8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Gyogyito
    Sziasztok!

A Steampike shard Defiant oldalán alakult egy magyar guild: Ascended

Cifu beilleszted majd őket a felsorolásba?

Köszönöm!
  • Soad999
    Vki nemtudja h h lehet hozzá adni a Rift-t az X firehoz?
    kösz :)
  • TDC Geronimo
    mmorpg.com (p)review
  • Soad999
    Nem szóltam :o
  • Soad999
    Magyar PVPs Defiant-osok akkor a hangover szerveren van leginkább? csak hogy akkor hol kezdjek karit :P
  • Soad999
    Én is már meg is csináltam az accot és kb 40 perc és lejön a játék
  • Supeerior
    Én most kaptam választ,levették a telefonos aktiválást az accountomról és már tudtam is fizetni.
  • MaRee
    Nekem nem volt semmi telefonos dolog, mondjuk én 2009 óta regisztrálva vagyok.Ebben sajnos nem tudok segíteni
  • Soad999
    Ott most kb reggel 8:36van szal lehet h azért nem írta még.
  • DragonKnight
    Nekem 3 óra telt el attól kezdve hogy elküldtem a supportnak a ticketet, addig mire tudtam fizetni.
  • Soad999
    Hali! Írtam nekik h nem fogadta el kb fél2 kor aztán várom h visszaírjanak remélem h nem soká visszaírnak :P
    Köszi ^^
  • DragonKnight
    Írni kell a supportnak, úgy látszik hogy a mobil szám nem tetszik a gépnek aki felhívna. Csak az új d2d accountot szopatják első vásárlás előtt. De ha irsz a supportnak hogy nem megy a telefonos aktiváció és megadod az adatokat a support ticketben, akkor leveszik az accountról a telefonos aktivációs igényt és utánna egyből fizethetsz nem lesz telefonos szopás.

• Soad999
    Te a telefonos mókát hogy oldottad meg? :/
  • Soad999
    Nekem is... hiába adtam meg a telfonszámom azt írja ki h szar és mivel megvolt a 3 próbálkozásmost már nem is enged tovább... csak ha írok a supportokosoknak...
  • Supeerior
    Neked nem volt gondod a fizetésnél direct2drive-on? Mikor a végére jutok és telefonos ellenőrzés kell ott hibát ír és nem enged tovább.
  • MaRee
    Én direct2drive-on vettem meg, 9000 HUF-ért, így jár hozzá 30 nap ingyen játék, a launcher pedig 3-4 MB/s-el szedi a játékot, tehát kb megveszed és egy óra múlva már tolhatod is :) A játék dobozosan még nem jelent meg, 03.04-én fog, de aki digitálisan megveszi az nyomhatja már, rengeteg ember játszik már ígyis.
  • Arwenke
    Van itt aki paladinnal jatszik, erdekelne itt milyen.
    En eddig ranger/bard/sab probaltam, erdekes.
  • Line
    Hol lehet ezt a játékot perpill beszerezni? Azt nézem már mindenki tolja és elvileg meg sem jelent. :-)
    Illetve jár e valamennyi playing time az alapjátékhoz, vagy kell külön venni feltöltőkártyát?
  • Bhalage
    hja en is igy erzem, bar kiprobalok ezt azt jo kis casual jelleggel
    amit igazan banok hogy defiant oldalon nem jott ossze semmilyen nagyobb magyar guild, de igazabol mindegy . )
  • s0n1c
    pve - steampike - öreg vagyok már a contested levelinghez -.-
  • Bhalage
    te hol tolod?
    sagespire ?
  • Madmano
    Melyik szakma,szakmák lesznek a nyerők szerintetek?
  • s0n1c
    Daocra is hajaz számomra nem kicsit, plusz jó adag war, tényleg jól összerakták.
  • Soad999
    Király köszi :)
  • Torzonborz
    igen van ilyen. gyk kezdő területen pl guardian oldalon silverwoodban még védett vagy viszont a következő zónában már rajtad figyel a pvp flag.
  • Soad999
    Nem flame elni akarok, csak annyi a kérdésem hogy vannak e olyan területek amik semlegesek tehát ahol lehet találkozni a másik frakcióval és meglehet őket támadni ennyi :P
  • MaRee
    Van ilyen, de hát a wow-ot tényleg ne hozzuk fel ha open pvp-ről van szó:)
  • sanyiiiii
    Ha esetleg még valakinek problémája lenne :error 1012 és a steam
  • TDC Geronimo
    wowban nincs open pvp már vagy 5 éve. Tegnap lezergelt egy defiantos raid. Ez már annak számít?
  • Bhalage
    talan lesz belole trial, talan nem.
    egyelore meg nagyon friss, hisz az igazi relase meg nem is volt meg...

sajna hogy senki nem adja kolcson (en sem : ) dehat az interneten nem celszeru megbizni senkiben

amugy emberfuggo lehet, hgoy kinek tetszik, meg kinek nem, szemely szerint en "el tudok benne merulni" tehat jatszom es fel sem tunik, hgoy eltelt az ido.. mindig van mit csinalni. bevallom a quest szovegeket 70%ban nem szoktam elolvasni, nem tudom ez miert van, de az engem annyira nem kot le. pedig birom a roleplayt.

az invaziok es a riftek poen.
    a tajak es a karik szepek, nekem sokkal jobban bejon, mint a rajzfilmszeru wow. a fegyok se elszalltak, hanem olyan fegyverkinezetuek. a pancelok is pancelnak tunnek nem a karira huzott hulye es deformalodott texturakra, a warrik pancelban a clerick chainben, zsivanyok borben, magek csuhaban es ez latszik is. .mondjuk ezek kb lvl20ig tapsztalatok...

en ugy vettem meg , hogy cska youtubeon lattam es szerencsere nem bantam meg.
  • Soad999
    Még 1 kérdés és megveszem :D Open PVP van benne mint a wowban? hogy küldizés közben találkozhatsz másik frakcióval pl?
  • Avenger
    Vannak külön szerverek, de lehet játszani mindkét helyen, csak launcherben kell váltani, mert egyszerre csak az egyik kontinensét mutatja :)
  • MaRee
    Én is hezitáltam, de mióta tegnap megvettem, minden kétségem elmúlt. Ez az eddig általam próbált(kb 8) MMO közül a legjobb, az utóbbi idők MMOinak a legjobb ötletei vannak benne összegyúrva. Ablity lagot, sőt semmilyen más lagot nem vettem észre eddig. Anglia és EU? Ezt hogy érted? Nem amerikaira gondoltál? Egyébként ha jól tudom nincsenek külön US és EU szerverek, de lehet hülyeséget mondok. :)
  • Soad999
    Hali!
    Na vki segítsen plz! nagyon filózok rajta h vegyem e meg vagy ne! Idáig a wowwal játszottam sokat, és kellene egy új játék már. Pár embert kérdeztem aztmondták h van olyan mint a wow. Egy olyan kérdésem lenne h PVP ben mega combatokban van e soft lagg, mint ami sok más MMOban szokott lenni de pl a wowban nem volt. (pl ha lenyomsz egy abilityt akor azzonnal csinálja nem 1-2 sec mulva) És aki megakarja venni a játékot meglehet venni 10ért a Collectors Editiont :) Van külömbség amugy Az Angliai és az EU accok között?
    kösz :)
  • Bhalage
    biztos lvl50es karikkal akarnak menni az uj belepoket gankelni -.-
  • 0Fritz
    Négy napos karaktereken mit transzfereljenek?
  • dzsihad2
    arról nem írtak valahol hogy lesz transzfer az új szerverekre? mert az király, hogy fellőttek egy csomo újat csak kéne kiirni vmi transzfert is rájuk.
  • sanyiiiii
    Kiadják itt az emberek a féltve őrzött titkokat :D
  • Torzonborz
    no akkor azt hiszem azt is AH-ba fogjuk pakolni :D
  • Bandeeka
    http://rift.zam.com/en/stc.html?t=00ejG.x.E0ExcstsR.Vgzc

erre gondoltam
    remélem jó a link