Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
Together we'll fly someday...
anti hero
anti hero
Na persze nem kell arra gondolni, hogy most aztán mindenki ingyen megkapja az összes zsákhelyre a nagy zsákokat, mert annyira gyakran azért nem jön ilyen módon zsák. Nekem például átlag 10 szintenként jött 1-1 zsák, amelyek 6-8-10 slotosak voltak. Tekintve azt, hogy a karakternél 4 slot van, míg a bankban 8 slot-ot lehet kiváltani (megvásárolni) zsákok részére, ez összesen 12 slot-ot jelent. A fenti 3 zsák bizony igen kevésnek tûnik a 12 slot feltöltéséhez.
Egy szó, mint száz. Ugyan lehet zsákot lootolni és küldetésben szerezni egyaránt, de a zsákok fõ beszerzési forrása továbbra is a kraftolás vagy az AH marad.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
GW2: Dragonknight.5302
nos?
anti hero
anti hero
kezdem ugy erezni, hgoy beirtam, hgoy a rift assa az TELJESEN ugyanolyan oO, mint a wow rogue erre en vagyok a hulye, es miert hasonlitom?! nem hasonlitom, vannak hasonlosagok barmely 2 jatek kozott, de en azt irtam, hgoy a gecibe az PONT UGYANAZ... lehet a tobbi class is ilyen, de nekem itt jott ki a egy-az-egybe concept. leszarom a wowot, meg azt is ha valakinek a fent irtak fajnak, nem flamekeltes, nem trollkodas, kiprobaltam egyet es meglepett, hgoy ez PONT UGYANAZ.
ettol fuggetlenul nekem kurvara tetszik a rift es nagyon jokat jatszom vele.
anti hero
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
Full plate warrior és úgy szökell mint Armstrong a holdon, lábát kissé spiccesen felhúzva mint akit jól picsán rúgtak és éppen földkörüli pályára készül.
1. Kihúzod az abilityt a bar-ra.
2. kinyitod a tatyót ahol van az item
3. Kattintasz az abilityre
4. Kattintasz az itemre
5. megjelenik egy progressz hogy salvaging item
6. az eredmény feljön egy loot ablakban.
A kurzor nem ad semmilyen segítséget.
Ha valami oknál fogva nem sikerül ( nem lehet vagy túl kicsi a szinted. Ez a szint kérdés nem tiszta de azt hiszem hogy a armor/weaponsmith skill szintjáhez van kötve. Akkor megjelenik egy piros felirat felül hogy nem tudud megcsinálni).
© dzsihad2
Ja de sokkal jobb és kényelmesebb ha már Sanctumban az AH-ban beszerzed a motyót 😄
"Please note: The RIFT Collector's Edition originally included an 8GB USB stick. Unfortunately, due to a complication, this will no longer be included. Customers who purchase the RIFT Collector's Edition will instead have the option of receiving an additional one month free game time, or to receive a RIFT USB stick via mail. To make up for any disappointment, all customers who purchase the RIFT Collector's Edition will now also receive a Gnar Hatchling pet and the complete set of Sourcestone Runes. We apologise for any inconvenience, and hope you will enjoy your in-game items.
# Gnar Hatchling: This eight-legged spider pet is a loyal companion as you travel through the world of Telara
# Complete Set of Sourcestone Runes: Each rune applies +3 Endurance and +10 Resistance against the effects of rifts, plus particle effects that set your weapons apart. Your complete set includes: Blazing Sourcestone Rune (Fire), Pulsing Sourcestone Rune (Life), Frozen Sourcestone Rune (Earth), Shrouded Sourcestone Rune (Death), Crystalline Sourcestone Rune (Water), Swirling Sourcestone Rune (Air)
"
Szóval elfogyott/nem lett meg idõre az USB stick ami a dobozba való (a kis kínai emberkék nem voltak elég gyorsak) Erre az a megoldás hogy usb helyett papír lesz a dobozban, ahol lehet választani hogy egy majd postán megkapod vagy plusz egy hónap szabad játék. Ráadásul fájdalom díjként kapsz egy petet de ami jobb az hogy megkapod az összes plane orientált sourcestonet.
Szóval a trion kitett magáért ha már beütött a malõr. A kérdés már csak az hogy emiatt ki lesz az aki nem fogja idõre megkapni a dobozt, hiszen emiatt az utolsó pillanatig vissza volt tartva a szállítmány.
Aki nem adja hozzá a doboz kódot 4.én az accounthoz annak játékszünet következik be.
Dióhéjban :RIFT = WOW + WAR + csipetnyi újdonság + turbózott grafika - bugok.
No most a skála erre van valahogy belõve. De mivel minden MMO üzleti titokként kezeli ezt a kérdést ezért a skála titok és változik ahogy halnak ki a szerverek egyre inkább hamis értékeket mutat. Lásd pl AoC ahol nincs médiumnál kisebb pop még akkor se ha csak te vagy a szerveren.
Köszi!
ezeket tudja valaki?:
- a shard telitettseg jelzoje szamokban kifejezve mit takar? Mert pl a server amit valasztottam altalaban low vagy medium jelzessel fut, viszont igy is gyakran kell harcolni az erceket, vagy a mobokert. A warfront is klikk-re poppol, vagy max 1 percet kell varni neha.
- mas servereken is minden 2. ember rogue?
- Warfront-on el lehet dobni valahogy a Fang-et?
thx
És kiváncsi vagyok hogy ez hogyan fog kinézni nálunk a hétvégén mikor itt is indul a rendes start.