8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
1Darton1 #6155 Nagyon kevés magyar játszik, és többségük inkább felhúz 10 altot, vagy nem akar megtanulni játszani.
Nemzetközi raiding guild nagyon sok van, csak még a wow-nál is alacsonyabb az átlagszínvonal. Talán részben a nagyon könnyű raidinstance-oknak köszönhető, meg hogy kevéssé ismert a jaték. Pedig nagyon is élvezhető. Csak mindenki marad inkább a jól bevált wow-nál. A vándorlelkek pedig nem adnak túl jó játékosbázist.
-
Hofigalopp2 #6154 Pedig guardian oldalon vannak sokan, nem? Több guild is? Raidhez mi kell? Nekem Sparkwingen van egy clericem T1 szettben...az elég? Vagy nem? -
Bhalage #6153 csak en erzem ugy hogy ez a raidelos dolog nem nagyon indult be a riftbe ? -
1Darton1 #6152 Az összes.
De a guardian sem áll sokkal jobban, ott összesen annyian vannak, hogy tudnak 20-asban raidelni. Gondolom boldog-boldogtalant visznek, mert nagyon-nagyon lassan haladnak. -
#6151 Ez egy guild volna vagy az összesített magyar defiant oldal? -
Hofigalopp2 #6150 És steampike guardian oldal? -
1Darton1 #6149 Van olyan 10-15 raidképes, és néhány 10 egyéb játékos. -
#6148 Én is így vagyok vele. Tudna valaki nyilatkozni a Steampike Defiant populációjáról? Blightwealdon sok defiantos van, csak kb 4-en vagyunk magyarok... :( -
Hofigalopp2 #6147 Nekem ez egy fő szempont, mert jelenleg egy inaktiv kulfoldi gildben vagyok, akikkel anno kezdtem a játékot. Szívesen mennék magyarok által játszott szerverre, hogy tudjak normálisan játszani :)! -
#6146 kb annyit hallottam róla mint te, twitteren és riftjunkies-on is láttam már. Engem viszont az jobban érdekel hogy mit fogunk még kapni az 1.3-sal. -
Hofigalopp2 #6145 Most olvastam Facebookon a Trion postjat hogy lesz karakter,guild transzfer. Meghozza ingynes, és hetente megteheted:)! 1.3al emlegetik. Más hallott róla? -
sanyiiiii #6144 2 pont paragonra majdhogynem kötelező insta tankoláshon kívül bármihez. SLI egész egyszerűen túl jó.
-
Gyogyito #6143 Féltem, hogy valami ilyesmit fogsz írni :( Köszönöm a válaszokat! -
Laroa #6142 paragonnal semmi pénzért nem szinteznék, csak riftblade mellé használnám mint secondary soul elit kitehoz. szintezni továbbra is aoe+selfheal, tehát reaver paladin a legeredményesebb.
rogue: bladedancer/riftstalker/anything -
Gyogyito #6141 Valaki tudna javasolni két szintező soul kiosztást az alábbiak szerint:
Warrior: a main soul paragon, a többire mit javasoltok?
Rogue: melee dps
Köszönöm előre is! -
#6140 Kicsit bővebben is reagálok erre. A vezetőség elment máshova, mert:
1. Ez a társaság, akik most elmentek (szerencsére) baszott minden közösségi dologra, de fórum, se TS, se semmi, így eventet szervezni nekik képtelenség volt.
2. A Prophecy guild HELYETT nincs semmi más, maximum ti csináltok valami kis bohózatot egymásnak, nyugodtan, így legalább nyugtunk van.
3. A Prophecy guild annyira nem szűnt meg, hogy épp tegnap volt guildtali a Római parton, ahol a guild egyik tagjának a zenekara szolgáltatta a zenét, és mi többiek ettünk-ittunk, mulattunk. Ahogy egy normális közösség szokta.
Persze ez nektek valószínűleg új dolog, valahova tartozni. De mi is tanultunk ebből, és ezentúl bárhova megyünk, a Prophecy ugyanúgy zárt körű társaság marad, ahogy eddig is az volt, nincs szükségünk ilyen tagokra. -
#6139 Jobb is, ha mennek, legalább nyugi lesz. :) -
#6138 Én egy hónapja küzdök velük, és már nincs sok idejük hátra.... -
Icemind #6137 A Prophecy helyett NEM LETT MÁSIK GUILD!!!
csupán néhány beilleszkedésre képtelen bomlasztó egyén csinált egy klánt, se eddig se ezután nem nyilatkozhatnak eme egyének a Prophecy nevében.
Asszem így pontos...tehát a Prophecy köszöni jól van...
Elég szánalmas, hogy ezek a majmok így próbálnak előrébb jutni...ahelyett, hogy mutattak volna valamit ingame, az állandó nyivákolás helyett. -
#6136 xD Nem neked ment Gyogyito :D :D -
#6135 Én is így voltam, tegnap itt töltöttek egy kis időt a srácok, de eddig úgy tűnik sikeresen meg is oldották a problémát. -
#6134 Én is jönnék játszani, ha már a 3 hónapot befizettem, de egyelőre a UPC azt mondta még nem használhatom esténként az internetemet, mert nem érdemlem meg havi 8 ropiért. Próbálom meggyőzni őket. -
#6133 ezt most hogy ? nem tudok róla hogy az évek óta létező klánom megszűnt volna , még Rift-ben sem . -
Gyogyito #6132 A Last Standot feltettem a blogon a guildek közé, de a Prophecy is itt ott maradt, mert nincs hivatalos info a megszűnésükről. -
Murmur #6131 Valami hivatalosabb infó is van erről? Kicsit érdekes ez így. -
Bhalage #6130 mi, reszletezed mar kicsit letszi ? oO -
NikeCortez #6129 Sziasztok!
A Prophecy Helyett másik Guild lett!
The Last Stand
Sajnos sokfelé váltak az utak! áttmentek mással játszani mármint a vezetőség!
Egyéb informácíók:
PvP
Guardian
SageSpire.
többet tudj meg itt: Katt ide! -
NikeCortez #6128 Sziasztok!
A Prophecy Helyett másik Guild lett!
The Last Stand
Sajnos sokfelé váltak az utak! áttmentek mással játszani mármint a vezetőség!
Egyéb informácíók:
PvP
Guardian
SageSpire.
többet tudj meg itt: www.thelaststand.5mp.eu -
#6127 Rift Accountomat cserélném Aion EU accountra.
Lv50 es Mage van rajta Steampike Guardian oldalon.
Akit érdekelne esetleg az Pm. -
RYO21 #6126 Köszönöm! Viszont shortkeyeket hogyan tudok hozzárendelni? -
#6125 -
#6124 open miatt, megy trial óta van élet bőven :) ez jót tett a kezdő zónának, mert ugye nagyon gyors a fejlődés ... normál ütemben 4-5 napl played alatt megvan 50 az ember :D -
krisztian922 #6123 Jah kezdő zóna már 2hónapja mikor én kezdtem is "üres" volt :D szal azzal nem nagyon tudtam fejlődni, hogy szintemhez való instába jártam, de ezen kívül nem hiszem, hogy kevesen lennénk :P -
#6122 kezdő zónákban minek is lenne ? :D első zóna lvl 1-19 kb 8-10 óra ha neki fexik az ember :D nézze meg 50-es zónákat. meg nem mindenki áll és kempel a városban ... vagy instában van, vagy pvp-zik, vagy riftezik. az lenne a fura ha tömegek tétlenül álldogálnának :D -
#6121 Egyre többen vannak Sanctumban is. Igaz, hogy a kezdő zónákban már nincs az a tolongás, de ez csak természetes. -
#6120 ezt meg mégis honnan veszed ... guildbe is jött egy csomó új ember, apadni meg nem szokott, és másoktól sem ezt hallom. -
sanyiiiii #6119 RIFT 1.2 Hotfix #6
GENERAL
* The Defiant Rift quest, 'No New Taxes', should now progress properly when completing the Auricore Forerunners Rift.
* Fixed a bug where players and groups who were locked to incomplete dungeons would be blocked from using LFG to queue for another specific dungeon (or from using the LFG Quest page).
* LFG: Fixed a bug with LFG Random dungeons not ignoring lockouts - you should once again be able to enter a dungeon you already have a lockout for through the Random Dungeon queue.
* Low-level characters reported for spam are now aggressively filtered.
* Hopefully fixed a bug where the camera would spin around in situations with lots of mouse input, for reals and truly. -
#6118 Tess -
#6117 Pár szerveren kisebb lett a pop, de egyáltalán nem drasztikusan. Itt a nyár, kijött rakat jó game. Ez is lehet az oka, annak, hogy kevesebben játszanak. Amúgy meg med/high szinte az összes szerver... Nyugodtan vedd meg. -
#6116 Akkor wowozzal tort szerveren. Nem tudom, mi a faszt parazol 5 rongyon, mert kb. ennyiert lehet accot venni.