8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • DragonKnight
    Ha a triontol vetted meg akkor nem is kapsz kódot de ha beloggolsz az accountodba akkor ott látod hogy neked van ilyen játékod.
    Ha most akartál bejelentkezni akkor azért kaptad ezt a hibát mert mint ahogy irtam a szerverek le vannak lőve, a login szerver se megy.
  • Quler
    Én a digitális verziót vettem meg,de nem küldtek semmilyen kódot!
    Ezt a hibaüzenetet dobja ki logoláskor:you are not authorized to play this game(error#202)
    Valaki valami ölet?
    Semmilyen kódot nem kaptam.
  • Laroa
    Hát asszem ez champion mint main soul nem nekem való pvpben, viszont rohadt szerverlezárás miatt nem tudtam kipróbálni a legújabb kísérletem :(
  • Soad999
    :P
  • radical
    EU angol szerverek:
    Blightweald PVE
    Bloodiron PVP
    Cinderon PVP
    Cloudborne PVP
    Heatherfield PVP
    Icewatch PVE
    Imperium PVP
    Maidenfalls PVP
    Mordant PVP
    Overlook PVE
    Quarrystone PVE
    Quicksilver PVE
    Refuge PVE
    Riptalon PVE
    Sagespire PVP
    Scarhide PVP
    Shivermere PVP
    Sparkwing PVE
    Steampike PVE
    Tahkaat PVE
    Whitefall PVP
  • DragonKnight
    3-5-ig server shutdown final launch patching. Szóval nem kell sietni.
    És ezutána aptch után mér nem lesz elegendő a preoder kulcs, hanem a rendes kulcsnak is meg kell lennie az accounton. (Ez csak a dobozos vevőket érdekli, a digitálisok rendben vannak)

"Evening, all!

There is a scheduled server maintenance for all European and North American servers tomorrow morning (3/4/11) for final transitions to launch. There will also be a small game update with patch notes incoming during the downtime.

Maintenance in the morning will be an estimated ** 2 hours ** with servers planned to return at 8:00am PST / 16:00 GMT.

Please be advised that after this downtime you will be required to have a retail Rift key claimed on your account (as opposed to a preorder/head start key). If you ordered directly from Trion, your Rift key is already attached to your Trion Worlds account."
  • sanyiiiii
    Tenap elég lassú volt a patcher, és mivel ma van az eu release ma sem számítanék sokkal gyorsabbra. Egyébként tényleg szokott jönni rendesen.
  • MaRee
    Vásárlástól kezdve 1-1,5 órán belül már játszhatsz, pillanatok alatt lekapja a játékot a patcher.

Én is Sagespire-on vagyok, egyszer sem álltam még que-ban, pedig minden időpontban szoktam játszani.
  • DragonKnight
    Ha megkapod a kódot és megcsináltad az accountodat, valamint le van töltve utána a kliens és fel van patchelve akkor már mindenképpen játszatsz.
    Ma indul a hivatalos start este 7-től addig meg a vásárlás, letöltés, patchelés is el fog tartani.
  • Torzonborz
    sagespire-n nem nagyon van sor.
  • antgecc
    Ha direct2drive.co.uk -ról vásárolom meg még ma, akkor még ma játszhatok is vele, hól tudom? Nincs átfutási idő, ugye?
  • antgecc
    Én spec csak pvp-re mennék.
  • Hamed
    A Steampike-on egyszer alltam eddig sorba mikor este 7 utan ultem le, az meg belefer. A pvp szerverekre gondoltam ahol hetkoznap ejfel utan is highpop van es nappal allando queue.
  • dzsihad2
    Szerintem meg, végre nem egy kristály csillár van rám agatva, hanem igazi páncélokban harcolok, funkcionálisan használható fegyverekkel.
    ez már egy nagyon díszes páncélnak számított, több falú áráért:
  • Fritz Von...
    Gbank témához: nem biztos, hogy lesz guild bank. Saját véleményemet mondom csak, de nem látok a játék ilyen részében potenciált. Van pár szakma, bevallottan lvl 50en lesz az élet jó része. Az eddigi részletességet tekintve maximum szintre lesz két fajta fém, két fajta fa, 2-4 gyógynövény, cloth és bőr. Alacsonyabb szintre nem fog senki gyártani, ez nem eq2, ahol lockoltad a szintedet a lowlvl pvphez.
    A max szinten meg előbb-utóbb tele lesz az AH ezekkel a cuccokkal, egyre alacsonyabb áron. Nem nagyon lesz mit a gbankban tartani.
  • antgecc
    Akkor én, ha most megveszem és veletek akarok játszani egy serveren, akkor így jártam, húzzak másik serverre?
  • Laroa
    Titan's strike 1861-es crit 45ös szinten
  • 0Fritz
    Egyébként van arról statisztika, hogy az átlag játékosállománynak mekkora része kezd head start-al és mekkora a sima megjelenés időpontjában?
  • Hamed
    Hat en a trion helyeben nem kockaztatnek es lezarnam a karigeneralast a headstart ota fullos pvp szervereken egy idore, hogy ne szabaduljanak ra a random retailes makik. Sok baber ugyse terem mar nekik mivel a tobbseg lvl20+ raadasul van egy raklap uj low/medium pop szerver.
    Bar tokmindegy mi lesz ugyis sirni fognak a forumokon:D Ha lezarjak azert, ha nem akkor a queue miatt..
  • gatyo
    Én reaver-champ-vindicator kombolval haladok most. Tökéletes PvE és PvPben. Nem egy igazi dps bajnok, de mivel van elég erős self heal + szakitások + cc szabadulások így contested részen sem borulok be ha megtamadnak mobölés közben. WFen meg tökmind1 mert ott úgyis a ranged classok dominálnak, nekem csak annyit kell tennem, hogy basztassam hatul a healert és mivel ezáltal mindig engem ütnek minél tovább életben tudom tartani magam, amig a többiek bedarálják őket.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Megrendeltem game.co.uk oldalról a játékot nem tudjátok hogy mikorra kapom kézhez? Már jó lenne kockulni:) Tudom, hogy ma jelent meg és olyan 3-5 napot írtak akkor kb szerdára várhatóm ugye?

Köszönöm
  • ricsa008
    értem köszönet
  • Bhalage
    az ma van ? faxa :D remelem nem lesz nagy kjú
  • Me0w
    Ma van EU release, majd 1-2 honap mulva talan lesz trial.
  • ricsa008
    ennek nincs próba időszak mint a lotr-ek v. anno a Conan -nak? kipróbálni kipróbálnám aztán az alapján már lehetne dönteni
  • Bhalage
    hat WFon en eddig nagyjabol fejetlen szaladgalast lattam, es mindenki a nearest targetet uti. ez altalaban a tank. ha sok healer van akkor kihealelik ha nincs akkor gyorsan elpatkol :D
  • Pandarus
    Én is Riftblade vagyok, eredetileg pettel használtam, de annyira béna még az agro buffal is hogy lecseréltem paladinra és eszméletlen jó. Szerintem nem fognak nagyon nerfelgetni, mert tudták hogy lesznek sőt direkt számítottak rá hogy lesznek OP soulkombinációk, akinek nem tetszik változtasson a karakterpontozásán ne nyavajogjanak :P
  • Jockey
    hát persze, ha van healer javul a helyzet, de 3-4 ember 2sec alatt összecsuk, azért ezt kcsit gyorsnak érzem mint warrior:p
  • antgecc
    pvp-ben hogy alakítanak a tank classok? van lehetőség pvp tankolásra?
  • Bhalage
    en lattam warriort ami akkorakat utott mint egy truck : )
    mondjuk valoszinuleg nem at melle valami healer vagy meg egy melee aztan mehet az assist train chooochoooo!
  • Jockey
    hát pedig én így érzem...
    lehet kimaradt az előző postomból, de én pvp-re gondoltam, pve nem érdekel, ott tényleg semmi gond nincs vele...
    champion/rift a két fő ágam (+beast), pvebe persze darálógép, de pvp-be szerintem egy nagy fos..:-) legalább is 30..
    hiába van 2 tonna cc-m, heal felezőm stb, valahogy úgy érzem nem se normális sebzésem, se kellő védelemem nincs...
    ezt pvp-re értem, pve-l nincs gond..
    az armourok meg továbbra is szegényesek szerintem, nekem nem tetszenek..:_p
  • Bhalage
    igen, nekem volt olyan
    ha jol emlekszem a tank pet is 2kardos es rogue pet is.
    kurva jol nez ki es egesz jol daral! a tank pet sztem jobban megtartja az aggrot mint a malac.
  • MaRee
    Hát most egy lvl1-es csontváztól mit vársz :) Ezt 16-on kaptam ha jól tom, de láttam már magasabb szintűeknél olyat, mint a játék elején a két kardos rogue csontvázak az egyik küldiben, azok nagyon faszák ;)
  • Bhalage
    jó képek!
  • Bhalage
    ez a tapolt pet legalabb kinez valahgoy, az alap pet a felrebilleno fejevel authentikus retardalt kinezetu
  • sanyiiiii
    Miért van mindenki oda a riftblade-ért? Az első 20 szinten op, utána már messze nem olyan erős néhány másik soulhoz képest, főleg akkor nem ha rangedként játszol és nem használod a meele ütéseit.
  • sanyiiiii
    Egy pár dolog: ranger/marksman-t nem érzem erősnek meele ellen. Fleet of foot , bull rush , way of the mountain mellett elég nehezen vagyok kiteolható eddigi tapasztalataim szerint :) Az rdps rugók pillanatok alatt szétesnek.

Ami kellemetlenséget tud okozni a JÓ mágus és cleric , rugóból pedig a bard-tank felállás. Meg persze néha felrobbant egy-egy sabo xD

És a 25os plate pvp ruha (és van jópár pve ruha is ugyanazzal a skinnel) nagyon gáz, kb úgy néz ki mint egy t1es marauder ruha....

A chain cuccok viszont szerintem nagyon el vannak talalva.
  • antgecc
    Hát, az alsó képen tényleg elég gyík a plate.
  • 0Fritz
    A bárdot csak ajánlani tudom.
    Alapvetően támogató és TB-kártyákat kunyizó karakter, de azért van benne támadó potenciál is.

• Me0w
    oO