8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Pandarus #4755 #4751 Nincs, de youtube-on találsz egy rakat videót róla!
pl.: tgnRift -
#4754 Nekem meg az Ele(6)/Pyro(16)/Necro(~~) jött be szintezésnél:) -
Pandarus #4753 Steampike szerveren is van egy Defiant klán Ascended néven, többek közt én is büszke tagja vagyok és egyre csak gyarapodunk... -
#4752 #4728
Cifu, mehetne banner alá, hogy nincs trial. :) -
#4751 Van a játéknak valamiféle kipróbálási lehetősége? Trial verzió? -
Shion #4750 100 óra játék idő alatt el lehet érni a level 50-et, ha nem piszmogsz, hanem tényleg célirányosan küldetéseket csinálsz vagy pvp-zel. Ezekkel jön legjobban az xp. Az instákból is jól jön az xp, de ha kifogsz egy olyan csapatot, amelyikkel 20-40 perc helyett 1-2 óra alatt viszitek végig az instát, akkor inkább menj küldetéseket csinálni.
Én nemrégiben léptem át a 100 órát és úgy vagyok 49,5, hogy mellette nagyon sok időt töltöttem a rift eventekkel, kraftolással és harveszteléssel. Utóbbiak már majdnem maxosak és minden nap csinálom a daily craft küldetéseket. Szóval reális a 100 óra játékidő. -
Hofigalopp2 #4749 Amit sebez a pet, az gyogyul belém? -
Bhalage #4748 nekem sikerült :D
ja meg van az a channelles gyogyito spell na azzal dúúrván életbe lehet tartani mr csontot -
#4747 majd egy elitenél kipróbálom, ott még bizonyíthat :D -
Bhalage #4746 az alap pet tényleg gyik de a talentes petek nagoyn jók, én úgy tapasztaltam!
cholot én alacsony szintén próbáltam, na hgoy nézzük meg mi is ez, de aztán egy mobot se tudtam megölni, úgyhogy gyors retalent kellett lockra, de ez tenyleg alacsonyszintu elmeny, hallottam hgoy nagyon jó kis soul az is -
#4745 hm, én pont azt nehezményezem, hogy a pet szarul tankol :D bár igazából nekem mindegy, mert chloroval 3-4 azonos szintű mob sem tudja levinni a hpmat -
#4744 necro/chloro/lock, chloro/elemental/dominator(poly morph miatt)
-
Bhalage #4743 minimális downtime warlock/necro/xxx
elejen warlock, kb lvl25 ig vagy mittudom én mikor lehet a táp petet talentezni, onnan inkább necyo mainvonal
táptank pet jól tankol és istenesen üt, ha a dotot felteszed tiszta hax
szerintem -
Hofigalopp2 #4742 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mage milyen 3 soullal halad a legjobban szintezés közben? Hogy? -
#4741 a wow accom már évek óta el akarják lopni. mindig küldik a méleket, hogy kattintsak ide hogy érvényesítsem az accom, mert különben törlik. valami beta.warcraft.com oldalra mutat a link. de fel sem tűnik a faszlámáknak hogy már fél éve mélcímet váltottam az accomban, még mindig a régire küldik:D
steam acc-om már lopták el, de visszaszereztem a steamsupporton keresztül...
ez a virtuális bill. nagyon jó 5let, itt említette valaki, mostmár csak így írok be jelszót...így nem tudják lenyúlni...a keyloggert sokszor észre sem veszik a viruskergetők:( -
#4740 mondjuk játékon belül is elég sűrűn felhívják a figyelmét a usereknek hogy ne dőljenek be ezeknek. -
eLiXir #4739 Regisztrálni akarok a holnapjukon, erre ez fogad, amikor rákattintok a regisztrációra: We're sorry. You are not eligible to use this service. -
Bhalage #4738 elég dúrva
köcsög ringyók -
#4737 rift acc lopással is próbálkoznak már a hernyó görények:
[email protected] nem valós mail cím -
#4736 Azért kért kérdeztem itt mert gondoltam frissebbek az infók mint a FAQ-ban:)Azért köszi! -
Bhalage #4735 ott afAQban guildlista, bar defiant oldalon nincs kényeztetve a nép, mindenki guardianz -
#4734 felhasználóneved jelszavad titkos kérdést-választ átadod, ennyi. majd ő megváltoztatja a jelszót meg a mélcímet utána, hogy ne tudd visszalopni:D (voltak ilyen csalások anno)... -
#4733 Bocsi a Pve lemaradt:)
-
#4732 Sziasztok!Defiant oldalon melyik szerveren van magyar guild?
-
#4731 Enyém asszem eladó, csak fingom sincs hogy kell egy ilyen accot eladni. -
#4730 megveszed, ha nem tetszik eladod. ennyi...
én is megvettem vaktában, de tetszik szerencsére. igaz sztem az aion jobb (mondjuk eddig még semmit nem láttam szinte a riftből, lvl10 vagyok), de eddig ez is bejön, kell az újdonság... -
#4729 Múltkor volt nyílt beta. Akkor hol voltatok? -
Bhalage #4728 (még) nincs -
Tusy #4727 - a játékot ki lehet próbálni (van belőle trial vagy egyéb lehetőség) annak megvétele nélkül? (ha nem lehet) terveznek ilyen lehetőséget mostanában? -
Laroa #4726 riftpatchlive.exe az :P -
#4725 kössz, hogy erre nem gondoltam -
#4724 Rift.exe
(mókás reggel onlájn) -
#4723 van valami armory szerű oldal, ahol meg tudom nézni a karimat, cuccait, skilljeit, stb? -
#4722 lol, SCUM Customer Service :) -
Gyogyito #4721 Sziasztok!
A blogom életében komoly változás állt be, részletek itt. -
MaRee #4720 Annyival nem szerintem, főleg ha új vagy és nem tudod mit-hogy. De egy hónap alatt mindenképp, én 10 napja játszok olyan napi 5 órát és ebben benne van a crafting, pvp, rift, pve, questelés stb és 31 vagyok. -
eLiXir #4719 Volna még egy kérdésem, mennyi idő felhúzni egy karaktert 50re? 1 hét alatt esélyes? Napi hány órával? -
Laroa #4718 Aki nem a cd galaxisban veszi meg a riftet tizennyócezeré' az idegenszívű jude :D -
#4717 tegnap 7850-ért vettem ott:) -
#4716 sose!