8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#4395 Jockey: Jó nagy hülyeséget mondtál most.
Pandarus: Én riftbalde-vel tolom. Elég op. Bemegyek bg-re(lvl 41), 4-5 szinttel magasabb ellenfeleket is bedarálok. Tuti kapnak nerfet, mert mindenki panaszkodik... -
Pandarus #4394 Warrior egyáltalán nem csak tanknak jó! Riftblade soul-t próbáld ki és leesik az állad :P
-
dzsihad2 #4393 Butaságokat beszélsz, A warrior néz ki a játékban a legjobban, arról nem is beszélve, hogy én championként szintezek és nagyon brutális mészáros.
-
#4392 hat jah, ez kinez valahogy, viszont a warrior plate cuccok botranyosan szarul neznek ki meg 30on is...
nemtom mi a pek pocseert nem tudtak lvl30 csak 2 skint berakni, csak alapszinezesben van szinte kulonbseg...ez botranyos, ha mar a warrior semmire se jo tankolason kivul, legalabb nezzen ki valahogy..:P -
MaRee #4391 Miért is lehetne linkelni normálisan..
-
MaRee #4390 Én is lövök már akkor egy szkrínshotot, most lettem lvl 22. Szerintem elég faszán néz ki már most is a karakter, WoW-ban még warlockként valami lila köntösbe rohangálnék lvl 20 körül :DD
-
MaRee #4389 Alig várom már hogy lemehessek, még 3 szint :) -
#4388 Viszont DD insta is kurva szép :) Bossok elég bénák a pók kivételével mondjuk.
-
#4387 Köszi. Hát, gondolom majd balanceba kerül idővel a játék. -
Laroa #4386 time to kill. túl hamar meg lehet ölni az ellent bizonyos burst kasztokkal. -
#4385 Mijaza ttk? -
#4384 Ohh basszus, lemaradtam róla. :) -
MaRee #4383 Ez nagyon király, láttam már pár emberen, csak nem tudtam mi e vagy honnan van :) -
#4382 mivel én úgy sem tudom majd felhasználni (mivel nem érdekel a játék), ezért itt van egy kód, amivel valami pókos sapkát fogtok kapni rift-en belül. értelemszerűen azé, aki először aktiválja
237H-KWWR-ML9T-FRC6-GJN6 -
#4381 Nem tetszik a TTK, a rakat CC immunity timer nélkül, a class balance (igaz csak 25ig láttam, de a ranger/marksmanek elbaszott OPk a melee ellen itt is, mint mindenhol), healereknél úgy érzem, mintha wpk meg dokok ellen játszanék. Akik waroztak azok tudják miről beszélek -.-
Vannak olyan hülye dolgok is, hogy stunnolt embert ha hátulról csapkodom, akkor mitől missel meg dodgeol? Vannak betegségei rendesen.
Remélem 50en ez változik, mert a pvpt sokkal jobban szeretem, mint a pvet, de valahogy itt nem érzem még.
-
#4380 Mi nem tetszik benne? -
#4379 Nekem a pvp nem tetszik, többi az rendben van -
MaRee #4378 Tényleg, a kasztrendszert nem is említettem..Hát ilyet se láttam még sehol, nagyon jó ötlet!!! -
Herkulles #4377 Érdekesen hangzik..
Van aki kicsit jobban előrébb haladt, és tud mondani valamit a pvp rendszerről? Pl. ilyen AION-n-os szenvedés vagy WAR-os, régi/új wow-os? Pontok, rewardok stb. Hivatalos oldalon van 4 warfront azt látom. -
#4376 a művészet utánzás, de nem szolgai másolás:) -
Gyogyito #4375 Nevezhetjük lopásnak. Minden olyan elemet összegyúrtak, amelyek egy másik MMO-ban jól működtek, plusz olyan kaszt rendszert tálalnak mellé, ami kiemeli a hasonló játékok közül. -
#4374 Jól hangzik :)
Én nem bánom, ha lopás az egész. Ami jól működik és bevált, azt felőlem lophatják is, csak én járok vele jól. :) -
Gyogyito #4373 Gloamwood szerintem is az egyik legjobb zóna :)
Amit leírtál, az teljesen igaz. -
#4372 Magasabb szinteken vannak durván idegesítő zónák... A sivatagos hegyes vidékeken max az eath/air riftek néznek ki jól. -
MaRee #4371 Hát ez így a WHO - WOW - AION trióból van összegyúrva, szerintem nagyon fasza lett :) Durván látszik rajta hogy "lopás" az egész, de kit érdekel?! A szintezés gyors, a PVP fasza, a cuccok faszák, a rift rendszer fasza, a grafika fasza, az animációk faszák, területek nagyon hangolatosak.. Én most Gloamwood-ban questelek, hát nem sok királyabb területet láttam még, pedig már kipróbáltam minimum 5 MMO-t. :) És ez még csak a második terület, mi lesz itt még.. :) -
#4370 Nekem csupán annyi a gondom, hogy lemaradtam a béta tesztről. Annó megvettem látatlanba a WHO-t, nem jött be, buktam, ugyan így az Aion-t, azt is buktam. Ezek után rendesen be vagyok szarva, nem merem így megvenni a játékot. Remélem ez nem lesz bukta. -
DragonKnight #4369 Ja dobozos, preorder és a hozzájáró cuccok nélkül. Holnap estétől már lehet is vele játszani -
#4368 Jól látom, hogy cd galaxisba dobozos verzió érkezett?:O -
#4367 Csak megnéztem, 10800, olcsóbb, mint a digitális vásárlás. -
DragonKnight #4366 Nem az üzleteket kell nézni mert ott rablás folyik.
A direct2drive.co.uk -n jelenleg 29.95GBP a normál verzió ami 9600 forint. De ha visszaolvasol vagy 20 oldal mélyre akkor láthatod hogy mi került mennyibe.
-
#4365 Nem lesz magyarföldön üzletekbe. Na jó van a cd galaxisba, de inkább ne nézd meg az árát... -
#4364 Hát, 50 euro, 13600, de gondolom üzletekben is ennyi lesz. -
MaRee #4363 Jaj ne szopassátok már :D Igen ingyenes. -
DragonKnight #4362 Ja a játék ingyenes, a kliens letölthető sőt el is indithatod.
A probléma a loginnál lesz. Az első 30 napért kb 10k-t kell fizetned utána viszont már elég lesz 3k havonta.
-
#4361 Jó, és akkor a játék ingyenes, mi? :) -
Probatbicol #4360 Igazából nem: az első hónap 10k, a többi kb. 3.
-
#4359 ingen nem , de pólón igen !
egyébként természetesen tartalmazza. :) -
#4358 A játék tartalmaz 1 hónap ingen játékot? -
DragonKnight #4357 Dehogy a megkülönböztető jegyek egyike. Igy is lehet hirdetni hogy az átlagosan elterjedt MMO-kkal szemben ebben NINCSEN guild bank!!!! Csak tessék csak tessék vigyék csak vigyék!!!
-
Bhalage #4356 ugylastszik elfogyott a hely a vagolapon
j/k