Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Jockey: Jó nagy hülyeséget mondtál most.

Pandarus: Én riftbalde-vel tolom. Elég op. Bemegyek bg-re(lvl 41), 4-5 szinttel magasabb ellenfeleket is bedarálok. Tuti kapnak nerfet, mert mindenki panaszkodik...

Warrior egyáltalán nem csak tanknak jó! Riftblade soul-t próbáld ki és leesik az állad :P

Gotiz @ Ascended

Butaságokat beszélsz, A warrior néz ki a játékban a legjobban, arról nem is beszélve, hogy én championként szintezek és nagyon brutális mészáros.

Jockey
hat jah, ez kinez valahogy, viszont a warrior plate cuccok botranyosan szarul neznek ki meg 30on is...
nemtom mi a pek pocseert nem tudtak lvl30 csak 2 skint berakni, csak alapszinezesben van szinte kulonbseg...ez botranyos, ha mar a warrior semmire se jo tankolason kivul, legalabb nezzen ki valahogy..:P

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Miért is lehetne linkelni normálisan.. <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én is lövök már akkor egy szkrínshotot, most lettem lvl 22. Szerintem elég faszán néz ki már most is a karakter, WoW-ban még warlockként valami lila köntösbe rohangálnék lvl 20 körül :DD

<#eljen><#eljen> Alig várom már hogy lemehessek, még 3 szint :)

TDC Geronimo
Viszont DD insta is kurva szép :) Bossok elég bénák a pók kivételével mondjuk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Köszi. Hát, gondolom majd balanceba kerül idõvel a játék.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

time to kill. túl hamar meg lehet ölni az ellent bizonyos burst kasztokkal.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

antgecc
Mijaza ttk?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BoneDragon
Ohh basszus, lemaradtam róla. :)

Ez nagyon király, láttam már pár emberen, csak nem tudtam mi e vagy honnan van :)

NEOreg3
mivel én úgy sem tudom majd felhasználni (mivel nem érdekel a játék), ezért itt van egy kód, amivel valami pókos sapkát fogtok kapni rift-en belül. értelemszerûen azé, aki elõször aktiválja

237H-KWWR-ML9T-FRC6-GJN6

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TDC Geronimo
Nem tetszik a TTK, a rakat CC immunity timer nélkül, a class balance (igaz csak 25ig láttam, de a ranger/marksmanek elbaszott OPk a melee ellen itt is, mint mindenhol), healereknél úgy érzem, mintha wpk meg dokok ellen játszanék. Akik waroztak azok tudják mirõl beszélek -.-

Vannak olyan hülye dolgok is, hogy stunnolt embert ha hátulról csapkodom, akkor mitõl missel meg dodgeol? Vannak betegségei rendesen.

Remélem 50en ez változik, mert a pvpt sokkal jobban szeretem, mint a pvet, de valahogy itt nem érzem még.

antgecc
Mi nem tetszik benne?

TDC Geronimo
Nekem a pvp nem tetszik, többi az rendben van

Tényleg, a kasztrendszert nem is említettem..Hát ilyet se láttam még sehol, nagyon jó ötlet!!!

Érdekesen hangzik..

Van aki kicsit jobban elõrébb haladt, és tud mondani valamit a pvp rendszerrõl? Pl. ilyen AION-n-os szenvedés vagy WAR-os, régi/új wow-os? Pontok, rewardok stb. <#wow3>Hivatalos oldalon van 4 warfront azt látom.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Count Adyn
a mûvészet utánzás, de nem szolgai másolás:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nevezhetjük lopásnak. Minden olyan elemet összegyúrtak, amelyek egy másik MMO-ban jól mûködtek, plusz olyan kaszt rendszert tálalnak mellé, ami kiemeli a hasonló játékok közül.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

antgecc
Jól hangzik :)

Én nem bánom, ha lopás az egész. Ami jól mûködik és bevált, azt felõlem lophatják is, csak én járok vele jól. :)

Gloamwood szerintem is az egyik legjobb zóna :)

Amit leírtál, az teljesen igaz. <#eljen>

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

BoneDragon
Magasabb szinteken vannak durván idegesítõ zónák... A sivatagos hegyes vidékeken max az eath/air riftek néznek ki jól.

Hát ez így a WHO - WOW - AION trióból van összegyúrva, szerintem nagyon fasza lett :) Durván látszik rajta hogy "lopás" az egész, de kit érdekel?! A szintezés gyors, a PVP fasza, a cuccok faszák, a rift rendszer fasza, a grafika fasza, az animációk faszák, területek nagyon hangolatosak.. Én most Gloamwood-ban questelek, hát nem sok királyabb területet láttam még, pedig már kipróbáltam minimum 5 MMO-t. :) És ez még csak a második terület, mi lesz itt még.. :)

antgecc
Nekem csupán annyi a gondom, hogy lemaradtam a béta tesztrõl. Annó megvettem látatlanba a WHO-t, nem jött be, buktam, ugyan így az Aion-t, azt is buktam. Ezek után rendesen be vagyok szarva, nem merem így megvenni a játékot. Remélem ez nem lesz bukta.

Ja dobozos, preorder és a hozzájáró cuccok nélkül. Holnap estétõl már lehet is vele játszani

GW2: Dragonknight.5302

BoneDragon
Jól látom, hogy cd galaxisba dobozos verzió érkezett?:O

antgecc
Csak megnéztem, 10800, olcsóbb, mint a digitális vásárlás.

Nem az üzleteket kell nézni mert ott rablás folyik.
A direct2drive.co.uk -n jelenleg 29.95GBP a normál verzió ami 9600 forint. De ha visszaolvasol vagy 20 oldal mélyre akkor láthatod hogy mi került mennyibe.

BoneDragon
Nem lesz magyarföldön üzletekbe. Na jó van a cd galaxisba, de inkább ne nézd meg az árát...

antgecc
Hát, 50 euro, 13600, de gondolom üzletekben is ennyi lesz.

Jaj ne szopassátok már :D Igen ingyenes.

Ja a játék ingyenes, a kliens letölthetõ sõt el is indithatod.
A probléma a loginnál lesz. Az elsõ 30 napért kb 10k-t kell fizetned utána viszont már elég lesz 3k havonta.

antgecc
Jó, és akkor a játék ingyenes, mi? :)

Igazából nem: az elsõ hónap 10k, a többi kb. 3.
Torzonborz
ingen nem , de pólón igen ! <#eplus2>

egyébként természetesen tartalmazza. :)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

antgecc
A játék tartalmaz 1 hónap ingen játékot?

Dehogy a megkülönböztetõ jegyek egyike. Igy is lehet hirdetni hogy az átlagosan elterjedt MMO-kkal szemben ebben NINCSEN guild bank!!!! Csak tessék csak tessék vigyék csak vigyék!!!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ugylastszik elfogyott a hely a vagolapon
<#idiota><#eplus2>
j/k

anti hero

Biztos be lesz rakva elõbb-utóbb. Én azt sajnálom, hogy nincsenek köpenyek a játékban :(

Torzonborz
Mi még nem találtunk guild bankot. Vagy nagyon el van dugva vagy vmilyen úton módon lehet hozzájutni de a legvalószínûbb hogy simán kimaradt ez a fícsör. Nem is értjük hogy miért.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Braikingboss
Van guild bank a riftben?:D

Don Kartács :)

Hamed
En most ranger/bard/nb-vel szintezek (ranged soul melle az assa kiesett sajna a serrated blades es a poison nerf miatt) es eleg jonak erzem.
Ranger a fo soul, a diszno tank tenyleg nagyon komoly. 3-4 sima mobot elbir a petheal+regen motif komboval, es eliteket is lehet szolozni vele. A bard jo buffokat ad mar a kezdetektol, kesobb lesz egy instant 5 kombot ado cucca es 15% speed buff combatban is. A nightblade meg 15% passziv dmg buffot ad a kombos skillekhez es majd a finisherhez is, ez szintezesnel azert elegge szamit. Ja meg stealth is van igy, bar az max mobok kozt atsunnyogni jo, pvp-ben a vak is meglat.

Amugy eleg hulyesegeket ajanl neha a jatek, ranger melle pl. marksman+sabo-t javasolja, csak mert ranged dps az is. Kozben meg csomo skilljuk ugyanaz, es pve-ben ugyis csak ugyanazt az par rotat hasznalja az ember amit egy ranged soullal is meg lehet csinalni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Torzonborz
pedig szoló pve-ben nagyon jó kis tank pet. inkább azt üssék mint engem :D

Avenger
Én nem szeretem a disznót idézgetni :) Pullnál jó, hogy nem kell megvárnom amíg biztonságos távolságba ér a tömegtõl, az akit kiszemeltem.
Meg amúgy is bejön ez a fajta karakter, választhatok, hogy mikor mihez van kedvem és veszíteni semmit sem veszítek :)

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Én is keveslem az UI lehetõségeket a RIFT-ben. Alapjában véve tetszik a kiosztás és variálhatóság, de nagyon nem tudok megbarátkozni a csapat ablakkal.

A csapat ablak tragikusan használhatatlan gyógyítóként. Sokszor inkább raid ablakba alakítom a csapatot, hogy legalább esélyem legyen látni a health (zöld) csíkokat. Alap UI-val hiába próbálom a Scale-t változtatni, még 15 cm-es szélességû HP csík esetén is max. 2-3 miniméter vastag az a rohadt zöld csík. Csata hevében nyomon követni lehetetlen a vékony csíkok alapján, hogy most éppen ki hogy áll és kinn kellene gyógyítani éppen.

Szóval, ha valaki tud olyan Custom UI-ról, amiben normálisan meg szerkesztve a HP csíkok láthatósága, kérem ne habozzon és ossza meg ezen tudását velünk :)

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Saboteur-t nem próbálta senki? Bétában egész dúrva sebzése volt és ha critelsz agro nélkül akár 1hitelhetsz is vele :)

Saboteur Build

0% threat 5 charge és boom 1200 damage :P

Gotiz @ Ascended

hallatlanul halhatatlan!<#eplus2>

anti hero

Running
Tervezgettem én, de annyi variáció van, hogy majdnem elsírtam magam. A bõség zavara. Köszönöm a válaszokat, remélem jövõhéten megjön a játék, aztán élesben is ki tudom próbálni.