Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Az is megoldás lehet, hogy fent hagyod, de egyik beállítása sem írhatja felül a futtatott programokét.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezután mikor jól megizzadt a kártya egy játékban akkor túlmelegedett majd láthatatlan kék halál és reboot. Kb egy hétig nem tudtam hogy mi a gond, volt már ott minden tesztelve de semmi se volt semmi baja. Míg véletlenül megtaláltam a hiba okát.
GW2: Dragonknight.5302
anti hero
No azt akartam még oda írni hogy lehet fogadni FAKE vagy REAL 😄
http://forums.riftgame.com/showthread.php?75196-Server-list-Beta-servers
Szóval ami nekem furcsa az hogy mintha vsync-es lenne a dolog. Pedig nincs bekapcsolva sehol se.
a 60-fps úgy néz ki hogy stabilan 60 néha 61 mikor is gyorsan visszaesik 60-ra.
ÉS ami még furcsább, ha az ati kártya energiatakarékos módban van (250Mhz core és 500Mhz ram freki) akkor ugyanezek a fps jönnek csak pont felezve. Akkor a maximum 30 fps ami néha 31-re ugrik. A freki értékek viszont kevesebb mint 1/3 a rendes frekinek. Szerintem itt van a gond.
Bár ami még érdekes hogyha az aniso minõséget feljebb tolom mint 2, az nem nagyon látszik meg a textúrák minõségén (0-ról 2-re határozott javulás van) de vagy 10 fps-sel romlik a teljesítmény.
nem tudom hogy a 4procimag miatt v a 64bites oprendszer miatt, de kurva jol lehet alt tabolni akar 2 jatek kozot is. abszolu semmi reccenes onnan elhet folytatni ahol abbahagytam ;op
anti hero
Értem. Köszi az infót.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Sztem is gond van Dragon gépével. 😄
ugyanaz a fps, szal vmi gond van a gepeddel<#mf1>#mf1>
anti hero
4GB RAM
ATI 5870 1GB RAM
27" full HD (1920x1080) monitor
Windows 7 64 bit, 2010 júniusi directx pakk.
Ultra beállítások vagy egy kicsit jobbak (látótávolság , fények és részletesség a maxon)
Silverwood, Gloamwood 50-60fps. Rift buli 2-3 raid party teli casterrel és particles-el 30-40 fps
Játék közben mind a 4 mag jár igaz nem 100%-on de a kellemes 50-et hozzák, ami azt jelenti hogy csak egy szálat futtatnak de azt rendesen.
Memóriából nem fogy olyan sok ami kellemes meglepetés.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"vessetek a mókusok közé" :)
A részletesség Ultra és egy kicsi, de minden csúszkát nem mertem felhúzni maximumig 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Itt pl nem lett se jobb se rosszabb 2-4 magnál és a Rift nem használja a ki a 4 magot. Amire nekem kell.
"Sziasztok, gondoltam ide is beírom
HD5850-el teszteltem egy gyorsat ha már procit váltottam és sajnos csak ez az egy érdemileg jó játék volt a gépemen és mit ad isten ebben a cikkben is felbukkant.
Prológus pálya, amikor fel kell venni a maszkot (izzasztó rész)
E8200 @ 3400 Mhz - Min: 24 FPS Avg: 36 FPS
Q6600 @ 3000 Mhz - Min: 26 FPS Avg: 35 FPS
A min fps-t csak a véletlennek tudom be, átlag FPS-en látszik, hogy ebben a játékban szerintem semmit nem számít hogy 2 vagy 4 mag."
"
Ez egy pl. csak a 2-4 mag-ra
fuck mmo's..i.,
Whisper:
Valamivel mindenképp gyorsabb lesz mint a jelenlegi VGA-val, még ha CPU limites is lesz, általában a VGA-t jobban igénylik a játékok.
Gondolom az AMD mint mostanában mindig jobb ár/érték arányú, magyarán szóval FPS-ben ugyan annyit hoz mint az Nvidia kártya. Ám az Nvidia kártyánál jó eséllyel nem kell 6 drivert cserélgetned ha több dologgal is játszol 😊 mint ahogy korábban itt is téma volt, hogy melyik driverrel megy akkor rendesen a rift.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
The gods have disconnected you ...
Véleményt...
Eljött az ideje a tényleges választásnak. Mire cserélõdjön a 9800GTX+ -om
2 versenyzõ van, Tudom nem lesz 100% az E7300am mellé ami 3.2-n emgy viszont kezd haldokolni a mostani VGA-m így csere.
PCI-E - Gigabyte GV-N460OC-1GI GTX460 OC 1GB GDDR5 -- 41 ért tudom
vagy
PCI-E - VTX3D ATI HD 6850 X Edition 1GB DDR5 -- 37 ért
Nem regényeket akarok kicsikarni tõletek. Csak akinek lesz véleménye . Õ tudna mellé írni 1-2 mondatos indokot mért arra voksol?
Ebbe a gépbe lenne
E7300 ❤️.2 Ghz>3.2 Ghz>, 4 Giga Kingmax, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
Hogyan, Jóska fogja a bandáját, kilogolnak és felmásznak a másik szerverre? 😊
Vagy lemaradtam a nyóchuszasról és azonos szerveren fognak betyárkodni?
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0