Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Á én meg ki alt+tab-oltam és nem ment már vissza 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Count Adyn
jah közbe rájöttem😄 viszont ha crashelsz és 5 percen belül vissza tudsz lépni, akkor meguszod még, azért ez barátságos😊 én kis naiv meg elmentem vacsizni 7 kor, aztan még 100 an vannak elõttem most😄 legalább hozol rajtam kicsit^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Avenger
Így nyolckor azért van egy gyenge 500as sor 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

az a szerver nem egy rossz választás ezekben a sorban állos idökben
meg késöbb se, az rp-s csendes õrültek senkit nem zavarnak.

Sáska
szinten. kuldtem pm-et.

Én Firesand shard Defiant oldalon telepedtem le, te melyik oldalon vagy?
Count Adyn
Hm, nekem a karaktergeneráláskor volt csak sor, azota semmi, instant berak karakterképernyõre és onnan tölti is a gamet😮 szoval nem kell parázni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sáska
ha valaki PvP-RP shardon (Firesand) akar jatszani sorbanallas nelkul egy nemzetkozi guildben, dobjon egy PM-et..

Vicces , gyönyörû összefogás volt, el is érzékenyültem😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Me0w
<#vigyor5>

Together we'll fly someday...

Ennyire optimista vagy?😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Szerintem egy csomóan nem játszottak a bétával, mert "úgyis kukába megy az egész" , és a headstartra koncentráltak

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Me0w
Mi a steampikeon vagyunk 😉

Morpheus_v2
258-adik 50 perc... kár volt kilépnem <#idiota>
Nem értem mi változhatott az open béta óta, ott csak egyszer volt sor az legelején...
Steampike ~100-as sor, kb. 15-20 perc
MeoH
Whitefall mar reggel kilenckor is full volt 😊 En reggel 7kor jutottam be, highon volt mar akkor, mig a tobbi low/tobbseg medium. Szoval jell.pillban whitefalll felejtos...

fuck mmo's..i.,

Azt hiszem, ez így felejtõs egyelõre...

most épp: whitefall is full
1108
waiting time 5h29m

HELLÓ

anti hero

Me0w
En is fel kilencre erek haza, azert benezek, boldogitani a tobieket TS-en. A tegnapi 'hogyan-adjunk-osszes-1-platinat-a-guild-charterre' akcio peldaul nagyon vicces volt 😊

Nyugi, így is elõttem leszel😊

Kösz még sajnos vagy 3 óra mire gép közelbe kerülök addigra meg a sok munkanélküli betömi a szervert <#falbav>

GW2: Dragonknight.5302

Valaki aktiválhatná majd az accomat. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Fritz Von...
Srácok. Mivel képtelenség kezelni ezt a sorban állást, ezért a Prophecy a Sagespire szerveren indul el. Így mindenki be tud majd lépni, és együtt, egy guildként tudunk haladni.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Morpheus_v2
Ebben a pillanatban 0 (steamspike-n). A blight-on 6 ember volt elöttem 1 perc queue.
TDC Geronimo
Amúgy nem tudom feltûnt-e de gyorsítottak a GDCn. Sokkal jobb így a combat rugóval, mint betaba. Nincs annyira lassított felvétel érzésem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Avenger
Az engem is érdekelne, valaki foglaljon nekem egy helyet 😄

No és hogy állunk a queue fronton? Status reportot kérek. Hány óra a Steamspike szerver queue?

GW2: Dragonknight.5302

Avenger
Akkor értem hogy nem értem 😄
logmein nekem úgy tûnt, hogy screenshot szerûségeket továbbít, mint az rdp, ha már fut a játék. De gondolom az rdp windows felületen meg újraépíti az ablakokat, a küldött információk alapján, és emiatt nem megy neki a 2d/3d váltás. Logmein-nél meg mintha egy extra monitor lenne rákötve a gépre. Ha jól tippelem 😊

0Fritz
Na igen, kb. ezért is nem erõltették az ilyen kapcsolatok támogatását.
Na de majd a cloud computing. 😊
Me0w
Videot tudok nezni stabil 100 megas kapcsolaton at 😊

0Fritz
A klienst annál a gépnél tudod futtatni ahol vagy, különben el sem indul.
Távoli eléréssel még filmet sem tudsz megnézni a másik gépre belépve és ott elindítva.
Az rdp ilyenkor arra jó, hogy melóhelyrõl is tudj netezni/játszani/torrentet belõni a céges proxy-t megkerülve.

(Régen csináltam, szóljatok ha azóta változott)
Me0w
Nem jut tovabb a Play utan, mivel onnantol bevaltana a 3d modot, most probaltam ki 2 perce 😉 De ha mar fut a jatek, akkor be tudsz rdp-zni, es latod is, csak lassu 😊

Me0w
Az RDP protokol szerint kapcsolatkor ad egy drivert, amin keresztul latod az asztalodat, de ez nem d3d komatibilis.

Avenger
Az mondjuk igaz, hogy a 3d-t az rdp nem feltétlenül továbbítja, de a bejelentkezés a launcherben történik, onnantól meg egybõl megy a szerverre a játék, szóval maximum nem látszik hogy mennyi a várakozási idõ, de a sorba beállsz vele 😊

Avenger
Szerintem meg lehet oldani, nem feltétlenül a szoftver rendereli újra a 3d tartalmat, hanem a videókártya kimeneti képét továbbítja.

rdpvel bejelentkezesnel nem tudom elinditani a riftet?
ezt nem ertettem (nem probaltam meg, cska nem ertem miert)

anti hero

0Fritz
Még ha támogat is valamiféle virtuális videokártyát a program, nem hinném, hogy elindul rajta.
A notit próbáltam beizzítani az "örökös bentlétre", de kevés a GPU és el sem indul.
Torzonborz
régebben próbáltam akkor mûködött ( Darkfallban így bányászgattam melóhelyrõl 😄 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Avenger
Logmein-re gondoltam én is, bár nem próbáltam még csak Sfgame-el az androidos telefonomról 😄 Kíváncsi lennék mûködik e 3d-s dolgokkal.

Me0w
Mi? 😊

arról nem is beszélve hogy a vanillia wowot milyen szépen hackelgették :p
0Fritz
Azért ne csináljunk ilyen csúnya viccet a történelembõl...

A Nagy Falat éppenséggel a Horda építette, hogy legyen minek nekimenni!4négy!!
hogy?

anti hero

hogy mondhatsz ilyet a wow-ról, ott ilyen tuti nem volt, már a megjelenése elött mindneki kéz a kézben boldogan játszott vele. Ez csak ferdítés, Én nem is hiszem el.

Sõt a Holt tengeri tekercsekben is le van írva, hogy már ie. 4000-ben a kínaiak is lag és bug mentesen játszottak a wowal, sõt a Nagy Falat is a Horda ellen építették valójában...

Torzonborz
logmein is jó megoldás , azon keresztül tuti elindul.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Me0w
RDP-n keresztul nem tudod elinditani a jatekot, hacsak nem inditottad el azelott, hogy RDP-n belepnel. Tudod, d3d 😊

Szerintem én is a gombleragasztós módszert fogom alkalmazni, anno Anarchy Online-ban teljesen jól mûködött 😄 mondjuk ott nem a sor miatt, hanem mert 1 órát kellett szaladgálni buffok után, hogy össze tudjam rakni a szintemnél jóval májerebb robotomat, ami logoutnál nyilván eltûnt.

Másik megoldás, hogy medium-high szerveren foglalkozom az alt karakterekkel kipróbálás céljából, a Steampike-on meg majd jövõ héttõl koncentrálok rá a mainre.

Ja, ami kellemes meglepetés volt a bétában tapasztaltakkal ellentétben, hogy a warfrontokon mindenki fel van skálázva a bracket max szintjére, így 10-es szinten nem 2 ütés vagy a 19-esnek. Lehet, hogy ez a B7 alatt már így volt, de B5-ben még tuti nem. Ez nagyon bejön, teljesen élvezhetõ volt a warfront 10-es szinten is.

Amúgy a hosszú sortól eltekintve én nagyon meg vagyok elégedve az indulással. Fél 9 körül bementem egy medium PVP szerverre, hajnali kettõig játszottam egyetlen fagyás, lag vagy bug nélkül. Egyszer volt olyan, hogy hirtelen eltûnt minden mob körülöttem, de kb 5 másodperc múlva elõkerültek. Annó WoW TBC indulásakor még harmadnap is gyakrabban láttam a World Server Down feliratot mint a karakterem hátát, már ha egyáltalán bejutottam a que miatt. Ahhoz képest ez szerintem profi munka.
TDC Geronimo
"Fenn lévõ guildtársakkal (elõzetesen) döntöttünk:

SAGESPIRE szeró!"

Akkor ez? Csak hogy tudjak most valahol kezdeni -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

de nem baj, guild kesz, pajtik is gondolkoznak a koltozesen, mivel csomoan be se tudtak menni, de kap meg a server 2-3napot sztem.
:G

anti hero

na kivancsi lesz headstart utan meg a normal releasenel beszall par ember akkor mi lesz itt 😄D😄😄😄

fasza, h a beloggolasig nem jutottam mondjuk 8pm es 1am kozott ;d
kivancsi leszek, hogy lesz-e es mennyi ido lesz a lecsenges

anti hero