Rift - Planes Of Telara
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átjön a lelkesedés, ezek meg akarnak dolgozni a pénzükért (versenyhelyzetben muszájis, de ez csak jó!)
anti hero
item statjai megmaradnak, csak neked pl. jobban tetszett az eddigi, amit hordtál, ezért annak a kinézetét "átmásolod" a másikra, mi ebben az erõs
páncélt lehet szinezni, mit szeretnél még... azért átszani kicsit erõs lenne
- guild tabard/cloak
- guild embléma megjelenítése pajzson ill. köpenyen
- outfit style rendszer, magyarán a megszerzett cuccok kinézetének változtathatósága
GW2: Dragonknight.5302
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Másik: WoW szerinted honnan nyúlt? Ja, hogy ez már nem fontos... Meg súgom 90%-ba õ is más mmo-ból merített ötletet/ vett át. Szal ennyit az isten wowról. Én azért kezdtem el játszani anno wow-al, mert imádtam a warcraft univerzumot, de ez már unalmas...
De szerintem ezt folytasd a wow topicban.
Elég sok poszt van a hivatalos fórumon, hogy ilyen meg olyan gagyi a játékos karakterek ruházata/páncélja. Lõjetek le, de nekem tetszik, külön hangulatot adnak az "autentikusabb" ruházatok a játéknak, és nem manga-bébik rohangálnak fel-alá.
Ti hogy vagytok vele? Csak én vagyok ízlésficamos?
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
amúgy meg hol lesz a rift 6 év múlva? gyanítom sehol. ahogy az aion is már most haldoklik, pedig hol van még a 6 évhez?
Waaaaaagh!
Idõnként az egész szolgáltatót megbénítja egy-két pöcsfej feltöltõ és kell pár nap, mire leveszik a tiltást.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Together we'll fly someday...
3x több tartalom van már most a riftbe, mint anno a sima wowba. Ráadásul most meg a régi instákat nyolcvanötössé (de szép) alakítja a blizz. Ez kicsit nevetséges. Beletették a dx11-et? wáóóó tükrözõdök a vizeeen!!!4444
Én is szerettem a wow-t, de már lejárt lemez, fõleg az, hogy mindenhez azt hasonlítják. Nem a 6éves tartalomhoz, hanem a sima wowhoz kéne...
Waaaaaagh!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hiába, k jól néz ki ez a game
(épp tegnap láttam a képeket a wow új tier526 pánccélokról nos, lol
örülök, h a rift rift)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
anti hero
A 10-20 szintû warfont-okban a bárddal mindig elsõ voltam gyógyításban, szóval azt nem mondanám, hogy szart sem ér.
Egyébként a kérdés magában hordozza azt, hogy még nem nézted át a választott karaktered képességfáját. 😊
Waaaaaagh!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd
Dotos-leecher mágusból van rengeteg, nekem olyan nem kell. 😉
Mondjuk az nem vettem észre, hogy dps huszár lenne, viszont kellemesen lehet szivatni a népet<#eplus2>#eplus2>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gotiz @ Ascended
Cifu, mehetne banner alá, hogy nincs trial. 😊
Én nemrégiben léptem át a 100 órát és úgy vagyok 49,5, hogy mellette nagyon sok idõt töltöttem a rift eventekkel, kraftolással és harveszteléssel. Utóbbiak már majdnem maxosak és minden nap csinálom a daily craft küldetéseket. Szóval reális a 100 óra játékidõ.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
ja meg van az a channelles gyogyito spell na azzal dúúrván életbe lehet tartani mr csontot
anti hero
cholot én alacsony szintén próbáltam, na hgoy nézzük meg mi is ez, de aztán egy mobot se tudtam megölni, úgyhogy gyors retalent kellett lockra, de ez tenyleg alacsonyszintu elmeny, hallottam hgoy nagyon jó kis soul az is
anti hero