8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • killerkocka
    Pénteken még volt készleten. Akkor akartam megrendelni tőlük, de az én rendelésem már túl sok volt nekik. Pont elfogyott. :( De sebaj, pár napot még tudok várni. Max digitális vásárlás.
  • antgecc
    Nyilván valóan túl vagyok rajta, ugyanis megvettem a game-t.
  • Morpheus_v2
    Most néztem hogy a CDgalaxisban már nincs dobozos változat. Ennyire gyorsan elkapkodták vagy meg sem érkeztek?
  • [NST]Cifu
    Nincs már open beta. Ha digitálisan veszed meg a Trion-tól, akkor az accountnál lesz egy letöltési opció.
  • [HUN]Crassus
    ha az emailben ujra ráklikkelsz a confirmation linkre feldob egy olyan lehetőséget,hogy újra elküldi és újra confirmálod:P na én ezt ismételgettem
  • fejnelkuli
    Kell hozza egy ervenyes bankkartya.
  • antgecc
    trion accountomban az apply code-nál beírtam az emailben kapott kódot (remélem azt kellett), erre tovább dob, hogy fizessem be a havit. na most a játékkal nem kaptam 1 ingyen hónapot? aakor most ez mi?
  • Quler
    csak a open beta clientet lehet letölteni,és azt updatelni?
  • antgecc
    Hol lehet újrakérni? Nem találom :(
  • Madmano
    Megkérdem itt is,hátha van,aki mágusban otthon van....Egy olyan mage kéne,ami olyasmi mint pl az AION-ban a sorcerer.Milyen soul kéne egy ilyenhez?
  • Morpheus_v2
    A hivatalos oldalon a Saturn van kiírva, médiá-t nem láttam.
  • antgecc
    Ok, köszi, csekkolom. Amúgy Guardians és Defiant van.. Order who-s faction :) Na, szal melyik? :) Én Defiantba menek, ha végre beenged.
  • [HUN]Crassus
    #4481....nekem az oldotta meg...ujrakértem a confirmation emilt
  • antgecc
    Error #2002-t kapok. Akkor ez azt jelenti, hogy csak várnom kell és magától megoldódik a problem?
  • [HUN]Crassus
    Ordert néztem ezen a Sagespire pvp szerveren
  • Quler
    a másik bajom meg az,hogy nem tom megváltoztatni a jelszavam,me elfelejtettem a titkos kérdésre a választ:D:D fakom.:(
  • Quler
    köszi Dragonknight bá,akk valami egyszer csak lesz.
  • Rannah
    MM-et nem tudom, de CDGalaxisban tuti van játék + feltöltőkártya, onnan lehet házhozszállítással is rendelni
  • ReTeK
    említette itt valaki régebben hogy talán kapható lesz majd a dobozos verzió a mediamarktban, igaz volt ez a hír vagy marad a digitális vásárlás ? (ajándékba vettem volna a dobozost)
  • DragonKnight
    Ez is lehet a gond. De ezt az idő megoldja.

"Game Access Difficulties (Error #2008, 2001, 2002) - Please Read

Update - 2:45PM PST: I have been informed that at this time the queues have resolved themselves; if you are still experiencing an issue please close out Rift entirely and restart it. Please note this will only resolve the issue for players who already have an active game account; players who have not yet registered their product key will need to do so in order to continue play.

Hi all,

We are aware that players are receiving Error 2008, 2001, and 2002 after updating the information in your account (password, activating a retail key, purchasing the digital upgrade, etc.). Please Note: These error codes are not exclusive to the current delay, simply this is one possible reason why you are receiving the error (and currently the most likely)

At this time there is a queue processing account activation. This issue is resolving itself automatically and you will receive access as soon as your account is processed.

We thank you for your patience as we bring Rift online world-wide and will have you playing as soon as possible!

Update - 11:35AM PST: Hey all, please note that if you have not registered your game (through Digital Download purchase or by registering a retail key) you will also receive Error #2008. You will need to have registered your copy before this error is resolved for you. All others who have already registered will be activated as soon as the account system processes your account. This was previously announced earlier in the week: Collectors Edition Rewards Availability

Update - 11:45AM PST: Additionally this queue will delay any changes you make to your account at this time, including: password changes, CE digital upgrade, etc. thank you!

"
  • DragonKnight
    neked is a supporttal kell csörtézned akkor.
  • antgecc
    Melyik serverre, melyik oldalra mész?
  • Quler
    Dragonknight bá,megadtam most fizetőeszköznek a valódi kártyát,de semmi nem történt,továrra is ua.a hibaüzenet logoláskor.Az acc oldalon a trionnál nem látok semmi hibát,hogy miért nem léphetnék be.Érdekes.
  • Me0w
    A kartyad lassan lejar, btw :)
  • Uniel
    A belinkelt build egy jó kis range dps/heal build életképes ha nem mész vele bele a sűrűjébe. Én annyit modosítanák hogy a Master of the abyss skillt még beraknám mivel az is egy nagyon jó kis heal ha sokan vannak körülötted.

Amugy nekem is nagy kedvencem a Riftblade, bár én a Void-al párosítottam igazi anti mage;)
  • antgecc
    Asszem én is ;)
  • Count Adyn
    addig élnek:D
  • Avenger
    Azért ne bízd el magad, simán ellophatják a postások a jó kis steelseries egérpadunkat :D
  • [HUN]Crassus
    ohh:)
  • [HUN]Crassus
    megsasolom
  • antgecc
    Nah, csak leváltod az óvoda wow-ot? :)
  • Count Adyn
    8GB tárhelyes Rift Pendrive = menő:D
  • [HUN]Crassus
    doboz=hely=por=bosszúság:)
  • Count Adyn
    énmeg várhatok hétfőig a dobozra, fml:D
  • [HUN]Crassus
    3. email konfirmáció újraküldés után 4.re beengedett:S:P shit:P
  • Laroa
    hmm akkor nem vágom...ebből valszeg tényleg contact support lesz
  • [HUN]Crassus
    ofc sikeresen aktíváltam.....
  • Laroa
    Aktiváló kódot megkaptad emailben? Szerintem az hibádzik
  • Laroa
    Hát te kész vagy...
    ha vérprónak érezném magam nem tenném be ide a buildpróbát kérdéssel, hogy mi a véleménye azoknak akik warriort húznak és már magasabb szintűek..
  • [HUN]Crassus
    teljesen mindegy már kivan vele fizetve a game nem vágom mi a baj:S /ugyis kapok ujat pár napon belül/