8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Bhalage #5155 az cska jo, kesobb majd elolvasom : ) -
#5154 Epic 5* -
#5153 lol ezt anno EQ2ben csináltuk :D -
Bhalage #5152 szemely szerint ezt a forumon jelentkezz es mutatkozz be dolgot totalis faszsagnak tartom (szubjektiv).
persze nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy azt mondja valaki az ascendedbol, hogy figyu regisztralj a forumon, de akkor legalabb beszeltel valakivel
(es talan valaki lenyegi informaciot is megtudsz hgoy egyaltalan hva mesz)o
a wowban nem bevett gyakorlat a whispereles, ahogy a sima kommunikacio sem.. meg a senki azt se tudja ki kicsoda, az, h ez a jatek hibaja (atvitt ertelemben) vagy az embereke, azt dontse el mindenki maga maga
nemakarom itt fanboyozni jatekot, de a riftben meglepett h beszelnek az emberek oO feludules -
#5151 pont hogy pozitívan álltak hozzá (fórumon), hogy figyelnek a pvp balance-ra :)
persze babycry van mindig. de nem ártott ez :) -
Bhalage #5150 sokan lesznek szomorúak és biztos sok fenyegetőzés is lesz, hogy naénakkornemfizetektöbbetelő -
Tomi13 #5149 Nekünk évek óta egy elég erős klánunk van wow-ba és hozzánk csak fórumon keresztül lehet jelentkezni,ha ingame keresett meg valaki átirányítottam oda,ezért nem volt nekem bevett gyakorlat a whisperelés. -
#5148 5let ? kéne estére a digital edition másik gépre :P -
Bhalage #5147 ez azert van, mert nagyon regota benne vagyok es nekem ez mar tobb mint 10 eve is trivialis es bevett gyakorlat volt, es fura, ha mas nem igy van ezzel. -
foxxi #5146 Guide-nek is elmenne -
Tomi13 #5145 Ez elég ironikus hozzászólás volt,nem értem miért így reagáltál...
A segítő szándékod mindenesetre köszönöm. -
#5144 Upcoming-Balance-changes-vs-Hot-fixes
incoming warrior / saboteur nerf. Bahahahaha! -
Bhalage #5143 találd ki magadnak, azaz kérdezz meg egy tagot....
sztem felesleges hc guildekrol irni, mert ez nem wow...
guild.
na szal latom nem vagy eleg ugyes/onallo, ezert segitek a kovetkezo a feladatod:
- belepsz a kariddal a steampike-on
- beirod hogy /who ascended
- a felugro ablakban a nevekbol talalomra valasztaasz egyet
- /w <insert talalt nev> szia, zavarhatlak, kerdezhetek guildugyben, magyar vagyok, csatlakozni szeretnek stb stb stb
- victory -
Tomi13 #5142 Sziasztok
Steampike szerveren az Ascended klánba való belépésről tud valaki valamit? Hc klán vagy casual? -
#5141 game.co.uk oldalon most 15 font-ra van leakciózva, de nem enged sehogy sem fizetni, se paypal, se bankkártya (második acc vásárlás, korábban vettem 13k-ért ...)
Payment refused Please verify your payment details and try again. Or you can contact support if you keep having this problem.
Ezt dobálja folyamatosan, kéne hozzá a promitional code vagy mi ? Mert annak meg nyomát nem látni sehol, pedig főoldalon hirdetik hogy 15 font a játék ... -
#5140 Barmok. -
Bhalage #5139 no mi van elfogyott a lelkesedesed? ez van ha sokat remeg az ember -.- -
Bhalage #5138 geez newbs
expert AP lement ? -
foxxi #5137 -
#5136 -
#5135 A Guardian Nemzeti Front elit öngyilkos alakulata nem ismer lehetetlent!
(Most jól megmutattuk nekik... )
-
DragonKnight #5134 [URL=http://rift.variance.hu/2011/03/23/hotfix-9-patch-notes/]HOTFIX #9 Patch notes[/URL] -
#5133 Hazudtam. -
#5132 Nem látom a copy-paste-t, úgyhogy maradok -
#5131 nincs. casualba tolom :d -
Laroa #5130 Vagy egyszerűen nekiülhet az ember kódolni a saját játékát, gondolom 40-50 év alatt el is készülne :) -
Bhalage #5129 csudajo kis movie, de azert van meg par szep hely! de hangulatos! -
Bhalage #5128 lvl50 megvan mar? -
#5127 Igen mondtál, kifele! -
#5126 -
#5125 Csak egy pár kérdés: Ez hogy jön ide? Miért engem kérdezel? Mondtam én valami rosszat a játékról? Böfögtem én ide bármiféle elvárást is? Idézzél már pls! Agyam eldobom az ilyen figuráktól.... -
exec79 #5124 jol osszefoglaltad a kozvelemenyt kb -
#5123 Ez nem fanboisag kerdese. Kijott egy jatek ~3 hete, de mindenki azt varja, hogy legyen benne 40 raid, amik legyenek konnyuek de kurva nehezek, rovidek de nagyon hosszuak, legyen nagyon gyors a fejlodes de nagyon lassu, legyen benne kismillio cockblock timesink, de lehessen benne 2 nap alatt csillogo szuperepicwtf pancelt szerezni, legyen sok rift de keves, legyen benne kismillio pvprvrvgodvcsillamponi jatekmod ES legyen b2p es ne legyen benne bug es kisfaszom.
Ez mind szep es jo, de egy ilyen jatek vegtlen ideig keszulne, es vegtelen mennyisegu penzbe kerulne. Itt es most ezt tudja a jatek, ha neked szar, fos, otvarszemet, nemjonbe, akkor uninstall, cancel account es at lehet faradni a masik, kovetkezoen szarrahypeolt jatek topikjaba faradni, amig az kijon, es lehet ott fanboikodni.
Ertem? -
#5122 Ez is igaz, de szerintem a nagy többség aki fórumozik elég hamar felismeri, ki az aki fan és ki az aki csak trollkodni akar -
#5121 Viszont manapság az is nagy divat, hogy mindenki troll, aki nem fanboi. -
OFF
Nos igen, bár az is relatív hogy fail vagy nem nézőpont kérdése, ha valaki elég nagy fan és a hangulat átjön a játékból akkor totál nem fogja zavarni, hogy nem az a tipikus mmo lesz a TOR hanem valami kicsit más.
Én is várom, de addig kell valami WOW-ból elegem lett RIFT-el meg most nagyon jól el szórakoztatom magam, hangulatos szép és munka után igen jó kikapcsolódás nekem ez elég is.
ON -
:D -
exec79 #5118 en is swtor-t varom igazan de addig kell valami nemigaz? Benne van az is hogy tenyleg fail lesz, akkor viszont tenyleg nem lesz igazi konkurense wownak joideig. -
#5117 Sajnos :( trollok.....jönnek trollkodni... sajnos akkor sem halnak éhen, ha nem etetjük őket.... Kérvényezni kellene kilövési engedélyt rájuk .... -
#5116 Divat manapság átslisszolni a konkurens játékok topicjába, győzködni a népet, hogy mennyivel jobb ez, mint az.