8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Probatbicol
    Úgy látszik a Trion a jófejséget komolyan gondolja: még a coin lock előtt felnyomták az accomat, 8 napot kellett várnom hogy visszaállítsák, mivel nagy tömeget érintett a dolog, addig csak új karakterrel játszhattam, ezért most kaptam ingyen 30 napot :).
  • TDC Geronimo
    Sokan játszanak mindenhol. Kis karit nem kezdtem mostanában, de szerintem ott sincs ilyen probléma és igen...megéri elkezdeni, mert nagyon jól összerakott MMO.
  • csokicsiga #5473
    Sziasztok!
    Engem az érdekelne,hogy mennyien játszanak mostanság a szervereken,persze azokon,ahol az itteni fórumozok játszanak,lehet látni playereket,szép számmal?
    Kezdöterületeken vannak játékosok,vagy volt egy nagy játékoshullám az elején,és azok már max szintesek?
    Megéri elkezdeni a gamet,ha egy picit jobb grafikáju mmoval akarok játszani?
    A válaszokat elörre is nagyon szépen köszönöm!
  • TDC Geronimo
    Elkezdtem puzzlekra vadászni, de hogy milyen beteg helyekre rakták őket. Akik a guidet csinálták nem tudom, hogy találták meg őket :D

• TDC Geronimo
    Lesz olyan elvetemült aki nem fizeti be holnap a gamet? :D
  • Tatyla
    2-3 mobokat simán tulélek
  • TDC Geronimo
  • Avenger
    Sajnos nem értek a bárdhoz, 12 pont volt a maximum amit eddig bele raktam :) szintezéshez lehet egy rangert raknék mellé, endgame-hez meg ugyan úgy felesleges a riftstaker bárd mellé szerintem. Instákba jó, a bard support miatt, de egyedül questezéshez vannak sokkal jobb párosítások. Bár ha nem érzed úgy, hogy lassan mennek le a mobok, mivel gondolom sértetlenül kerülsz ki a harcokból a sok heal miatt. Akkor még jó is lehet :)
  • Tatyla
    ezt a buildet használom vagyis ez lesz a vége 50-en most 34 vagyok mi az ami nem kell bele vagy épp hogy kéne de nincs rajta pont?
  • killerkocka
    Nem tudom kinek is kell írni a magyar guildekkel kapcsolatban, szóval itt közösben tenném meg. Hangover guild defiant oldalon nem létezik, még senkit nem láttunk tőlük, pedig napi több alkalommal is rákeresünk a guild nevük alapján. Mi viszont létezünk, de nem kerültünk ki még itt egyáltalán. Régebben volt szólva érte, de nem történt semmi ezügyben. Szóval megkérném szíves ügyintézőnket, biggyessze már oda a mi klánunkat a megfelelő helyre: Sagespire pvp server - Shichibukai (Defiant).
    Ez ügyben meg hírdetném kicsit magunkat, bárki magyar ember fiát szívesen látunk köreinkben. Játékon belül /join hun és írhat is oda nekünk, vagy kereshet minket felvétellel kapcsolatban whispben is Goxin, Killerkocka néven. Köszönöm a figyelmet.
  • krisztian922
    Nagyon nem nyúltak a magekhez :p pedig szerintem idővel ezt a 10%-os boostot amit rátoltak a skillek alap damage-ére szerintem úgyis elveszik annak az okát nem is értem :D nem érzem magam kisebb dps-nek se instában főként nem pvp-n pyromancerként egy rugó vagy warrior ellen :3
  • DragonKnight
    Ja szép szám csak az a furcsa hogy ezt a sajtó bejelentést nem találni sehol csak mint idézet szerepel a fórumon, de se a hivatalos oldalon se a trion céges oldalán nem találni....
  • TDC Geronimo
    In a statement today, Trion Worlds announced their new flagship title Rift: Planes of Telara™ has exceeded all expectations, shifting in excess of 1.3 Million units. Digital sales amounted to a staggering 1 million, whilst physical copies came in at a respectable 300,000. A spokesperson was quoted as saying "Maybe we're closer to Azeroth afterall", poking fun at their own marketting slogan in relation to their success in comparsion to the current top dog World of Warcraft.
  • TDC Geronimo
    na már jön is az 1.11 patch :D

notes
  • krisztian922
    Én a chloromancer/warlock/archon buildet használom néha ha kell egy kis heal (főhealerként nem szeretek játszani :P) és szerintem nagyon jó. Lehet, hogy a pontelosztásom miatt (én többet raktam a chlorora, maradék warlock 0 az archon, az csak a 2 buffja miatt van :p) de dps-nek sosem hinném. Persze dps-ből healel meg minden de pl. a pyro vagy egy stormcaller (bár ezt inkább pvp-n szeretem :p) nem lenne esélye. De lehet más pontelosztásban igen, nemtom ^^'. Viszont mint healer jó :) warclock meg ad nagyon komoly buffokat, 10% passive hp, 40 endu buff, akkor a 20másodperces +50% hp meg selfheal (9,5k hp-val mászkálni mage-ként nagyon állat xD) az archon meg ugye endu/minden más attribute-ra tud egy kis buffot adni :P ha healelni akarsz mage-ként szerintem ez jó választás.
  • MrStokes
    Probalt mar vki Chloromancer/Warlock build-et?
    Heal-ek mellett mennyire lehet vele dpselni?
    Milyen vele az ossz benyomas?

Most olvastam rola es kivancsiva tett.
  • MrStokes
    En most kezdtem el egy necro/warlock buildet, de ott en ugy vettem eszre hogy a csonti pet nem tud aggrot tartani, ugy mint az earth elemental.

Egyebkent eleg kellemes eddig, de meg eleg alacsony szinten jarok vele.
    A mobok eleg hamar halnak vele sztem. Hozzaerto az persze nem vagyok.:)

• MrStokes
    Koszi, elkuldom neki minnel hamarabb.
  • Madmano
    Valaki hozzáértő adna nekem mágusra soul tippet?Ha lehet,pyromancer alappal.Meg esetleg valami segéderővel(elementál,csonti)kiegészítve.PvE szintezéshez.Előre is köszi.
  • Morpheus_v2
    Probálja ki ezeket, 25x használható fel mind a 3, szóval 75 trial lehetőség. Nemrég rakták ki Riftjunkiesra, sztem még használhatók...
    CXQW-GCXW-FPND-RFRY-JFMG
    GPTL-2T3Z-LZY2-9W2W-RKH3
    F3GW-KH9T-XW9P-7NE7-PX69
  • MrStokes
    Probalta vki azota a kodot felhasznalni?

Kollegam probalta korabban a mai nap folyaman, de azt irta ki neki, hogy mar nincs szabad slot-ja.
  • DragonKnight
    Hétvégén van egy 3 napos trial lehetőség azoknak akik ki szeretnék próbálni.

Ez egy több felhasználós kód erre az eventre. Nem tudom mennyit accountot lehet vele beengedni sem azt hogy van-e még szabad slotja.

A hivatalos twitter feeden tette közzé a Trion

A kód: EZTC-NJJF-GQT7-EQNL-ZXCH

Itt lehet a kódot regisztrálni: http://eu.riftgame.com/en/products/allies.php

• Bhalage
    dragon age 2t es a bebikemet tolom :d riftet most pihentetem :o
  • Avenger
    48-as szinten tankoltam le bossokat CC-ben úgy, hogy 4en voltunk és ebből egy 47-es(50% miss alapból) és a másik két ember is 48-49. Hidd el, amíg ezt a 2 instát megcsinálod nem számít az a 3%, bár az a 40 arany sem amivel respeccelsz :D
  • Bandee
    jó csak amíg nincs meg a hites cucc agyaltam csak rajta :D
  • Avenger
    Máris jobb! Az a 12% plusz armor ignore megdobja a sebzésedet valamivel, nem úgy mint a 103% találati esély a 100% helyett :D
  • Bandee
    akkor lesz ez :D
    link
  • Avenger
    Account oldalon országnak Anglia megadása, és már fizethetsz is fontban :D

Bandee: Single minded focus, increased fire power, és máris megvan a 10 pont, utána penetrating shotba még 5. Én így raknám a helyedben, T1 előtt úgyis mindenki azt kérdezi hogy meg van e az 50 hit rating :) Normal AP/CC meg teljesen jó bármilyen +hit nélkül is. Ha még csak most rakod ki akkor megspórol ez a döntés vagy 40 aranyat neked szerintem :)
  • TDC Geronimo
    most te hol tolod megy mivel?
  • Bandee
    semmi. a bankod konvertálja a megfelelő pénznemre, nem kell hozzá deviza számla :)
  • Tatyla
    a fonttal valo havidij fizetesnek mi a feltetele?
  • Bandee
    azért mondom hogy kinek mi jön be :) én elvagyok így, ap és cc még előttem áll amúgy, de meglesz akkor lehet átértékelem és máshogy pakolom. az a baj mm-en nagyon elején nem tudsz másra pakolni, mert 3. sorhoz kell 10 pontot vhova pakolni előtte ... :\
  • Avenger
    Smoke valmera ftw :D

Bandee:
    Ha AP és CC questeket megcsináltad akkor 50+ hitrating-ed van (két +2x hites fegyver jutalom) így ha nem egyből t2-be akarsz menni, akkor már maxolt a találtati %-od.
    Amúgy igaz, hogy jobb dps a ranger pettel, de nekem nem kell pet, elég a saját seggemre vigyázni :D Így assából jön 20%krit sebzés meg 10% sebzés buff meg 5% krit esély, és az 5%krit esélyt adó poison meg 4% sebzés, és 3 felesleges pont mert semmi más értelmes nincs azon a szinten :D Ja és expose armor.
    Életképesnek látom így magam, kár hogy minden második ranged rogue pont ezt a buildet használja :S de legalább követem a trendet :D Meele-barát harcoknál meg úgyis a szuper egyedi role-omat használom, ami igaz nem top dps de legalább élvezetes :D
  • Bhalage
    utanozos maki : (
    (nekem is van ilyen mauntom :D)
  • Bandee
    azt felejtik el sokan a számításból hogy így speccelt pet mi dps-t képes pluszba hozni, egymást buffoljuk és korrekt plusz dps. nekem többre jön ki így mintha mm-nek feküdnék neki ... (nem tolok annyival többet amennyit pet dmg-éből és bonusából kapok (lásd konstans +15% ha crittel, ami gyakori stb))
  • Bandee
    dark malady kiderül ha hazamegyek este :) hit elején nem árt elején, ha lesz cuccból 5-7% nem kéne de most még igen :) a 20 pont smoldering blades miatt kellet nightblade-be, azért került a magic sebzés +9% (vmire kellett :P) pet meg aoe bossokon -55% dmg-et kap csak (az alap mitigon felül) king of the jungle miatt. amúgy jó mert farmolni is kényelmes vele, persze még lehet hogy lesz finomítás (ma csekkolom assa helyett a nb-et) :)
  • Avenger
    A dark malady stealth-ből használható, ha jól tudom, az MM hit chance eléggé felesleges, mert felszerelésből megoldható minden gond nélkül, akkorra amikorra kell. Inkább a penetrating shots-ba raknám azt a 3 pontot. NB-nek az a 3%-a is növel minden sebzést.
    Nem tudom van e elég nem fizikai sebzésed, ahhoz hogy megérje az NB mágikus sebzés növelése. Meg a pet aoe bossokon lehet elég hamar fekszik majd :)
    Egyelőre ennyit tudok hozzáfűzni, én alapból nem szeretem a pet-es buildeket, a ranger nálam ezért kiesik mindenképp.
    ÍGY néz ki egyébként a ranged dps nálam.
  • Bandee
    És akkor a lényeg buffolók :

Passive

-Your Hellfire Blades have a 100% chance to increase your damage by 5% for the next 10 seconds.
    -Increases the damage of your Finishers by 15%.
    -Increases the damage of your non-physical attacks by 9%.
    -Increases the damage of your Combo Point generating abilities by 15%.
    -Gives you a 50% chance to fire an additional shot when auto attacking with ranged weapons.
    -Increases your damage with ranged weapons by 4%.
    -Increases your Critical Hit chance by 5%.
    -Your Physical attacks with ranged weapons ignore 8% of your target's Armor.
    -Your Critical Hits with ranged weapons increases your Attack Power by 25% for 10 seconds.
    -Increases your Hit chance with ranged weapons by 3%.
    -Increases the damage of your Swift Shot, Hasted Shot, Empowered Shot, Deadeye Shot and Rapid Fire Shot by 15%.

Active

http://rift.zam.com/en/ability/1593134889&ntt=1/Hellfire-Blades
    http://rift.zam.com/en/ability/1973222458&ntt=1/Dark-Malady
    http://rift.zam.com/en/ability/1667467065&ntt=1/Smoldering-Blades
    http://rift.zam.com/en/ability/553401968&ntt=1/Shadow-Fire
    http://rift.zam.com/en/ability/1149883813&ntt=1/Rapid-Fire-Shot

+ Improved quick shot (+30% dmg dot-ként)
    + Bestial fury (+5% dmg head shot után)
    + Prey on the weak (+15% dmg pet crit után)

Na most oké hogy ügyesen kell fenntartani minél több aktívot de elég táp plusz _konstans_ dpst össze lehet így hozni. Nincs málna para, igaz nem burst de nem is az kell instába ...
  • Bandee
    ra-ma-nb

link meg lemaradt :P
  • Bandee
    http://rift.zam.com/en/ability/5000001208&ntt=1/Fire-and-Death-Attunement

ennek a +3%-a is mindenre vonatkozik akkor ugye ?

én ezen ügyködök, vagyis fogom ma kipróbálni. nightblade-el még nem csekkoltam ;)