8196

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Ha 11 pontot raksz bele, akkor weapon enchant->debuffból még kapsz +5% sebzést mindenre. Nekem jelenleg MM(38)/NB(11)/assa(többi). Elég használhatónak tűnik. -
az akkor megfontolandó. megnézem melyik nyom többet :P assa ág vagy az :) (mármint pluszba rangernek) -
Igaz, nem is tudom miért zavar ez a dps mizéria, magával rántottak a hivatalos fórumon sírók :D
Mindenre vonatkozik az NB +15%. Elég alap soulnak tűnik minden pve dps role-ba. -
nightblade soul tree van ami ad +15% dmg-et finisher-re. az vonatkozik a ranged finisher-ekre is ? mert külön nincs feltűntetve, ugyanúgy mint a combo point generator-okra is van spec ami ad 15%-ot ... -
én erre nagyon azt mondom hogy nem mind1 hogy játszik vele az ember, rendszeresen tartom, vagy lámábbakat űberelem dps-ben. nincsen semmi gond rogur ranged cuccokkal _szerintem_ :) -
Grat. :)
-
Nekem még nem volt vele bajom, és nem űbereltek 2-300 dps-el instákban :D -
gz! nekem meg 2.5 szint.
ma updatelt a kliensem, es az FPS sokat javult - nem tudom tortent-e valami, de en semmit nem allitottam. default ultra beallitason 50-60 fps kozott vagyok varoson kivul, varosban meg mindig visszaesik 20 korulre, de sokkal jobb lett :yay: -
végre meglett 50 \o/
-
a másik kérdésem még,a játékban van borbély? -
linkelnél nekem mindkettőről egy leosztást? -
Micsoda meglepetés. Talán nem véletlenül legendary. -
krisztian922 #5423 Lol o.O az jobb mint a staff amit majd szerezni lehet az epic quest sorozat végén O.o -
Ma voltam egy ilyen taggal instába. Nem tudom honnan volt a staffja, de állat jól nézett ki mozgás közben :D
-
Én 40ig MM/ranger/bard-al toltam, de ott már mivel nem rangerbe pakoltam a pet nem tartott aggrot egyáltalán, de addig halhatatlan voltam :) onnantól meg megtartottam rift eventekre aoe miatt az MM-et és visszaváltottam RS/assa/NB kombóra. 40-50 közt ez a spec megállíthatatlan. RS heal meg assa leech poison->4-5-6 mobot le lehet ölni, ha jókor phasel az ember és megtart néhány kombó pontot heal-re :) Most is ezzel tolom a daily-ket 50-en. 6-8 sec egy mob. Elite viszont nehezebben verhető vele, de nem is próbálkozok olyanokkal :D -
Az a baj MM/Ranger helyett viszi Mágust meg RDps Cleric-et - és megtarthatja a kissebb heal támogatást elfogadható dps melett.
Endgame bossoknak instákban kevésbé kellene anti-melee nek lenniük szerintem. -
de ha az MM-t es a Rangert erositik, akkor meg melee dps-t nem fognak vinni T2 instaba az altalad emlitett heavy aoe miatt. es akkor meg ok fognak sirni, hogy de minket senki nem szeret.
Igy most a T2-es instazo group eldontheti: vagy mennek magas dps-el es eros heal tamogatassal, vagy mennek kisebb dps-el (MM, ranger), viszont kevesebb heal igennyel. -
Közelharcos lelkekkel lehet hogy nincs. Távolsági az más tészta - nagyon satnya dps-t húznak ki a kalapból lv50-en T2 gear-ben. Ami azért rossz mert dungikban bossok nyomatják a heavy aoe-t maguk körül szóval melee dps szopóka van állandóan. És akkor mi marad... MM és Ranger ami Warr és Mágus dps (~900 körül) adatainak felét (~450-550) produkállja. Akkor inkább bevesz a csapatba egy RDPS Cleric-et (~750 dps) aki még picit healozni is tudja magát. Persze ha van jó guild akkor mindez nem számít.
Szvsz ezek a távolsági rugó lelkek lesznek a következőek a TRION bufflistáján :) Legalábbis remélem. -
Itt van builder: http://rift.zam.com/en/stc.html
Lehet vele játszogatni :] -
végül is ezzel is egyet kell értsek,na majd kitalálok valamit... -
Murmur #5415 Akár bárddal is szintezhetsz. Nem a leggyorsabb, de kényelmes, nem fogsz meghalni akkor se, ha behúzol pár mobot.
Én kb. 35-ig bard/riftstalker/rangerrel voltam. A pet viszont ekkor már használhatatlan. Bard main soul mellé ami javasolt: assassin, nightblade, riftstalker. Talán saboteur, ha warfrontokra is jársz fejlődés közben.
35 után csináltam egy assassines buildet is, assassin/nightblade/riftstalkert. Jó pve-re, gyorsan öl és fel tudod healelni magadat a mobon, ha hagysz rajta pár combo pontot, amikor megdöglik. De pvp-re se rossz. -
egyaltalan nem flamelni akarok, de sosem ertettem, hogy miert kerdezgtitek mas embereknek a buildjet?
Szerintem nem annyira bonyolult a soul rendszer, hogy ne tudna az ember osszerakni maganak egyedul egy eletkepes buildet, ami fekszik. Minden skill-hez oda van irva, hogy mit csinal.
Nyilvan azert van sok lehetoseg, hogy kulonbozo karakterek legyenek a vilagban, mindegyik a gazdajanak jatek stilusara szabva.
Ha meg rosszul is valasztod meg a buildet, erezni fogod. De meg ha rossz is a build, mi van akkor? Semmi. Nem leszel emiatt 1 hettel kesobb 50, vagy ha megis, mi van akkor? Semmi.
Szerintem a soul pontok elosztasa, a karaktered kepessegeinek a felfedezese a jatek es az elmeny resze, mi tobb, meg a classodat is jobban megismered, ha te tapasztalod ki, es nem egy –valaki altal elore legeneralt - pontleosztast fogsz vakon kovetni.
De ez csak egy velemeny.
-
most a rugóm ami igazábol Bard irányba fejlődik 31-es,de milyen buildet ajánlanátok szintezésre és majd 50-en visszaállnék bard-ra?
meg van e olyan oldal ahol már kész buildeket tudnék megnézni mert egy jó mage tálent is érdekelne,olyan pyro/necr/warlock izére gondolok vagy egyik helyett dominator? -
az első komoly hiba mait én szemszögemből elvétettek...
jók a srácok, de ez kicsit azért rossz irány.. -
En oda egy londoni kocsma cimet adtam meg :DD -
Nem véletlen a pyro soul volt többségben wf-okon. Nem tudom miért nem gondoltak rá, hogy a mage base boost még jobban ki fogja ezt hangsúlyozni. Ráadásul az a shield is... vicc. -
Jimbo #5409 Köszi
-
Nem kell kamucím, megadhatod a magyarországit is. -
Jimbo #5407 Erre vki választ esetleg? Köszi! -
krisztian922 #5406 Mage damage boostot én se értem :s a pyro meg a heat wave cooldown-jának csökkentése miatt még jobb lett mint a többi soul. -
Nekem sincs semmi bajom a rogue dps-el, a többieknek se legyen baja azzal, hogy mage/warrior ráver erre a dps-re 2-300-t :D -
Murmur #5404 Mondjuk már a patch előtt is túlzás volt, amit a pyro művelt. -
azért nem kéne hülyeségeket összehordani. nincs semmi gond rogue dps-el ... -
Én is pve beállítottságú vagyok főleg, de mivel rogue vagyok, így ezután megkérek minden partytagot, hogy kapcsolja ki a damage metereket, ha én is ott vagyok :D (nehogy az első boss után mást keressenek helyettem :P ) -
Na megy már a sok sírás official fórumon Pyro miatt.
Még jó hogy PvE egér vagyok, mennyi frusztrációtól mentem meg magam :D
Ha pvpzni akarok töltök egy fps-t. Az balanced :D -
Jimbo #5400 Ha átállítom UK-ra az országot, a címhez is érdemes vmi angol kamucímet beírni, vagy tökmindegy oda mit írok? -
Gyogyito #5399 Kicsit késve, de a RIFT Variance-ra kikerült az 1.1 path norte -
Laroa #5398 Fingom nincs pve buildröl, mindig bárddal megyek ott. -
De ez pvp, pve-re kéne nekem. De ahogy nézem a grindelős Assa-RS buildemmel több sebzést tolok, mint a jelenlegi sabo-val :( A végén marad ranged pve-re az MM-assa-nb és mellette reroll mage :D -
Laroa #5396 edit gombot akarok