Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
hm, én pont azt nehezményezem, hogy a pet szarul tankol 😄 bár igazából nekem mindegy, mert chloroval 3-4 azonos szintû mob sem tudja levinni a hpmat
s0n1c
necro/chloro/lock, chloro/elemental/dominator(poly morph miatt)

minimális downtime warlock/necro/xxx
elejen warlock, kb lvl25 ig vagy mittudom én mikor lehet a táp petet talentezni, onnan inkább necyo mainvonal
táptank pet jól tankol és istenesen üt, ha a dotot felteszed tiszta hax
szerintem

anti hero

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy mage milyen 3 soullal halad a legjobban szintezés közben? Hogy?
Djuree
a wow accom már évek óta el akarják lopni. mindig küldik a méleket, hogy kattintsak ide hogy érvényesítsem az accom, mert különben törlik. valami beta.warcraft.com oldalra mutat a link. de fel sem tûnik a faszlámáknak hogy már fél éve mélcímet váltottam az accomban, még mindig a régire küldik😄

steam acc-om már lopták el, de visszaszereztem a steamsupporton keresztül...

ez a virtuális bill. nagyon jó 5let, itt említette valaki, mostmár csak így írok be jelszót...így nem tudják lenyúlni...a keyloggert sokszor észre sem veszik a viruskergetõk😞

Waaaaaagh!

Torzonborz
mondjuk játékon belül is elég sûrûn felhívják a figyelmét a usereknek hogy ne dõljenek be ezeknek.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Regisztrálni akarok a holnapjukon, erre ez fogad, amikor rákattintok a regisztrációra: We're sorry. You are not eligible to use this service.

elég dúrva
köcsög ringyók

anti hero

s0n1c
rift acc lopással is próbálkoznak már a hernyó görények:

[email protected] nem valós mail cím
corwus1974
Azért kért kérdeztem itt mert gondoltam frissebbek az infók mint a FAQ-ban😊Azért köszi!

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

ott afAQban guildlista, bar defiant oldalon nincs kényeztetve a nép, mindenki guardianz

anti hero

Djuree
felhasználóneved jelszavad titkos kérdést-választ átadod, ennyi. majd õ megváltoztatja a jelszót meg a mélcímet utána, hogy ne tudd visszalopni😄 (voltak ilyen csalások anno)...

Waaaaaagh!

corwus1974
Bocsi a Pve lemaradt😊

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

corwus1974
Sziasztok!Defiant oldalon melyik szerveren van magyar guild?

antgecc
Enyém asszem eladó, csak fingom sincs hogy kell egy ilyen accot eladni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Djuree
megveszed, ha nem tetszik eladod. ennyi...
én is megvettem vaktában, de tetszik szerencsére. igaz sztem az aion jobb (mondjuk eddig még semmit nem láttam szinte a riftbõl, lvl10 vagyok), de eddig ez is bejön, kell az újdonság...

Waaaaaagh!

BoneDragon
Múltkor volt nyílt beta. Akkor hol voltatok?

(még) nincs

anti hero

- a játékot ki lehet próbálni (van belõle trial vagy egyéb lehetõség) annak megvétele nélkül? (ha nem lehet) terveznek ilyen lehetõséget mostanában?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

riftpatchlive.exe az 😛

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Djuree
kössz, hogy erre nem gondoltam<#action>

Waaaaaagh!

0Fritz
Rift.exe <#hehe><#bohoc>

(mókás reggel onlájn)
Djuree
van valami armory szerû oldal, ahol meg tudom nézni a karimat, cuccait, skilljeit, stb?

Waaaaaagh!

Sáska
Sziasztok!

A blogom életében komoly változás állt be, részletek itt.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Annyival nem szerintem, fõleg ha új vagy és nem tudod mit-hogy. De egy hónap alatt mindenképp, én 10 napja játszok olyan napi 5 órát és ebben benne van a crafting, pvp, rift, pve, questelés stb és 31 vagyok.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Volna még egy kérdésem, mennyi idõ felhúzni egy karaktert 50re? 1 hét alatt esélyes? Napi hány órával?

Aki nem a cd galaxisban veszi meg a riftet tizennyócezeré' az idegenszívû jude 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Djuree
tegnap 7850-ért vettem ott😊

Waaaaaagh!

TDC Geronimo
sose!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jóó, hát ezeket te írod álnéven free GC-ért. <#idiota>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Elsõ (?) review

"So far, so good. Trion have managed to pull off something other MMO-devs can only dream about - they've managed to release a solid product, a MMO that for the first time in ages feels like it's actually finished and ready for launch."

Avenger
game.co.uk-n 8100 huf anormál digitális verzió. Legalábbis pár napja még akciós volt.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

itt még mindig akciós a normál digitális download verzió
http://www.direct2drive.co.uk/6/10105/product/Buy-RIFT-Standard-Edition-Download

30GBP ~ 9600HUF

GW2: Dragonknight.5302

Nagyon hálás vagyok, köszönöm!

s0n1c
1.) nem tudom, hol a legolcsóbb, ez szerintem elég jó áron van
1.1) ingyen hónap jár
2.) nem igazán alakultak ki az endgame buildek, de 8 soul közül választhatsz, szerintem biztos találsz olyat, ami jó lesz és életképes
3.) már most van raid insta 50en, és amilyen képet mutat a support eddig (többek között errõl az oldaláról), az rendkívül bíztató
4.) úgy tudom, hogy ezt az infot egyelõre még nem tette közzé a trion

pls, legalább az elsõ két kérdés 😊

s0n1c
steampike - pve
Pari
hja meg ts vagy ventri info is jol esne😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
legyen😊
csak adj egy jo linket a karakter skillekrol😊
amugy mire lenne szukseg a guildbe?😊
Dominatorrol ha vmi infot csepegtetnetek, az jo lenne😊

Jockey
gyere sagespire-re, tobben ott vagyunk who-s klanbol is, Prophecy neven..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Pari
Tessai melyik szeron vagy?

Jójó, már bizonyítottad, hogy ostoba vagy, nincs többra szükség.

Köszi a válaszokat srácok, akkor még egyelõre nem erõltetem.

Lenne pár kérdésem:

1.) Hol a legolcsóbb az alapjáték? Nekem tökéletes a digitális verzió is, nem kell egy újabb doboz a polcra.
1.1.) Elég az alapjáték, vagy egybõl be is kell fizessek minimum egy hónapra?
2.) Ha van tapasztaltabb játékos, tudna választ adni arra, hogy melee DPS warrior mennyire életképes?
3.) Korai kérdezni, de talán a legfontosabb, hogy van-e jövõje a játéknak PvE téren?
4.) Találok a neten bárhol adatokat, hogy mennyien játszanak egyes servereken?

Djuree
pvp a wow-ban a lehetõ legszarabb. ritka unbalancolt valami...

Waaaaaagh!

onnan van es annyi volt. de kaptam hozza ajandekba 1600BW pontot ami ily mod +3500 lenne szal jóóó.

nem haxolok, kivarom meg elindul rendesen
de addig nem lesz lvl50 😉

anti hero

TDC Geronimo
US exes megoldással tolod majd?

TDC Geronimo
Honnan rendelted? Nekem a galaxis 10re ígérte az SE-t 😞

TDC Geronimo
wow arena... <#banplz>