8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Laroa
  • Laroa
    Béna build.
    Próbáld ki ezt.
  • Avenger
    A menü gomb fölé viszed a kurzort és kiírja az fps-t pinget meg ilyesmit :)
  • TDC Geronimo
    frapsel mértem de amúgy a kis számítógép ikonra viszed az egeret akkor a latency mellett kiírja az fpst is.
  • Tatyla
    van valami belső fps mérője a játéknak és ha igen hogy kell előcsalni?
  • titani
    oki addig is thx
  • TDC Geronimo
    Kipróbáltam beépített felvevőt. 3 azaz három fpsel csökkent csak le. 53 volt nélküle és 50re ment le felvétel közben. Azt hittem lesz olyan erőforrás igényű, mint a fraps, de ez nulla :D Trion <3
  • Avenger
    http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MMTi.0VMcx.EcM0EbxkkRz.V0xz

Ezt próbálom majd ki az este folyamán, kíváncsi vagyok...
    csapdát ha odarakom valaki alá akkor egyből robban? vagy hova rakódik az? a seggem alá? :)
  • TDC Geronimo
    Mennek szerverek
  • Laroa
    nem, mert változik a pyro fa és a rift.zamon még nincs kinn az új.
    A dominator ennyi: http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0z_s_..McV0iz
  • titani
    Üdv ..Laroa linkelnél
    egy Pyro buildet?
    pl:a 44 pyro 18 domi-t
    köszi szépen
  • krisztian922
    archra én se rakok pontot, elég a 2 buff tőle szóval az csak úgy ott van és elég :P
  • Laroa
    archból én defenzívre mennék, van böven elég dmg a pyroban így is
  • tusken
    arch alap de ott nem érzem hogy pontot kéne pazarolnom rá rank 3 után
    egyelöre . Tul sok a variáció
  • Laroa
    dominator 18 azért egész kellemes, mert +10% intelligence, instant mókus cd nélkül, -0.5 sec a köv. spellről, és a köv. spelled +50%ot sebez a mókusra. Vagyis ha a cinder burst becrittel akkor oneshot :D
  • krisztian922
    Én most legutóbb a warlock/cloro/archot néztem meg, még "gyakorolni" kell vele de egész jóféle 'solo' build :P viszont a pyro a favorit :D
  • tusken
    nálam most full full pyro lesz ,valami dotot nézek hozzá warlockbol vagy necrotol
  • Laroa
    44 pyro 18 dominator 4 archon vagy 45 pyro 21 archmage :)
  • krisztian922
    Egyik buildben megnéztem az uccsó skillt, szóval 51et toltam rá, de igazából egy másikban amit amolyan hibridnek szántam volna és kevertem hozzá a clorot is gondoltam úgy, hogy pár pyro skillre ott nincs szükség. Amúgy én mint mage remélem nem lesznek túl nagy változások. Nincs dps mérőm így igazán nemtom mennyiben és melyik class/soul a legjobb dps de remélem a ló túloldalára nem esünk át :s
  • Laroa
    44 pont alap a pyron. azalatt nem is érdemes pyrozni
  • Avenger
    Áh, nem adok egy hónapot hogy nerfeljék, szerintem az lesz a következő célpontja a fejlesztőknek :D
    Sabo-nál azért még nem tiszta minden... Weapon damage-t ad a charge booster, de az most meele vagy ranged weap dmg? És sorsol egy értéket pl 60-80 közt vagy a dps-ét adja hozzá? Bár az előbbi a weapon damage. De akkor is, mivel gondolom ranged így az a logikus ha a ranged sebzést adja hozzá.
    De az is az eddigi 10 charge robbanás(régi booster) helyett csak 5 charge robbanás lesz + a fegyver sebzésének maximum 500%-a, de így le lehet mondani arról, hogy más soulba is pakolhatunk :( Ami lehet nagyobb veszteség mint amennyit nyer rajta az ember :(
  • krisztian922
    Fogalmam sincs mennyibe kerül :D csak ma jöttem rá, hogy az egyik buildben pár pont x soul-on jobb lenne mint pyron :P viszont a 4. role-os 20platina ár igenis földhöz vágott xD csóró nem lettem de a 120platinámól 20 elég sok :D
  • tusken
    Amugy az 50 gold földhözvágott?
  • krisztian922
    Egyik pyromancer buildenben úgyis meg akartam változtatni a soul point elosztást most ezt ingyen tehetem meg :P Kíváncsi vagyok amúgy az értékekre magek tekintetében. Szóval írja, hogy növelik az alap dmg-et de vajon mennyivel, és hasonlóan számít, hogy mennyit adnak a cloth ruhákra :s ami azért jogos, egy komolyabb plate chest önmagában több armort ad a viselőjének mint egy mage full armorja :D
  • Laroa
    Egyébként patch notes-t elnézve mage-t kell felhúzni 50re sürgősen :D
  • Laroa
    4 órás downtime-t írtak korábban. Két rémegyszerű matematikai képletet kell használni.
    3 gmt + 2 (időeltolódás, volt óraállítás hétvégén) = 5
    5 + 4 = 9
  • Laroa
    A crit esélyt nerfelték le, ami tényleg túlzás volt, a többi rendben van. A charge booster változtatásra kifejezeteen kíváncsi vagyok.
  • radical
    Azt hol írják hogy este 9 kor? mert a patchnoteban 3GMTt írnak ami d.u 4.
  • Avenger
    Na ja de most földig nerfelik a dps-ét :( Vagyis az alpha notes szerint az lett volna, de ami most megy live-ra egész használhatónak tűnik, de majd kipróbálom este, szerencsére két role-omban is van bárd úgyhogy ingyen respec :D
  • Laroa
    fail troll is fail
  • Bhalage
    öööö nem mennek a serverk?
  • radical
    video recording hatalmas. kár hogy csak 3 perc.
  • Laroa
    Szabó pvpre is musthave premade partyba, hacsak nincs két aoe mage
  • Avenger
    1.1es peccset hegesztik este 9ig :D

Authentikatort kipróbáltam, működik teljesen jól :)
  • radical
    nem mennek a szerverek? nekem mindnél lakat van.
  • kigyi
    Jaja 5 perc a letöltés tehát bírják a szerók :)
  • kigyi
    Ha Winmo-ra lenne annak tudnék örülni :)
  • Avenger
    Úgy tűnik a Saboteur soul is aránylag használható marad :D Bár sosem használtam még de azt olvastam hogy expertekben a ranged kötelező és az az egyik leg normálisabb dps szempontjából.
  • Tatyla
    uhh ,köszi hogy szóltál indítottam is
  • TDC Geronimo
    Lehet patchelni már, 450 mb.