8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Murmur
    Jóó, hát ezeket te írod álnéven free GC-ért.
  • TDC Geronimo
    Első (?) review

"So far, so good. Trion have managed to pull off something other MMO-devs can only dream about - they've managed to release a solid product, a MMO that for the first time in ages feels like it's actually finished and ready for launch."
  • Avenger
    game.co.uk-n 8100 huf anormál digitális verzió. Legalábbis pár napja még akciós volt.
  • DragonKnight
    itt még mindig akciós a normál digitális download verzió
    http://www.direct2drive.co.uk/6/10105/product/Buy-RIFT-Standard-Edition-Download

30GBP ~ 9600HUF
  • eLiXir
    Nagyon hálás vagyok, köszönöm!
  • s0n1c
    1.) nem tudom, hol a legolcsóbb, ez szerintem elég jó áron van
    1.1) ingyen hónap jár
    2.) nem igazán alakultak ki az endgame buildek, de 8 soul közül választhatsz, szerintem biztos találsz olyat, ami jó lesz és életképes
    3.) már most van raid insta 50en, és amilyen képet mutat a support eddig (többek között erről az oldaláról), az rendkívül bíztató
    4.) úgy tudom, hogy ezt az infot egyelőre még nem tette közzé a trion
  • eLiXir

pls, legalább az első két kérdés :)
  • s0n1c
    steampike - pve
  • Pari
    hja meg ts vagy ventri info is jol esne:P
  • Pari
    legyen:)
    csak adj egy jo linket a karakter skillekrol:)
    amugy mire lenne szukseg a guildbe?:)
    Dominatorrol ha vmi infot csepegtetnetek, az jo lenne:)
  • Jockey
    gyere sagespire-re, tobben ott vagyunk who-s klanbol is, Prophecy neven..
  • Pari
    Tessai melyik szeron vagy?
  • Chris
    Jójó, már bizonyítottad, hogy ostoba vagy, nincs többra szükség.
  • Chris
    Köszi a válaszokat srácok, akkor még egyelőre nem erőltetem.
  • eLiXir
    Lenne pár kérdésem:

1.) Hol a legolcsóbb az alapjáték? Nekem tökéletes a digitális verzió is, nem kell egy újabb doboz a polcra.
    1.1.) Elég az alapjáték, vagy egyből be is kell fizessek minimum egy hónapra?
    2.) Ha van tapasztaltabb játékos, tudna választ adni arra, hogy melee DPS warrior mennyire életképes?
    3.) Korai kérdezni, de talán a legfontosabb, hogy van-e jövője a játéknak PvE téren?
    4.) Találok a neten bárhol adatokat, hogy mennyien játszanak egyes servereken?
  • Djuree
    pvp a wow-ban a lehető legszarabb. ritka unbalancolt valami...
  • Bhalage
    onnan van es annyi volt. de kaptam hozza ajandekba 1600BW pontot ami ily mod +3500 lenne szal jóóó.

nem haxolok, kivarom meg elindul rendesen
    de addig nem lesz lvl50 ;)
  • TDC Geronimo
    US exes megoldással tolod majd?
  • TDC Geronimo
    Honnan rendelted? Nekem a galaxis 10re ígérte az SE-t :(
  • TDC Geronimo
    wow arena...
  • Bhalage
    nekem megjott a da2 se, hogy leszek igy lvl50? :D heh
  • Bhalage
    igy elsore sztem a rift nem egy kifejezetten pvp jatek, hanem pve ES pvp egyarant, de en 66%/33% aranyra tennem. (elsore)
  • Bhalage
    egy kieg formajaban el tudnam kepzelni, azert irtam, de igazabol nekem eleg annyi is amennyi most van. (csak ne lopjak el az accom en happy vagyok: ))
  • Bhalage
    egyetertek szerintem is
  • gatyo
    Biztos vagyok benne, hogy nem lesz ladder rendszerű PvP. Ezt főleg csak a Blizzard (diablo, wow arena, sc) csinálja a hatalmas hype miatt. Itt szerintem a war szerű public szerveződő opvp rendszer vezethetik max be.
  • Running
    Lehet ő is cod felől érkezett.
  • Me0w
    Na, az ujabb elitista pvp kiraly :) Titeket tenyesztenek valahol? :)
  • Chris
    Köszönöm, 2-ből 2 értékelhetetlen válasz, nem kell több.
  • Chris
    Nézd, vki az erősen kompetitív pvp-t szereti, ami a wow arénájában megvan, vki ingerküszöbének meg megfelel az előreprogramozott ai. Azért kérdezem, mert én az előbbit favorizálom... szerencsére.
  • Torzonborz
    "lenyúlták a Warhammer pvp rank rendszerét, amin instanceolt pvp-ben lehet csak dolgozni"

bocs erre írtam . ha leversz vkit kapsz favour/xp-t.
  • Me0w
    Azert azt is mondhatnank, hogy keress mas jatekot a hulye elkepzeleseidhez ;)
  • s0n1c
    Ha lesz rá elég igény community oldalról, a devek ígérik, hogy betesznek oRvR területe(ke)t. Vagy nem.

Kérdés, hogy van e értelme, daocon kívül én még nem láttam értelmes oRvR megvalósítást, war majdnem, de mégsem.
  • Chris
    Szerintem tudod, hogy nem erről beszélek, mert ez egyenlő a nullával.
  • Me0w
    Ez nem az a játék, szerencsére.
  • Torzonborz
    ööö pvp serveren csak a kezdő zónák nyújtanak védelmet ( ha csak fel nem teszed a pvp flaget ) utána már open world pvp van .
  • Bhalage
    egy teljesen uj "foldreszt" tudnek jopar zonaval ilyen modon elkepzelni, jelenlegi map az sztem 1-50ig van kidolgozva , bar a nem láttam még belőle egy jó adagot.
  • Chris
    Köszi a válaszokat. Amit eddig láttam, az alapján számomra az körvonalazódott, hogy lenyúlták a Warhammer pvp rank rendszerét, amin instanceolt pvp-ben lehet csak dolgozni. Ez így elég kevésnek hat egyelőre. Lesz benne openpvp, területfoglalás, mint war-ban, vagy vmi hasonló? Megmondom őszintén engem leginkább egy ladder alapú letisztult wowos-aréna-jellegű pvp rendszer vonzana, most is csak ezért játszom.
  • Me0w
    Attol fugg, melyik szerveren jatszol. Nalunk, a Zephyrben, sok olyan jatekos van, akik a 14-25-os szint kornyeken vannak, egy masik csoport a 32-40 környéken, és van pár 50-es karakter is.
  • s0n1c
  • s0n1c
    Van: "For the PvP side of Rift, there will be two levels of progression beyond getting your character to 50 and acquiring gear for Favour and Prestige. Essentially, one is a currency and the other is a representation of your longer-term achievements in PvP. This is very similar to Dark Age of Camelot’s Bounty Point and Realm Point system and is, thankfully very different to Aion’s system." :)