28
-
Intensify #28 Egyetértek.Viszont ez nyilvános mi lehet még amiről nem is tudunk....Az emberi kegyetlenség mérhetetlen -
#27 Szerintem csak simán zombi volt a fickó.
Akkor meg miért ne fényképezné magát?
Végre sikerült csinos arcot csinálnia magának! -
#26 Szerintem ez kamu. Iyen sérüléssel véreznél mint atom - ja meg haldokolnál, nem fényképezkednél... -
Nos #25 na és az idegpályák természetesen nem kötődtek össze, szóval ez csak egy nagyon rövid ideig fenntartható helyzet
anélkül meg a gyakorlati haszna édeskevés -
#24 Ez a majmos videó... meg ez az egész... hátborzongató.
A majmos dolgohoz csak annyit, hogy folyamatosan dőlt a vér a szájából és az orrából, nyílvánvalóan nem egy stabil állapotot hoztak létre, csak "életben tartották az agyat egy másik testtel".
Ez majd akkor lesz durva, ha a saját DNS-eddel növesztenek arcot és nem lökődik ki. -
Nos #23 Az nem fej, hanem testátültetés. Hiszen a testedet ha kicserélik, attól még te maradsz, de ha a fejedet . . . -
Professzore #22 Szerintem meg nem. Ezt az ipsét jópár (8+) évvel ezelőtt érte motorbaleset, sisak nélkül ütközött és a szélfogó plexi levitte az arca alsó felét. -
#21 Rotten.com faq-jában van ez a kép: DURVA! Szerintem ő a fickó. -
#20 A majmok csupan nehany orat eltek, komoly idegrostokat nem tudnak osszekotni, pl a gerincvelot.. ma eselytelen.
Ez egy nagyon kegyetlen beavatkozas volt, en kb azt csinalnam az orvosokkal is, akik ezt tettek a majmokkal.. -
tomonor #19 Azt hittem először Michael Knight esett át ilyenen. -
Loverman #18 te ugye nem kicsit vagy hülye? az első képen látszik a műarc körvonala, a másodikon már igazi van. attól hogy nincs állkapcsod még nem kell úgy járkálnod hogy nem takarod el. ő csak épp egy bőrszínű, megfelelő kialakítású latexdarabbal tette, lyukakkal az orrának és a szájának -
#17 hát ez brutális, szegény kutyus :( -
#16 Ezt nem is néztem, elég durva. -
Talgi #15 Bárkivel megeshet :D -
moikboy #14 A majomfej-átültetésnél volt related video: http://www.youtube.com/watch?v=rSrIkUXwsNk&feature=related :O Nem is maga az ötlet durva, mert ez nekem is eszembe jutott már, hanem az, hogy tényleg meg is csinálták :| -
#13 Állítólag régen csináltak már fejátültetést is majmokon. Elvileg emberen is lehetne. Mondjuk ha jól értettem, akkor utána már nyaktól lefele nem tudott mozogni, de életben maradt a majom a másik testen. Ez régen volt, azóta már többre lennének képesek.
monkey head transplant - angol
Amikor a tv-be láttam erről egy műsort magyarul kicsit megdöbbentett. Pedig nem sok minden szokott. -
T0nk #12 Ha a személyisége le tudta kezelni azt, hogy szétlőtte a saját fejét, aztán húscafatok rojtosan tyaffogtak az arca helyén és vér spriccelt mindenfelé amikor levegőt vett, akkor azt már nem lesz nehéz, hogy kicsit máshogy néz ki, csak normálisan. -
endrev #11 Döbbenetes... Mondjuk érdekes lehet majd a tükörben nem a saját arcát látni.. Vajon a személyisége képes lesz ezt feldolgozni...? -
Sir Ny #10 Látványos javulás? Azon kívül, hogy a két képen másképp tartja a száját, azon kívül semmi változás nincs. -
Amergin #9 A szaftosabb részleteket sem kellene jótékony homályban hagyni: lássunk pár lépet!
Például: ELŐTTE/KÖZBEN(!)/UTÁNA
// -
Balintos #8 Azt hiszem a legtöbb titkosszolgálatnál már megünnepelte. Csak a terroristák... -
Alfa Of NS #7 -
WinG #6 rákerestem Isabelle Dinoire-re. nála azért látványos javulás volt.
http://weetlogs.scilogs.be/gallery/15/isabelle%20dinoire.jpg
kíváncsi lennék a mostanira. -
#5 Kíváncsi lennék, hogy ilyen esetekben elméleti szinten lehetséges-e már saját arcot növeszteni laboratóriumban, ami kevésbé lökődne ki. Azt hiszem fület már tudnak így készíteni. -
Nothing117 #4 nemsokára már agyátültetéseket is végrehajtanak majd -
#3 Kérdés, hogy mennyire néz ki emberien... az eddigi átültetettek nem nyertek valami sokat. Szvsz még gyerekcipőben jár ez a technológia. -
#2 "Az új arc tulajdonosa egy harmincas éveiben járó spanyol gazdálkodó, aki véletlenül szétlőtte arca alsó felét."
Véletlenül szétlőtt ez arcát? WTF?! E havi darwin díjasunk. -
#1 durva