8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Tatyla
    mindegy most az oldalra nem tudok beloginolni...
  • Prody
    TRIALt KÉREK:(
  • DragonKnight
    Az a te neved úgy ahogy rá van nyomtatva a kártyára.
  • Tatyla
    nem ami a felett van amikor megadtad a kártya adatait...
  • DragonKnight
    Payment method: MasterCard
  • Tatyla
    kártya nevének mit írtál be?
  • DragonKnight
    No ennyit arról hogy ki fognak rúgni azért mert nem vagyok jó földrajzból.

Subscription information
    Payment method: MasterCard
    Subscription plan: 6 Month Subscription
    Status: Active
    Active time remaining: 182 Days
    Renewal date: Oct 3, 2011
    Renewal amount: GBP35.94
  • Tatyla
    lejárt az acc nyomok arra az acc managmentben hogy upgrade kijelölöm a kártyát és nem történik semmi...
  • Laroa
    pévépéééééééé
  • Bandee
    elmentem aztán idővel lehet kipróbálom, most egyelőre bejön a jelenlegi :P
  • Me0w
    Azt mondjuk nem ertem, hogy aki igy 50-en csodalkozik ra, hogy egy mmo-ban a raidelesen kivul nem sok cel van, az eddig hol elt, barlangban?
  • Murmur
    reported
  • MrStokes
    A marc. 31-ig akcios, 3 honapos elofizetessel, GBP-benfizetve ha jol emlekszem 2100 HUF-ra jott ki egy honap. :)
  • TDC Geronimo
    Pedig nem is trükköztem vele! :D
  • LSC
    "Az SWTor meg pont ugyanolyan lesz mint a galaxies..."

ezt azért elég korai kijelenteni, remélem nem lesz igazad.
  • Pari
  • TDC Geronimo
    Király így, hogy dollárba kell fizetnem nem volt csak 2600ft a havidíj \o/
  • Laroa
    Próbáld ki ezt: BD-AS-RS
  • dzsihad2
    sztem páran örülnének ha legalább játszahtósága olyan lenne mint a galaxiesnek, mert ami előzetes alapján láttam belőle nem csak hogy szarabb lesz de még ugyan olyan ocsmány is...
  • Egoraptor
    Guild Wars 1 'CORPG' area tipusú pvp-je benne lesz GW2-ben is.
    Pl. az fél évig lekötött GW1-ben.

Hát remélem nem vagy médium! :D
  • Torzonborz

ejj ez azért egy kicsit erős volt :)
  • Bandee
    solo mobzás pörög 6-8 sec valóban, aoe csak 3+ mobbal éri meg. de solo grind megy, nagyon is jól :)
  • Pari
    Ha téged a pvp hidegen hagy, akkor mit vársz a GW2-től???
    Az SWTor meg pont ugyanolyan lesz mint a galaxies...
    Menj wowozni, ott van eleg pve content - nem sertesnek szanom.
  • Avenger
    Hasonló mint az enyém, bár nekem RS-ben van ~31 pont, NB 9, assa a többi. 4 mobot le lehet vele verni egyszerre, úgy hogy 100% közeli életerőm marad a végén :) Ha kritel a finisher-em, akkor cloth-os mob 6 sec, plates 8. Mindez friss 50esként. (expose weakness-> planarswitch-> shadow assault->3x savage strike-> final blow, vagy ha több mob van akkor esetleg annihilate) Ezt végigütve egy clothos mob jó eséllyel halott, vagy kell neki 1-2 savage strike még, plusz mehet még egy planar switch és 3 kombónyi gyógyulás(1000 körül) a jutalom :)
    Az Aoe ütéssel még nem próbáltam, mert rossz leosztás miatt elfogyott a pontom 50-re, így csak 9 jutott NB-be. Majd egyszer resetelem, ha lesz kedvem :)
  • Bandee
    Solo mdps grind vélemény ?
    AS - RS - NB
  • Egoraptor
    Való igaz, elegem van már a régi nótából mindenféle új csilli-villi reskin-el.
    És nem, nem csak csalódni fogok - Rift-ben is élveztem az első hónapot, összességében megérte megvenni. Az egy dolog hogy eljött az a pont ami után már nem tudott lekötni.
    Szerencsére közeleg Guild Wars 2, SWTor amik már mernek annyit kockáztatni (remélhetőleg) hogy ne csak egy új skint csinálljanak, hanem felfrissítsék kicsit az mmorpgk vizét.

Mint előzőleg is kifejtettem nem a farmolással van a gond hanem annak a minőségével és élvezhetőségével.
  • dzsihad2
    Igazából az elöttem szóló pontossan megfogalmazta, sztem neked lehetne benne akármi, akkor azzal lenne bajod. De ezzel sincsen különösebb gond egszerűen hagyd abba, de a leírásod alapján ne csak a RIFT-et, hanem az egész mmo-zást, mert csak csalódások fognak érni...
  • Ahet
    Milyen contetre vársz? Sőt, úgy összességében mit vársz egy mmotól?

Való igaz, a puzzle és a hasonló "rejtett" casual játékosoknak betett tartalom, nem sok idő, HA előre tudod hol vannak, és miként kell őket megoldani.
    Az artifactok(af), az achievementek hasonlóan az előzőekhez HA tudod mit hol, ill megtudod venni AH-n a hiányzó af-t nem túl érdekes, elmarad a felfedezés öröme.
    Ha nem érdekelnek az instákból összeszedhető dolgok, a riftekből kieső dolgok, a most bekerült contenttel megszerezhető tárgyak, a mini petek, a mountok, a craft, a pvp ... Akkor mi az ami téged megmozgat? Na jó talán a LOTRO-ban van annyi küldetés, ami kitart egy darabig, feltéve ha a történet, a küldetések érdekelnek.

Nem bizonyítani akarom, hogy a Rift jó vagy rossz játék, erről úgyis mindenkinek saját szubjektív véleménye van. Csak érdekel mi az ami leköt egy Egoraptor-hoz hasonló játékost egy mmo-ban.
  • Laroa
    Mennyivel szebb is lenne ha rögtön a karaktergenerálás után ha belépsz, akkor dinglvl50, és tele a hátizsák az endgame epixxel pff
  • Robcuskilla
    ez megnyugtató, mert aki totális wow copyként emlegette, az is megnyugodhat ez is egy farmer játék és ezek szerint ha copy, annál semmivel sem rosszabb :D :D
  • Egoraptor
    Végülis ez az egész arról szól szerintem hogy mennyire teszi a játék élvezhetővé/változatossá a felhasználói számára ezt a 'farmolást'.
    Végeredményben az eddigi mmorpgk-ben csak a tálalás volt a különbség - amelyikben meg próbáltak újítani azt lehurrogták (pl. The Chronicles of Spellborn).

De mint minden stílus ez is változni fog reméljük jó irányba - feltéve ha a játékosok hagyják :]

A változás már folyamatban van! Kérdés az hogy mi sül ki belőle.
  • Morpheus_v2
    Melyik mmorpg nem szól a farmolásról? Én eddig csak hasonló típusú mmokat láttam, de most már kíváncsivá tettél. :)
    Pl: A riftből áradó mobokat egy bizonyos helyre kell csalogatni és csak utána lehet leölni, grind ez is, de nagyon könnyen el lehet rontani ha csak ütsz mindent ész nélkül.
    Mellesleg holnap jár le az első 30 nap, utána már nem kötelező ezzel játszani. ;)
  • BoneDragon
    Akkor nem neked való egy mmo sem. Mindegyikbe farmolni kell. De 1 hónap játék után kijelenthetem, hogy nem olyan nagy szám a játék. Talán majd 1x visszatérek, de ennek esélye 0,1%.
  • Egoraptor
    Igen 2 hét farm, hogy aztán még többet farmolhass - közben kapsz receptet hogy annak az alkotóelemeit is kifarmolhasd amit aztán meg vesz az aki még csak most kezdi a farmolást. Puzzle és rejtett kincsek nem sok időt emésztenek fel szvsz. "Egy-két fajta rifthez kell némi ész is" - ez az amelyikkel még nem találoztam - kifejtenéd?

Én causal játékos vagyok hétköznap 3 óra max - hétvégén több mikor hogy.

Esetleg ha lesz majd egyszer 'major content update' visszanézek, feltéve ha nem veszik meg addig accom.
  • Morpheus_v2
    Azért szerintem van még mit csiszolni az endgamen, de biztos hogy legalább 2 hét mire t1-ből összeszedsz oda egy normális geart. (napi 4-5 óra játékkal) Arról nem beszélve hogy ha nem akarsz minden mobnál meghalni, akkor kell t2-es gear. Szóval insta, esetleg repu és pvp farm. Instákból esnek matik és receptek, szóval a crafttal is el lehet szórakozni. Puzzle és a rejtett kincsekről nem is beszélve.
    Egy-két fajta rifthez kell némi ész is, nem csak ütöm-vágom hozzáállás.
    Ha nem úgy állsz hozzá a játékhoz, mint egy vérbeli kocka, akkor sztem 2 hónapig letud majd kötni mindenképp... és jönnek a frissitések folyamatosan...
  • Egoraptor
    Nincs, és valószínű nem is lesz meg. Hamarabb távozom - bip bip!
  • Morpheus_v2
    És neked már meg van a fullos felszerelésed a raidből?
  • Egoraptor
    Én sajnos nem találtam meg 50-en azt a rengeteg tennivalót.
    Amit találtam: cucc grind, pvp grind - meg most ez az event is lehet gyűjtögetni a 'csigaházakat' cuccokért szóval mégtöbb cucc grind.
    Engem pvp hidegen hagy szóval marad guildal heti 2-3 raid.
    Rifteknél összeáll a PUG raid utána egy nagy zergfest az egész 0 kihívás.
    Raid RIFTnél ugyan ez csak guild emberkékkel - ott kempelünk megjelenik pár ellenség arra megy a MassNUKE és annyi.

Ezen kívűl van még esetleg craft, ha vagy annyira elvetemült hogy minden nap megcsinálod az agyzsibbasztó daily quest-eket master boxért és abból talán esik plaque 1/156846165 eséllyel.

Hagytam ki valamit? :D
  • TDC Geronimo
    aoc, war után felüdülés volt. Max szintig tele voltam questekkel contentel és így 50en is rengeteg tennivaló van. Azt hiszem az is elég sokat elmond, hogy 1 hónap se telt el, de már kijött az 1.1es update egy world event kíséretében. Én bátran ajánlom.
  • exec79
    Sziasztok volna par kerdesem a gamerol mielott megvennem, nehogy a conan es tarsai mellett vegezze porfogonak:)

1 honap utan hogy erzitek milyen a game? Mennyi van meg benne? Ki az aki nem fizet mar tobb honapot es miert nem? Koszi a valaszokat!