8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Hofigalopp2 #4955 Powerleveling mukodik a jatekban? -
Gyogyito #4954 Felhívás és Infók a RIFT Variance blogon. -
Bhalage #4953 törp tánc félelmetes! -
MaRee #4952 Na már hogy én minden csoportképről lemaradok!! :D -
#4951 Epic :D -
Bhalage #4950 hát baszdmeg ez kéééész
like! -
foxxi #4949 -
(Jobban megfigyelve van egy különleges tagunk is... )
-
Murmur #4947 Egyszer majd lesz. -
Hofigalopp2 #4946 Character transfer szerintetek lesz? Tudom, hogy még csak most indult, de van egy 44es karim már , szívesen megtartanám... -
mzoleeeex #4945 Sziasztok
Sajnos anyagi és idő próblémák miatt nem tudok játszani a játékkal ezért úgy döntöttem eladom. Digital Collector edition-ről van szó. Minden adat meg van hozzá. 7000 forintra gondoltam. ha valakit érdekel megtalál a [email protected] e-mail címen. -
#4944 Köszi, még csak 12 vagyok de meglesem miket lehet kihagyni a tree-n. -
DragonKnight #4943 Nincs addon témogatás, de a kinai gold farmerek biztos fognak neked ajánlai egy tutit. Viszint mielőtt azt használod küld el nekem a karaktereid összes pénzét és nem soulboundos itemét. 10%-ért megőrzöm neked mig a trionnál intézed a hackelt accountod visszaállitását :D
-
#4942 megbizhato addon forras rifthez?
pure jellegure gondolnek -
DragonKnight #4941 szerintem igen -
#4940 Akkor a co.uk-n érdemes ugye? -
DragonKnight #4939 Nem. a direct2drive.co.uk-n és csak ott 29.95GBP vagyis angol font a sima kiadás.
a direct2drive.eu-n pedig 49.95EUR. Szóval van különbség.
A direct2drive.com-n pedig 49.95USD de ezt EU ip címről nem lehet megvenni. -
#4938 Okés. D2D-ről 30€ ugye? -
DragonKnight #4937 BETA volt a trial -
Gyogyito #4936 Egyenlőre nincs Trial lehetőség. -
Bhalage #4935 nem akarlak en eluldozni, csak nem birom a sirast.. a jatek kurva jo, talalsz egy jo tarsasagot, akkor megjobb.
lvl50 sztem jovo het kornyeken nekem is meglesz, kivancsi vagyok azutan.. -
#4934 Trial lehetőség van akármilyen módon? BETA-t kipróbáltam, most is benéznék, hogy milyen.
Köszi -
#4933 Megvettem, 1 hónap még él, újabb hónapot nem fizetek be, account továbbra is eladó, viszont ha már megvettem és él a játékidő elmászkálok vele, csak hogy ne legyen totál kidobott pénz. Ez max 1 óra játékidőt jelent naponta. Szal de, húzok a búsba. De addig is remélem nem gond, hogy érdeklődök. Mert mint mondtam már akkor is, a játék jó. Bár ezt gondolom nem fogtad, miközben letrolloltál.
Azért kösz az infót. -
Laroa #4932 nem, magas szinten jó a melee -
Laroa #4931 Dreadcall tolja paragonnal és nem is rosszul. -
#4930 Warfronton most kicsit megfogyatkoztak a sabok, de több lett a stuner rogue, a manaszívó vk, pár szívatós mage (domit nem látok mostanság) és ugyebár a mm. Vk kapni fog nemsokára nerfet a manaszívására és akkor abból is kevesebb lesz. 40-49-es warfrontról van szó.
Bétában nagyon ütős volt a paragon, nem tudom hogy azóta mi változott.
Ah van, pénzt a questeléssel és crafttal vagy gyűjtögetéssel(mining, nyúzás és favágás-növénygyűjtés(most perpill nem jut eszembe.)) lehet leginkább keresni. -
DragonKnight #4929 Itt a hivatalos válasz a letöltési és patch problémákra.
rift.variance.hu -
Bhalage #4928 nem ugy volt, hogy huzol innen a busba? meg sirtal is, hogy nincs kedved mmozni?
vedd fel az osszes gyujtogetot, butcher forage mining aztan szort az AHba a cuccot.
nekem 2 gyujtogetos van es egyszerre lehet mind2t trackelni -
#4927 Warfront élmények. 159 varászló/híler/íjász és Running a tőrössel. 2 perc alatt annyi nyilat kaptam, hogy a gondoltam beállok sün kapitánynak.
Ez a tendencia végig így marad? -
#4926 Paragont tolok, viszont magamon kívül még nem nagyon láttam és itt sem beszél róla senki. Van vele valami baj? Nekem bejön, csak nulla aoe a hátránya jelenleg 11-es szinten.
Másik: van itt is aukciós ház? Mivel lehet jól pénzt keresni? Mining itt is, mint wowban? Craftolós szakmát nem szeretnék felvenni, semmi kedvem tökölni vele. -
#4925 kiválasztottad a legjobb solo kombot :)
build (én ezt használom jelenleg szintezésre) -
Laroa #4924 lvl 46 50.000 favor earned :) -
MaRee #4923 Nem igazán vannak szerintem annyira kifinomult buildek még, csak pakolgassad ahogy jónak látod, nem drága a respecc. Szintezéshez próbáld elosztani a pontokat, tehát ilyen túlélős, aoe sebzős dmg-es témát. :) -
#4922 Köszi, Guardiant indítottam, a Defiant zónát majd megnézem később.
Elementalist / Chloromancer vagyok, vmi jó build nem ártana, egyelőre összevissza speccelem magam. -
MaRee #4921 Ne is hagyd, egyik legjobb insta amivel eddig találkoztam, nagyon ötletes hogy az évszakok váltják egymást, meg minden :) -
DragonKnight #4920 Ha guardian vagy akkor silverwood zóna, Realm of Fae. lvl18-tól lehet/érdemes bemenni. -
#4919 Az első insta hanyas szintű és hol található? (semmiképp nem akarom kihagyni) -
#4918 Nekem pénteken lejött kb. 2 óra alatt és semmi hókusz pókusz, gondolom akkor még rendben volt a szerverük körül minden. Azóta 3 javítás volt hozzá 2 kisebb és azok is jöttek gond nélkül. :) Valószínűleg szerencsém volt :) (annyival szedte az eddigieket amennyit tud a netem. -
#4917 Végül is 4 óra lett nem 2. -
#4916 updatet szedi 3.2k/s-el jéézusom :D