8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • krisztian922
    Tudom :s csak nehéz rávenni magam, mindenhol az évek során ott adtam meg a mail címem :S
  • Gyogyito
    Freemailt használsz, ne csodálkozz, egy csomó levél elveszik annál a mail szolgáltatónál.
    A rendszerrel nincs semmi gond, javaslom változtass e-mail címet.
  • kigyi
    Hihi :D Akkor jó a rendszer, mondjuk hibák még lehetnek, hiszen az éjjel vezették csak be.
  • krisztian922
    Rögtön fogadott engem a gémbe való bejelentkezéskor ez a coin locked cucc...elvileg már küldtek de ha nem is hiába nyomom a resendet nem jön mail kóddal :/
  • Avenger
    én 20-40 közt ranger-marksman-bard kombóval toltam, de mivel főleg marksmanra pakolgattam, így a tankoló malac nagyon gyenge lett 40re és aggrot már nem is tud tartani, ezért visszatértem a riftstalker-assassin-ra, leech poison-al meg a megmaradt kombópontos gyógyítással 4-5 mob is lemegy egyszerre, phase shift után az első mob 5-6 sec alatt hal meg :D főleg ha kritel az első finisher, erre úgy 35-40% esély van :)

Marksman-t meg megtartottam inváziókra aoe miatt, meg instákba aoe-re és meele gyilkos bossokra :) és jó kis support is cadence spammeléssel+motifok.
  • s0n1c
    chloro/lock/elem több build kipróbálása után nekem ez jött be a legjobban, szerintem ez a leghatékonyabb és leggyorsabb szintezésre. Jelenleg 48on 50-es mobokat párosával lehet grindelni, azonos szintűeket 3-4esével, és gyakorlatilag nincs downtime.
  • kigyi
    Jaja a lock-os pontok sokat segítettek nekem is :D Többnyire azért elég rázós helyzeteket is meg tudok úszni! Azonos, vagy 1-2vel nagyobb szintű mobok nem okoznak gondot és 2-vel simán minden baj nélkül elbánhatok nem csapnak agyon. Viszont azért 20-as szinten a 22-es mob gázos, ha 3 is jön :D :D Na akkor már minden mozdulatnak súlya van 1-et folyamatosan fear-elve életerő töltésre kell buzdítani :D :D Hiába a mage ruciban van nem páncélban.
  • Count Adyn
    Ez instákba nagyon fasza, de ha gyorsan akarsz szintezni akkor az elemental 6 pont marad és mellé necro/warlcok és megy a dara, közel halhatatlan karival:)
  • krisztian922
    Amúgy mit gondoltok a pyromancer buildről? Hasonlóra gondoltam in-game is.
  • kigyi
    Én is forintbab vásárolok a mass payment megy forint alapon, mert átváltja dollárba :D A fizetést. a PayPal nem engedi forintban fizetni az a gond :D
  • krisztian922
    Sebaj, google is írt róla mellesleg először azzal próbálkoztam minek után d2d-n a sima paypal fizetés nem ment (gondoltam valami gond van számomra azzal és láttam, hogy ez egy másik paypal fizetési mód) de az ott is gond volt, hogy a rendszerük forintba volt és szimplán bugos.
  • kigyi
    Na neee leírtam vagy 40 sort a Mass Payment-ről erre nem tudtam postolni a fórumra és elveszett... Agybajt kapok :D :D
  • krisztian922
    Vannak már amúgy trion által is engedélyezett addonok? Valami dps mérő vagy hasonló? Mert olvastam itt, hogy pár embernek már volt, ismerős is mondta, de ha ezek ilyen kis fansite-okról letölthető dolgok ^^' akkor nem lényeges.
  • DragonKnight
    No gratula az első quest befejezéséhez. Amúgy meg csinálj egy mage-t meg egy rangert. Próbáld ki mind a kettőt a tutorial(kezdő zónában) ez kb. egy óra karakterenként és döntsd el hogy melyikkel mégy tovább.
  • krisztian922
    Végre :s nagy megkönnyebbülés és sikerült g2play-en megvenni, csak volt náluk egy kis bug, hogy ha valamit rendelni akartam és a "charge my currency" menüpont forinton volt egyszerűen nem tudta elérni a paypal accom. Node most jönnek a még nagyobb problémák :s mage vagy ranger xD
  • krisztian922
    nah arról a mass paymentről még írhatsz valamit :D mert amúgy az első átutalásnál, már bankszámláról paypalra azzá váltam, de ilyenről még nem hallottam xD
  • DragonKnight
    Nem kötelező szeretni a netes vásárlást ahhoz hogy legyen egy rendes nem nerfelt kártyája az embernek.
    Azokra a kártyákra a kibocsátó ad garanciát és téged is véd ha valaki
    át akar verni egy fizetésnél. Nem muszáj neten fizetni ahoz hogy átverjenek, elég ha egy benzinkút kétszer húzza le a kártyád mikor nem figyelsz oda.
    PayPal és egyéb fizetés szolgáltató meg azért van hogy csak egy helyre kelljen megadni a kártyaadatokat és ő fizessen a nevedben mindenhol.
    Természetesen én se viritanám ki a kártyát egy kinai óccó webshopban.
  • DragonKnight
    a megerősitett PayPal accounthoz meg netes fizetésre képes kártyára.... ami visszaküldi őt a kiinduló pontra.
  • kigyi
    G2Play-nek jelezd a problémát! 5 percen belül jelentkeznek, de a Paypalon tudsz mass payment-el is fizetni tehát megvásárolod és kapsz címet ahova a Paypallal 1 perc alatt továbbíthatod a zsozsót. Én vásároltam náluk így. Ehhez megerősített PayPal acc-ra van szükség azt hiszem.
  • krisztian922
    Az a gond, hogy olyan haver nincs, nemtom annyira nem vagyok/haverok se maradiak de valahogy ez a netes vásárlás még számomra is új (ez az első :s) de így akkor asszem bepróbálkozom egy ebay-es vásárlással, ott van 25 fontért elvileg bontatlan változata, szóval még csak nem is digitális. Csak ugye már próbálkoztam online pár napja :p zavar, hogy ezt most megrendelem akkor már csak jövőhéten jön meg :(
  • DragonKnight
    Egy ötletem van szerezz egy havert/rokont akinek van rendes kártyája, vegyétek meg arra a d2d-n és majd elszámolsz vele.
    Arra fel kell készülni hogy a d2d-n ha meg nincs accountja az illetőnek akkor lesz egy telefonos aktiválás ami nem fog sikerülni ha mobilt adtok meg. Ekkor irni kell a supportnak hogy nincs tamogatott telefonod és a support kézzel aktiválja az accountot. Ez be tart 3-4 órát. Attól függően hogy ez milyen napszakban történik. Arra is felhivom a figyelmet hogy a d2d egy accountra csak egyszer adja el a játékot, tehát aki már vett ott az még egyszer nem fog tudni venni neked.

Amúgy meg ez legalább jó lecke arra hogyha már fizeted a kártya dijat akkor olyan kártyát kérj amit tudsz is használni valamire.
  • krisztian922
    Sorry, hogy ezzel majdnem offolom a topikot már sokadjára de nincs ötletem mit tegyek. Rift beszerzésnél járok még mindig már pár napja és sehogy se akar menni >.< kezdve azzal, hogy nincs netes vásárlásra alkalmas kártyám (igényeltem egyet tegnap de azt mondták a bankban 2hétnél korábban ne számítsak rá...) így paypalt ajánlották amin már a pénz is rajta ül 2. napja de így se sikerül a vásárlás. Először d2d-n próbálkoztam de ott credit card nélküli paypallal nem lehet fizetni, aztán próbálkoztam g2play-el ahol szimplán valami oknál fogva nem tudott csatlakozni fizetéskor a paypal accomhoz a rendszerük és rájuk várok már egy napja, hogy reagáljanak...gondoltam én hét elején cdgalaxira is de náluk még akkor csak digitális verziót láttam fenn amit csak kártyás fizetéssel lehet megvenni (jobb oldalt kiírták, hogy az átutalásos fizetés szünetel) noha ma láttam dobozos verziót de a pénzem ami a gémre el van az paypal-on csücsül azt ha vissza is kérem addigra lehet nem lesz cdgalaxinál :/ ennyi macera után a kedvem megy el a játéktól :s lenne valakinek valami ötlete mit tehetnék?
  • Gyogyito
    Arra gondol Laroa, hogy ezentúl ha lvl 45-ön pl átlovagolsz Silverwood-on, nem fog az összes goblin és haramia rádaggrózni, és leszedni a mountról. A kisebb aggró range-nek köszönhetően a szürke mobok között könnyebb lesz áthaladni.
  • Gear
    Ezt csak én nem értem?
  • Laroa
    * Változások abban hogy az NPC-k hogyan reagálnak a magasabb szintű karakterekre

ó köszönöm istenem
  • DragonKnight
    Rift 1.02 update patch notes
  • whisper
    Amazonon nézegettem ,hogy 24 Font a sima.

Rift amazon
  • krisztian922
    Ha valaki értene vagy ne adj isten pont paypal-al vette meg riftet pls help :s d2d-ről próbálom megvenni, mai naptól még olcsóbb is lett mint volt :D és paypal-al, pontosabban bankszámláról feltöltött paypal-al szerettem volna fizetni (nincs még netes kártyám arra meg 10 munkanapot várhatok még) de mikor bejelentkeztet paypal-ra kér egy credit/debit card infót meg annak a 3 jegyű kódját ami ugyebár nincs.... :s
  • Jockey
    egy dologra figyelj, a pajzs+1kezes 1 defensive soullal nagyon drasztikussan megdobja a vedelmet...
    ha én most inditanék warrior és nem lenne 2kezes párti, riftblade/paladin beast mastert inditanek, esetleg paragon/reaver fő kombót
    szintezéshez kezdetek óta champ/riftbalde/beasmaster speccel futok, de 50ig mnár nem váltok, utána 50en úgy is lesz egy raid/pve roll meg vagy 3 pvp setupom:-p
  • Laroa
    reaver paladin és 10-15 mob is lemegy
  • Omlás
    Ilyesmi konklúzióra jutottam én is bár még csak lvl22 de nagyon érezhetően nyögvenyelős, ha nincsenek uppolva a cuccok. Mondjuk se "bg"-n se instában nem voltam még... eléggé lekötött a küldizés, nézelődés, riftezés, inváziós móka nagyon fun :D.
  • seaedge
    Szerintem a legjobb szintezos warrior spec az SnB reaver/riftblade.
    Akar 6+ mobot is lehet egyszerre gyepalni a dps-e is durva es a harc vegere mindig maxon van a hp.
  • Me0w
    Minden soulnak megvan a megfelelo fegyvere, ezt a skillekbol es abilitykbol tisztan latni. A champion 2 kezes fegyverre ad +hit es +crit eselyt, a paragon a ket egykezes fegyverre ad skilleket es pluszokat, mig a paladin a blokkolasrol szol, amihez pajzs kell. A paragon 1 target eseten mukodik jol, a champion az aoe dps, a paladin tank. Lehet keverni a dolgokat, csak nem erdemes :)

En 50-ig kizarolag championnal szinteztem, egy hatrnya van, hogy jo cuccban kell folyamatosan lenni, jo ketkezes kell mindig, es legyen boseges +str +crit +ap.
  • Madmano
    Ez az "ütlek váglak amputállak",halálos!Ja,köszi a választ.
  • Omlás
    Adja magát, hogy a pajzs+1kezes + defenzív képességek nagyobb túlélés relatíve kevesebb sebzés, amolyan "lassú víz partot mos" alapon haladós.
    A két kezes setup offenzív képességekkel amolyan "ütlek váglak amputállak" mechanikával megy előre viszont ha nem jól jön ki a lépés para lehet.

Kinek melyik stílus jön be, célszerű azért a tatyóban tartani egy pajzsot+egy fegyót mellé, ha úgy alakul jól jöhet. Nekem speciel a kétkezessel kaszabolok, stílus jobban bejön :).
  • Bhalage
    3 rolet megvenni szerintem nem egy nagy majré a 4ik kicsit draga.
    és akkor egy kattintassal az lehetsz, ami akarsz lenni

amugy meg 2handed champion erre eskuszik mindenki sztem oO de lehet h nem
  • Madmano
    Picit még hezitálok,mi legyen a warriorom fegyvere:pajzs+kard,két egykezes fegyver,kétkezes fegyó.Valaki,aki konyít a játékhoz,elmesélhetné,mi szól egyik és mi a másik ill. a harmadik verzió mellett.mielőtt megkérdeznétek:egy olyan wari a cél,akinek van megfelelő védettsége,viszont nem őszülök bele,mire lever egy ellent.
  • DragonKnight
    Holnap élesedik Coin Lock státusz!

rift.variance.hu

• Hofigalopp2
    Arra gondoltam, már lassan 50 leszek es majd az esetleges altokhoz, hol lehet gyorsitani kicsit? El tudnátok mondani? Továbbá mik a jo pénzkereseti lehetőségek? Expert Dungeon?
  • DragonKnight
    ja ha elég kitartó vagy és nem szeretsz aludni akkor 4 nap alatt a nulláról felhúzhatsz egy 50-es karit. Ez elég power level szerintem. De ha netán XP leechre gondolsz, hogy majd valaki babysitteli a zsenge popsidat az azért csak korlátozottan működik.