8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Bhalage
    lájk!
    átjön a lelkesedés, ezek meg akarnak dolgozni a pénzükért (versenyhelyzetben muszájis, de ez csak jó!)
  • s0n1c
    lookgear > all, ízlés kérdése

item statjai megmaradnak, csak neked pl. jobban tetszett az eddigi, amit hordtál, ezért annak a kinézetét "átmásolod" a másikra, mi ebben az erős
  • dzsihad2
    "- outfit style rendszer, magyarán a megszerzett cuccok kinézetének változtathatósága"

páncélt lehet szinezni, mit szeretnél még... azért átszani kicsit erős lenne
  • s0n1c
    Nekem sokkal jobban tetszik ez a fajta megjelenítés. Viszont egy pár dolgot még el tudnék képzelni:

- guild tabard/cloak
    - guild embléma megjelenítése pajzson ill. köpenyen
    - outfit style rendszer, magyarán a megszerzett cuccok kinézetének változtathatósága
  • TDC Geronimo
  • sanyiiiii
    Oké mégegyszer utoljára leírom, akinek a rendszer nem fogadja el a telefonszámát vagy csak simán nem akarja a telefonos aktivációt az ír egy support ticketet hogy nincs olyan telefonja amit elfogad a rendszer és pár órán belül aktiválják az accát manuálisan majd mehet a avásárlá.
  • Kiado
    Aki esetleg akar venni, de nem tud/nem akar külföldre fizetni, az nézzen körül a vaterán, kb. 8 ezer ft körül van egy pár darab már.
  • sanyiiiii
    A bard total gimp karakter, bementem egy warfrontba level 10en es csak 24k dmgt meg 46k healt csinaltam, igazi fos :(
  • DragonKnight
    Rift update 1.01

Bejelentés a rift.variance.hu-n
  • MaRee
    Nekem is jobban tetszenek sokkal, lentebb linkeltem is 1-2 képet még az akko 20 körüli karakteremről, hogy milyen faszán néz ki már kis szinten is. Nekem is bejön hogy sokkal realisztikusabbak a felszerelések, nem bugyiba meg melltartóba futkároznak a női karakterek egy 2 és fél méteres karddal :D
  • BoneDragon
    Nem nyúltak a wow-tól. Le van védve? Nincs. Akkor meg?
    Másik: WoW szerinted honnan nyúlt? Ja, hogy ez már nem fontos... Meg súgom 90%-ba ő is más mmo-ból merített ötletet/ vett át. Szal ennyit az isten wowról. Én azért kezdtem el játszani anno wow-al, mert imádtam a warcraft univerzumot, de ez már unalmas...
    De szerintem ezt folytasd a wow topicban.
  • Probatbicol
    Nekem is tetszenek. Pont tegnap varrtam a rugómnak egy olyan bokáig érő bőrkabátot, hogy azt gondoltam, apám, ezt még az életben is elfogadnám !
  • Rannah
    A képeket nézve kezdem bánni, hogy mágust indítottam, az én karakterem csak pizsiben rohangál, az is rongyos:(
    Elég sok poszt van a hivatalos fórumon, hogy ilyen meg olyan gagyi a játékos karakterek ruházata/páncélja. Lőjetek le, de nekem tetszik, külön hangulatot adnak az "autentikusabb" ruházatok a játéknak, és nem manga-bébik rohangálnak fel-alá.
    Ti hogy vagytok vele? Csak én vagyok ízlésficamos?
  • Djuree
    ja meg azért mert a wow az etalon, azt kell megverni....
  • Djuree
    azért ahhoz hasonlítják, mert abból (is) nyúlt sokmindent a rift is, az aion is, meg az összes többi. és nem a 6 éves állapotából, hanem a mostaniból;) persze ez nem baj, a jót nem szégyen lenyúlni, sőt le is kell.
    amúgy meg hol lesz a rift 6 év múlva? gyanítom sehol. ahogy az aion is már most haldoklik, pedig hol van még a 6 évhez?
  • Me0w
    Luv <3
  • 0Fritz0
    Levettem
    Időnként az egész szolgáltatót megbénítja egy-két pöcsfej feltöltő és kell pár nap, mire leveszik a tiltást.
  • BoneDragon
    Én meg azt nem értem, ezekbe a képekbe mi különleges van.
  • Me0w
    Kerlek vedd le a kepeket a siteodrol, mert a chrome biztonsagi mechanizmusa ugrik ra, es igy igen nehez forumozni.
  • BoneDragon
    Mindig csak a wow.. nem unalmas? Miért kell hasonlítani egy 6 éves játékot, ahhoz ami most jött ki egy hete... Esküszöm nem fér a fejembe.
    3x több tartalom van már most a riftbe, mint anno a sima wowba. Ráadásul most meg a régi instákat nyolcvanötössé (de szép) alakítja a blizz. Ez kicsit nevetséges. Beletették a dx11-et? wáóóó tükröződök a vizeeen!!!4444
    Én is szerettem a wow-t, de már lejárt lemez, főleg az, hogy mindenhez azt hasonlítják. Nem a 6éves tartalomhoz, hanem a sima wowhoz kéne...
  • Djuree
    ha már olyan a wow amilyen, lehetne gyönyörűen cell shaded-elni a grafot, lásd afro samurai, az eddig legeszebb cell shaded játék. ettől megmaradna a rajzfilmes graf, de mégis gyönyörű lenne. de minek csinálná meg a blizz, ha ígyis napi 6 vagon pénzt keresnek vele....kicsit sírhatna a wow-osok szája érte, akkor talán lenne belőle valami...
  • 0Fritz0
    "Teccő gecó, gyüssz topogni?"

• radical
    Rift nem neked való, maradj a wownál.
  • Bhalage
    jó képek malac és count adyn!!

hiába, k jól néz ki ez a game
    (épp tegnap láttam a képeket a wow új tier526 pánccélokról nos, lol
    örülök, h a rift rift)
  • Running
    Erre mondják ilyenkor, a k****d de csúnya vagy!
  • 0Fritz0
    Lvl 14-en van a Candence, aminek a gyógyítását maximalizáltad az Invigorated Soul-al és elérhető még a Motif of Regeneration buff.
    A 10-20 szintű warfont-okban a bárddal mindig első voltam gyógyításban, szóval azt nem mondanám, hogy szart sem ér.
    Egyébként a kérdés magában hordozza azt, hogy még nem nézted át a választott karaktered képességfáját. :)
  • Djuree
    bard-nak mik a gyógyász spelljei? most lvl 14 vagyok, de még nincs semmi csak a cadence, ami finoman szólva szart sem ér:D
  • Djuree
    majd jól le lesztek verve:D ascended vs renegade? na majd egyszer megrendezzük:D
  • killerkocka
    Hétfőn csináltam meg az accot oda és vettem is meg a játékot. Semmi probléma nem volt. Első vásárlásom volt ott nekem is, de megnyugodhatsz. Teljesen rendben ment minden.
  • krisztian922
    Lenne egy félig off topic kérdésem :s pénteken jön pénz számlára végre én is megveszem riftet. D2D-ről szeretném megvenni és az érdekelne nincs-e valamiféle sample a netes vásárlásról :s ez lesz nekem az első xD szűz vagyok ezen a téren :DD és olvastam itt olyanról, hogy telefonos kód...és nem fogadja el a dolgokat meg supportolni kell a rendelésért...szal nem szeretném, hogy abban a pillanatban érjen meglepetés ^^'
  • MaRee
    Na végre leülnék játszani erre lag, fél guild dc, aztán énis, visszalépni nem enged..
  • Murmur
    Nem ismerlek! :))
  • TDC Geronimo
    Ez meg én

• Count Adyn
    igy nez ki a karakterem reggel smink nelkul:D
  • Rannah
    Mindössze igyekeztem elejét venni a kérdésnek, ha esetleg felmerül:)
  • Murmur
    Nem is a sebzése a lényeg, fejlődni is kifejezetten rossz vele, picit próbálgattam. A pvp azért kevésbé szól a számokról.
    Dotos-leecher mágusból van rengeteg, nekem olyan nem kell. ;)
  • Rannah
    Én Dominatort nem próbáltam, viszont a SC lassításait imádom , főleg aoe-ban
    Mondjuk az nem vettem észre, hogy dps huszár lenne, viszont kellemesen lehet szivatni a népet
  • Murmur
    Dominator/Stormcaller-t próbálgatta valaki? Altnak akarok majd egy mage-t, és ezt néztem ki tömegszopató eszköznek. :)
  • sanyiiiii
    Gyarapodjatok csak, WTB instant pop warfront :D
  • jazzy
    Köszi csak a faqt olvastam abban nem volt:P :)