Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Passz az armor/weaponsmith-tel nem lehet keresni mert valahogy mindenki az 😄 és alacsonyszinten az itemek nem rosszak de nem is olyan nagyon jók hogy halálra keresd magad belõle.
Viszont akik most jól keresnek azok táska gyártók mert 10 slotos táska 50 aranyért megy és mindenki vesz mert táskát nem tud lootolni csak 4 slotost.

GW2: Dragonknight.5302

Torzonborz
ahogy Virág elvtárs mondta vala :
az élet nem egy habos torta 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Me0w
Ez alap, mar meg sem emlitem 😊 A masik, hogy latsz egy artifactot, elkezded a mobokat tisztitani korulotte, o odafut, felveszi es kirohog. Ilyen is volt 😊

Together we'll fly someday...

Tényleg, professionökrõl valaki valamit? Melyeket érdemes választani, mivel lehet a legtöbbet keresni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én is rengeteg magyart láttam fõ ismertetõjelük hogy petes soullal tolják és az a stratégiájuk hogy pettel kitankolnak 2-3 mobot miközben bányásznak majd elfutnak és rád hagyják a mobokat. Neked nem jut semmi érc de a megköszönheted hogy legalább a mobokat megkaptad. De ha te érsz oda hamarabb és elkezded a mobokat ütni hogy utána majd jót bányászhass akkor oda futnak melléd kifosztják a node-ot, még véletlenül se ütnek bele mobba és tovább állnak.

Me0w
Tegnap találkoztam rengeteg magyarral (onnan tudtam elõször, hogy árkon-bokron átchargolt elõttem 3 mobot behúzva, hogy a questmobot hamarabb érje el, ami 30 másodpercenként spawnol) szóval az itt beszélgetõ embereken kívül még számtalan magyar guild lehet.

Running
Igen, úgy tervezem ha megjön a gém, akkor felétek próbálkozom egyet. Lehet psztívet is megpróbálom átcsábítani pve-rõl.

Me0w
Lol 😊

Nagyon jól lehet látni hogy mikor ér véget az iskola az EU-ban😄
háromnegyed kettõ és a szerverek többsége médiumon van de a WhiteFall - a véristvánok fellegvára - már FULL.
<#taps>

rezes
En tobb classal robogtam at silverwoodson es volt hogy a warriornak mas questek nyiltak meg mint pl a magemnek.Ugy vettem eszre hogy bizonyos classok felvehetnek olyan questeket amit mas nem kap meg.

Fonok.Ki az a corporation?

TDC Geronimo
Jössz mi szerverünkre? :

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Nekem a béta maxra felhúzva 1680x1050-ben röccenés nélkül futott egy i7920-6gb-5850 trión win7 64 alatt, remélem a teljes is jól fog futni tömegben.

TDC Geronimo
AA brutális mód eszi fpst itt és akkora felbontásban nem is kell, valamint a lightning qualityt vedd vissza 8 ra. Latvanybeli különbség nem lesz de nyersz 10 fpst. AFet is tedd 8ra, szinten nincs különbség és 5-6 fps plusz. Nálam ezek vannak a többi fullon (kivéve a ground clutteres cuccok mert azok felén vannak) és tökéletes fpsem van meg arnyekokkal is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az nem elég jó indok hogy a vista egy fos?

Torzonborz
nna feltettem a következõ gépre :
AMD X2 2.3 Ghz
2 Gb ram
ATI X1150
Win7 32bit

elindul és grafikát minimumra véve gyönyörûen fut 1024*768as felbontáson . így a grafika kb wow szintû 😄
1280*1024en már van egy kis akadás.

grafikus engine jelesre vizsgázott.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
no azon a felbontáson meg pláne lazán menni fog. 😊

Sajnálok kiadni újabb 30-40k-t egy Win7-ért, az a gond. A Vista is eredeti, vásárolt példány.

Elég régóta hezitálok már az operációs rendszer frissítésén, de mivel a számítógépem fõbb alkatrészei (alaplap, proci, memória) 5 éve ugyanaz, így nem igen tudtam megindokolni, miért is cseréljek op.rendszert. De most már kezd nagyon elegem lenni a Vistából és lehet, hogy ez a crash halmaz lesz az utolsó csepp a pohárban.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Köszi a gépigényes válaszokat, 1280 x 1024-ben játszok, árnyékokat SOHA nem használok semmilyen játékban, ha igen akkor is maximum medium vagy kivételes esetben high beállításokkal, gondolom ez sokat számít. Nem akarok én ultrán játszani, egy high-al jól el vagyok, nem vagyok grafika mániás, de legyen szép azért és fusson szépen 😊

Sáska
En nem tudom, hogy nalam mi lehet a gond, de ha mindent fullra huzok akkor olyan 20-25FPS korul mozog a jatek 1920x1200-ban, rift-nel vagy varosban pedig 20 ala is leesik, pedig elmeletileg jobb konfigom van, mint neked:
Core2 Duo E8500, 4GB Ram, Sapphire Radeon HD 5870 Vapor-X (1G😎.
Ha az arnyekot es az antialising-et kikapcsolom, akkor viszont stabil 50-60 FPS-t hoz.
Melyik radeon drivert hasznalod?

[NST]Cifu
Itt vannak a Silverwood quest-chainek felsorolva. Info még persze nincs feltöltve, de a nevük és helyük alapján belõhetõ, hogy mit és merre kell keresni.

Továbbá tisztázni kellene, hogy hanyadik szintû vagy, és mely quest-hubok vannak már megcsinálva.

Én 16-os szintû vagyok, de például a Silverwood északi részén lévõ questek jó része még hátra van, a Sanctum féle questek többsége sincs meg.

Ha már FaE-be járkálsz, akkor nem lehet, hogy inkább új területre kellene átmenni? 19-20-as szinttõl Stonefield és a Saga of the Endless már a terület, ahova át kellene menni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Haver is így járt. Lehet bug, és nem dobják az inváziós boss-ok a quest itemet?!

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Biztos megharagudtak rád mert RDPS warrior vagy és egyet nem ütsz csak lösz. Ezért nem engednek pár questet megcsinálni 8))
Én pl most azon a story-n akadtam meg hogy 3 rift boss-t kell kiírtani (Fa, Fire meg még valami)
A FA bosst sikerült is leverni arany contributional végig tankolva. Otta maradt a hullája szépen világítva és ki lootolni kellett volna belõle valami hamut. DE csak álltam felette szerencsétlenül és semmit se tudtam vele csinálni, a quest nem dingelt majd egy 10 perc múlva eltünt a hulla.
Nincs hozzá quest item amit használni kellene és nem jöttem rá hogy mit kellene tenni.
Valami ötlet?

Fritz Von...
Ja és questet soha nem szoktam törölni, semmilyen játékban. Tehát ez sem lehet.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Inkább egy reward kellett volna, és a questek... 😊
Megvan minden soul quest is, amit fel lehetett venni Sanctumban. A storyline questeket is csináltam, illetve láttam, hogy story.
De valahol valami megrekedt.

A storyline-t rendesen végig vitted nem maradt ki semmi?
Megvannak a soul questek és a soulok?
Hmm a kis mákos 2x kap rewardot. én másodjára csak rongyos 2k xp-t meg aprópénzt kaptam.

Fritz Von...
Srácok. Mivel a GMek válaszadási sebessége eléggé lassú (nem hibáztatom õket, csak mondom), lenne egy fontos problémám.
Sanctumban elvileg van egy NPC, Cardinal Fiach. Õ ad olyan questeket, mint pl. a Profane Priests, és pár másik (szintén nem tudom felvenni pl azt sem, ahol a mocsárban kell valami nagy 16-os heroic fát megölni) Azonban én valami miatt nem tudok felvenni ott semmit. Silverwoodban minden questet megcsináltam, végigjártam az eégsz területet még egyszer, és semmi nem maradt hátra.
Mások folyamatosan grpokat keresnek ezekhez, én is segítettem guildben másoknak, de szintén nem tudta megosztani sem.

Mi maradhatott ki? Találkozott már valaki ezzel? Aztán volt egy olyan szitu is, amikor a Fae instance rewardját kétszer kaptam meg (kétkezes kék staffot választottam). Ez is normális, vagy én lettem bugos?

hát a vista egy rakat hulladék, azon csodálkozom, hogy elfut egyetalán vmi.
de gyanítom nem MMO programozási hiba, ha csak nálad van ilyen.

akkor a hiba az ön készülékében van

Fritz Von...
Az szép. 😊

Köszönöm a választ.

Me0w
Win7 x64, Rift meg azt is kibirja 12 ora utan, ha mogotte fut a fotobolt (elfelejtettem kiloni 😊)

[NST]Cifu
Hát amennyire a Rift Rogue "pont olyan", mint a WoW Rogue, akkor a WoW Rogue meg "pont olyan", mint a DAoC combo point rendszere.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Fritz Von...
Biztos, hogy nem az. Nekem sima 4Gb ramom van, alt-tabozok is sokat, néha elindítok a háttérben mást is, vagy le is töltök. Semmi baja, sztem a memóriakezelése teljesen jó.

A Vista egy rakás szar, sztem cseréld le Win7re. Én Xpt használok, és nincs ilyen gondom szintén.

ÉS mi tart vissza attól hogy a Vistát a kukába vágd és win7-et rakj fel?

Torzonborz
Vistát el kell felejteni és váltani Win7-re , probelm solved 😛

tudom tudom macera meg blabla 😄

Nálam sajnos nem megy 10-14 órát crash nélkül. A kezdetek óta (már a bétában is) átlag 2 óránként lecrashel a játék. A tippem az, hogy memory overflow-ja lehet, kb. ennyi idõ alatt telik meg a memória, amit a játék elfelejt rendesen kipucolni és egy idõ után crashel miatta. Tipikus MMO programozási hiba. Sebaj, 2 óránként megy a Crach Report nekik, addig fogom spammelni így a fejlesztõket, amíg ki nem javítják ezt a hibát 😊

A többiekkel konzultálva a TS-n arra a következtetésre jutottam, hogy valószínûleg a Vistával akadhat össze. Win7-nél nincs ilyen jelenség.

Igen, van magyar közös chat a Steampike szerveren. Írd be a chat-be: /join hun

Van még egy hasznos chat parancs: /chatwho x
X a chat száma, amelyikre kíváncsi vagy. Ez a parancs kilistázza a személyeket, akik az adott csatornán fent vannak.

Egyéb chat parancsok itt találhatóak: Chat Commands

Nézd meg a configom és megkapod a választ. Húzd meg a CPU-dat 3 giga fölé és kurvára fog menni hidd el. azoka procik gyári hûtõvel is bírnak annyi húzást. Jó nem Ultrán ,de High-on simán
0Fritz
Négymagos AMD proci, ATI egymagos 4870, 1920*1200-as felbontás és felvétellel együtt is így fut: Youtube-on keress rá "GamerFritz RIFT - Bard Warfront PvP" (Original-ban érdemes nézni és tudom, már volt 😄 )

Nagyobb eventnél érezni az lecsökkent FPS-t, de egyáltalán nem játszhatatlan, mint anno a WAR-ban volt.
Ha Infernumos vagy akkor van magyar guild chati 8)
Nekem E7300 3.2-re húzva 4 giga ram és 9800GTX+ Gainward Golden Sample. Full Hd-ba Highon árnyék nélkül 20-60 Fps között.. De Rift inváziónál se megy 20-30 alá az FPS.
Lehet,amatõr kérdés és volt is már,de:a Steampike-on van valami magyar csati vagy valami?

Ja és a WAR vagy uram bocsá a WOW karaktermodelleket nem szabad a RIFT-hez hasonlítani....
Itt egy-két zsák poligonnal többet toltak bele fejlesztõk.

Fritz Von...
Köszi a javítást. Nem tudom, hogy mi van a másik oldallal, mert eléggé hallgat. Mi Sagen vagyunk, ez a tuti. 😊

Hát erõsen függ a megcélzott felbontástól.
Nekem fullhd-ban az ATI5870-es invázió esetén igencsak visszaesik 25-30fps környékére míg amikor nincs semmi akor 60 körül mozog.
Igaz ultra minõség mellett és úgy csutkára van tolva a látótávolság az objektum detail, meg a növényzet.

Javaslom látogasd meg a blogomat. Bár most kockultam a hétvégén, de igyekszem friss tartalmakat feltölteni, több projekt is folyamatban van.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Fritz Von...
Nyugoddtan nekivághatsz azzal, még bírja az öreg vas a strapát. 😊

HD 4850 512 MB DDR3

új kártya tervbe van véve, de nem tudok most egyszerre kártyát meg játékot is venni, remélem nem lesz gond vele. Összehasonlításként WAR-ban a város/zóna invázióknál sem szaggatott a játék, pedig full grafikán toltam és ott aztán tényleg volt pár száz ember egyszerre. Jó tudom hogy az 2 éve volt, de na 😊 Érdekes hogy a mostani gépemet azért vettem, hogy tudjak WAR-ozni, most pedig azért fogom lecserélni hogy tudjak Riftezni 😄

Fritz Von...
Én addig nem cserélek, amíg nem indokolja valami. Ez még nem indok, mert ha nagyon szaggatna valahol, akkor ultrából visszaveszem mediumra, és máris szalad (mondjuk raiden, ahol úgyse a tájban gyönyörködsz). 😊

Ahogy érzed, én holnap inkább veszek új videókarit pl 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0