8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Hofigalopp2
    Powerleveling mukodik a jatekban?
  • Gyogyito
    Felhívás és Infók a RIFT Variance blogon.
  • Bhalage
    törp tánc félelmetes!
  • MaRee
    Na már hogy én minden csoportképről lemaradok!! :D
  • Omlás
    Epic :D
  • Bhalage
    hát baszdmeg ez kéééész
    like!
  • foxxi
  • 0Fritz0

(Jobban megfigyelve van egy különleges tagunk is... )
  • Murmur
    Egyszer majd lesz.
  • Hofigalopp2
    Character transfer szerintetek lesz? Tudom, hogy még csak most indult, de van egy 44es karim már , szívesen megtartanám...
  • mzoleeeex
    Sziasztok

Sajnos anyagi és idő próblémák miatt nem tudok játszani a játékkal ezért úgy döntöttem eladom. Digital Collector edition-ről van szó. Minden adat meg van hozzá. 7000 forintra gondoltam. ha valakit érdekel megtalál a [email protected] e-mail címen.
  • zippofcy
    Köszi, még csak 12 vagyok de meglesem miket lehet kihagyni a tree-n.
  • DragonKnight
    Nincs addon témogatás, de a kinai gold farmerek biztos fognak neked ajánlai egy tutit. Viszint mielőtt azt használod küld el nekem a karaktereid összes pénzét és nem soulboundos itemét. 10%-ért megőrzöm neked mig a trionnál intézed a hackelt accountod visszaállitását :D
  • Pari
    megbizhato addon forras rifthez?
    pure jellegure gondolnek
  • DragonKnight
    szerintem igen
  • Prody
    Akkor a co.uk-n érdemes ugye?
  • DragonKnight
    Nem. a direct2drive.co.uk-n és csak ott 29.95GBP vagyis angol font a sima kiadás.

a direct2drive.eu-n pedig 49.95EUR. Szóval van különbség.

A direct2drive.com-n pedig 49.95USD de ezt EU ip címről nem lehet megvenni.
  • Prody
    Okés. D2D-ről 30€ ugye?
  • DragonKnight
    BETA volt a trial
  • Gyogyito
    Egyenlőre nincs Trial lehetőség.
  • Bhalage
    nem akarlak en eluldozni, csak nem birom a sirast.. a jatek kurva jo, talalsz egy jo tarsasagot, akkor megjobb.
    lvl50 sztem jovo het kornyeken nekem is meglesz, kivancsi vagyok azutan..
  • Prody
    Trial lehetőség van akármilyen módon? BETA-t kipróbáltam, most is benéznék, hogy milyen.

Köszi
  • antgecc
    Megvettem, 1 hónap még él, újabb hónapot nem fizetek be, account továbbra is eladó, viszont ha már megvettem és él a játékidő elmászkálok vele, csak hogy ne legyen totál kidobott pénz. Ez max 1 óra játékidőt jelent naponta. Szal de, húzok a búsba. De addig is remélem nem gond, hogy érdeklődök. Mert mint mondtam már akkor is, a játék jó. Bár ezt gondolom nem fogtad, miközben letrolloltál.

Azért kösz az infót.
  • Laroa
    nem, magas szinten jó a melee
  • Laroa
    Dreadcall tolja paragonnal és nem is rosszul.
  • Morpheus_v2
    Warfronton most kicsit megfogyatkoztak a sabok, de több lett a stuner rogue, a manaszívó vk, pár szívatós mage (domit nem látok mostanság) és ugyebár a mm. Vk kapni fog nemsokára nerfet a manaszívására és akkor abból is kevesebb lesz. 40-49-es warfrontról van szó.
    Bétában nagyon ütős volt a paragon, nem tudom hogy azóta mi változott.
    Ah van, pénzt a questeléssel és crafttal vagy gyűjtögetéssel(mining, nyúzás és favágás-növénygyűjtés(most perpill nem jut eszembe.)) lehet leginkább keresni.
  • DragonKnight
    Itt a hivatalos válasz a letöltési és patch problémákra.

rift.variance.hu
  • Bhalage
    nem ugy volt, hogy huzol innen a busba? meg sirtal is, hogy nincs kedved mmozni?

vedd fel az osszes gyujtogetot, butcher forage mining aztan szort az AHba a cuccot.

nekem 2 gyujtogetos van es egyszerre lehet mind2t trackelni
  • Running
    Warfront élmények. 159 varászló/híler/íjász és Running a tőrössel. 2 perc alatt annyi nyilat kaptam, hogy a gondoltam beállok sün kapitánynak.

Ez a tendencia végig így marad?
  • antgecc
    Paragont tolok, viszont magamon kívül még nem nagyon láttam és itt sem beszél róla senki. Van vele valami baj? Nekem bejön, csak nulla aoe a hátránya jelenleg 11-es szinten.

Másik: van itt is aukciós ház? Mivel lehet jól pénzt keresni? Mining itt is, mint wowban? Craftolós szakmát nem szeretnék felvenni, semmi kedvem tökölni vele.
  • s0n1c
    kiválasztottad a legjobb solo kombot :)

build (én ezt használom jelenleg szintezésre)
  • Laroa
    lvl 46 50.000 favor earned :)
  • MaRee
    Nem igazán vannak szerintem annyira kifinomult buildek még, csak pakolgassad ahogy jónak látod, nem drága a respecc. Szintezéshez próbáld elosztani a pontokat, tehát ilyen túlélős, aoe sebzős dmg-es témát. :)
  • zippofcy
    Köszi, Guardiant indítottam, a Defiant zónát majd megnézem később.
    Elementalist / Chloromancer vagyok, vmi jó build nem ártana, egyelőre összevissza speccelem magam.
  • MaRee
    Ne is hagyd, egyik legjobb insta amivel eddig találkoztam, nagyon ötletes hogy az évszakok váltják egymást, meg minden :)
  • DragonKnight
    Ha guardian vagy akkor silverwood zóna, Realm of Fae. lvl18-tól lehet/érdemes bemenni.
  • zippofcy
    Az első insta hanyas szintű és hol található? (semmiképp nem akarom kihagyni)
  • kigyi
    Nekem pénteken lejött kb. 2 óra alatt és semmi hókusz pókusz, gondolom akkor még rendben volt a szerverük körül minden. Azóta 3 javítás volt hozzá 2 kisebb és azok is jöttek gond nélkül. :) Valószínűleg szerencsém volt :) (annyival szedte az eddigieket amennyit tud a netem.
  • zippofcy
    Végül is 4 óra lett nem 2.
  • Bandee
    updatet szedi 3.2k/s-el jéézusom :D