8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • 1Darton1
    Nagyon kevés magyar játszik, és többségük inkább felhúz 10 altot, vagy nem akar megtanulni játszani.
    Nemzetközi raiding guild nagyon sok van, csak még a wow-nál is alacsonyabb az átlagszínvonal. Talán részben a nagyon könnyű raidinstance-oknak köszönhető, meg hogy kevéssé ismert a jaték. Pedig nagyon is élvezhető. Csak mindenki marad inkább a jól bevált wow-nál. A vándorlelkek pedig nem adnak túl jó játékosbázist.
  • Hofigalopp2
    Pedig guardian oldalon vannak sokan, nem? Több guild is? Raidhez mi kell? Nekem Sparkwingen van egy clericem T1 szettben...az elég? Vagy nem?
  • Bhalage
    csak en erzem ugy hogy ez a raidelos dolog nem nagyon indult be a riftbe ?
  • 1Darton1
    Az összes.
    De a guardian sem áll sokkal jobban, ott összesen annyian vannak, hogy tudnak 20-asban raidelni. Gondolom boldog-boldogtalant visznek, mert nagyon-nagyon lassan haladnak.
  • Morpheus_v2
    Ez egy guild volna vagy az összesített magyar defiant oldal?
  • Hofigalopp2
    És steampike guardian oldal?
  • 1Darton1
    Van olyan 10-15 raidképes, és néhány 10 egyéb játékos.
  • Morpheus_v2
    Én is így vagyok vele. Tudna valaki nyilatkozni a Steampike Defiant populációjáról? Blightwealdon sok defiantos van, csak kb 4-en vagyunk magyarok... :(
  • Hofigalopp2
    Nekem ez egy fő szempont, mert jelenleg egy inaktiv kulfoldi gildben vagyok, akikkel anno kezdtem a játékot. Szívesen mennék magyarok által játszott szerverre, hogy tudjak normálisan játszani :)!
  • Morpheus_v2
    kb annyit hallottam róla mint te, twitteren és riftjunkies-on is láttam már. Engem viszont az jobban érdekel hogy mit fogunk még kapni az 1.3-sal.
  • Hofigalopp2
    Most olvastam Facebookon a Trion postjat hogy lesz karakter,guild transzfer. Meghozza ingynes, és hetente megteheted:)! 1.3al emlegetik. Más hallott róla?
  • sanyiiiii
    2 pont paragonra majdhogynem kötelező insta tankoláshon kívül bármihez. SLI egész egyszerűen túl jó.

• Gyogyito
    Féltem, hogy valami ilyesmit fogsz írni :( Köszönöm a válaszokat!
  • Laroa
    paragonnal semmi pénzért nem szinteznék, csak riftblade mellé használnám mint secondary soul elit kitehoz. szintezni továbbra is aoe+selfheal, tehát reaver paladin a legeredményesebb.
    rogue: bladedancer/riftstalker/anything
  • Gyogyito
    Valaki tudna javasolni két szintező soul kiosztást az alábbiak szerint:

Warrior: a main soul paragon, a többire mit javasoltok?
    Rogue: melee dps

Köszönöm előre is!
  • Fritz Von...
    Kicsit bővebben is reagálok erre. A vezetőség elment máshova, mert:

1. Ez a társaság, akik most elmentek (szerencsére) baszott minden közösségi dologra, de fórum, se TS, se semmi, így eventet szervezni nekik képtelenség volt.
    2. A Prophecy guild HELYETT nincs semmi más, maximum ti csináltok valami kis bohózatot egymásnak, nyugodtan, így legalább nyugtunk van.
    3. A Prophecy guild annyira nem szűnt meg, hogy épp tegnap volt guildtali a Római parton, ahol a guild egyik tagjának a zenekara szolgáltatta a zenét, és mi többiek ettünk-ittunk, mulattunk. Ahogy egy normális közösség szokta.

Persze ez nektek valószínűleg új dolog, valahova tartozni. De mi is tanultunk ebből, és ezentúl bárhova megyünk, a Prophecy ugyanúgy zárt körű társaság marad, ahogy eddig is az volt, nincs szükségünk ilyen tagokra.
  • Fritz Von...
    Jobb is, ha mennek, legalább nyugi lesz. :)
  • Running
    Én egy hónapja küzdök velük, és már nincs sok idejük hátra....
  • Icemind
    A Prophecy helyett NEM LETT MÁSIK GUILD!!!

csupán néhány beilleszkedésre képtelen bomlasztó egyén csinált egy klánt, se eddig se ezután nem nyilatkozhatnak eme egyének a Prophecy nevében.

Asszem így pontos...tehát a Prophecy köszöni jól van...

Elég szánalmas, hogy ezek a majmok így próbálnak előrébb jutni...ahelyett, hogy mutattak volna valamit ingame, az állandó nyivákolás helyett.
  • kigyi
    xD Nem neked ment Gyogyito :D :D
  • kigyi
    Én is így voltam, tegnap itt töltöttek egy kis időt a srácok, de eddig úgy tűnik sikeresen meg is oldották a problémát.
  • Running
    Én is jönnék játszani, ha már a 3 hónapot befizettem, de egyelőre a UPC azt mondta még nem használhatom esténként az internetemet, mert nem érdemlem meg havi 8 ropiért. Próbálom meggyőzni őket.
  • Torzonborz
    ezt most hogy ? nem tudok róla hogy az évek óta létező klánom megszűnt volna , még Rift-ben sem .
  • Gyogyito
    A Last Standot feltettem a blogon a guildek közé, de a Prophecy is itt ott maradt, mert nincs hivatalos info a megszűnésükről.
  • Murmur
    Valami hivatalosabb infó is van erről? Kicsit érdekes ez így.
  • Bhalage
    mi, reszletezed mar kicsit letszi ? oO
  • NikeCortez
    Sziasztok!
    A Prophecy Helyett másik Guild lett!
    The Last Stand

Sajnos sokfelé váltak az utak! áttmentek mással játszani mármint a vezetőség!

Egyéb informácíók:
    PvP
    Guardian
    SageSpire.

többet tudj meg itt: Katt ide!
  • NikeCortez
    Sziasztok!
    A Prophecy Helyett másik Guild lett!
    The Last Stand

Sajnos sokfelé váltak az utak! áttmentek mással játszani mármint a vezetőség!

Egyéb informácíók:
    PvP
    Guardian
    SageSpire.

többet tudj meg itt: www.thelaststand.5mp.eu
  • Belton
    Rift Accountomat cserélném Aion EU accountra.
    Lv50 es Mage van rajta Steampike Guardian oldalon.
    Akit érdekelne esetleg az Pm.
  • RYO21
    Köszönöm! Viszont shortkeyeket hogyan tudok hozzárendelni?
  • Morpheus_v2
  • Bandee
    open miatt, megy trial óta van élet bőven :) ez jót tett a kezdő zónának, mert ugye nagyon gyors a fejlődés ... normál ütemben 4-5 napl played alatt megvan 50 az ember :D
  • krisztian922
    Jah kezdő zóna már 2hónapja mikor én kezdtem is "üres" volt :D szal azzal nem nagyon tudtam fejlődni, hogy szintemhez való instába jártam, de ezen kívül nem hiszem, hogy kevesen lennénk :P
  • Bandee
    kezdő zónákban minek is lenne ? :D első zóna lvl 1-19 kb 8-10 óra ha neki fexik az ember :D nézze meg 50-es zónákat. meg nem mindenki áll és kempel a városban ... vagy instában van, vagy pvp-zik, vagy riftezik. az lenne a fura ha tömegek tétlenül álldogálnának :D
  • kigyi
    Egyre többen vannak Sanctumban is. Igaz, hogy a kezdő zónákban már nincs az a tolongás, de ez csak természetes.
  • Bandee
    ezt meg mégis honnan veszed ... guildbe is jött egy csomó új ember, apadni meg nem szokott, és másoktól sem ezt hallom.
  • sanyiiiii
    RIFT 1.2 Hotfix #6

GENERAL
    * The Defiant Rift quest, 'No New Taxes', should now progress properly when completing the Auricore Forerunners Rift.
    * Fixed a bug where players and groups who were locked to incomplete dungeons would be blocked from using LFG to queue for another specific dungeon (or from using the LFG Quest page).
    * LFG: Fixed a bug with LFG Random dungeons not ignoring lockouts - you should once again be able to enter a dungeon you already have a lockout for through the Random Dungeon queue.
    * Low-level characters reported for spam are now aggressively filtered.
    * Hopefully fixed a bug where the camera would spin around in situations with lots of mouse input, for reals and truly.
  • TDC Geronimo
    Tess
  • TDC Geronimo
    Pár szerveren kisebb lett a pop, de egyáltalán nem drasztikusan. Itt a nyár, kijött rakat jó game. Ez is lehet az oka, annak, hogy kevesebben játszanak. Amúgy meg med/high szinte az összes szerver... Nyugodtan vedd meg.
  • Me0w
    Akkor wowozzal tort szerveren. Nem tudom, mi a faszt parazol 5 rongyon, mert kb. ennyiert lehet accot venni.