8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
radical #4235 És mindeközben Gloamwoodban a travelling vendornál 95Gért lehet 12 slotos zsákot venni.... -
#4234 chloromancer ftw! -.- -
#4233 Hali !
Itt van egy Soul tree builder , állítsd össze azt amit gondolsz aztán linkeld be ide.
Így jobban ki lehet elemezni hogy mennyire életképes vagy sem.
-
Bandeeka #4232 Sziasztok!
A héten kezdem el a játékot és mivel nem bétáztam szeretnék segítséget kérni. Healer leszek és szeretném ki kérni az itt jelenlévők véleményét erről az összeállításról.
Sentinel/warden/purifier
Ezzel a healer összeállítással mennyire leszek életképes?
Köszönöm a segítséget -
seaedge #4231 Ez az RB/RVR nagyon durva. Scarwoodban 2 guardianos megprobalt legankolni tegnap, 2/3-ad HP-m maradt kb mire a masodik is meghalt. Gyakorlatilag sajat magukat oltek meg. -
Bhalage #4230 pokoktol mar rosszul vagyok -
Bhalage #4229 ugy lattam lucky coinert lesznek hasonloak :D -
#4228 Jóhogy. Ezt a módszert mindenkinek tudom ajánlani, aki esetleg új szerverre megy. :) -
Bhalage #4227 oO hát kíváncsi leszek!
szamomra pl a whitefall jatszhatatlan, olyan ertelemben, hgoy amikor hazaerek még sohasem volt olyan queue amit kivarhato lett volna, viszont a tobbi server nagyjabol normalizalodott! : ) -
#4226 Mocskos kizsákmányoló kapitalista vagy...
Keblemre! -
#4225 A sok crafter tönkretette a jó kis bizniszemet... :)
Abból szedtem meg kicsit magam, hogy a hülyegyerekekre építettem. Megjelentek a 10 slotos zsákok 2-3 platináért, én fogtam magam, vettem a general vendornál 8 slotosakat 23 goldért, és kitettem 50g-ért az AH-ba. Vitték, mint a cukrot. :D -
#4224 Szép elfoglaltság lesz. :) -
vgyuri #4223 Mindegyik. :) Összedobnék egy kis weboldalt, amivel ki lehetne számoltatni, hogy a szakmák felhúzásához mennyi alapanyag szükséges. -
#4222 Melyik szakma kéne? -
vgyuri #4221 "Csókolom, nyuszika eljöhet velünk játszani?"
- De gyerekek, nyuszika 1 hónapja meghalt.
- Akkor legalább a labdáját elkérhetnénk?
Tudtok olyan oldalról, ahol fent vannak a craftolható cucokhoz az alapanyag infók? Telarapedia (wiki), Ign, Incgamers és Zam is még hiányos. -
#4220 "Csókolom, nyuszika eljöhet velünk játszani?"
-
#4219 A triontól érdemes, 5 perc se kell ahhoz hogy teljesítsék a vásárlást és olcsóbbak mint a CDgalaxis. -
#4218 31 új szerver nyílik ma :o -
empie #4217 Sziasztok.
érdeklődnék,hogy ha most megveszem a riftet a headstartba betudodk-e még csatlakozni?
És ha igen,akkor hol érdemes megvenni? cdgalaxis? steam?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#4216 direkt neked :y -
Murmur #4215 A lósegg hiányzott rá. :) -
#4214 Gloamwood <3
-
Quler #4213 má megint nem mennek a szerók? -
Laroa #4212 van egy 37 megás ápdét -
Gear #4211 Epic :) -
#4210 Lájkoljátok az új fejesemet?
-
MaRee #4209 Prophecynél kit keressek ingame a tagfelvételért? Maree nevű magem szívesen csatlakozna régi arcokhoz :) -
Soad999 #4208 Pm ment :PP -
#4207 Blightweald. Olyan fél 6-tól szokott gyűlni a sor pont. :F -
DragonKnight #4206 Ha WhiteFall akkor ez volt a helyzet már kora délután is. -
#4205 Mekkora jó már hogy 6-kor érek haza a melóból és várhatom a 2 órás sort.
Remélem ez leülepszik egy idő után :] -
DragonKnight #4204 Hmm megjelent a hivatalos fórumon a következő topic: "when are we gonna get new content? "
LOL.
-
Murmur #4203 Nekem ez nem uj dolog, de ugy latom nektek az. :) -
DragonKnight #4202 Én meg nekiálltam logisztikázni, és bevontam a műveletbe a bankot is..... -
#4201 Nekem egyértelmű volt hogy így próbálom először :D így nem aaargh volt hanem yaaay :D -
DragonKnight #4200 Ja az én reakcióm is ez volt mikor olvastam...... -
#4199 Bazmeg...
* When you get a larger bag, you can drag it over the smaller bag and it will replace it and move all the items from the small bag into the larger bag.
Argh, argh arghhhhhhhhhhhhh -
#4198 gief táska! :d -
Murmur #4197 Letojom, önerőből is felhúzom majd úgy, mint ők. Csak kevesebbet alszom. :)) -
Laroa #4196 Ezért kellenek magasabb szintű guild társak akik küldik neked jófejségből a clothot állandóan. Ugye Leenath? :D