8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Uniel
    Toltam AOC-ot és nekem kifejezetten tetszett a test fizikája. Amugy meg anti gank-nek is jó, legalább nem 50 ember üt 1-et:)
  • Omlás
    Lehet, hogy "realisztikusabb" lenne de...
    ...milyen hangulatos lenne egy rift eventnél mikor ottvan 50+ player és meg se tudsz mozdulni, vagy nem férsz hozzá az npc-hez mert épp vagy 20-an álnak körülötte...

Több lenne belőle a probléma, mint amennyit javítana. AOC-ban így volt, szerintem nem véletlenül nem vették át.

Legalábbis ez az én véleményem :).
  • Uniel
    Látom megkezdődött a a "ballance" :P meele-el eddig se volt túl sok értelme pvp-re menni, (kivéve titan strike-os champ+void-al) de ezután lehet kukázni is, föleg a rouge meele buildokat.

A másikon átfutásról meg annyit, ne lehessen már átfutni a másikon, engem piszkosul idegesít, ahelyett hogy össze-vissza ballanceolnak, inkább adjanak fizikát a testeknek és meg van oldva a probléma.
  • Avenger
    Szerintem sem nagy cucc, ha tud castolni úgy, hogy melee rangen belül van akkor ott én csinálok valamit rosszul...
    De ha nem fog szakadni akkor, amikor 15 méterről a háta mögé teleportálok, akkor viszont enrage-elni fogok :D Mert elvileg ugye targetet veszt, ha én phase shiftelek, azaz elvileg szakad a cast.
  • s0n1c
    Ezt annyira nem tartom nagy gondnak, castereknek könnyítés az tény, de 1v1be lehet ez fájó meleenek max.

Az eddig is OP GoS pyrobuildes mage további boostal kapcs viszont én is csak pislogok.
  • sanyiiiii
    Az hogy egy retardált ötlet, az alap probléma ugye hogy lehet szakítani a castot úgy hogy egyszerűen átfutsz az emberkén, ezzel tényleg kéne kezdeni valamit, de ez a "megoldás" csak a játék tovább butítása...

De legalább a BW, bocsánat a pyro kap egy szép kis buffot...
  • s0n1c
    "PvP Souls: The cooldown for Break Free has been reduced to 2 minutes. Improved Break Free now reduces the cooldown by 10 seconds per point spent."

Én inkább ezt tartom oltári nagy baromságnak, innentől kezdve mi értelme van egy cc buildnek (dominator) pvpben. Ne menjünk már el buzeráns wow 1v1 pvp felé könyörgöm...
  • Avenger
    Hm, ezt nem is láttam, szerintem úgy lett volna jobb, ahogy eddig volt, ne legyen már ennyire cél követő a tűzlabda, vagy akkor ha be futok fal mögé amikor már ki lett lőve, akkor ne sebezzen :P
    Meg alapból, ha valaki meele-k közt el kezd cast time-os spellt nyomni azzal van valami gond :D
    Másik szemszögből(riftstalker): elkezdi kasztolni a tűzlabdát deadeye shotot, én meg beportolok a háta mögé, akkor nehogy már ellője a spellt. Ehhez egy kérdés is: targetet vesztenek riftstalkernél ha az teleportál? Ha igen, akkor az előtte lévőt vegyétek semmisnek :D Mert gondolom akkor meg szakad bármilyen spell amit nyomnak éppen rám...
  • s0n1c
    ezzel mi is a probléma?
  • MeoH #5186
    Meg sandys 2500k melle nem art egy jobb vga, nem 20Kert also kategoria.
  • sanyiiiii
    PvP combat: Abilities now only check for caster facing their target at the start of a cast - they will still land if a target moves behind you while the casting is in progress.

...
  • Fritz Von...
    Nem, csak másképp értelmezzük a kérdést. Ő egy olyan kártyát keresett elsősorban, amin fullHDban megy maxon. És ebből keresi a relatíve olcsót. Ha pedig már kiad rá pénzt, akkor érdemes olyat venni, amivel két év múlva is tud fullHDben játszani. És ehhez képest az 50k nem sok. :)

• dzsihad2
    értem én, csak a srác relative olcsó kártyát keresett, Ti meg megdobáltátok ilyen 50k-s szörnyekkel...persze kinek mi az olcsó :)
  • Omlás
    OFF
    ATI:
    HD6850 1GB GDDR5 PCIe 42K+
    HD6870 1GB GDDR5 PCIe 53K+

HD5850 1GB GDDR5 PCIe 50K+
    Gyorsabb mint a 6850 pár %-al viszont drágább és többet fogyaszt.

Itt egy kép egy teljesítmény listáról:
    KÉP

Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy egy 20K-s kártyával nem fogsz High-on játszani FULL HD-ban :D.
    ON
  • Fritz Von...
    Itt a kulcs a "jó ideig", nem a most. :)
  • BoneDragon
    Huh, jó kis nerfet kaptam. Mondjuk ez várható volt.
  • s0n1c
    alpha 1.1 3/23
  • dzsihad2
    viszont a gtx460 35k most és az is elég mindenre
  • Fritz Von...
    Ati 5850. Megkapod olyan 50k körül és jó ideig bőven elég lesz mindenhez.
  • dzsihad2
    ja elnéztem. 560-ast irtál az valóban jobb, bár én azért nem tenném a közép kategóriába a 60ks árával...
  • dzsihad2
    akkor már inkább a GTX460, az 560 semmivel nem jobb csak drágább
  • TDC Geronimo
    The River of Souls reeks with the foul stench of Death. Alsbeth the Discordant, bride of Regulos, sows her evil will into the soulstream that binds Telara with the afterlife. Dark magic corrupts the spirits within, transforming them into lifeless husks eager to serve the Devourer.

Alsbeth is determined to crush Telara under the tread of the Endless Court, and tear down the Ward to make way for a massive invasion. It now falls to you, Ascended, to beat back the darkness before the world is snuffed out!

Update 1.1 brings a host of changes and new features, and to prepare for its worldwide debut, we are calling on everyone willing to assist in testing the River of Souls World Event. This event introduces the next phase in RIFT’s saga, and will rage across all Telara, culminating in an unforgettable battle with Alsbeth’s forces in Stillmoor... should you survive that long.

Join us tonight (while you still draw breath), Wednesday, March 23, 2011, for a special sneak peek of the event at 5:00PM PST. You will witness the grand finale of the world event and see what’s in store when 1.1 is unleashed. Leveling merchants will be available in Merdian and Sanctum to help you take part in all the action.

Be sure you don’t miss out by grabbing the Alpha client early. Simply follow these instructions and you’ll be ready to go. Remember: any previous characters you had on Alpha will still be available to play, but no live-to-Alpha character copies will be available for this event.

We look forward to welcoming you all to RIFT’s first massive world event. We can’t wait for your feedback, and we’ll see you on Alpha!
  • KBB
    GTX 560 Ti pl
  • whisper
    Sziasztok. Ajánlanátok egy olyan VGA-t az i5 2500 sandy procim mellé amivel FULL HD-ban jól megy ULTRAn vagy esetleg full highon a Rift játék? legolcsobb vagy közepes megoldás érdekelne full maxot nem akarok költeni a VGA-ra
  • Murmur
    Nem kell naponta 10-szer belogolni, ha megerőltető kimásolni a levelezőből a kódot.
  • sanyiiiii
    Nekem pl napi egy coin lock jött amikor ugye változott az ip-m , néhány embernek állítólag minden loginnél, de én nem találtam túl nagy megerőltetésnek megnyitni az email fiókomat majd beírni egy ötjegyű számot....
  • Bhalage
    sok sirast hallottam rola a napokban - mivel en nem tapasztalom kellemetlen mivoltat nem tudom annyira aterezni, de ez pozitivan hangzik:
    "CLIENT
    * Coin Lock: Improvements to better detect logins from the same network location when using a large ISP or proxy service. "
  • LSC
    na megint felvitték 24 gbp-re ahhoz képest hogy azt írták márc. 30-ig tart az akcio
  • Count Adyn
    It's a TRAP:D
  • s0n1c
    kell valami orvr fejlesztés, különben halott ügy
  • Fritz Von...
    Most is mehetnél PVPzni, ha nagyon akarnál. :)
  • s0n1c
    az a baj, hogy egyelőre semmit :)
  • Torzonborz
    pvpről mit írnak ? engem is inkább az érdekelne. nincs kedvem már raidinstákban kockulni.
  • s0n1c
    PvP irányban azért van még mit fejleszteni, engem pve max dungeon expert szinten érdekel, raid nem igazán, de a devteam reagálások bíztatóak.
  • Bhalage
    en pl félretettem a DA2-t, annyira elvezem a riftet!
    sietni én sem siettem, de amúgy poén, hogy az utolsó szintek is gyorsan megvoltak semmi szenvedés ilyesmi és rengeteg questet megcsináltam, de még így is maradt egy csomó. szinte gyorsabb volt a 40-50 mint a 30-40 oO

de amugy jo ez a jatek!

• TDC Geronimo

1.1 gondolom még sub lejárta előtt livera is megy :D
  • TDC Geronimo
    Nem fogyott, de volt ezer más riften kívül. Meg aztán minek siessek...Új mmonál nem éri meg max lvlre sietni.
  • Torzonborz
    gondolom hogy Te :D
  • Tusy
    - fórum alapján inkább HC-nak tűnik
  • Fritz Von...
    Szted ki akart leugrani először? :D