8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Robcuskilla #6195 és abban alakult vmi? mert ha vmi farm meg grind, akkor kitalálni sem lehet mást mint aion :) -
#6194 Nem. Ott az ingyenes trial. Próbáld ki azzal. -
#6193 hi
gyors kérdés mielőtt megköveznek, nem találtam warez topikot. Létezik tört szerver, hogy ki lehessen próbálni a játékot? thx -
sanyiiiii #6192 "RIFT Update 1.2.1 Hotfix #1 - 05/28/11
LOOKING FOR GROUP
* Tier 1 and Tier 2 Expert Dungeons should now more accurately assess if you meet the requirements for a certain role based on your unbuffed stats listed in your character sheet.
*Random Looking For Group Daily Quests will now grant XP upon completion of the dungeon, enjoy!
SOULS
*Riftblade: Fiery Burst, Earth Burst, and Storm Burst now properly enhance the warriors next attack
*Inquisitor: Sanction Heretic: Ranks 1-9 now properly apply the DoT portion. Truly, seriously.
*Bladedancer: Combat Expertise now increases your hit rating by 5/10/15/20/25. This still works out to be the same percentage bonus as previously and now contributes towards stat requirements for looking for group checks.
*Champion: Cruel Efficiency now increases your hit rating by 5/10/15/20/25. This still works out to be the same percentage bonus as previously and now contributes towards stat requirements for looking for group checks.
*Paladin: Graceful Under Pressure now increases your hit rating by 15/30/45. This still works out to be the same percentage bonus as previously and now contributes towards stat requirements for looking for group checks.
ITEMS
*Necrotic Semblance: This greater planar essence will now properly proc even if you have removed the illusion.
*Guise of Death, Illusion: Ethian Monk, Illusion: Mathosian Vanguard, and Inmate’s Guise no longer work in Warfronts.
* The illusions from Necrotic Rage and Necrotic Semblance will no longer change your characters appearance when in a Warfront.
CRAFTING
* Fixed an issue where harvestable mining and foraging resources were not despawning after being harvested. No, you weren’t crazy!
UI/SETTINGS
*Your stats will now only appear green in your character sheet when modified by a temporary buff or effect." -
sanyiiiii #6191 "RIFT Update 1.2.1 - 8:00am PDT 5/25/11 [NA] - 2:00am BST 27/5/11 [EU]
GENERAL
* Cult Saga: Final Epic weapon rewards have been upgraded in power!
* Guild Perk: Planar Protection now consumes only one Planar Charge, only from the caster, and not other group members.
* Brought the Fire Rift Raid difficulty more in line with other Rift Raids.
* Shimmersand: Damage Control: Fixed an occasional bug with the Earth Beacons and this quest not resetting properly.
* Crafting Daily quests will no longer take you above the intended Notoriety rank with the Quarry Rats, Granite Falls, or the Arcane Hand.
ITEM SELLBACK/PURCHASE CONFIRMATION
* Any item purchased with a special Currency will have a confirmation pop-up on purchase.
* Any item purchased with platinum/gold/silver with an Uncommon rarity or higher will have a confirmation pop-up on purchase.
* You may now sell back items for a full refund under the following circumstances:
- A single item, not a stack of items.
- Within 30 minutes in-game time from purchase (the 30 minute timer stops counting while you are offline)
* Modifying the item with a Rune or temporary effect will cause it to no longer be fully refundable.
* Dyeing the item will cause it to no longer be fully refundable.
* If the item has left your character by mail, trade, or Auction House listing, it will no longer be fully refundable.
* If the item was used to activate a quest or update a quest objective, it will no longer be fully refundable.
* Item tooltips will show a full 'Return Price' while still within the refund period. Once the 30 minutes have passed or the item is made ineligible for a full refund, the tooltip will display the normal resale price.
* Items that have been returned for a full refund will not appear in the Buy Back list.
PVP & WARFRONTS
* The following objects can no longer be interacted with while under the effect of Slip Away, Twilight Transcendence, Scatter the Shadows, Defer Death, or Phase Shift:
- Black Garden: The Fang of Regulos
- The Codex: all control points
- Whitefall Steppes: the Sourcestone
- Port Scion: Sourcestone and capture points
* Using Slip Away, Twilight Transcendence, Scatter the Shadows, Defer Death, or Phase Shift while carrying Sourcestone in Whitefall Steppes or The Battle for Port Scion will now cause the sourcestone to drop.
* Respawning in a Warfront now regenerates energy and power more quickly for Rogues and Warriors.
* The Codex: Reduced the amount of time it takes to flip control of a control point.
* The Codex: Increased the maximum match duration to 20 minutes.
* The Battle for Port Scion: The Bridge respawn point now becomes unlocked after the match has been running for one minute. The amount of time it takes to gain control of the respawn point has been halved.
* The Battle for Port Scion: Returning Sourcestone no longer grants a buff to your team members.
* The Battle for Port Scion: Slightly updated the paths that the heroes take when spawned from defeating the Endless boss. They now more regularly assault the southern objective on each side.
* The Codex has been updated with alternate routes out of the spawn areas for both teams. Several sections of the terrain have also been smoothed out to avoid wonky movement.
SOULS
* Fixed an issue causing Synthesis, Righteous Mandate, and a few other effects to not end properly when their caster logged off.
* Fixed an exploit where players could damage friendly targets, including those not flagged for PvP.
* Inquisitor: Ritual of Judgment: This once again applies properly to the DoT portion of Sanction Heretic.
* Vindicator: Fixed a couple of issues with the Subdue ability. This was previously only working on three of the Warrior taunts (Incite, Grim Lure, and Spark), and will now properly apply for any taunt used. Subdue can no longer be used against NPCs that are not player pets." -
sanyiiiii #6190 "1.2 Hotfix #7 - 5/25/11
GENERAL
* Raid warning text for certain boss abilities should appear immediately rather than fading in, so you have more time to react.
* Fixed an issue with some quest items that had a use time and would give quest credit at the start of the usage instead of the end of a successful use.
* Iron Pine Peaks: The missing Defiant quest for this zone is now available - 'Stay Frosty', my friends!
* Runic Descent: Additional safeguards have been added to prevent rare crashes of this instance.
* Item: Adorned Shadeshard: Stacks of the Spell Power bonus from this item now get properly removed for each successful cast.
LOOKING FOR GROUP
* While waiting for a dungeon group, switching roles to one you did not select to play when queueing will no longer drop your party from the LFG queue.
* The LFG ready check window should no longer remain on-screen even after you've left the LFG queue.
PVP/WARFRONTS
* Diminishing returns immunity timers now end 15 seconds after the initial application of movement-impairing effects, down from 24 seconds.
* Port Scion: Fixed an issue where players would sometimes not respawn properly at the Bridge when their faction controlled it.
* Port Scion: Idol of the Planes, Idol of the Gods, Planar Capacitor, and Planar Flux icons can now be seen on the map from anywhere in The Battle of Port Scion.
* Port Scion: Slightly adjusted the hit points of bosses and objectives.
* You can once again remove members from a pre-made party while in a Warfront - and it won't kick them out of the Warfront raid and leave them all on their own!
UI/SETTINGS
* Added a 'Unit Starting Price' field to the Auction tab of the Auction House. This lets you set a starting price per-item when listing a stack of items.
* NPC casting bars should better match the actual duration of the ability being cast, fixing some cases where they showed an incorrectly long casting time.
* Fixed a bug causing Artifacts with very long names to not show any Artifact Sets to add them to." -
Rannah #6189 Ne becsüld le a megszokás hatalmát:)
Főleg most, hogy akik Cata megjelenésekor belefutottak a nagy szívásba (amit a Blizzard szerintem időnyerés miatt csinált) és feladták, most nagy kedvet érezhetnek ahhoz, hogy visszatérjenek az otthagyott karikhoz és az immár kellően "lebutított" instákhoz.
Vagy úgy vannak vele, hogy x millió user nem tévedhet (bár ezt a legyekkel kapcsolatban is mintha már hallottam volna) -
#6188 "a wowban sem lehet több dolgot csinálni"
kb. 200x annyi dolgot lehet a wow-ban csinálni... -
#6187 én 2 hét alatt meguntam, mentem is vissza a jó kis aionhoz... -
#6186 Köszönöm! -
#6185 Meg talan annyi, hogy lehet tobb soul kombinaciod, igy gombnyomasra valtogathatod out of combatban, hogy most eppen tankolni akarsz egy tanking soul-al 1H + pajzzsal, vagy vagy DD szeretnel lenni es 2H-el tolod. -
#6184 1. ugy tudom, hogy nem kell meghivo, a klienst biztosan le tudod huzni, ha meg megis kell meghivo, szerintem innen barki szivesen dob egy invite-ot.
2. szerintem tudja hasznalni az osszes build-del ugyanazokat a fegyverekt, viszont a kulonbozo soul-ok nem feltetlen ugyanarra a tipusu fegyverre fektetnek hangsulyt, ezert erdemes olyan fegyvert kezbe venni, amire az adott tree epul (e.g.: az egyik soul tree-ben inkabb 2H skillek vannak, mig egy masik agon a dual wield kepessegek vannak tobbsegben) - nekem nincs warriorom, ugyhogy ezt talan valaki megerosit/megcafolja
-
sanyiiiii #6183 Champ Beastmasater Paragon PVEre, Champ Void Knight Paragon PVPre -
#6182 Üdv!
Naszóval, én is úgydöntöttem beprobálom ezt a játékot .
Teraig valamivel el kell ütni az idõt :).
Végigolvastam a faq-t de azért lenne még pár kérdésem.
1.: 7 napos trial még mindig meghívásos rendszerrel mûködik , vagy már az sem kell hozzá?
2.: Olvasgattam a classokról és a soul rendszerrõl, de az nem világos hogy most akkor pl wari összes buildal ugyanaztokat a fegyvereket használhatja is?
3.: Leginkább a gladi (aion), berserker (tera) tipusu karaktereket kedvelem. Plate ,kétkezes balta, polearm, esetleg greatsword. Szóval a warin belül melyik buildot javasolnátok?
Egyenlõre ennyi. :) -
Hofigalopp2 #6181 Igen, nekem is kicsit unalmas lett. Két hétig minden nap instáztunk, sokszor kifogtam übergagyi pug partykat, es csak elment vele az idő, volt hogy befejezni se tudtuk... Ez engem nem szórakoztat. Remélem magyarokkal másabb lesz, egy sanszot adok még neki. -
#6180 "Amúgy szerintem egyáltalán nem vészes. Vannak ennél sokkal rosszabbak."
De azért ne az legyen már a tendencia, hogy ez kevésbé szar :D -
radical #6179 sajnos csak álmodban. :( -
#6178 De azt mindenképp figyelembe kellene venni azt, hogy a játék éppen most lesz 3 hónapos! Ahhoz képest meg nagyon szépen fejlődik a játék, úgy hallottam hogy lesz open pvp is... -
#6177 Nem így értettem csak. :) Hanem más MMOban ezen kívül más dolgok is vannak. Az rendben lenne, hogy farm, de hogy CSAK az van benne, az gáz.
Nincs player house, nincsenek választható istenek, vagy egyéb kis biszbaszolás, ami itt tartja az embert, hogy tényleg a világba tartozzon.
Csak egy példa: Everquest2-ben mész instázni, raidelni, openpvpzni. Emellett a craft és az AHzás is szórakoztató és részletes. Ezen kívül saját házad rendezgeted, bútoros szakmát tolod és nézegeted mit hova, hogyan. Istent választasz, questeket csinálsz neki, számtalan kis biszbaszolás van benne, amitől nem unalmas.
A Riftben ez az egy lehetőség van csak. Ha lenne más is, akkor ez se lenne ennyire egysíkú.
Így értettem. :) -
RaSzTaH #6176 azt csak hiszed :P -
#6175 Szerezz inkább swtor kulcsot, mert hamarosan indul beta! :D
Soon! -
RaSzTaH #6174 remegés? -
1Darton1 #6173 Én is ezt írtam, csak kicsit objektívebben.
Defiant oldalon van egy 10-es guild, guardian oldalon egy 20-as. Erre nem mondanám azt, hogy dübörögnek a magyarok. Félve merem megjegyezni azt is, hogy ennyi raid után nagyon fura, hogy nem halt meg az összes boss még.
-
#6172 Minden mmo a farmról szól. Jó hogy erre több évnyi mmozás után jössz rá :D
Amúgy szerintem egyáltalán nem vészes. Vannak ennél sokkal rosszabbak. Pár nap alatt simán megszerezhető egy cucc. Ha meg 1 hét alatt össze lehetne szedni mindent, akkor meg az lenne baj. pvp részével egyet értek, az elég tróger lett, de a pve az ott van a toppon annak ellenére, hogy vérbe nerfelték a dungeonokat.
Jó tudni, hogy infernum ilyen aktív. Ha lesz oda transzfer akkor lehet átnézek oda, mert whitefallra gondolom úgyse engednek.
-
#6171 Azért hagyják abba egyre többen (nem csak magyarok), mert előjött az, ami az elején még nem volt feltűnő. Unalmas farm az egész. Az openworld PvP, mint olyan, nem létezik, mert semmi értelmeset nem találtak rá ki. Az egész játék arra épül, hogy farmolj sokat, értelme nem sok. A patchek semmi lényegi újítást nem hoztak, oké, hogy van grpfinder, de ugyanazt tudod csak farmolni, amit előtte is tudtál.
Az instance-ok bohózati szintre süllyedtek nehézség tekintetében. Cserébe nincs már daily, és 20 token helyett 6ot kapsz. Viszont a T2es chest ára 200 token helyett 250 lett. A craftrendszer (már ha lehet ezt annak nevezni) semmit nem ad, minden eladhatatlan... Az AH halott, nyersanyagon kívül lehetetlen bármit eladni, mert szart senki se vesz, hiszen lemehetsz már félkék szettben is T2t ütni.
Ennek a játéknak sajnos egyetlen pozitívuma maradt, ami fog is hiányozni, ez pedig a soul rendszer, és az ebben rejlő kombinációk. Ha nem lenne halál unalom a lvl 50 elérése is (farmolj ugyanolyan questeket, rifteket, vagy pvp-t), akkor a cleric mellé felhúztam volna én is még egy másik karit, mondjuk egy mágust. Így már inkább be se logolok, hiába aktív az előfizetésem. Tegnapelőtt belogoltam, és ahogy megláttam Sanctumot, azonnal beásítottam, úgyhogy ki is léptem azonnal.
Kár érte, mert ennél sokkal több volt a játékban.
-
radical #6170 azért ez a transfer se akárhova szól hanem kijelölt szerverekre... -
radical #6169 Ember te miről beszélt? Oltod itt a népet a hülyeséggel.
Steampike guardian oldalon Infernum raidel egy héten háromszor + raid riftek + 10 fős raid. GSBben már csak Greenscale maradt és a többiben is lement már 2-3 boss. Server PVe progress 7-10. helyen van a guild amiben van kb. 40+ aktiv játékos, regisztrálva meg kb. 100.
Az igaz hogy több igazán nagy magyar guild nincsen (nincsenek átfogó infóim a többiekről) de messze nem halott a scene. -
garybirdie #6168 Sagespire-en acc eladó.
Rogue full T2-ben, 110-es mount etc. (guardian)
Nem rossz játék, de mostanában ha meglátok egy elfet-törpét vagy vmi hasonló ratyiságot rosszul leszek, egy időre hanyagolom a fantasy mmo-kat. -
Hofigalopp2 #6167 Na ennek örülök, akkor amint lesz transzfer egy clericcel számolhatok pluszba guardian oldalon:)! T1 heal és tank gear is van :)! -
Bhalage #6166 a defiant oldalon halál van, de amúgy nem olyan rossz a helyzet.
egy cancelt megért.
pvp server prophecy szinten bukó -
Bhalage #6165 biztos konnyebben jon epiclewt -
maniac001 #6164 Sajnos elég sokan hagyták / hagyják abba a játékot. Nem értem az okát, a wowban sem lehet több dolgot csinálni. A megszokás lenne ami visszaviszi az embereket a wowba?
A rift egy nagyon jól összerakott játék, nagyon élvezhető. A support pedig példa nélküli. Komolyan nem értem miért csökkent le ilyen drasztikusan a játékosok száma. -
Gyogyito #6163 Character Transfer FAQ a Variance Blogon -
Gyogyito #6162 Megkérdezhetem, ezt az információt honnan szedted? Ne dezinformáljuk már az érdeklődőket ha kérhetem!
Steampike guardian oldalon két nagy guild van, esténként mind a két klánban bőven 30+ a létszám, és rendszeresek a raidek is. A magyar játékosok egyáltalán nem ritkák, van élet. Ha valaki transzferre szánja majd el magát, és a guardian oldalt választja, a Steampike a megfelelő választás ( PvE shard szempontjából ).
Defiant oldalon sem olyan rossz a helyzet, két nagyobb guild van ott is. -
#6161 End is nemzetkozi guildben jatszom RP shardon, a tobbiek mar egy ideje greenscale blight-ot probalgatjak, en most lettem csak T2-re kesz. Random Lfg eleg lassan ment T1-Ben, remelem T2 tobbszor HIV majd be.
Szerencsere nalunk normalis emberek vannak -
1Darton1 #6160 A pvp-vel el lehet bohóckodni pár napig, de utána már a gyantázás is jobb szórakozás annál.
-
#6159 en haverral tolom, bár nem vagyunk guild tagok mert csak beszelgettunk veluk, de lustak voltunk bekuncsorogni h vegyenek be :D :) -
Hofigalopp2 #6158 pvp szerver? prophecy? -
Hofigalopp2 #6157 összegezve akkor a magyar scene halott? :D -
1Darton1 #6156 Guardian oldalon is nagyon kevesen vannak. Egy guild van és ők sem pörögnek igazán.
Néhány bosshoz elég a t1, de a többséghez full t2 kell, kiegészítve néhány raidloottal (dps-nek 200+ hit/focus, healernek 1000-1200 spellpower).