8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
HyperMonkey #7915 A shop alatt a store-t értitek? Lehet pvp cuccot venni onnan? De ugye nem P2W a játék? -
#7914 Köszi mindenkinek a segìtséget, kezdem kapisgàlni! 20- as szinten vagyok ùgyhoy még sok mindent nem làtok àt! :) -
Bandeeka #7913 Sziasztok!
Ha megvettem a set2es pvp ruhákat azt hogy tudom upgradelni? vmi base itemet ír
Köszönöm a segítséget -
#7912 Pár napig nem leszek net közelben, utána helyre rakom bannert stb., ne rosszalkodjatok addig -
#7911 Tudod hol a játékban a shop? Mert ott van egy pvp fül. A lényeg hogy ha megvetted a set6ot azt utána csak upgradelni kell upgrade itemmel amit a megfelelő fülön találsz. Pl set8-as itemekhez úgy jutsz hozzá hogy a set7-es itemeket upgradeled fel azzal az itemmel ctrl+alt-ot nyomsz az itemen és írja hogy milyen upgrade token kell hozzá. -
#7910 Húúú nem látom én át még ezt! Akkor a legmagasabb pvp szetthez hol lehet hozzá jutni? -
#7909 Tévedsz, az alap settet kell upgradelni és abból lesz a freelancer. Amúgy meg nem az a legmagasabb sett, csak a shopba. :) -
#7908 Javíts ki ha tévedek, de én úgy látom hogy a legnagyobb 60-as szettet (freelancer's) csak kreditért lehet megvenni! -
#7907 Értem. Köszi a segítséget! Majd még biztosan kérdezek! -
#7906 valor az defet ad a vengeance pedig pvp powert ami a dmg-t növeli
Igen meg lehet venni creditért is de max az alap set6-ot az utána lévőket hiába veszik meg kell hozzá prestige rank 60 a ruhához a fegyverhez meg 70 szal elég sokat kell pvp-zni ahoz hogy hordani tudja. -
#7905 Helyesbítek: vagy kredit. Szóval igen, akár meg is lehet venni pénzért. -
#7904 Köszi! Tehát a 60-as szettben a valor lenne a pvp stat? Meg úgy látom ahhoz kredit is kell, ergo a fizetős játékosok nagyon nagy előnyben vannak. -
#7903 bemész a shop-ba ott pvp fül és ott van minden -
#7902 50-es 60-as pvp set6-8 valor+vengeance
ruhák ékszerek fegyverek stb stb -
#7901 Vannak a játékban pvp statokat adó itemek? Mert én sehol nem láttam még... -
#7900 A kiegészítővel behozott soulokat nem tudod használni, amíg nem veszed meg a store-ból (olyan mint ha WoW-ba egy talent fát nem használhatnál) csak 2 karaktered lehet és 3 bag slotod. Én ennyiről tudok. -
nanotech #7899 Jaa! Még annyit, hogy a gém teljesen ingyenes lett, vagy azé valami megkötése még mindig van?! -
nanotech #7898 Hali,
Van magyar guild?! Ami progress-el is? Elég nagy a WoW-os tapasztalatom (Artum Inferniti, Arathor, Realm 1st. guild volt sokáig, ott hílerként tevékenykedtem). Előre is köszi a segítségeteket, mert szívesen kipróbálnám komolyabban is a gémet...
Béke! -
Kiflix #7897 Fejlődéssel nekem se volt sok problémám, tény nekem volt már egy 50es karim. Viszont akárhogy nézem az 1hét amíg felhúztam nem olyan borzalmas, találkoztam ennél sokkal rosszabbal is. Instát majdnem teljes mértékben hanyagoltam, napi random, és meglátogattam mindegyiket a questekért, ezen kívül carnage+story. -
empikupi #7896 Én / mi meg csak jót.
Elég régóta vásárolunk itt (pár hónapja), eddig nem volt gond egyszer sem.
Mondjuk ha gyorsan kell valami akkor nem itt veszem. Ha ráér pár napig és spórolni akarok egy kicsit akkor meg itt veszem. -
#7895 hát erről az oldalról csak rosszat hallottam... -
empikupi #7894
Ha gamecard kell, én itt vettem:
http://www.players.hu/rift_gamecard_30_napos_119 -
HyperMonkey #7893 És ezt rested bónusszal kapom így, ha az nem lenne már torkon szartam volna magam. De a rested lejár negyed szint múlva. Instába DPS-ként bejutni szinte lehetetlen, volt olyan hogy 6 óra alatt se hívott be. -
HyperMonkey #7892 Igen valahol jogos, csak elég kiábrándító látni hogy 3 milla xp kell és egy küldi ad 40k-t. A carnage küldik meg adnak 25k-t. Ha nem csinálod a carnage küldiket, akkor is 75 küldi kell a szinthez lvl56-on. Az azért elég sok. -
foxxi #7891 +1 -
Evis #7890 Nem ertem mi bajotok a fejlodessel,50-tol 60-ig.Az mar a jatek kiegje ami kozel 2 ev utan jott ki.Mas jatekban is igy van,hogy az utolso kieget nem 2 nap alatt csinalod meg. -
HyperMonkey #7889 Hát nem tudom ki hogy van vele, de nálam kezd elfogyni a lelkesedés emiatt a mocsok lassú fejlődés miatt. Nem tudom miért kellett ezzel lebaszni az egészet. lvl56 vagyok, de ez a fejlődés inkább sajtreszelővel való rejszolásra hasonlít lassan... Legalább instában adna sok xp-t, de nem... -
fucko #7888 Nyilván úgy értettem, hogy mivel csak 1 hete kezdtem és lemaradtam arról a lehetőségről, egész olcsón megúsztam ennyiből... -
#7887 A többség megszerezte a játékot + kieget ingyen 1 hónapja de azért az 1000 ft os üzlet sem volt rossz :d -
fucko #7886 Ha jól értelmeztem, minden nap 4 cuccot lehet a shoppból ingyen kikérni a szokásos 1 helyett-40% xp boost 2 órára (nem esik le halál esetén) egy vendor, ami bárhol előhozható; egy külön portalozó kő, bárhol használhatod (praktikus); használhatod az ah-t megkötések nélkül. +2 táska slot (ez is fontos azért) instába prioritásom van bejutni, így nem kell annyit várni. Meg sok minden még, 1.000 ft-ért simán megérte. -
fucko #7885 Nem volt kiegem, csak most regeltem kb. 1 hete. -
#7884 mik voltak azok a hasznos dolgok légyszi leírnád?
-
#7883 Volt kieged? Kíváncsi lennék arra is működik-e. -
fucko #7882 Meg is jött és aktiváltam. Jó vétel volt, 60 nap premium + hasznos dolgok ingame. -
fucko #7881 Már írtam nekik és válaszoltak is:
Elfogytak a keyek, rendeltek új adagot, amint megjön küldik, vagy ha nem akarok várni visszaküldik a pénzt.
1k hufért megéri várni kicsit.. -
#7880 Ha jól tudom te nem tudsz tőlük vásárolni, csak ha brazil vagy. Ne legyen igazam... -
#7879 Vagy pedig "kulcs nem termett", esetleg "sajnáljuk nem nyert, de próbálja újra"... :D -
fucko #7878 Én megvettem, most várok, hogy megkapjam a kódot. A pénz le lett vonva, google fordítóval nem volt gond végigmenni a folyamaton.
Remélem meg is kapom a kódot, egyelőre ezt írja az oldalon:
"Kulcs nem termelt,
előfordulhat, hogy egy késés a termelés."
-
darkling #7877 Nem, még nem rendeltem tőlük. Gondoltam megosztom. Egyébként hivatalos bolt, az Eredeti játék topikból ill. PH-ról páran rendeltek már tőlük.
Angolul meg valóban nem tud. -
#7876 Es te tenyleg brazil webshop-bol szoktal jatekokat rendelni?
Ahogy nezem, az oldal nem igazan ert angol nyelven, en legalabb is 1-2 perces keresgeles alatt nem talaltam meg a modjat hogy atvaltsam angolra...