8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
MaRee #4875 Egy éves vinyóm van, sose volt vele gond és most sincs. -
#4874 Vegyel normalis vinyot, 2 perc volt :) -
MaRee #4873 Bazz mi ez a rossz 150 megás patch fél órája megy az applying.. -
#4872 Hirtelen megjelent lelki szemeim előtt egy olyan event szervezése a két guild között, hogy kijelölünk egy területet (mondjuk pl. Gloamwood, vagy akármi más) minden héten, és összeállunk 2-3-4 csapattal. A cél megtalálni a másik oldat játékosait, és csatázni egy jót. :) Kizárólag gyakorlásképp, barátságos alapokon. :) -
Gyogyito #4871 Szerintem nem a fórumon kell háborogni. Fogadni mernék, hogy eddig egy pm-et sem küldtetek Cifu-nak. Ha megtettétek volna, már rég kint lenne a nevetek. -
radical #4870 PMet küldtetek Cifu-nak? -
Rifthungary #4869 Szeretném felhívni a figyelmetek újra és újra mint ahogy az előttem már ez többen is megtették (#4753 #4329 #4275) hogy az egyetlen PvE Defiant Guild még mindig nincs fönt a magyar guildek listáján. Szeretném megtudni hogy ennek mi az oka. Hogy ez a negyven ember akik között már ötvenes is van, mért szenved kettős mércétől. Remélem ez az üzenet eljut a megfelelő emberhez, nem szeretném csalódásomat negyven felé azonnal tolmácsolni.
link (http://rifthungary.hu/ascended.html)
Köszönöm. -
#4868 Frissítenéd a listát a #4863-ban szereplő klánnal?
Köszi -
#4867 A fórum fejlécébe beraktam egy figyelmeztetést, a továbbiakban szigorúbban veszem az ilyesmit! Ha pedig hosszas offtopic ömlengés lenne, akkor kérem azt egy külön topicban megejteni.
Köszönöm. -
#4866 Nem elszipkázni az embereinket ! :P -
Goxin #4865 még nem késő :) -
#4864 Hát szólhattatok volna megjelenés előtt erről a guildről, mert sokan defiantot akartunk volna, de már mind1 :) -
Goxin #4863 Sziasztok
Eddig nem nagyon irkáltam az SG fórumra csak olvasgattam párszor.
Goxin vagyok a Shichibukai guild vezetője.
Csak annyit szeretnék mondani hogy elég jó magyar csapattá alakultunk...
és aki szeretne csatlakozni szívesen látjuk a csapatban.
Itt egy kis info a csapatról.
Guild név : Shichibukai
Szerver : Sagespire (pvp)
Defiant oldal
A csapat rendelkezik Saját TS3 szerverrel (ami annyit tesz hogy csak csapattagok vannak fent)
PVP / PVE -ben igencsak kell a gyors információ csere de ezt úgyis tudjátok.
A csapat átlagéletkora : 20-35év közöttiek
Egyenlőre nem tervezünk semmilyen loot elosztási rendszert de egy jól működő csapatnál nem is kell.
Eddigi csapattagok elég kemény MMORPG-s múlttal rendelkeznek jelenleg 24-en vagyunk de remélem ez még tovább fog nőni...
Jelentkezni lehet : Goxin , Piromancer , Killerkockaa
vagy feljössz játékon belül a hun csatira.
Minden nap megyünk instázni és pvp-zni is adó nincsen nincs megkötés.
Nem is szaporítom a szót további szép napot mindenkinek.
Sziasztok
-
#4862 Megint lelövik a szervereket. -
#4861 A legocsmanyabb sztem az a gorillaszeru akarmi amit stillmoorban arulnak:DD En maradok a lonal 50-en, az csak 100p es ugyanazt tudja mint a tobbi. -
#4860 Uj elmeny az elejen, persze. Lvl 16-ig, utana semmi nem valtozik. Aki felhuzott egy-ket karaktert annak ez 4 ora. -
#4859 Oké :D
Köszi az infót :) úgy voltam vele a digitális Collector's Edition 200 Ft-al volt drágább mint az alap verzió így ezt választottam nem oszt nem szoroz már a 200 Ft.
Amúgy képeken nézem tényleg eléggé randa szegény teknőc :D -
DragonKnight #4858 ez oda sorolható hogy nem kerül platinába és már lvl1-től tudnád használni ha lenne a kezdő területen postaláda.
De mivel nincs ezért kb. félórát ki kell birnod nélküle. Ha kijöttél a kezdő "tutorial" területről, akkor keress egy postaládát és megkapod a teknőst.
Amúgy nála ocsmányabb állatot szerintem nem lehet találni egész Telera szerte. -
#4857 A Digital Collector's Edition tartalmaz valami teknős mountot 60%-os.
Ez melyik kategóriába sorolható sebességben ?
Csupán érdeklődöm :) estefelé tudok neki esni a játéknak ha mindenigaz. -
#4856 nem neked akartam... mindegy :) -
#4855 pvp review from a DAoC veteran -
#4854 akkor nevezzük Lámir-nak :D -
#4853 medvedisznóember:D -
DragonKnight #4852 Szőrös izé = Tapir és Láma törvénytelen gyermeke -
#4851 35platina az ára de asszem van drágább is. sima ló meg az a szőrös izé alap 20as mount. -
#4850 Mennyibe kerül a 40es mount? És milyenek vannak? Guardian oldal érdekelne. Az oroszlán szerű megvan, van sima ló meg olyan ormány nélküli mammut? :D -
#4849 Erre az ovis szintre nem süllyedek le, ne haragudj. -
Bhalage #4848 alig varom mar a lvl40es mountot ÁÁÁ, nfs lesz -
Bhalage #4847 ha nem vagy haver akkor nub vagy, mit nem lehet ezen erteni.
sot random noob vagy, mivel nem jopofak a postjaid !
-
#4846 zjó :) -
#4845 na sipirc trollok
-
Azért mert senki sem skippeli azokat a hozzászólásokat :D
-
#4843 Tököm már az önérzetetekbe. Skippeld azt a kibaszott kommentet, a faszt hisztiztek már..... -
dzsihad2 #4842 én csak azt nem értem miért kell teleszrni a RIFT fórumot, azzal hogy menyire utáljátok vagy unjátok ezt vagy az összes mmot... aki idejár az kb. leszarja, hogy neked nem tetszik, tehát lehet csendben elsétálni és otthon egyedül játszogatni és utálni amit csak akarsz... -
#4841 Ki mondta, hogy most értem erre a szintre? BC kijötte óta vagyok ezen a szinten. Bíztam WHO-ban is, ahogy te is, 1 hónap lett belőle, nem jött be. Aion-t ugyan úgy buktam. Catát megvettem, befizettem 3 hónapot, játszottam belőle 3 hetet. Most itt a Rift, gondoltam most más lesz, hát nem lett. Nem a játékot fikáztam. Nincs vele gond, jó játék. Egyszerűen már nem vonz az mmo feeling. És ezt se magamtól mondtam, hanem kérdezték, én pedig válaszoltam.
Tudod mit? Sokkal viccesebb az ilyen "teféle" núb kommenteket olvasni. Szánalmas ez a hozzáállás, hogy 'mindenki noob, nolifer, wannabe yeslifer, csak én nem'... holott fingotok sincs a másik emberről. -
Bhalage #4840 áá csak vicces látni a sok nubot, akik elernek arra a szintre ahova masok mar 5 éve elértek :o)
nekem pl a Rift a new mmok kozul az eddigi egyetlen amit élvezetes játéknak tartok és elszöszmötölök vele.
wtg trion! -
#4839 cssss -
#4838 Van aki unja az mmo-kat, van aki nem. Senki nem fikázta azokat, akik élvezik még a játékot. Erre jössz ezzel a flame kommenttel. Mire fel? Ki bántott téged? -
#4837 Na megvettem a game-t tegnap este ismertem meg, de máris megvásároltam :) Egyszerűen késztetést érzek, hogy kipróbáljam, remélem beválik. WOW-ot toltam 2-3 évvel ezelőttig a kezdetektől, de abbahagytam valami hiányzott. Remélem valamelyik csapat befogad egy újoncot. Nem vagyok egy idegbeteg módon fejlődő játékos lévén, hogy főként dolgozok és csak esténként jut idő 1-2 óra játékra. Inkább elszöszmötölős a játékot szeretős mászkálós játékos vagyok. -
#4836 Csinálni kéne egy mmo összehasonlítgatos topicot (kivéve ha van már), elég unalmas szinte csak ezekről olvasni itt... én is sok-sok mmoval játszottam már, de mégsem írok oldalas "bezzeg a másik játékban" hozzászólásokat.
Teljesen megértem hogy vannak olyan emberek akik már megunták az mmokat és van jobb dolguk is az életben, de pls ne offoljatok annyit, már azt hittem történt is valami a játékkal kapcsolatban. :P