Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, a kb 18 mb es live patcherrel, a d2d rõl töltöttem le, és már játszottam is ma
"Thanks everyone who reported issues with the patcher. We are looking into this as we speak. ^Zann"

Ez volt 8 órával ezelõtt. Lehet estére kireszelik.

GW2: Dragonknight.5302

A Rift_LIVE_Patcher-vel töltötted le a cliesnt?

Mert az általad elmondottak alapján sérült v. hiányos a klinesed és azért akar recoveryzni, kb. 8,3G a kliens mérete.
de mivel patchelni kellet volna, ha pedig rányomok a patchelésre/upgradelésre akkor elõsszõr a recoveri indul el
Nem jó, ott sok a román. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

0Fritz
A recovery-t alapesetben nem kell használni.
Elõször is, ne ess pánikba!!!

Ez az üzenet nem más mint a TRION új sorban állást csökkentõ megoldása ami Darwin természetes kiválasztódás elméletén alapul😊

amugy a megoldás ne nyomkodd a Recoverit, csak a Play gomobt és menni fog gond nélkül
TDC Geronimo
Új szerverek közül most a Bloodiron high. Lehet az lenne az optimális választás.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz
Mondjuk azt aláírom, hogy délben is 4 órás sor van.
Max. addig a pár napig létre lehetne hozni máshol egy társulást HappyGank néven. 😊
update elõtt mindig recoverezi magát
Miért kell recoverezni?

Egyébként én megváltoztattam a könyvtár nevét és probléma nélkül megy a game...

mikor újrainstallálom a játékot, megy, játszottam is 2-3 órát, de amint recoverezni kell minden probálkozásnál bejön ez a hiba.
0Fritz
Amennyiben a könyvtár nevét nem változtattad meg és a patch szerver is megy, úgy passzolom.
természetesen nem :s
0Fritz
Ugye nem a béta klienst próbálod elindítani?
Avenger
Hmm akkor már munkába indulás elõtt meg kell nyomni a login gombot 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

1012 es error
0Fritz
AION-ban is ki kellett bekkelni azt a néhány napot, utána már nem volt gond. (Csak maga a játék <#hehe>)
Amennyiben hosszútávra tervez az ember, akkor nem éri meg alacsony létszámú szerverre menni. Már ha most van olyan.
TDC Geronimo
Cloudborn kivételével persze, mert elég csak ránézni a fórumára. Már azt is megszállták a ruszkik 😄

hali,
hogy lehet kijavítani a hibát ami miatt állandoan ezt az errort "Cannot recover at this time. Please try again in a few minutes." kapom ha upgradeli/recoverezi magát a játék? Már 2x újra installáltam a játékot.
Windows XP-m van.
Fritz Von...
6h 16min, 848 as sorszám...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

TDC Geronimo
Jó akkor döntsetek még 5 elõtt mert melóba kell mennem és karit akarok csinálni 😄

De ha lehet olyan szervert ami nem a legújabbak egyike -.-

Avenger
Én is azon gondolkoztam, hogy munkaidõ vége elõtt távoli asztallal rácsatlakozok a gépemre és beállok a sorba, hogy mire hazaérek jó legyen 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fritz Von...
Igen, ez a nagy probléma, hogy aki este ér haza, esélytelen, hogy játsszon. Pillanatnyilag a PVP szerverek mediumon vannak, a Whitefallon 900as sor, és 8óra sorbanállás. Ha közös, egységes pvp guildet akarunk, akkor menni kell, mert nem azért vették meg az emberek a játékot, hogy ezt nézzék szabadidejükben. Ha majd lesz transfer, akkor visszajövünk, és meglátjuk mi lesz.
A Whitefallon már lehetne guild is, de nincs meg basszus az az 5 ember online, akivel megalapíthatnánk, mert nem jutnak be. Így gáz.

Én is szívesen maradnék inkább whitefall, de nem azért vettem headstartot, hogy munka után 4-5 órákat álljak sorba még 4-5 napig, márpedig ez itt tuti nem fog hamarabb változni. Ha csak ilyen 1 órás sor lenne még oké, de ez... ráadásul én (és szerintem többen közülünk) mindig a csúcsidõre érek haza szal :-S

TDC Geronimo
ne csináljátok már...Ez a sor 1-2 nap és lecseng. Új szerverre mész az meg 1 hónap múlva üres lesz.

Mi az oldalatok címe?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fritz Von...
lehet, hogy mégis váltanunk kell szervert. A guild 95%-a nem tudott még csak karaktert sem csinálni a Whitefallra. Így nem tudunk együtt menni. Olvasom a fórumokat folyamatosan, és ésszerûbbnek látszik a guild érdekében, hogy újonnan nyílt szerverre menjünk.
A saját fórumunkon lehet értekezni a témában. 😊

0Fritz
Egy-két emberke Whitefall-on, a Guardian oldalon már keresi a RUScorp-ot, hogy csatlakozna... 😊
Remélem csak simán eltévedtek, miközben a büfét keresték.

Drusza és a többiek, majd tegyetek "tésó" listába.
Undertaker néven rohangálok a lvl 1-es mobok elõl.
Így van én is itt ülök melóban, és várom hogy befejezõdjön a rift peccselés 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Fritz Von...
Jaja, olvastam. Most már 3 óra... 😊

ma reggel 7 órakor minden szerver low volt, egy kivételével: a Whitefall high volt
Fritz Von...
Nem tudom mi legyen. A Whitefall fórumon írják, hogy már MOST!!! 2 órás sorban állás van.
Nézzük meg valamelyik új PVP szervert?

Hát ja az biztos hogy mob szakszervezet biztos tárgyalásokba fog kezdeni a TRION-nal 😄

Torzonborz
mondjuk ez magyarázat lenne arra hogy miért olyan nagy a sor whitefall-on.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Nézegettem a fórumokat, úgy tûnik, hogy három orosz guild jött a Whitefallra. És ezek közül egynél alapszabály, hogy a közös chatre nem írnak oroszul. A ruszki szerver a Cloudborne.

Avenger
Á, amúgy sem akarok túl hardcore tempóban játszani.

Steampike-on este jött Silverwoodba a preserveres event csupa lvl20as mobbal, amikor a legnagyobb karakter 10es volt 😄 Persze hogy failed lett, de aztán két 20as elite Vindicator fa-szörny fél órán át ölte a játékosokat argent gladeben 😄 Aztán eltûntek, lehet külsõ beavatkozás hatására 😊

Fritz Von...
Akkor nem vagy igazi MMO játékos. 😊

Avenger
Az igaz, én meg most ülök itt fél 4ig 😞 Szabadságot azért mégse veszek ki egy játék miatt 😊

Ennek a mobnak is szar napja volt tegnap 😊
Már megint jönnek az oroszok?<#zavart1>

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Fritz Von...
Nem tudni, hogy az összes, vagy csak 2-3 nagyobb guild. Tény, hogy tegnap már voltak, spammeltek is, én meg szidtam õket mint a bokrot, a szerver 99%ával együtt.

Torzonborz
ööö ha a ruszkik tényleg whitefallra jöttek akkor azt mondom húzzunk onnét de gyorsan.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

OFF
Hát asszem hogy novemberben kell majd kivenni az egész éves szabit 😄

http://www.ign.com/videos/2011/02/24/skyrim-gameplay-trailer?_cmpid=ign40
ON

Fritz Von...
Úgy volt, hogy a ruszkik a Bloodironra mennek nem?

Hasonló tapasztalataim nekem is voltak, de itt most kicsit másként érzem. Tekintettel arra, hogy tekintélyes orosz guildek jöttek a Whitefall-ra valamint hozzájuk csapodó egyéb orosz guildek, nemnagyon látok esélyt, hogy javuljon napokon belül a helyzet... :-S és azt se felejtsük el, hogy ez még csak a headstart.

Fritz Von...
Ez így igaz.. 😊

Torzonborz
bármilyen furcsa munka is van a világon...