8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
MaRee #4355 Biztos be lesz rakva előbb-utóbb. Én azt sajnálom, hogy nincsenek köpenyek a játékban :( -
#4354 Mi még nem találtunk guild bankot. Vagy nagyon el van dugva vagy vmilyen úton módon lehet hozzájutni de a legvalószínűbb hogy simán kimaradt ez a fícsör. Nem is értjük hogy miért. -
#4353 Van guild bank a riftben?:D -
#4352 En most ranger/bard/nb-vel szintezek (ranged soul melle az assa kiesett sajna a serrated blades es a poison nerf miatt) es eleg jonak erzem.
Ranger a fo soul, a diszno tank tenyleg nagyon komoly. 3-4 sima mobot elbir a petheal+regen motif komboval, es eliteket is lehet szolozni vele. A bard jo buffokat ad mar a kezdetektol, kesobb lesz egy instant 5 kombot ado cucca es 15% speed buff combatban is. A nightblade meg 15% passziv dmg buffot ad a kombos skillekhez es majd a finisherhez is, ez szintezesnel azert elegge szamit. Ja meg stealth is van igy, bar az max mobok kozt atsunnyogni jo, pvp-ben a vak is meglat.
Amugy eleg hulyesegeket ajanl neha a jatek, ranger melle pl. marksman+sabo-t javasolja, csak mert ranged dps az is. Kozben meg csomo skilljuk ugyanaz, es pve-ben ugyis csak ugyanazt az par rotat hasznalja az ember amit egy ranged soullal is meg lehet csinalni. -
#4351 pedig szoló pve-ben nagyon jó kis tank pet. inkább azt üssék mint engem :D -
#4350 Én nem szeretem a disznót idézgetni :) Pullnál jó, hogy nem kell megvárnom amíg biztonságos távolságba ér a tömegtől, az akit kiszemeltem.
Meg amúgy is bejön ez a fajta karakter, választhatok, hogy mikor mihez van kedvem és veszíteni semmit sem veszítek :) -
Shion #4349 Én is keveslem az UI lehetőségeket a RIFT-ben. Alapjában véve tetszik a kiosztás és variálhatóság, de nagyon nem tudok megbarátkozni a csapat ablakkal.
A csapat ablak tragikusan használhatatlan gyógyítóként. Sokszor inkább raid ablakba alakítom a csapatot, hogy legalább esélyem legyen látni a health (zöld) csíkokat. Alap UI-val hiába próbálom a Scale-t változtatni, még 15 cm-es szélességű HP csík esetén is max. 2-3 miniméter vastag az a rohadt zöld csík. Csata hevében nyomon követni lehetetlen a vékony csíkok alapján, hogy most éppen ki hogy áll és kinn kellene gyógyítani éppen.
Szóval, ha valaki tud olyan Custom UI-ról, amiben normálisan meg szerkesztve a HP csíkok láthatósága, kérem ne habozzon és ossza meg ezen tudását velünk :) -
Pandarus #4348 Saboteur-t nem próbálta senki? Bétában egész dúrva sebzése volt és ha critelsz agro nélkül akár 1hitelhetsz is vele :)
Saboteur Build
0% threat 5 charge és boom 1200 damage :P -
Bhalage #4347 hallatlanul halhatatlan! -
#4346 Tervezgettem én, de annyi variáció van, hogy majdnem elsírtam magam. A bőség zavara. Köszönöm a válaszokat, remélem jövőhéten megjön a játék, aztán élesben is ki tudom próbálni. -
#4345 Most komolyan leírtam két "l"-el a halhatatlant? :D Elnézést kérek még magamtól is :) És sorry a dupláért. -
#4344 itt van az STC ezzel meg tudod tervezni a buildedet
http://rift.zam.com/en/stc.html -
#4343 ha ranger-t választja akor mob nem fog közel jönni...elvégre minek van a pet ? :D -
#4342 Na igen, 4 platina és megvan az első 3 role, mindegyiket kirakod és kipróbálod :D
Blade-Rift-Bard amúgy tankoló kombináció.
Én szintezéshez Assa-Rift-Ranger-t használom. Ranger helyett lehetne egy 0-5 pontos blade dancer, ha mindenképp közelharcolni akarsz 24/7, meg a +hit jól jöhet. Ranger azért jó mert quickshottal mozgás közben is lehet lőni, és mire közel ér egy mezei mob simán fél Hp alá lehet lőni, na meg tier 1-es +5% krit, és 6 pontnál attack power növelő buff.
Szóval solozáshoz assa-rift-ranger-t ajánlom, groupba assa-rift-blade.
Ha meg nem feltétlenül közelharcos akkor marksman-ranger-bard, ez kb hallhatatlan farmoló gép :D -
#4341 Arra gondoltam, hogy két dps soul helyett lehetne valami támogató gyógyító, akkor életképesebb lenne pvp-ben pve-ben. Persze lehet teljesen hibás koncepció, mivel csak pár órát bétáztam eddig, azért érdeklődtem, hátha ti jobban vágjátok.
Alapból a Rift-Assa-Blade triónál maradnék, és van hozzá ilyen pontosztogatós link, csak most nem találom. Közben merült fel benne, hogy az egyik soult cserélném bárdra, és nem a rift-et.
-
Bhalage #4340 assa es a bard sztem teljesen rossz egyutt, bar nem is probaltam igazan bardot vmi rangedet tennek melle, mert az assa az bizony tohangalos: ) de mivel tobb "role"-t vehetsz lehetsz ez is meg az is : ) -
#4339 A kérdés, mi akarsz lenni? Vagy általános szintezésre gondoltál? -
Gyogyito #4338 Ebből a felsorolásból én a másodikra szavaznék. De persze látni kellene a pont elosztást. -
#4337 Kérdés. Melyik lehet a meggyőzőbb?
1. Assa-Rift-Blade
2. Assa-Rift-Bard
3. Blade-Rift-Bard -
#4336 nem egészen erre gondoltam , inkább skinezésre vagy mi . pl abilty bar-nál vagy minimapnél a széleket le lehetne vágni mer' minek van ott csak a helyet foglalja meg ilyesmi. -
#4335 :O
Ott a layout editor. Olyan szinten alakíthatsz mindent, mint a warba. -
#4334 srácok custom UIról lehet már tudni valamit ? default UI-t lehet egyáltalán módosítani valahogy ? -
sanyiiiii #4333 http://forums.riftgame.com/showthread.php?103831-**-Runebreaking-Temporarily-Disabled-3-2-11-9-00pm-PST-** -
Rifthungary #4332 A javaslatokra hallgatva módosult az oldal kinézete. Köszönjük az eddigi építő jellegű üzeneteket továbbra is dolgozunk az oldal kinézetén. Addig is várjuk guildek jelentkezését és a javaslatokat az oldallal kapcsolatban e-mailen illetve a fórumban.
-
Gyogyito #4331 Akkor már megérte megírni a posztot -
Madmano #4330 Jópár kérdésre választ kaptam.Köszönöm.Perfect. -
Gyogyito #4329 Írtam egy összefoglalót a Soul Rendszerről, elsősorban az újaknak, érdeklődőknek. Itt olvashatod.
Rasti:
Sagespire shard: Hangover
Shivermere shard: Shichibukai HUN
Steampike shard: Ascended -
#4328 guess who :) Tessai -
#4327 neked mia neved?:D egy szerveren vagyunk azt már tudom:D -
#4326 rohatt táper!!4 -.- -
Rasti #4325 Sziasztok,
Defiant oldalon keresnék Magyar Guild-et! -
#4324 Akkor a nagy sikerre való tekintettel ma este az internacionáléra rophatjátok. :) -
#4323 u:) én már 37 vagyok de a munka elviszi a drága időmet:D -
#4322 Trion ugyfelkozpontok szama, meglepodtem, hogy van magyar is. Mondjuk valoszinu IP telefon endpoint es amerikaban csorog :)
http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/478/session/L3RpbWUvMTI5OTA4MDEyOS9zaWQvdHlpTkFXbms%3D -
Soad999 #4321 Kár :(
-
#4320 haggyad má...
elpengetsz pár nótát azt máris gyorsulunk..:-p
nekem te ne...:-) -
#4319 Aludd ki magad, mert mióta kijött, ismét előkerültek a régi Eq2 idején tapasztalt kialvatlanságok. :D -
#4318 Na most postázták a CE-met a game-től, jó eséllyel nem kapom meg csak hétfőn :D szóval hétvégén rápihenek :) -
sanyiiiii #4317 http://rift.incgamers.com/exclusive-interview-with-trions-will-cook/ -
DragonKnight #4316 Itt volt róla szó nem sokat segitett.