8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
DragonKnight #4475 bár ennek a kártyának véres a torka kicsit :D -
DragonKnight #4474 contact support
-
#4473 Payment methods Credit card MasterCard: ****-****-****-**** (03/2011)
Delete | Edit Name: Szántó Róbert
Active subscriptions: RIFT
nemvágom
-
#4472 ok sorry vérprógamer vaty -
#4471 Payment method: MasterCard
Subscription plan: 1 Month Subscription
Status: Inactive
Active time remaining: 30 Days Renewal date: --
Renewal amount: EUR12.99
Thirty (30) day game time included with purchase for new accounts begins upon your first log in to the game client.
kártya beállítva...mégis fail....wtf?:S -
Laroa #4470 Riftblade karival játszok már béta óta, és pont téged nem érintett a kérdésem aki csak ma kezdi, úgyhogy felesleges okoskodni, meg más játékokkal példálózni. én se dobálózok a warhammer tapasztalattal, mert köze nincs ehhez a játékhoz. -
DragonKnight #4469 error 2001 = account disabled contact trion support.
Beállitottad hogy hogyan akarod majd fizetni a játék havi diját?
Ez kell mindenképpen mert egyébként no play.
-
#4468 teljesen lényegtelen példának okáért, kezdő 85-ös wow-os karit csukott szemmel, 3x elrakok mire megmozdul kb. mert az összes class összes abilitiét hónapok alatt megtapasztaltam:P:)
de akkor biztos hülyeséget kérdeztem:P:) -
MaRee #4467 Nem tom mivan veletek, nekem pár mp alatt megvolt az update.Mindjárt logolok be, hátha kapok egy 231313-as kjút :D -
Laroa #4466 Ne zavarjon hogy már 45ös vagyok :D -
Laroa #4465 lol 30kb/seccel jön az ápdét. asszem kicsit terheltek a szerverek :D -
#4464 well biztos én vagyok a hülye,de kezdés után 25 percel end game build hatékonyságára kérdezni= FAIL:P
véleményem szerint majd ha 1 hónapot játszott mindenki és kitapasztalt egy csomó dolgot majd akkor lehet ennyire előre tervezni:P -
Laroa #4463 pvp build vélemény? :) -
#4462 Rift oldalról megvéve ,kifizetve,emailcímről visszaigazoltam de mikor indítom erros #2001 autentikáció failed,pls check your email for pasword stc.stc....
akkor most mi van?:P:) -
Laroa #4461 na win7 64 felhúzva, remélem elég a directx-et újrahúzni és nem kell az egész játékot mert akkor agyvérzést kapok :D -
Uniel #4460 igen van, itt pl a shaman is melee-es pap, de ha fel mész a rift.zam.com-ra ott van soul calculátor ahol "papíron" kedvedre kombinálhatod a buildokat.
A rift igazi újítása pont a soul rendszer, mert olyan kasztot raksz össze magadnak amilyet akarsz. -
MaRee #4459 Nos rengeteg lehetőség van a különböző soulok kombinálására, így igen van ilyen, nem is egy.Példát majd mondanak az okosok, mert nekem mágusom van :) -
#4458 Van olyan class, mint a wow-ban a dk v cement shaman, ami főképp csapkod, de néha spellt is ereget? -
#4457 -
DragonKnight #4456 Ha be tudsz loggolni az account oldara ott látni fogod hogy mi volt a gond. A paypal virtuális számla biztosan gond lesz mivel csak olyan paypal accountot lehet megadni amihez kártya van rendelve.
Ha nem tudtál volna fizetni akkor szerintem eddig se tudtál volna játszani mert üres számla esetén a paypal nem hazudja be hogy van fedezet mert akkor neki kell állnia cechet.
-
Quler #4455 már megtörtént az újraindítás-
Headstarttal indultam,paypallal fizettem,tagnapig tudtam is játszani,de lehet,nem vonta le,és lejárt az idő,amíg a viruális számlán rajta volt a zsé.sztem ez lehet a gond,na de majd feltöltöm megint -
DragonKnight #4454 Inditsd újra a gépet ez sokaknak megoldotta a problémát -
DragonKnight #4453 És mit ir az account oldalon?
-
Quler #4452 én még mindig nem tok belépni,ugyanazt írja ki?:( -
DragonKnight #4451 full speeddel jöt mint mindig itt volt fél perc alatt. -
#4450 Öcsém nem tudom updatelni. Riftpatchurupdating ésa végén kiírja error 6003:D -
Eksz #4449 62MBos update, jo lassan jon. -
Eksz #4448 Hala Istennek sikerult fixelniuk a runebreakinget, tele a full bankom es a postam craft materialokkal es zoldekkel, es a penzkereses is szunetel. "Crying a river and drowning in it". -
DragonKnight #4447 Patch notes:
"Hotfix #4:
* Fixed an economy bug involving the Runebreaking ability.
DUNGEONS AND RAIDS
* Greenscale’s Blight: Lockout timer has been changed from 3 days to 1 week.
* Players can no longer reset Expert or Raid instances that are locked to their party.
* Increased the bonus granted by Hit and Focus against Expert Dungeon and Raid mobs.
* Increased the Dodge and Resistances of Expert Dungeon and Raid mobs. " -
#4446 a preorder key már nem elég mosmtmár kérné a dobozrol is:) -
#4445 jaa, aszittem már gamelsz -.- -
Quler #4444 igen a trionon keresztül vettem,de shot down előtt is ezt írta ki,pedig tegnap még simán játszottam -
Eksz #4443 Masik dolog pedig, nemtudom kiirta mar. Pvprol szerintem addig nem szabad messzemeno kovetkezteteseket levonni, amig nem jatszhatunk premadeben, minimum prestige 1es gearben, tier2 pvp soul talentekkel. Szerintem akkor kezdodik majd az igazi pvp, addig csak tapogatozas. -
DragonKnight #4442 A legfontosabb az lenne hogy pl artifactokat lehetne ott tárolni mert sokan gyűjtögetnek mindenkinek random esik és nem stackolható. Elébb utóbb ha nem kell éppen senkinek akkor el kell adni pedig jól jöhetne még valakinek. Ezt tökéletesen lehetne a Guild Bankban tárolni. -
#4441 Há Főnök eszedníl vagy , bammeg persze inkább a postára költsük a pízt mi ? :D
-
Eksz #4440 A guildbank ha masra nem, a guildmemberek szamara a guildcraftereknek biztos disztribucios lehetoseget. Azzal pedig, hogy ne lenne mit tartani a guildbankban (par pelda: raidre resistance, buff, mana, hp potik, magas szintu craft alapanyagok, expert/raid rift nyito cuccok) nemtudok egyet erteni. -
#4439 remélem fogok tudni, most várom avengert hogy hozta e neki ma a posta a dobozokat:D -
#4438 írjál már majd rám este -
Robcuskilla #4437 na basszák meg, már csak az a kérdés, mikorra érkezik meg a dobozom :S mélben már jelezték, hogy feldobták, remélem jövő hét első felében már itt lesz -
#4436 pedig már majdnem megkérdeztem hogy ménicns szerver:d