    Szerintem ez kamu. Iyen sérüléssel véreznél mint atom - ja meg haldokolnál, nem fényképezkednél...
  • Nos
    na és az idegpályák természetesen nem kötődtek össze, szóval ez csak egy nagyon rövid ideig fenntartható helyzet
    anélkül meg a gyakorlati haszna édeskevés
  • hispan2
    Ez a majmos videó... meg ez az egész... hátborzongató.
    A majmos dolgohoz csak annyit, hogy folyamatosan dőlt a vér a szájából és az orrából, nyílvánvalóan nem egy stabil állapotot hoztak létre, csak "életben tartották az agyat egy másik testtel".

Ez majd akkor lesz durva, ha a saját DNS-eddel növesztenek arcot és nem lökődik ki.
  • Nos
    Az nem fej, hanem testátültetés. Hiszen a testedet ha kicserélik, attól még te maradsz, de ha a fejedet . . .
  • Professzore
    Szerintem meg nem. Ezt az ipsét jópár (8+) évvel ezelőtt érte motorbaleset, sisak nélkül ütközött és a szélfogó plexi levitte az arca alsó felét.
  • Vogel
    Rotten.com faq-jában van ez a kép: DURVA! Szerintem ő a fickó.
  • Tetsuo
    A majmok csupan nehany orat eltek, komoly idegrostokat nem tudnak osszekotni, pl a gerincvelot.. ma eselytelen.
    Ez egy nagyon kegyetlen beavatkozas volt, en kb azt csinalnam az orvosokkal is, akik ezt tettek a majmokkal..
  • tomonor
    Azt hittem először Michael Knight esett át ilyenen.
  • Loverman
    te ugye nem kicsit vagy hülye? az első képen látszik a műarc körvonala, a másodikon már igazi van. attól hogy nincs állkapcsod még nem kell úgy járkálnod hogy nem takarod el. ő csak épp egy bőrszínű, megfelelő kialakítású latexdarabbal tette, lyukakkal az orrának és a szájának
  • jhetedikj
    hát ez brutális, szegény kutyus :(
  • Kornan
    Ezt nem is néztem, elég durva.
  • Talgi
    Bárkivel megeshet :D
  • moikboy
    A majomfej-átültetésnél volt related video: http://www.youtube.com/watch?v=rSrIkUXwsNk&feature=related :O Nem is maga az ötlet durva, mert ez nekem is eszembe jutott már, hanem az, hogy tényleg meg is csinálták :|
  • Kornan
    Állítólag régen csináltak már fejátültetést is majmokon. Elvileg emberen is lehetne. Mondjuk ha jól értettem, akkor utána már nyaktól lefele nem tudott mozogni, de életben maradt a majom a másik testen. Ez régen volt, azóta már többre lennének képesek.

monkey head transplant - angol

Amikor a tv-be láttam erről egy műsort magyarul kicsit megdöbbentett. Pedig nem sok minden szokott.
  • T0nk
    Ha a személyisége le tudta kezelni azt, hogy szétlőtte a saját fejét, aztán húscafatok rojtosan tyaffogtak az arca helyén és vér spriccelt mindenfelé amikor levegőt vett, akkor azt már nem lesz nehéz, hogy kicsit máshogy néz ki, csak normálisan.
  • endrev
    Döbbenetes... Mondjuk érdekes lehet majd a tükörben nem a saját arcát látni.. Vajon a személyisége képes lesz ezt feldolgozni...?
  • Sir Ny
    Látványos javulás? Azon kívül, hogy a két képen másképp tartja a száját, azon kívül semmi változás nincs.
  • Amergin
    A szaftosabb részleteket sem kellene jótékony homályban hagyni: lássunk pár lépet!
    Például: ELŐTTE/KÖZBEN(!)/UTÁNA
    //
  • Balintos
    Azt hiszem a legtöbb titkosszolgálatnál már megünnepelte. Csak a terroristák...
  • Alfa Of NS
  • WinG
    rákerestem Isabelle Dinoire-re. nála azért látványos javulás volt.

http://weetlogs.scilogs.be/gallery/15/isabelle%20dinoire.jpg

kíváncsi lennék a mostanira.
  • Glutamin
    Kíváncsi lennék, hogy ilyen esetekben elméleti szinten lehetséges-e már saját arcot növeszteni laboratóriumban, ami kevésbé lökődne ki. Azt hiszem fület már tudnak így készíteni.
  • Nothing117
    nemsokára már agyátültetéseket is végrehajtanak majd
  • Chocho
    Kérdés, hogy mennyire néz ki emberien... az eddigi átültetettek nem nyertek valami sokat. Szvsz még gyerekcipőben jár ez a technológia.
  • Julius Caesar
    "Az új arc tulajdonosa egy harmincas éveiben járó spanyol gazdálkodó, aki véletlenül szétlőtte arca alsó felét."
    Véletlenül szétlőtt ez arcát? WTF?! E havi darwin díjasunk.
  • ScarY MAN
    durva