8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
DragonKnight #4915 Nagyon sokan szopnak most ezzel és valószinüleg ez a workaround csak elfed valami hibát. De amúgy a két óra elfogadható tempó.
Az előzó kérdésedhez pedig azt javaslatom:
Ha már van guild akit kinéztél magadnak akkor az oldal kérdése is megoldott, ha még nincs akkor csinálj magadnak egy Guardian és egy Defiant altot és győződj meg saját szemeddel.
De ha rám hallgatsz akkor a Guardian :D
Gondolom a FAQ-t már elolvastad, itt pedig megtalálhatod az összes magyarországi guild elérhetőségét plusz néhány hasznos információt.
rift.variance.hu
-
#4914 Én is töltöttem cirka másfél napig :D volt mikor jött rendesen volt mikor belassult, mint az állat, de leért :D. -
#4913 Köszi ez megoldotta, 10k helyett most már 350k-500k közötti sebességgel jön.
Azt nem értem az első 4GBt hogy húzhatta le 6-8mbyte/seccel, na mind1 így összesen két óra alatt lenn van a 8.32GB az még elviselhető szvsz. -
DragonKnight #4912 Ja az elmúlt két napban szivás van a letöltések körül. Hivatalos ok nincs, de van egy community megoldás ami sok embernek megjavitotta a dolgot.
A hiba valahol a DNS szerverek körül van.
A megoldás:
WindowsXP: start menü-> futtatás notepad.exe %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts
Windows Vista vagy Windows 7.
inditsd el a notepad.exe-t rendszergazda-ként, majd nyisd meg a 'C:\Windows\system32\drivers\etc\host' file-t
a file aljára szúrd be az alábbi sort
208.94.26.142 update2.triongames.com
mentsd el a file-t inditsd újra a patchert.
-
#4911 Letöltése mondjuk jó szar, elindul 8 mbyte/seccel, aztán 1-2 perc után lemegy 10kbyte/secre. Újraindítottam párszor, így lejött 10 perc alatt 5GB. Most meg már 10b/s-el se jön, kiírja hogy error 1033 vagy 34. (routert kihúztam, firewallt kikapcsoltam)
Remélem maga a gama nem ilyen bugos. :( -
DragonKnight #4910 gratula -
MaRee #4909 Guardian a szebb. -
#4908 Nah tegnap végre én is 50 lettem:))
-
#4907 A WoWnak télleg lowpolys (kevés polygonból álló) a grafikája, de még így is mikor kijött 2005-ben vennem kellett hozzá egy AMD64-et 6800as Geforce-al (csak ez utóbbi 70 ezerbe fájt anno) hogy normális sebességgel fusson 1024x768-ban.
Egy MMORPGnél figyelembe kell venni hogy van mikor több tucat játékost kell leszámolnia a gépnek mert ennyi van egy helyen egyszerre.
Én szerettem a DAoCot, az exploitokat (pygmy tanglizás Albiban, chanteres + buffbotos mókázás Hibbiben, meg a farkasemberes DoTozás Midgardban) a PvP része annyira nem jött be a "mezzalot" miatt, meg sajna rájöttem hogy az első karim (a skald) tetszett a legjobban. De így is vagy 4 évet elvoltam vele, nálam 4/5.
A WoW viszont hiába nem tetszett a grafikája elsőre, 2 évig tök jól elszórakoztatott. Ami nem tetszett benne az a fos raidek. Egy, max 2 groupos instákat kellett volna csinálni, mert 40 emberből mindig van csomó aki nem oda figyel, AFK, bénázik, szal elbassza na. Meg hogy ismételni kellett volna őket ezerszer. Meg a PvP része se tetszett (PvP szerón voltam pedig de DAoC után visszalépés volt). De összességében még így is az tetszett a legjobban az összes közül, mert az endgame-ig (raidek ismétlése) tökéletes élméntyt adott. 5/5
Amúgy meg WoW óta próbáltam a:
1. LoTROt: öregerdő nagyon tetszett de a többi zónája csak átlagos, insták 4 pont az ötből, játék egésze 4/5.
2. Age of Conant: grafikára nagyon jó, kezdő zóna 5/5, aztán még volt az a zóna ahol a két hadsereg támadta egymást, ezen kívül az egész játék TÖKÜRES volt. Insták 1/5, az meg hogy küldiből se volt elég és a dögunalmas kastély küldiket kellett volna ismételnem ... az egész játék olyan volt mintha kiadták volna 1/3-ad részben készen. 2/5 (itt vettem használtan 5 ezerér)
3. Warhammert (grafikája alig jobb a WoWnál, pláne Age of Conan után volt csalódás, zónái uncsik, de az első igazi instája az a barlang izé na az tetszett), PvPje hááát ... ilyen tömegizé, na mind1. 3/5
4. Aion: grafikára tetszett, kasztok is okésak, zónák közepesek de az instái szarok, endgame content szintén, PvPje nem fogott meg (igaz sokat nem láttam belőle de nekem ez a repkedés már sok :) ) ja meg egy idő után már úgy kellett vadászni a questekre. 3/5.
Rift most jön lefelé, kíváncsi leszek rá mit tud majd. Pont belefér az időmbe a GW2-őig. :)
Kérdés: A Guardian és Defiant zónák közül melyik a szebb? :) -
DragonKnight #4906 A blog jobboldali részére a mai naptól felkerült a játék hivatalos twitter feedje és a hivatalos fórum developer tracker feedje.
Jó olvasgatást.
rift.variance.hu -
DragonKnight #4905 Hát aki raidelni akar (BTW greenscale world first megvolt tegnap) az jó sok kajával és egy raklap taktikai atomtöltettel készüljön a sárkány ellen.
Potom 250%-ot tolt a Trion a sárkány hp-ján ami igy jelenleg:
Greenscale HP at 100% -
#4904 Ahogy nézem nem jeleníti meg. :( Itt a link hozzá: pic -
#4903 és még ha a jelszavuk a password...
Na idekopizok én is egy képet amit az egyik cimbi csinált. Én azóta is ezzel a képpel reklámozom a játékot. :) Bocsi a túl nagy lesz...
-
#4902 Én nem tudnék úgy játszani ezzel, hogy közben mindig a wowra asszociálnék. Főleg amióta jönnek a tünetek a cata kapcsán.
Persze nem azt mondom, hogy szar. Csak nekem a wow marad az alfa és omega :D Ha megint mmoznék, akkor csak azzal. -
killerkocka #4901 Hát nem tudom, én is igen sokáig wowoztam, szerettem is. Viszont valahogy teljesen új élményt ad ez a játék. Nem csak azért, mert új játék. Insták sem úgy lettek megcsinálva, hogy behúzol mindent, aztán aoe és társai. Szükséges a kellő cc, meg support heal. Riftek, inváziók is igen élvezetesre sikerültek. Részemről engem Trion bácsi/néni megvett egy jó időre. -
DragonKnight #4900 hát az a darwin dijas emberke aki ugyanazt a jelszót használja mindenhol, az megérdemli hogy a kinai hackerek szárazra szivják az accountját. -
Probatbicol #4899 Szerintem a Trion pont abba trafált bele a Rifttel, amit az autógyártók már évtizedek óta tudnak: nem kell feltétlenül mindig mindent újítani, ami jó azt át kell venni. Ha kijön egy új autómodell, senki sem fanyalog, hogy olyan fék, meg kuplung van benne mint a többi kocsiban. Lehetne vagánykodni négyzetes, vagy ovális kormánnyal, meg tejüveg szélvédővel, de nem biztos, hogy szeretni fogják. A fogyasztók szép, megbízható kocsit akarnak, az se baj, ha élmény vezetni.
És a Rift pont ilyen, szép, megbízható, élmény vele játszani:
Így jár az aki sokat bámészkodik:
-
#4898 Nem rossz ötlet, de ezzel csak az a baj hogy az e-mail címünkkel logolunk be a játékba, amit nyilván már a kedves hacker is tud. És ha valakinek ugyanaz a 2 jelszava, akkor ugyanúgy bukta. -
#4897 Hát nem tudom nekem semmi bajom nincs az UI-val :D úgy jó ahogy van. -
#4896 Zomg, úgy néz ki az ablak, mint wowban... Szarazegész!!! -
tusken #4895 Engem is egy dolog fogott vissza még 2005 ben a wowtól, hogy a kibaszott szar grafikáját a disney töl lopta a gamplayt meg az everquesttöl.
-
#4894 Sikeres propaganda.
Engem igazából egy dolog fog vissza. WoW copy... tudom tudom, de én 3 évig játszottam vele és ez egy az egyben egy copy. Most az interface, ablakok, meg minden ilyen szarra gondoltam. -
#4893 Némi propaganda:
-
DragonKnight #4892 Coin Lock státusz, harc a hackerek ellen -
#4891 Csak csatlakozni tudok, pár mmo-t kipróbáltam már de mindegyiknél volt valami ami miatt azt mondtam hát inkább vissza wow, ellenben a Rift semmi ilyen reakciót nem váltott ki belőlem. Maga a "talent" rendszer az ami legjobban megtetszett de az egész világ eléggé korekt és hangulatos, no meg persze eléggé szépen is néz ki :D. Én sem bántam meg hogy megvettem. ^^ -
#4890 nalátod :D -
#4889 Egyet kell ertenem a post szerzojevel, hihetetlen potencial van a gameba, amit eddig csak a daocban talaltam meg.persze ehhez kell az is, hogy ezt bele is tegyek a jatekba (orvr,rvr rewardok...talan egyszer a tavoli jovoben esetleg egy 3. realm)
eddig azt kell mondjam: nem bantam meg, hogy megvettem,sooot... -
krisztian922 #4888 Eh...ez biztos? Bankban jártam februárban és akkor se szóltak, hogy ez még jó lesz addig ráadásul kaptam sms-t is arról, hogy jön majd az új kártya csak még....viszont ha ez igaz akkor kössz a jó hírt :-3 így ha hamarabb nem is de jövő héten riftezhetek :s -
#4887 ha márciusban jár le a kártyád akkor az hó végéig érvényes. -
krisztian922 #4886 Hali, lenne megint egy 'izé' kérdésem :s Minden az ellen van, hogy én riftet vegyek xD először meg akartam pénteken rendelni d2d oldaláról de aztán rá kellett, hogy jöjjek nemtom miként kéne. A kártyám márciusban járt le és új kártyát a bankom még nem küldött (vagy postában elveszett mind1) ezt még ha szerdán kérek is egy újat min. 1+ hét...na már most tököm akar annyit várni :s Van lehetőség valahol úgy megvenni, hogy a pénzt utalom? Vagy valami nem bankkártyás mód? -
Gyogyito #4885 Éjjel hotfix érkezik. -
#4884 Kösz a gyors választ! -
MaRee #4883 Argent Glade előtti hídnál. -
#4882 Silverwood-ba hol a csöcsömbe lehet lovat venni? Úgy elfelejtettem, mintha gyogyós lennék. -
#4881 Én a G2Play-en vettem meg ott 1 perc múlva kapod a kódot és már mehet is a játék igaz nem dobozos, de engem nem zavar. -
#4880 Nincs telefonos szarsag, de itt dobozos verziot kapsz, tehat a postas hozza majd napok mulva. -
Laroa #4879 [Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-ot!]
PvP Szerver: Sagespire, PvP Guildek: The Prophecy (Guardian), Hangover (Defiant)
Illetve ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólást is: ˆ Goxin
tegnap 17:14 | privát | válasz erre | #4863
Bár gondolom egyszerűbb kérdezni mint agyat használni.
Mai napi troll rovatunkat láthatták, köszönjük a figyelmet. -
csurit #4878 üdv
arra lennék kiváncsi hogy én vagyok az egyetlen magyar aki a defiant oldalon játszik? -
#4877 http://www.thehut.com/home.dept
Ezen az oldalon elég meg adni a bank kártya adatokat és kuldik is a kódot fizetés után ? vagy ez is vissza telefonálós szarság ? Help pls :) -
#4876 Uhh azért brutális hogy majdnem minden EU server High on van :O
Lehet ki kellene próbálnom :P ezt a játékot .
Egyébként hány férőhelyesek a serverek ?.