8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Soad999 #4315 Hali!
Találtam egy ilyet amivel jónéhány emberkének sikerült az FPSt megnölveni ilyen 20-30%al. Próbálta már vki? Nekem sajnos csak 30FPSel megy a játék nagyobb figotokon meg fele ennyivel :( pedig sztem bírna a gép többet is
Köszi :) -
Gyogyito #4314 Majdnem :D -
#4313 Jaja, hallottam, hogy ingyen CE kulcsot osztogatsz. :) -
Gyogyito #4312 A szerkesztők felajánlották hogy csatlakozzam hozzájuk, de én a blogomat nem szívesen dobnám kukába, és az elképzeléseink is mások. A másik ok, hogy amint írtam mikor kiderült, hogy a rifthungary.com foglalt, más irányba indultam el, így komoly változások elött áll a blogom. Ezeket pedig már nem szeretném leállítani. -
Gyogyito #4311 A célom hasonló: egy blog, ami a Riftről szól a Rift iránt érdeklődő játékosoknak, akik szívesen járnak a blogomra. Nem szeretném az FS-hez hasonlítani magam, ha azok a látogatók, akik olvassák a blogom elégedettek nekem bőven elég! :) -
Bhalage #4310 oO -
#4309 esetleg nem lenne jobb a honlap készítőivel összefogni és egy faszántos oldalt összerakni amiben benne lenne a blogod is ? -
MaRee #4308 Jó lenne egy FS! szerű Rift blog :) -
Gyogyito #4307 A blogomnak én is elindítottam az official fan site programot, de mivel a rifthungary.com és .hu le lett foglalva, ezért a szükséges domaint nem tudtam igényelni ( később kiderült, hogy miért :) ). A másik ok, hogy elég szigorú szabályokat állítanak a site kinézetét illetően, és a blog forma nem megfelelő erre. Így én átkértem az unofficial fan site-ok közé ( egy-két hét átfutási időt mondtak, gondolom a rifthungary.com is akkor fog kikerülni az official dan site-ok közé ). Ezért én más utat választottam, hamarosan komoly változások lépnek életbe a blogomon, de erről majd később :) -
DragonKnight #4306 Nem lehet official site (még) Nem teljesíti a feltételeket. Pl. legalább egy hónap stabil működés. Amúgy eléggé szétcsúszik az oldal design szóval ezt sem fogják szeretni. Ha meg a híreknél oda írnák hogy kitől vesznek át dolgokat és nem úgy hirdetnék hogy sajátjuk az is sokat segítene.
De ha összekapják magukat akkor még lehetnek Official RIFT Fan Site -
#4305 Akkor csak fun site. :) -
Soad999 #4304 Thx :) -
radical #4303 Az mondjuk érdekes hogy offical hungarian fan siteként tünteti fel magát miközben a hivatalos oldalon híre sincsen. -
#4302 bannerbe esetleg be lehetne tenni ezt is :
http://www.rifthungary.com/index.php -
MaRee #4301 Nincsen, kb 10 hsz-szel lejjebb írták. -
Kiado #4300 Heyho!
Trial lehetőség van-ÉÉÉÉ?
Thx! -
sanyiiiii #4299 Valamelyik interjúban ha jól emlékszek azt mondták hogy lesz haj/pofa változtatás, de még nincs benne a játékban ha jól tudom. -
#4298 Nem.
És nem tudom, hogy lesz-e hajválasztás, de ebben a szegényes felhozatalban ez mindegy is. -
Soad999 #4297 És a Defiantosok is a Sagespire szerveren vannak?:o -
#4296 lol a peted neve:) -
Soad999 #4295 És köszi a választ :P -
Soad999 #4294 Azt vki tudja h lesz mód később a karakter külsejének a változtatására?:P pl haj ilyenek -
#4293 A speed-et leszámítva ismerős a szituáció... -
#4292 Vagy bespeedezed magad, és nem is alszol, 14 óra pedig karaktergenerálásra és soultree pakolgatásra megy el. :D -
#4291 Igen, a Prophecy a Sagespire-n mereszti a seggét. :) -
#4290 Igen. A Whitefallon kezdtünk (volna), de mivel a startkor a 15ből 2 ember tudott csak belogolni, átmentünk a Sagespire szerverre. Most nagyjából 25-30 tagunk van. :) -
#4289 Öt napon keresztül átlagban napi három és fél óra alvás mellett (ebből még levonódik a szükségletekre fordított idő) csak és kizárólag játszol.
Ennél jobb guide-t nem fogsz kapni. :) -
Soad999 #4288 PVPsek a Sagespire szerveren vannak? mert egy blogon a whitefall szerver van írva :o -
Soad999 #4287 Az nem olyan vészes :P -
Rannah #4286 Grat:)
Igazán írhatnál egy guide-ot -
Eksz #4285 4 nap 10 ora 30 perc jelen pillanatban. -
Soad999 #4284 Mennyi a /played -ed? -
#4283 Csípem a maszkod! -
Laroa #4282 Grat, szerintem te lettél az elsö magyar :) -
#4281 Tök jó. Eddig minden armor ugyanúgy nézett ki. Erre bemegyünk FCbe, és kapok két fasza lootot, persze mindkettő piros. :D
Azóta átszíneztem magam a dye merchantnál, és piros-szürke lettem. -
Végül pedig a piros szopóálarcos rém.
-
Bhalage #4279 gratulalok, most baszhatod :D -
Soad999 #4278 planar charges meg a soul vitality az mi?:o -
DragonKnight #4277 Hát gratula, azért nálunk is vannak elvetemült kockák :D -
Eksz #4276 Sziasztok!
Az lenne a keresem, hogy ha valaki tud magyar karakterrol aki elobb lett 50, kerem dobjon egy pmet. Trollok is probalkozhatnak de immune vagyok :)