Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lájk!
átjön a lelkesedés, ezek meg akarnak dolgozni a pénzükért (versenyhelyzetben muszájis, de ez csak jó!)

anti hero

s0n1c
lookgear > all, ízlés kérdése

item statjai megmaradnak, csak neked pl. jobban tetszett az eddigi, amit hordtál, ezért annak a kinézetét "átmásolod" a másikra, mi ebben az erõs
"- outfit style rendszer, magyarán a megszerzett cuccok kinézetének változtathatósága"

páncélt lehet szinezni, mit szeretnél még... azért átszani kicsit erõs lenne

s0n1c
Nekem sokkal jobban tetszik ez a fajta megjelenítés. Viszont egy pár dolgot még el tudnék képzelni:

- guild tabard/cloak
- guild embléma megjelenítése pajzson ill. köpenyen
- outfit style rendszer, magyarán a megszerzett cuccok kinézetének változtathatósága
TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Oké mégegyszer utoljára leírom, akinek a rendszer nem fogadja el a telefonszámát vagy csak simán nem akarja a telefonos aktivációt az ír egy support ticketet hogy nincs olyan telefonja amit elfogad a rendszer és pár órán belül aktiválják az accát manuálisan majd mehet a avásárlá.

Aki esetleg akar venni, de nem tud/nem akar külföldre fizetni, az nézzen körül a vaterán, kb. 8 ezer ft körül van egy pár darab már.

A bard total gimp karakter, bementem egy warfrontba level 10en es csak 24k dmgt meg 46k healt csinaltam, igazi fos 😞

GW2: Dragonknight.5302

Nekem is jobban tetszenek sokkal, lentebb linkeltem is 1-2 képet még az akko 20 körüli karakteremrõl, hogy milyen faszán néz ki már kis szinten is. Nekem is bejön hogy sokkal realisztikusabbak a felszerelések, nem bugyiba meg melltartóba futkároznak a nõi karakterek egy 2 és fél méteres karddal 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BoneDragon
Nem nyúltak a wow-tól. Le van védve? Nincs. Akkor meg?
Másik: WoW szerinted honnan nyúlt? Ja, hogy ez már nem fontos... Meg súgom 90%-ba õ is más mmo-ból merített ötletet/ vett át. Szal ennyit az isten wowról. Én azért kezdtem el játszani anno wow-al, mert imádtam a warcraft univerzumot, de ez már unalmas...
De szerintem ezt folytasd a wow topicban.

Nekem is tetszenek. Pont tegnap varrtam a rugómnak egy olyan bokáig érõ bõrkabátot, hogy azt gondoltam, apám, ezt még az életben is elfogadnám !
A képeket nézve kezdem bánni, hogy mágust indítottam, az én karakterem csak pizsiben rohangál, az is rongyos😞
Elég sok poszt van a hivatalos fórumon, hogy ilyen meg olyan gagyi a játékos karakterek ruházata/páncélja. Lõjetek le, de nekem tetszik, külön hangulatot adnak az "autentikusabb" ruházatok a játéknak, és nem manga-bébik rohangálnak fel-alá.
Ti hogy vagytok vele? Csak én vagyok ízlésficamos?

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Djuree
ja meg azért mert a wow az etalon, azt kell megverni....

Waaaaaagh!

Djuree
azért ahhoz hasonlítják, mert abból (is) nyúlt sokmindent a rift is, az aion is, meg az összes többi. és nem a 6 éves állapotából, hanem a mostaniból😉 persze ez nem baj, a jót nem szégyen lenyúlni, sõt le is kell.
amúgy meg hol lesz a rift 6 év múlva? gyanítom sehol. ahogy az aion is már most haldoklik, pedig hol van még a 6 évhez?

Waaaaaagh!

Me0w
Luv <3

Together we'll fly someday...

0Fritz0
Levettem
Idõnként az egész szolgáltatót megbénítja egy-két pöcsfej feltöltõ és kell pár nap, mire leveszik a tiltást.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BoneDragon
Én meg azt nem értem, ezekbe a képekbe mi különleges van.

Me0w
Kerlek vedd le a kepeket a siteodrol, mert a chrome biztonsagi mechanizmusa ugrik ra, es igy igen nehez forumozni.

Together we'll fly someday...

BoneDragon
Mindig csak a wow.. nem unalmas? Miért kell hasonlítani egy 6 éves játékot, ahhoz ami most jött ki egy hete... Esküszöm nem fér a fejembe.
3x több tartalom van már most a riftbe, mint anno a sima wowba. Ráadásul most meg a régi instákat nyolcvanötössé (de szép) alakítja a blizz. Ez kicsit nevetséges. Beletették a dx11-et? wáóóó tükrözõdök a vizeeen!!!4444
Én is szerettem a wow-t, de már lejárt lemez, fõleg az, hogy mindenhez azt hasonlítják. Nem a 6éves tartalomhoz, hanem a sima wowhoz kéne...

Djuree
ha már olyan a wow amilyen, lehetne gyönyörûen cell shaded-elni a grafot, lásd afro samurai, az eddig legeszebb cell shaded játék. ettõl megmaradna a rajzfilmes graf, de mégis gyönyörû lenne. de minek csinálná meg a blizz, ha ígyis napi 6 vagon pénzt keresnek vele....kicsit sírhatna a wow-osok szája érte, akkor talán lenne belõle valami...

Waaaaaagh!

0Fritz0
"Teccõ gecó, gyüssz topogni?" <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rift nem neked való, maradj a wownál.
jó képek malac és count adyn!!

hiába, k jól néz ki ez a game
(épp tegnap láttam a képeket a wow új tier526 pánccélokról nos, lol
örülök, h a rift rift)
<#eljen><#eljen><#eljen>

anti hero

Running
Erre mondják ilyenkor, a k****d de csúnya vagy! <#vigyor>

0Fritz0
Lvl 14-en van a Candence, aminek a gyógyítását maximalizáltad az Invigorated Soul-al és elérhetõ még a Motif of Regeneration buff.
A 10-20 szintû warfont-okban a bárddal mindig elsõ voltam gyógyításban, szóval azt nem mondanám, hogy szart sem ér.
Egyébként a kérdés magában hordozza azt, hogy még nem nézted át a választott karaktered képességfáját. 😊

Djuree
bard-nak mik a gyógyász spelljei? most lvl 14 vagyok, de még nincs semmi csak a cadence, ami finoman szólva szart sem ér😄

Waaaaaagh!

Djuree
majd jól le lesztek verve😄 ascended vs renegade? na majd egyszer megrendezzük😄

Waaaaaagh!

Hétfõn csináltam meg az accot oda és vettem is meg a játékot. Semmi probléma nem volt. Elsõ vásárlásom volt ott nekem is, de megnyugodhatsz. Teljesen rendben ment minden.
Lenne egy félig off topic kérdésem :s pénteken jön pénz számlára végre én is megveszem riftet. D2D-rõl szeretném megvenni és az érdekelne nincs-e valamiféle sample a netes vásárlásról :s ez lesz nekem az elsõ xD szûz vagyok ezen a téren 😄D és olvastam itt olyanról, hogy telefonos kód...és nem fogadja el a dolgokat meg supportolni kell a rendelésért...szal nem szeretném, hogy abban a pillanatban érjen meglepetés ^^'
Na végre leülnék játszani erre lag, fél guild dc, aztán énis, visszalépni nem enged.. <#falbav>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem ismerlek! 😊)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

TDC Geronimo
Ez meg én <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
igy nez ki a karakterem reggel smink nelkul😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mindössze igyekeztem elejét venni a kérdésnek, ha esetleg felmerül😊

"Life is a map and it's quite confusing" My screenshots: https://flic.kr/ps/2YWbrd

Nem is a sebzése a lényeg, fejlõdni is kifejezetten rossz vele, picit próbálgattam. A pvp azért kevésbé szól a számokról.
Dotos-leecher mágusból van rengeteg, nekem olyan nem kell. 😉

Én Dominatort nem próbáltam, viszont a SC lassításait imádom , fõleg aoe-ban<#mf1>
Mondjuk az nem vettem észre, hogy dps huszár lenne, viszont kellemesen lehet szivatni a népet<#eplus2>

Dominator/Stormcaller-t próbálgatta valaki? Altnak akarok majd egy mage-t, és ezt néztem ki tömegszopató eszköznek. 😊

Gyarapodjatok csak, WTB instant pop warfront 😄

jazzy
Köszi csak a faqt olvastam abban nem volt😛 😊
#4751 Nincs, de youtube-on találsz egy rakat videót róla!

pl.: tgnRift

Gotiz @ Ascended

Count Adyn
Nekem meg az Ele(6)/Pyro(16)/Necro(~~) jött be szintezésnél😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Steampike szerveren is van egy Defiant klán Ascended néven, többek közt én is büszke tagja vagyok és egyre csak gyarapodunk...

Gotiz @ Ascended

0Fritz0

Cifu, mehetne banner alá, hogy nincs trial. 😊

jazzy
Van a játéknak valamiféle kipróbálási lehetõsége? Trial verzió?
100 óra játék idõ alatt el lehet érni a level 50-et, ha nem piszmogsz, hanem tényleg célirányosan küldetéseket csinálsz vagy pvp-zel. Ezekkel jön legjobban az xp. Az instákból is jól jön az xp, de ha kifogsz egy olyan csapatot, amelyikkel 20-40 perc helyett 1-2 óra alatt viszitek végig az instát, akkor inkább menj küldetéseket csinálni.

Én nemrégiben léptem át a 100 órát és úgy vagyok 49,5, hogy mellette nagyon sok idõt töltöttem a rift eventekkel, kraftolással és harveszteléssel. Utóbbiak már majdnem maxosak és minden nap csinálom a daily craft küldetéseket. Szóval reális a 100 óra játékidõ.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Amit sebez a pet, az gyogyul belém?
nekem sikerült 😄
ja meg van az a channelles gyogyito spell na azzal dúúrván életbe lehet tartani mr csontot

anti hero

s0n1c
majd egy elitenél kipróbálom, ott még bizonyíthat 😄
az alap pet tényleg gyik de a talentes petek nagoyn jók, én úgy tapasztaltam!
cholot én alacsony szintén próbáltam, na hgoy nézzük meg mi is ez, de aztán egy mobot se tudtam megölni, úgyhogy gyors retalent kellett lockra, de ez tenyleg alacsonyszintu elmeny, hallottam hgoy nagyon jó kis soul az is

anti hero